12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Tomy Lee #9056 Engem egyszer se enged be akkor ez volt a hiba csak minek van ott az unlock,na mindegy -.-
Én is csináltam új accot de hol az új szerver már jöhetne igazán.Ha estig nem lesz kezdek furyn játszani -
tusken #9055 Sajnos csak 1x tudtam belogolni utána már nem engedte és törölni se akarom a 2db 80as karit ugyhogy uj accot csináltam mert freen 2 karakter lehet csak. Kicsit játszogatok aztán ugy is a hc pvp serverre akarok menni ha lesz olyan egyáltalán.
-
Tomy Lee #9054 És megmaradtak a cuccaid minden?Mount és a többi?Nem értem most mi van itt különben,unlock-olhatom az összes karakterem?
De nem enged még mindig be,neked töltőképernyőnél nem váratott meg?Fél órája vacakol itt most:/ -
Tomy Lee #9053 Továbbra is töltő képernyőn vagyok most reading content is van már piros fullon és sárga csík ugrál.Most update-l még vagy mi van?? -
Tomy Lee #9052 Na belogoltam ott van vagy 5 lvl80-as karakterem meg egyebek aztán unlock-oltam assa-t és most csak áll a töltés "updating content" felrattal piros csík úgy 3/4-en már vagy 5-10 perce mi a fákk van:/ -
#9051 Igen viszont nemtudni még hogy hogy fognak működni az AA-k. Az biztos hogy nem kapsz pontot rá, de remélhetőleg lehet használni a már megszerzettet. -
Tomy Lee #9050 600 pont 5 euro és így duplázódik tehát 1200 pont 10 euro és így tovább a max 6000 pont 50 euro -
#9049 1 class unlockért ? ezek hülyék ha tényleg ennyi :D -
Tomy Lee #9048 5-6 euro -
#9047 ezeket a bizbaszpontokat mennyiért lehet venni ? pl assa 750 pont az hufban mennyi kb ? -
#9046 http://imageshack.us/f/191/lofaszpicture000.png/ -
tusken #9045 nem kell tortage ugy néz ki.
Engedte unlockolni a 80 rangerem meg a 80 ToS is és a Fury serveren vagyok, pedig nem itt voltam és ezek nem free karakterek.
-
tusken #9044 köszi -
#9043 igen, de bepipálhatod a telepítőben hogy mit töltsön le.
intro - the first 5hours of gameplay
early game
mid-range
end-game
Rise of the Godslayer -
tusken #9042 dvd-t már nemtalálom ,de nekem csak 7gb töltött le kb többit ha kijövök tortage-bol akkor kezdi?
-
#9041 nem kell oda regelni. EUra regelsz és majd ha lessz szerver akkor oda csinálsz karit -
#9040 akkor bagra regeljek majd? -
#9039 Tusken - Nem 4szerver van, de 1ik se a BaG
Palinko - Nem usa szerverről semmilyen módon nem tudsz karaktert áthozni és BaG szeróre se lehet vinni majd karikat. A többire mint eddig is fizetősen de lehet karikat átvinni -
#9038 de később lehet majd karaktert migrálni? -
tusken #9037 akkor csak 2 szero van pve meg egy pvp?
-
#9036 Nincs BaG szerver:/ -
Tomy Lee #9035 Mondjuk ez az új BaG szerver érdekes lesz guardok nélkül lol:DD -
Tomy Lee #9034 Blood and Glory ha pvp!!vagy valamelyik pve ha nem birod annyira pvp-t:) -
#9033 Hali, most kezdtem én is tölteni. Melyik szerverre érdemes majd menni, ahol magyarok is vannak és nem csak gankelés van? -
Tomy Lee #9032 Na hello,guild kész van már??Még 4-5 óra és jövök:) -
#9031 Oh ye refuge of apostate tele van gangerekkel.
Felmentem Study resspadhoz ott kapásból levágtak.. ha ez nem volna elég nem lehet onnan resspadot váltani és ha felkellsz nem kapsz shield of the risent. szóval ha valaki más is behal ott akkor /setoption limbo_window 0 és go mini. -
#9030 Éééés nincs Blood and Glory szerver továbbra se... -
#9029 és minden indításnál kéri majd? mert akkor elősször nem pipálnám be, érdekel már milyen lett. -
#9028 oh bazdmeg... felesem xD azt akartam írni teljesen -
#9027 Palinko neked még nincs letöltve felesem:)
Csak az első 5óra kontentje. Tortage foglal annyit.
Amikor indítod a játékot belehet pipálni mit töltsön le, ha nem akkor is letölti amikor majd arra jársz. -
#9026 amúgy meg mi az a nagy para a mérettel 6,17 nekem -
Although #9025 Az AA nagyon durva, rengeteg plusszot ad a képességeidre tulajdonságaidra, a Khitai cuccok pedig fullos critigations(biztos nem írtam jól, megjegyezhetetlen nekem)plusszal rendelkeznek, ezek durvábbak mint a T3 cuccok, pedig már azok is jobbak mint a pvp armorok általában. Ricsaj, ha jól olvastam, nem véletlen hajt khitai páncélra. Na jó a pvp10-es armorok sem rosszak. Egyébként ha jól tudom f2p-vel csak T1-re mehetek majd. Szóval visszatérve egy Epic khitai armor mindent megesz a critigations nagyon durván bejátszik mindenbe. Magam részéről bekapcsoltam AA rendszereben olyan kapcsolókat amik zabálják a critigations-t de nem sokat ér :) Egyébként ez korrekt így. Nem az a cél, hogy senki ne fizessen. Az f2p gyakorlatilag egy fullos demo, sok korlátozással. A mikrotranzakciós részt nem néztem. Az f2p azért érdekelt, hogy eldöntsem érdemes e tovább fizetni és alapból jelentős különbségek vannak. Szóval igen. -
Tomy Lee #9024 Update Notes 2.6 – 30th of June
xD -
Tomy Lee #9023 Neked ront 2 full pro pvp gear-es player azt se tudod hol leszel abban a pillanatban,majd meglátod ki lesz halálos érhet itt meglepetés mindenkit.. -
estére egy kis schwarci xD -
#9021 na megyek aludni hogy feltudjak kellni xD -
#9020 Ááá szerintem értelmetlen is játszani premium nélkül. AA és a khitai cuccok halálosak. -
Tomy Lee #9019 Hát ugye aki megteheti és prémiumos:)
Nálam main Barbár lesz(nem kevés időt játzszottam barbárral szal nem vakon futok neki) alt pedig Demo(ha már ranger nem lehet lesz full dps demo:) -
#9018 Én már kezdem megismeri... és folyamatosan skippelni kell az összes kombóját...
tamarin cuccba meg egyenesen félelmetes dps.
amúgy tetszik benne hogy gyorsan üt gyorsak a stunjai, de még nem éreztem rá, de szerintem ezt kezdek^^ -
Tomy Lee #9017 Tény,hogy jó kis survivor karakter.Ha tetszik a sword+shield/talisman only DT akkor hajrá.Végülis mindenhova hasznos az igaz és talán rejt magában valamit amitől megtetszik ez a class.
Nem tudom mire lehet képes 1 Ibis sword-al Desecration ágon mert ha így üt azért nagyokat akkor lehet jó még pvp-ben is.
Az,hogy tesztszerveren kikapsz egy olyan karakterrel amit még nem igazán ismersz az nem jelent semmit.
Próbáld ki,megyünk majd lvl60+ minit és ott már úgyis látni fogod milyen is pontosan.Én nem ismerem DT-t.Ha meg nem tetszik majd kezdesz mást,nagy kaland:)