Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idõvel én is áthozom mindenem biztos,hogy sikerülni fog addig nem hagyom békén õket😛
★ 汤姆 李
Nem tudok venni normális low lvl armort se lol ez még legrosszabb álmaimba se volt ilyen😊(
Nem vágom mit csináljak😞
★ 汤姆 李
Egyenlõre más magyart nem tudok ott.Ezért is tartok a guild alapítástól.
Sokan vannak fury-n.Látom már 3 nagy guild is ott van akik eddig aquilonian voltak.
Már réges régen nekem is váltanom kellett volna szervert még lehetett:-((((
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
1.07.2
New Feature – Offline Character Progression
With this new feature you will get additional levels gained over time that can be allocated to characters in the character selection screen if you wish. It is designed to earn and allocate additional levels to gain over time even while being offline and it’s only available to put on characters that are at least level 30. The progression will not be so huge that it will make it unnecessary to actually play that character but it gives a nice little bonus even during times when you are on holiday or have to take a break from playing. This offline character progression feature is not available to Trial players.
<#worship>#worship>
★ 汤姆 李
A jatek PvP rendszererol, hogy hogyan mukodik az egesz hol tudnek kicsit reszletesebben utanajarni?
Esetleg temaba vago videokat szivesen vennek! 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
hányan mentetek át furyra?
és hányan vagytok fury mármint a magyarokra gondolok.
szívesen visszamennék ha több magyar lenne a szerón, de amikor abbahagytam 5nél is kevesebb magyar volt a szerón és mind1ik másik guild meg semmi összetartás stb..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Egyenlõre ezen a néven futok😛
Este 22h-tól leszek.Pm me majd
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Más:tényleg elég jól népes lett Fury server.Egyik player ma késõ délután csinált 1 guild-et"internationale" néven és már vannak 40-en benne.
Látom nyílnak meg az új guild-ek.Megcsinálhatjuk mi is de tudnotok kell,hogy mindent az alapokról kell kezdenünk VAGY veszünk 1 guild city-t.
Én is nulláról indultam most fury-n mert egyik karakterem sem tudom áthozni.Ha át hozhatnám nem lenne gond a guild city megvétel simán van több száz gold-om meg material-om vagy 6-7 80-as karakterem de ez mind ott maradt a francba😞((
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Fury-n pörög minden csak nincs Hun guild.Lehet csinálok egyet azon gondolkozom..
★ 汤姆 李
Aquilonia szerver teljesen meghalt,kiürült.
Fury-n van Magyar guild?Vagy melyikben vannak magyarok többen?
Még régen(jó régen) voltam fury-n de teljesen elfelejtettem ki merre..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ami biztos,hogy benevezek rá de alap(régebbi) map-ra be nem teszem a lábam:-)
Össze kell hoznunk 1 guild-et ha gondoljátok..
★ 汤姆 李
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
(Jól tudom oda gyûlnek a magyar PVE servert preferáló játékosok?)
Az operációs rendszeren is túl...
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
->> Ki hol játszik mostanában? (Lonni)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
anti hero
<#idiota>#idiota>
vagy ki tudja
anti hero
anti hero
(végre már,legalább nem csábítja ezentúl egyik a másikat el másik szerverre!)
★ 汤姆 李
Na lássuk
★ 汤姆 李
Curse.com itt az age of conan portal-on addonsban van ui installer és azok az ui-k amik ott vannak azokat fel tudod instalállni vele.Minden mást ami máshol van ui az nem mûködik az installer-el
★ 汤姆 李