12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ricsaj
    aqualónia a valószínűbb mert békés társaságot akarnak összehozni arra a szerverre
  • Although
    Hidd el tudom. De neked valszeg fogalmad sincs hogy a régi raidok kutyapicsa a T3, T4 -es raidok hoz képest ott hónapokig csak feküdni fogsz és ábrándozni róla egyszer sikerül :)T4-es Jade citadel már a Samu és más Cromos profik(nem magyarok) szerint is szerint is nagyon jó lett :D
  • ricsaj
    Nem biztos az ha valóban összevonják az összes pvp szervert még lehet hogy furyn folytatod vagy az is hogy én folytatom aqualonián^^
  • Although
    Nyilván azért mert nekünk soha nem volt annyi emberünk mint a Cromon vagy máshol. Egész biztos nem férnék be a Denistybe(pl) ahol azt hiszem Samu van, talán egy szem magyarként de ők hetente likvidálják a teljes Toth Amon Strongholdot (T3).De ott több guild is van evvel. Nálunk csak a legends és a Domus raidnak sikerült. Mindegy itt kezdetem és itt fogom befejezni ahogy ricsaj a furyn.
  • Tomy Lee
    Guardian ha conq.nem lesz free.Teljesen megteszi sőt még pole guard elég jó is lett!
  • Although
    Hm :) Jelenleg T3 és Hollowed Knight :) De AA nélkül érdekes lehet a T1 raid :)Szerintem nem értetted mire gondolok, lehet nem fogalmaztam jól. Új játékos szemszögéből néztem. 2009-ben mikor kezdtem a Kyllikki volt a nagy szám és lv75 karakterrel egyedül voltam bent :)
  • Although
    Gyanítom az elit nagyon várja a Blood and Glory szervert. A ruszkik nagyon erősek. De a spanyolok is. Elképesztően sok nagyon erős játékos van a Conanban. De igazi kihívás lesz ezek ellen harcolni AA nélkül :)
  • Tomy Lee
    Hát még te nem tudod mi szenvedés volt régen a raid-ek.Már nagyon laza lett ahoz képest..
  • ricsaj
    hehe. igen meglehet oldani olcsoé ha olyan class játszol ami free.
    megszerzed ingyen a t1-et aztán megszerzel valami khitai-t mert az a legjobb és aztán megint játszhatsz freebe 1 problem hogy ha megint freeben leszel azthiszem a már megszerzett perkek se működnek.
  • Although
    Hm :) Az AA nagyon durva és a Khitai területre nagyon kell. Ez egy zseniális csalogatás. De tény így is nagyon élvezhető. egyszerűen zseniális! Ha a T1 T2 raidokat nehéznek érzed akkor semmi értelme előfizetni például, mert az a WOW szint kb vagy kicsit erősebb. Ha meg megjön az étvágy akkor elő lehet. De pvp szerveren pláne a furyn vagy az új hc-n ne is ábrándoz előfizetés nélkül nagyon :)
  • Tomy Lee
    Szedek össze gear-t,fegyvert Kylikki és Yakhmar-nál majd be fogok fizetni mikor eljutok T+ raidekre,ki kell majd ezt okoskodni,hogy alig kerüljön valamibe a játék:-)
  • Although
    Olvastam nem rossz. A sieges az egyik legnagyobb fun :)De te nem olvastad jól az AA csak fizetőseknek van. Tehát havi díjasoknak. Nem elég megvenni a RoG elő is kell fizetni. A rendszer zseniális. Mindössze a global chat-ot féltem a hülyéktől az rp-sek különösen érzékenyek a community-re ha degradálják elmennek. És egyet is jobban sajnálnák közülük mint 10 újat.
  • Tomy Lee
    Free and Premium Content Overview
  • Although
    De aki csak egyszerűen élvezni akarja az is jól jár az ingyenes rész is elég bő. Ezt én se találtam volna szebben ki!!! :D
  • Tomy Lee
    Igen de ha egyszer megveszed akkor megnyílik(szinte semmibe se kerül sokan beszerzik majd)
  • Although
    *immunity
  • Although
    Okosok ezek a funcomos srácok :) De ezt eddig is tudtam .Craig az egyik legjobb team leader akit valaha láttam. Jó sokan előbb utóbb meg kell vegyék a Rise of Godslayert. Legalábbis aki komolyan pvp-ni akar. De T3 T4-es raidokhoz is nagyon jól jön. El se tudom képzelni kis barbáromat a 60% immuniti nélkül már.
  • Although
    Ez esetben érdekes lesz a nem fizetőknek esélye sem lesz az AA-val felvértezett emberkék ellen akik igazán jók.hm
  • Tomy Lee
    Barbarian, Demonologist, Guardian,Priest of Mitra ezek lesznek free?
  • Although
    Az ingyenes az Khitai nélkül lesz igaz?
  • ricsaj
    Másrészről egyszermár megvettem a kieget szóval nem szeretnék nélküle játszani.. se AA, se faction ruhák.
