12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#8575 mi mi? nem értem, tudom nem ap-t farmolsz, játszottam én conannel elég szépen, és pvp szinten conan jobban bejön mint aion. Ide szerettem volna vissza jönni a játékig amit várok, de a népesség miatt nem ide jöttem (Crom nekem nem volt opcio) szal :P -
foxxi #8574 ezzel a sebességgel reggelre lent is lesz... amugy meg lenne 1 óra.. baxák meg! -
Tomy Lee #8573 Itt KD/ratio van ez nem aion,hogy AP-t farmolsz kis szinten learity:-) -
Tomy Lee #8572 Egy female Conqueror-al szerveren odacsapnék népnek és az a 2 instance egyenlőre elég is lenne még nincs pvp gear:) -
Vagrant #8571 nekem 750 kb a full :P
-
foxxi #8570 350kb és 1Mb/s között ingadozik, holott bírná 7Mb/s-el is.. ez vicc... nem értem nektek hogy jöhet ez fullal... -
Vagrant #8569 hat mar nem emlekszem meik karim hol van cromon 1 karim van fury-n 3 aquilonian 2
nekem is most jott le a kliesnss semmi gond a sebessegevel.
mar csak a supportnak kene jovahagyni a paymant -torlest mivel 6 honapot akar levonni a kis piszok :P
-
#8568 Amúgy én biztos hoxal mennék az új szerverre. Jó az kis nagy szinten is csak most kicsit gyengébb a megszokottnál.
Meg aztán az se jó ha 1 csomóan kezdenek nekrót és akkor ott 20as szinten megáll az élet mert mindenkit annyira szanaszét gankelnek hogy senki nem akar majd ott játszani:P -
#8567 Ami azt illeti én is leszedem megint, mert a mostani kliensem már kicsit szar. -
#8566 lol én 900k 1mb körül szoktam szedni (ennyi amennyit a netem bír) -
foxxi #8565 én is most akarom reaktiválni. a kliens letöltés maradt a két éves szintem... 300k-val jön... talán mégse aktiválom. -
#8564 vargant te is Cromon játszdtál? -
Vagrant #8563 de nemsok mmo ba vaghatod le az illeto fejet vagy idezhetsz 8 miniont magad melle :P
sztem most feltoltom az accom -_-
-
#8562 Akkor minden játék jó, csak úgy kell hozzáállni. :) -
Vagrant #8561 uj szerver nagy oltas lenne.
nemis tudom hox vagy necroval alazzam az ujoncokat?
vagy tan legyek jofej nehogy toroljek a gamet?
a gank volt az 1 ik problema ugy olvastam ami buktatta a jatekot :(
en sokaig rising force online oztam, ami ott megy az gank ami aoc ba az csak amolyan mezei utok vagok :P
jo game ez csak ugy kell hozzaalni -
#8560 LFM HC PVP szerver:)
Igaz a nulláról kezdünk, de tapasztaltabbak vagyunk mint az újoncok, mint akik érkeznek és a többieknek sem lessz most hátszelük(guild boost stb.)
Jó volna ha legalább ott lehetne magyar közösség. -
#8559 De azok úgy is jöttek ki, hogy free mmo és nem volt előtte fizetős!!!44 -
#8558 Amúgy meg a funcom 1 darabig tisztára nyalhatná a seggüket azoknak akik tényleg anno megvették az alapjátékot és a kieget is, mert így ugyan ott vagyunk mint akik nem. -
#8557 Akik pl a HCra mennének azok akkor most csak az idejüket vesztegetik? -
#8556 No de ami engem ennél jobban érdekel az az hogy, ezzel egy időben tervezik a szerver összevonásokat is.
Elvileg 3 szerver marad: 1PvE 1PvP és 1 HC PvP. -
#8555 Tudod... vannak olyan free mmok, amiben nincs korlátozás... olyan minimális, hogy észre sem veszed.. és az egész mikrotranzakciós. -
tusken #8554 Hát persze anno 4 karit toltam ki HoX ranger ToS assa ,egyik se lesz freeként játszható.
-
#8553 Én azt olvastam, hogy akkor lessznek a változtatások amikor megjelenik a Conan film. -
darkling #8552 Overview -
#8551 hát, looking foward :P, végülis nem gáz, low lvl pvp t szeretem benne, 30-50 ig, utána az assa márr akkora op meg a ranger hogy kell a fenének az endgame 1-2 shot :D feltéve ha az adott 4 karakter ami játszható lesz érdekel is, minden archtypból 1... hmmm miért érzem ugy hogy pont a barbár lesz az ami nem lesz játszhato a rougeból :( :D -
Vagrant #8550 hat kicsit utana neztem elvileg iden nyaron tervezik bevezetni vagyis 1-2 honap -
Vagrant #8549 premium valszeg tovabbra is elofizetesi ( havi dij) lessz.
