Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A Fekete Sereg a legnagyobb full magyarokból álló közösség a Crom szerveren. Nagyon sokan hozták át a karijukat más szerverekrõl hozzánk.
Ha van kedvetek csatlakozni nagy nagy szeretettel várunk benneteket:
Itt meg tudjátok nézni a honlapunkat is:
http://www.age-of-conan.hu/
A 30 nap az alapjátékhoz jár. a DVD tartalmazza az alapjátékot plusz a kieget.
GW2: Dragonknight.5302
Ha esetleg valakit érdekel 60napos gc 4000ftért,van 4db eladó. érdeklõdni a [email protected]
épp tegnap érdeklödtem egy assassinnál, hogy kivan e pakolva generalon az escape artistja? (anti root snare skill) mert egyszerüen az assassinok x része egyszerüen lekakilja a 100% eséllyel bejövö rootot a felrugásombol (nincs rajtuk resist) és ez kicsit érdekes... ennek ellenére 10 szintel nagyobb volt és 1% hp val élte tul ;D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lera,Dynn,Zulgron
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
igen keresd az Anarchy-t 😊
Anarchy az int/hun guild Fury-n?
továbbá
felrugom az assassint de nemkapja be a rootomat, ez micsoda???
From the Darkness v mi az assassin charge skillje (ami rootol is) hogy nyomja el 30 secen belül 3x is rám?
köszönöm a válaszokat
GW: Axino Hun;
Age of Conan Collectors Edition (2*2 hónap gamecarddal!)
Mammut helyett Rhinoval! Plusz ugye az egyéb item-ek és ezek mellett még egy copper ring of hastening wings! Két karakter, egy 80-as és egy 53-as emlékeim szerint. Rare itemek, ló, 1-2g mindegyiknél.
elérhetõség: [email protected]
Szerintem ez marad is 😊
pls help..
http://www.taxierden.hu
tény pommal 80 ig sokat fogsz halni ha nem groupban tolod és nem figyelnek rád a társaid, de ha sikerül elkapni a ritmust ill védelmet nyujtani neki akkor brutális team lesztek, szintugy a bs el, én most 34 es haverral tolom, 4 fös partykat verünk 5 szintel felettünk lévökböl, söt volt már rá példa hogy kiraktunk 60 as dt-t illetve 67 es hoxot is ugy hogy ö 25 volt én pedig 30... 😊 szoval amelyik neki jobban bejön, azt válassza, ugyis azzal fog játszani!
Köszönjük a válaszokat elõre is!
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
(hozzá teszem sok buffal tudod a sebzésed növelni és emellett a sebzésed 1 részét ugyanilyen buffokbol kapod, a komboi egyszerüek, 1-2 van ami talán 3 vagy 4 lépcsös de barbárhoz képest mindenkép egyszerübb, 2 db CC m volt, 1 fear (aoe) és egy stun, mindkettövel jelentös sebzést végzel és a sebzés után kapja meg az effektet a karakter.
nagyon sok aurája van, és különbözö buffok amik közül csak 1 lehet fent, minden szituácioban más jo szóval eléggé összetett korrekt kis karakter, csak ajánlani tudom (ha jol tudom legjobb tank jelentleg a játékban pve re) ha bármi kérdésed van vele kapcsolatban, remélem tudok majd szolgálni válasszal 😊
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro