12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Vagrant #8655 mennek en ha a support torolne a a rosszul bealitott payment met. addig tuti nem irom ki a bankkartyakodot
-
#8654 hmm milyen gyorsan eltelt az az 1év pedig emlékszem amikor utoljára szenvedtél az aktiválással.:) -
Tomy Lee #8653 Pass resetre volt szükség(nem értem miért mind1) és most beengedett.
2010 februárba aktiváltam utoljáraXD -
#8652 Már megint elfelejtetted a jelszavad? xD -
Tomy Lee #8651 Miért nem enged be account oldalon?Kértem jelszó emlékeztetőt jól is írtam be de azért lekértem de semmi!? -
#8650 jó8 -
Although #8649 Na ok jószakát aztán :) -
#8648 Mondom azt most nemtudom hogy t4 hogy áll, viszont már fél éve hetente kitudta pucolni az akkori guildem a t3at. Csak akkoriban még elvéreztek az t4 első bossig vagy az után. -
Although #8647 Ezt megértem elképesztő nyelvjárások vannak. Személy szerint mindig próbálom kikövetkeztetni a dolgokat. pvp ostromoknál is. Hang után nagyon nem megy de nekem egyéb hátrány is van. Az utasításokat mindig megértem de a litániát nem . -
Although #8646 Hm :) A Cromon már többen a harmadik boss-nál tartanak legalább a T4-en és hetente pucolják tisztára a T3-at :)Nagyon erős a pve mezőny ott. -
#8645 és én főleg TSről szövegelek mert amikor hátba vág 1 conq nincs időm leírni hogy valaki kapja már le rólam -
#8644 De, megértjük 1mást, viszont más angolul dadogni, vagy magyarul bmegolni:D -
#8643 Amúgy furyn pveben jobban áltunk jóidejig Cromnál is most nemtudom hogy áll crom meg furyt sem tudom nagyon mert kb 1hete jöttem vissza és még csak most próbálunk összeállítani 1 guildet eddig még csak a t2-t tudtuk most megcsinálni de azt is csak pugal mert nincs még elég emberünk ahhoz se. -
Although #8642 Nem tom de én 2009 elejétől mostanra már gyakorlatilag mindegyik náció angolját megértem írásban :) Még az rp-ek régi angolját is :) Te hogy csináltad ezt ? Nem ragadt rád semmi??? :D -
Although #8641 *2009 tele
-
#8640 most is van kivel pvpzni, de 3magyar azért egész másképp portyázik, mint 3 aki 7különböző nyelven nehezen érti meg 1mást:D -
Although #8639 1.5 év. 2009 nyara??? Nem emlékszem rá de akkoriba mi még a wing1-et próbálgattuk szerintem :D Akkor ti nagyon jók lehetettek :) -
#8638 na vargant jössz furyra?? -
#8637 jah én most pvpt2+khitaiban rohangálok, nincs elég rare tropheem a khitaihoz és nem igazán szeretem a borit se szóval még a szintem se volna a pvpt3hoz -
Vagrant #8636 egyetek meg a tir jeiteket , aztan huzzatok aludni mara !!!!
XD -
Tomy Lee #8635 2 karakteremnek is megvolt a kulcs levitől és 1.5 éve volt te ne irjad már,hogy nem -
Although #8634 Sorry pvp5 lett volna -
Although #8633 Bár még csak pvp3- as vagyok jutt eszembe :D -
Although #8632 pvp5-ös a ches szerintem a legs az pvp4-es ha jól emlékszem Ezeket próbálom most begyűjteni :D -
#8631 miről beszélsz? azt hittem pve5 ről hadoválsz azért néztelek hülyének, de ezt magyaráztam pár postal lelyebb hogy már a pvp10 sem nagy szám, mert a khitai epic jobb pvpre is -
Although #8630 A shirne of borival 10 lépcsős lett a pvp rendszer. Mindegy én csak cheat rendszernek nevezem. Habár egy erős szerveren komoly háboruk lehetnek a boriért :)) De a ruszki csalók nálunk tunningoltak meg a spanyolok a roseb vitte colna őket :D -
Although #8629 jelenleg pvp10-es armorok a csúcs. A pvp5 már nagyon könnyen elérhető. Mikor jártál utoljára armory-ban ?:) -
#8628 Igaz -
Although #8627 Másfél éve még Leviathus-t(T2) sem sok guild nyomta le :) -
#8626 milyen pv5? nem láttam még a 4es ből is még csak pár darab szaladgál(legalábbis nálunk) és nem is hallottam hogy volna már 5 -
Although #8625 T3??? Másfél éve még senki nem nyert a Toth Amon strogholdba szerintem nem is volt. Valszeg T2 Black Ring cittadelről beszélhetsz. De még az se volt max T1 es( Vistrix, Kylliki, Yakhmar). Szerintem össze-vissza beszélsz :) -
Although #8624 Hm sok sikert nekem talán lesz pv5-ös hamarosan talán :) -
#8623 és a t3 fegyó is sokkal jobb mint a pvp t3 a t2 t3 craftolt fegyókról nem is beszélve és ehhez mind pve kell -
#8622 amúgy pvp armornál jobb a khitai armor -
#8621 Milyért mi különbség lessz attól hogy más neve lessz a szervernek és többen lessznek rajta?
Nem hinném hogy ott nincsenek ganker guildek amikor ott játszodtam akkor is volt. -
Tomy Lee #8620 1.5 éve T3-as gear-ben szaladgáltunk nem tudom mi oly nehéz benne.Mind guild-el mind random pt-vel.Különben leszarom mert pvp armor kell nem nub pve szett mert az csak ideiglenes úgyis -
Although #8619 De azért a T3 sem könnyű, pláne ha hetente változó összeállítás van mert mindig mások érnek rá :)Most épp a tizedik változatban harcolunk :) De legalább megvagyunk. Volt már hogy le kellett fújni mert nem voltunk elegen :( De most talán leszünk. Ha le nem törlik a szerverünket, de akkor befejezem. -
Although #8618 Grats :) -
Although #8617 Aquilonia jó szerver. Remélem a Hyrk megmarad nem tudom elképzelni a játékot a barátaim nélkül. Nem hiszem mi át tudnánk menni más szerverre. -
#8616 T3-mat már letoltuk jópárszor
T4-ben csak az első boss sikerült:P