Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kritikálozhatok rá 3-4Kt de nem látom,hogy drasztikusan fogyna az élete:S
Cc-ket meg szórja rendesen dps-e elég ahoz,hogy szerény 7k hp-mat leszedje 2 percen belül:-(
Már egy ideje ha éppen duel-ezni kíván 1 ilyen monstrum akkor hide részemrõl minin meg futáás😄D
Jó pvp-re Conq szvsz
★ 汤姆 李
Ehez Brute+general ág kell.
Többi vagy pve vagy pvp de DT és Gua pve karakterek fõképpen.
Minap is megjelent 1 polearm-os "pvp-s" Gua raid-re.El is küldtük át feat-elni magát hamar gyorsan<#hehe>#hehe>
★ 汤姆 李
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
En meg a megjeleneskor jatszottam vele, de nem emlekszem ra, hogy akkor sok gondom lett volna a dx9-el, bar mondjuk eleg casualban nyomtam, s bar a fovarosban kicsit akadt, ezt a gepem gyengesegenek tudtam be.
az egyik haverom meg nem latta a jatekot, s lehet, hogy befizetek egy honapot vele majd, viszont valoszinu uj karaktert inditanek, mert a meglevokkel biztos csak benaznek, mar nem emlekszem rajuk. a soldier (tank) es cleric classokat nem probaltam, gondolom ezek mindig keresettek.. a soldier kozul melyik tank feleseg az, amelyik mind pve-ben, mind pvpben megallja a helyet?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Akkor is már teszt jellegü volt a dolog,azóta ehez a részéhez nem nyúltak.Csak annó tesztelgették.
Kiegészítõvel úgy hallom az egész dx10 full kompatibilis lesz
★ 汤姆 李
Nálam pl 64bit alatt borzalmasan szarul futott a játék és máig nem tudom miért(állítólag v.melyik hardwerem nem kompatibilis 64bit-el) kb ilyen gépem van mint neked.
Kis ideje felraktam win7 32bit-et és gyönyörûen fps ingadozás nélkül fut a játék.Hihetetlen de mikor felraktam a 32 bites win7-et és belõttem ugyanazokat a beállításokat amiket 64-nél használtam hát most mintha lenne 2× nagyobb gépem sõt még pakoltam a grafikára szûréseket mindent és stabil az fps-em.
★ 汤姆 李
thx
Amit Tomy linkelt az brut.<#csodalk>#csodalk>
Szerintem nagyon jó kis játék lett és kieg után még jobb lesz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Most,hogy más fejlesztõ csapat van így még jobb lesz minden.
★ 汤姆 李
Lehet esetleg hivataloson napi frissítésnél találhatunk bõvebb infót így az egészrõl.
★ 汤姆 李
Én innen vettem, a kód pillanatok alatt megérkezik az e-mail címre és mûködik.
Új gear-ek következõ patch-el:PvP Armour
Meglátogattuk ma Toth-Amont,ismét fail:C
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Na keresek 1 olyan karakterem akivel még nem volt gond(asszem van ilyen😊) és írok a GM-nek azaz rákérdezek erre.
Peticióval oldjam meg vagy tudsz esetleg egy segítõkész gm nick-et adni?
★ 汤姆 李
Lehet még addig lenne érdemes amígy ingyenes a transfer.
(Nem piszkálódásból mondom, de esetleg megoldaná a problémát amit felvetettél 😊 )
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Még mindig van rengeteg event, és minden nap van RP 😄
Igaz egy Enslave-est sem láttam soha egyik eventen sem 😛 Tesso event van minden hétfõn, Gambling eventek is vannak, Koragg megint lovas játékokat szervez, plusz mi (Clan Fearghal) is tervezünk az elkövetkezendõ hetekben ;P
Event sincs.Régebben még csak csak de jó ideje ez már kihalt aquilonian.
Új kérdõív kellene,az alapján döntést hozhatnának így Sirillion véleménye is változhat.
Lényeg,hogy 1 pvp szerver legyen!
★ 汤姆 李
Aqui az utolsó rp-pvp szerver, és Funcom tudja hogy sok játékos elmegy ha összevonják. 😊 Sirillion mondta is valahol a hivatalos fórumon hogy Fury-val soha nem fogják összevoni, max Hyrkania-val.
★ 汤姆 李
Így döntöttünk mert már unalmas volt órákat hírdetni pug raid-re és nincs tovább kedvünk úgymond "agyonveretni" magunkat pvp-ben sehol.Most így kiteszünk guild-en belül több minigame group-ot is és vagyunk végre aktívan sokkal többen.Na de még így is siralmas milyen kevesen játszanak aoc-al😞(
Magyarok meg,áhh sehol senki szinte és még ki tudja ezekután,hogy GC ár növekedés lett mennyien maradnak még ebböl a "csipet csapatból"😄
Nagyon remélem lesz miharabb szerver merge ismét(Aquil+fury összevonás itt a lényeg).Ha ezt megteszik sokat dobnak a játékban való részvételhez az embereknek.
Insták jók meg minden nem is ezzel van a gond hanem azzal,hogy este 22:00-tól másnap 16:00 h-ig tök üres minden szinte.Játszanak a játékkal késõ délutántól estig azt ennyi(valamikor még akkor sem lol).
De hangsúlyozom ezt megoldhatják 1 szerver összevonással..
★ 汤姆 李
Rengeteg küldi van (több karakterem van, 1 éve tolom és még mindig van olyan küldi, amit nem csináltam meg), emiatt ne aggódj. Az igaz, hogy 80-as szint után nincs értelme megcsinálni õket, hacsak nem kapsz érte valami használható cuccot.
Instából tényleg kevés van és ha valahol voltál már többször, akkor nem olyan vonzó, hogy 52-edszer is bemenj oda ezt aláírom. Tényleg lehetne több (még 3-4, fõleg magasabb szinten), úgy változatosabb lenne. Dehát semmi sem tökéletes.
Ez saját vélemény, de remélem segített 😊
még nem igazán játszottam sokat a játékkal és szeretnék kérdezni róla pár dolgot. tényleg van olyan h nincsenek küldik ezért csak grindelni lehet? valamint hogy az instance rendszer nem vmi jó? köszi 😊
Tehát ez a 8 ezres GC-t itthon ne vegyétek meg mert lehúzás.Ekkora hasznot rátenni meg szemétség de tök mind1 mert ezért a játékért nem fogják megvenni a magyarok itthon a gc-ot.
Várni kell vele és akciózzák majd megint,tuti,hehe;-)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
amit ki is hangsúlyoztak,hogy akció.
Lehetett sejteni,hogy ez az ár nem marad fix csak reménykedtünk,hogy
sokáig lesz akciós áron gamecard.
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Ki veszi meg annyiért lol?!
Én biztos nem fogom,akkor ennyi volt a játék
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
★ 汤姆 李
Kész lesz ez valaha is?Lesz ebböl egyszer is egy optimalizált lag mentes mmo?Az fps-em is ingadozik õrült nagyokat egyfolytában fix helyeken is.
Megint ott vagyok,hogy cseszhetem a world pvp-t mert képtelenség ilyen lag-ok mellett játszani.
Jó volt 1-2 hónapig most meg ismét fos az egész mint régen már bocsánat😞
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ergo, ugyanott vagy mintha simán elõfizetnél.
Esetleg még az megoldás hogy kicsit több pénzt összekapargatni és több hónapra elõfizetni. Ha 3 hónapra fizetsz, egy hónap majdnem ingyen van.