Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Csak nem kora hajnali karbantartas? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nuclearity
waaa, felidegel ez a Fuckcom...

Kedves Mindenki!

A Fekete Sereg a legnagyobb full magyarokból álló közösség a Crom szerveren. Nagyon sokan hozták át a karijukat más szerverekrõl hozzánk.
Ha van kedvetek csatlakozni nagy nagy szeretettel várunk benneteket:
Itt meg tudjátok nézni a honlapunkat is:
http://www.age-of-conan.hu/
Ha új accountot csinálsz akkor kapsz 30 napot, ha egy meglevõhöz adod hozzá akkor nem. De ez rajta van a DVD tokon is.
A 30 nap az alapjátékhoz jár. a DVD tartalmazza az alapjátékot plusz a kieget.

GW2: Dragonknight.5302

Sziasztok!Meg szeretném vásárolni a kieget és az lenne a kérdésem ha dvd-sen veszem meg GOLD verzióba ahoz kapok +30 nap gameplay-t vagy nem ? vagy ha csak simán accountnál upgrade-elem akkor kapok + 30 gametime-ot vagy nem?

Üdv mindenkinek!
Ha esetleg valakit érdekel 60napos gc 4000ftért,van 4db eladó. érdeklõdni a [email protected]
Nuclearity
Fury int klán, van benne egy pár magyar (akik hajlandoak voltak csatlakozni) de van jopár külföldi is, van ts (3) a magyarok általában használják, fent vannak rajta, ha eksön van akkor a külföldiek is feljönnek.

Nuclearity
hát nem tudom, szerintem épp itt nem szól a cc röl, nincs stun lock vagy bármi más, mert resistet kap az enemy utána egyböl, én képes vagyok assákat, ill elég sok kasztot megverni ugy hogy nincs cc-m (mert ugye MISS vagy PARRY 😊 )

épp tegnap érdeklödtem egy assassinnál, hogy kivan e pakolva generalon az escape artistja? (anti root snare skill) mert egyszerüen az assassinok x része egyszerüen lekakilja a 100% eséllyel bejövö rootot a felrugásombol (nincs rajtuk resist) és ez kicsit érdekes... ennek ellenére 10 szintel nagyobb volt és 1% hp val élte tul ;D

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
és tényleg 😄
BEAST
lekvár vagy :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Haha 😊

Lera,Dynn,Zulgron

lvl50rõl meg indíthatsz egy karit ugye bármelyik szerón

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

haverok cromra mentek mikor elõfizettem, szal nem volt választásom :o itt egy jókora társaság van, viszont pvp az kevésbé... minigamek, siegek persze vannak, bár az itteni pvp inkább a CC-krõl szól, illetve a necro/assakról :o

s0n1c
te neszójjábe 😄
BEAST
:o

s0n1c
furyn vagy?
<#eljen> kellemesen csalódtam benne én is kb 1 hónapja fizettem elõ újra.

MarkBlade
Igen.Sokat változott. És most tényleg jó lett élvezetes és jó a hangulata.
igen keresd az Anarchy-t 😊
s0n1c
No, reaktiváltam én is. Ezt a gamet most (vagy pár hónapja) kellett volna kiadni, rohadt sokat változott, elõnyére 😊

Anarchy az int/hun guild Fury-n?
Nuclearity
villám kérdés, hogy van az, hogy nekem stun után az enemy immunitit kap, engem viszont 10-15 sec alatt 8x is bestunnolnak akár?

továbbá

felrugom az assassint de nemkapja be a rootomat, ez micsoda???

From the Darkness v mi az assassin charge skillje (ami rootol is) hogy nyomja el 30 secen belül 3x is rám?

köszönöm a válaszokat

MarkBlade
Van pve és pvp is.. Magyarok is 😊 Keres meg ha úgy döntesz. Darions vagyok..
kopaszrobert
Még az érdekelne hogy Furyn van valamekkora pve, vagy abszolút csak pvp?

GW: Axino Hun;

CROM szerón van egy guild, esténként átlag 20-30-40 player idõszaktól függõen, de erõsen pve beállítottságúak, meg ugye a szeró is pve

kopaszrobert
Sziasztok. Újra befizettem a játékra, aquilonián van egy karakterem, most ugrottam meg vele a lvl50-et és van lehetõség egy új 50es karaktert kezdeni. Így most nem tudom, hogy melyik szerveren érdemesebb magyar közösség szempontjából egy új karaktert indítani. Szívesebben játszok magyarok között és akkor még aquilonián magyar klánban voltam. Pve pvp egyaránt érdekel.

GW: Axino Hun;

MarkBlade
neten a 60 napos 5400 ft.. az még mindig jó ár szerintem ha érdekel privi..
gc-k engem is érdekelnének, ha van valakinek jó áron! Köszi!

Nuclearity
érdeklödnék, hogy aki abenak eladott 3,5k ért gc-t annak van e még egy elado esetleg? 😊

Még mindig eladó!

Age of Conan Collectors Edition (2*2 hónap gamecarddal!)

Mammut helyett Rhinoval! Plusz ugye az egyéb item-ek és ezek mellett még egy copper ring of hastening wings! Két karakter, egy 80-as és egy 53-as emlékeim szerint. Rare itemek, ló, 1-2g mindegyiknél.

elérhetõség: [email protected]
MarkBlade
dehogynem. 😊 Csak már megszoktam. Tarantia elég sürü a szaggatástól.. néha gondol egyet leesik az fps.. meg van kb fél/negyed óránként lag..
Szerintem ez marad is 😊
Nuclearity
nektek semmi gond nincs a gameval? pöcre megy? semmi szaggatás sehol?