  • ricsaj
    Az a baj hogy biztosan keveselni fogom a f2p tartalmat, mert valahogy pont nem esik bele a kedvenc classom:P
  • Tomy Lee
    Csakis oda és még be is fizetek ha keveselni fogom f2p tartalmat.
    Régi PKers a HC szerón player corpse loot nagyon faja lesz!
  • Although
    Hyrkania :)
  • ricsaj
    Aqualonián vagy?
  • Although
    Reménykedj :)De szurkolok nektek!! Jó a pvp egyébként, de nekem elég a mini meg a borders :) Nincs sok időm meg mi szerverünk volt a legkisebb mindig, így örültem ha volt elég ember valamit csinálni. Most remélem vasárnap már végre végzünk a Hollowed Knight-al :)) De soha nem akartam máshova menni. Asariin mondta aki már a Cromon van messze európa egyik legjobb szervere a miénk :)
  • ricsaj
    Nono elvagy tévelyedve.. furyn segítünk az embereknek. Annak aki nyitott rá. És nem a mostani játékosok foglyák elüldözni a szerverről az embereket, mert aki most játszik az tudja miről van szó, hanem az újak kapva az alkalmon hogy lehet!
    Az régiek közül akik igazán gankelnek azoknak a 70%-a átmegy a hcre
  • Although
    Ez igaz de például nálunk nem voltak káromkodások, semmi gank, semmi idiotizmus. Most majd lesz, és az rp-ek jó része pont ezért hagyta el Hyrkaniát korábban mert nem kértek a hülyékből. Bár elég erősek vagyunk megvédeni a szerverünket. Ez sikerült a hülye ruszkik ellen is. :)Meglátjuk :)
  • Although
    Ha ott folytatjátok ahol abbahagytátok akkor megint nem lesz nagy népsűrűség a szervereteken :) Bár mindegy a ruszkik visszajönnek és akinek van egy csöpp esze elkerüli a Furyt persze az is egy lehetőség hogy megpróbáltok összefogni és segíteni az újaknak. Mert mindenkinek meg kell tanulni használni először, vérpisti vagy nem :)
  • Tomy Lee
    Nem fogják elkerülni de ne csak ezt nézd.Sok jó játékos is fog jönni.Lehet végre majd full raid-ekkel a nap több szakaszában menni ostromra lesz népesség ez ne zavarjon már.
    Egyértelmü azért csinálják ezt a dolgot,mert sokan sírnak a low populácio miatt hát most jöhet a nép hajrá.
    Belőled meg a pár száz emberből nem fog fenntmaradni a játék.Lépniük kell jól is teszik!
  • ricsaj
    honnan jött ez a vérpisti dolog?:D
    amúgy szerintem is gyorsan eltűnnek majd a pvp szerverekről tudjuk miért nameg a pve szervereken meg nemfognak tudni mit csinálni mert többiek szerintem mindenhonnan gyorsan lekoptatják őket:)
    Amúgy arra mindenképp jó hogy ne legyen unalmas a low és mid lv lessznek gankelni való frisshúsok és lessznek emberek akikkel lehet bármit is kezdeni.
  • Although
    És messze erősebb mint egy gagyi ingyenes mmo. Brutális Dx11 grafika, elképesztően jó dungeonok. Nagyon, nagyon erős Khitai rész. Messze köze nincs ahhoz ami az elején volt. Szerintem akkor se volt rossz de most szinte mindent lesöpör. Különösebben nem érdekelt a könnyen kiszámítható emberek gyors reakciója és elmenetele. És remélem a mi szerverünket messze elkerülik az idióták. Nagyon nem happy most amiért vérpistikék fognak özönleni hyrkaniába. Bár szerencsére ez messze nehezebb mint a Rift, wow vagy egyéb gagyi dolgok szóval remélem vérpistikék gyorsan lekopnak mint régen :)
  • Although
    Nem tartom igazságosnak a régiekkel szemben ha mindent szabaddá tenne a Funcom. Idestova 2009 eleje óta előfizető vagyok.
  • ricsaj
    vargant remélem hogy te legalább furyra jössz:)
  • foxxi
    no ez az. én meg rühellem - direk használom eme szavakat. Nagyon irritál ( de ez egyéni szocproblemem ), aszem maradok PVE szerveren. A kasztot még mindig nem döntöttem el.. kb 2 órám van még - mire lejön...
  • ricsaj
    épp ezért fogok átmenni a hcre:D nem mintha én gankelnék olyat aki nem érdemli meg, csak nekem az jobban tetszett^^
  • ricsaj
    sokat változott ám azóta
    van gankelés de már régen nem úgy mint régen.
    a legtöbbje ha nem érez fenyegetést akkor nem támad már meg
  • foxxi
    Fury... gondolkoztam rajta.. de a gankelést kifejezetten rühellem.
  • ricsaj
    Mi szívesen várunk bárkit furyra:)
    A nyálunk csorog hogy magyar szóval találkozhassunk, de az istenért se mennénk másik szeróra hacsak az nem a hc szeró.
  • foxxi
    Az tuti hogy nem folytatom a 67es nekrómat egyenlőre.. még a kaszt mellett a szerveren is gondolkozom.. befizettem 6 hónapra.. meglátjuk :)