-
#8548 Azért, hogy ha már felhúzta valaki a karakterét, fizessen elő. Lotro-ba eléggé bevált ez a fajta korlátozás. Mit vártál? Hogy full ingyenes lesz? -
#8547 egyetértek, mésrészt, akinek az accjéhoz hozzáadták a kieget azoknak a full accest is engedném RotGS hez, hiszen ök megvették a játékot és supportolták vele a céget, most ott vagyok hogy a polcomon van egy szép RotGS azt ha gamelni akarok akkor a lvl 20 as zonába ellehetek :)
ami oltári baromság szerintem, az tényleg a kaszt limit... továbbá van valami hir arrol hogy mennyi lesz a premium? illetve az amit vagrant kérdezett, milesz a meglévő karikkal? :D -
Vagrant #8546 en arra leszek kivancsi hogy a meglevo karaktereimmel mi lessz? :)
pl a HoX az premium tenyuk fel, akkor nemlephetek be vele vagy ha mar van akkor hasznalhatom.
amugy sztem a korlatozasok nem durvak. havi 2 ezer forint a havidij.
4 class jatszhato abba csak van 1 ami bejovos. PvP armorok ra nemir korlatokat, guild be is belephetsz valszeg tradert is hasznalhatjak a free playerek.
Ennel sokkal durvabb korlatozasok is vannnak.
Remelem felkelti az erdeklodest a jatek irant, mert nekem ez a jatek viszi a palmat, se wow, warhammer, aion es a tobbi mmo ba nem volt ennyire elvezetes a pvp es a pve szamomra.
van valami hir arrol hogy ezt mikorra tervezik mert viszket a tenyerem :)
de most nemtudom a kieget megvegyem vagy ne. -
#8545 Megörültem, amikor meghallottam ma a hírt. Sajnos a korlátozások nekem nem tetszenek. Persze... legyenek korlátozások, de azért legyen már egy határ.
-Korlátozott karakter klasszok? Ez így szar.
-Instákat nem értem, miért nem lehet látogatni... minek korlátozás...
-Karakter slot meg bankot megértem.
Nekem a lista alapján így nem bejövős... -
Vagrant #8544 koszonom ez a lista ha igaz akkor sztem egesz jo lessz -
#8543 -
Vagrant #8542 erdekes cikk az biztos reszben orulok neki reszben nem.
Talan fellendithetne a jatekot a f2p opcio, de ugyanakkor en ha kell kiperkalom a havi dijat.
Remelem nem amolyan feneketlen perselyt akarnak csinalni belole hogy ha mindent szeretnel hasznalni elerni az havi tobb 10 ezerbe keruljon ( nem 1 mmo ilyen)
ha a balanc jo lessz esetleg lesz olyan opcio hogy havidijat fizetem tovabbrais es emiatt vip leszek, ami persze azzal jarna hogy a teljes content elerheto akkor varom szeretettel.
Ez 1 nagyon jo jatek, enis csak azert nem jatszom folyamatosan mert keves a jatekos.
Bar a jatekosok annyira kivannak rostalodva mar hogy csak elvetve talalni, bunkobb embereket ami viszont ezzel valtozni fog.
-
#8541 kapnák lenne nem kapnap (azaz kaptok) :D -
darkling #8540 Interjú az előfizetési modell megváltoztatásáról. -
Tomy Lee #8539 Azonnal jönnék!!
szerk:küldtem privit mert lehet nem jól értelmeztem amit írtál:/ -
Vagrant #8538 sziasztok ha valaki netan most szeretne accountot venni szivesen meghivnam a jatekba, igy kapnak 30 nap jatekra lehetoseget.
Az illetonek pedig segitenek cserebe questek kis power lvl, gold.
Ha valakit erdekel irjon PM et.
Golfear az account nevem.
-
#8537 Hali! Eladó WoW+BC eredeti accal együtt! + Age of Conan + Guild Wars! Írj a [email protected] ra ha érdekel! Megyezünk:) Bocsi az offért mesterek:)Kellemes kalandokat:)
Jó játékot és kellemes hétvégét! -
Although #8536 Nem 'tom kérdezd Humát neki van pár karija ott még :)