MarkBlade
😊)) Köszi a tippet akkor még hagyom érni 😄
Nekem már 15 szint van tartalékban. Azért 99 felé ne menj, hátha csak 2 byteon tárolják 😄
Nuclearity
sztem nincs megkötés

MarkBlade
Szeretném megkérdezni hogy a 4-naponta kapott +1 szintet-bõl mennyit lehet maximum megtartani? Értem ezalatt hogy mondjuk +5 szint fõlé nem engedi növekedni õket.Ne lehesen egyszerre 10 szintett lépni stb..
pls help..
Nuclearity
persze hogy van keresd abepom-ot általában fent van asszem

Fury szerveren kezdtem játszani, olvastam alakult itt egy magyar guild, Anarchy névvel... van felvétel? Most ép lvl28 vagyok, egy Conqueror-al

http://www.taxierden.hu

Nuclearity
itt is nagyobb esély van a missre, és egy 80 asra énsem sebzek csak 1-2 öt, de az aoc balancolva van (volt) ilyen téren, hogy ne a gear, vagy ne a szint számitson (annyira) sokkal inkább a játékos skillje, és ez az ami szerintem az 1ik legjobb mmo vá tette. Nem az van mint Aionban, hogy megvan a fenris / miragent settem és akár egy full partyt is kirakok csak azért mert ruhám van, mégcsak játszanom sem kell tudni... itt pont forditva, éppen ezért van az is, hogy a ruhák statjai nemsokkal nönek x szinthez képest

Sáska
vagy a classok kozotti balance, vagy a jatekosok nincsenek nagyon rendben, ha 20-25 szinttel magasabb ellenfeleket le tudsz verni (akar 2vs1-ben). mas mmo-ban ekkora szintkulonbsegnel el sem talalod a masikat, vagy ha igen, akkor is minimalisat sebzel rajta... nem ertem hogy van ez de eleg furan hangzik..?!<#wilting><#ravasz1>

Nuclearity

Mikor a Whirlwind be crittel =)

Nuclearity
tost nem tudom mennyire jo healer, szerintem inkább buff és dps és off heal, bs atom healer inkább a meelekre szakosodott (medium armor meele kari) továbbá szép sebzése is van. 80 on 1 v 1 be verhetetlen karakter, pom is brutális szerintem, kezelni kell tudni és nem lesz gond vele, láttam már olyat aki lvl 80 on 2 embert is elintézett vele egyszerre és félig se ment le a hp ja 😊 szerintem a Bear Shaman és a Priest of Mitra közt válasszon számomra ezek a favoritok (bevallom tost annyira nem ismerem, de volt olyan assa aki 2 sec alatt leszedte a power lvl ezö 80 as tost XD)

tény pommal 80 ig sokat fogsz halni ha nem groupban tolod és nem figyelnek rád a társaid, de ha sikerül elkapni a ritmust ill védelmet nyujtani neki akkor brutális team lesztek, szintugy a bs el, én most 34 es haverral tolom, 4 fös partykat verünk 5 szintel felettünk lévökböl, söt volt már rá példa hogy kiraktunk 60 as dt-t illetve 67 es hoxot is ugy hogy ö 25 volt én pedig 30... 😊 szoval amelyik neki jobban bejön, azt válassza, ugyis azzal fog játszani!

Egy barátom kérdezi: healer szeretne lenni, melyik kasztot javasoljátok neki? Vagy választhat kedvére, mert mindhárom priest egyformán jó healer?

Köszönjük a válaszokat elõre is!

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Nuclearity
wazz mennyi fogyatékos van furyn. imádom a szervert 😄

jól hangzik nagyon 😊 már csak némi szabadidõ kéne h rendesen neki tudjak feküdni a karinak 😄
Nuclearity
steal az a steel xD

(hozzá teszem sok buffal tudod a sebzésed növelni és emellett a sebzésed 1 részét ugyanilyen buffokbol kapod, a komboi egyszerüek, 1-2 van ami talán 3 vagy 4 lépcsös de barbárhoz képest mindenkép egyszerübb, 2 db CC m volt, 1 fear (aoe) és egy stun, mindkettövel jelentös sebzést végzel és a sebzés után kapja meg az effektet a karakter.

Nuclearity
mint írtam brutális, bár nem szeretem ezt az egyböl 80 as szint mive ugy idegen a karakter, armorok számomra nem rosszak 1-2 idétlen (érdekes h FC a pvp lvl 10 es armort h elcseszte a legtöbb karira... legalábbis számomra irto rondának tünik mind XD) ellenben a T3 as pve armor mindre iszonyat durva lett. Sebzése hát... kicsit megijedtem mikor megláttam, frenzyben és dps re talentelve üti a barbárét... (viszont akkor joval több dmg et szenved ö is ugyebár) sok life steel
nagyon sok aurája van, és különbözö buffok amik közül csak 1 lehet fent, minden szituácioban más jo szóval eléggé összetett korrekt kis karakter, csak ajánlani tudom (ha jol tudom legjobb tank jelentleg a játékban pve re) ha bármi kérdésed van vele kapcsolatban, remélem tudok majd szolgálni válasszal 😊

Mindenképp érdekel a véleményed, uhogy "tesztelés" után várom a reakciód 😊
Nuclearity
brutális.... csak ennyit tudok hozzá füzni 😊

Köszönöm a válaszokat, én a Barbárt választottam 😊

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Nuclearity
massziv kis kari, és érdekes is nagyon, meg is lesem teszt seron 😄

majd irok véleményt :p