12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#9016 lol extended 5 hours, szóval reggel hatig alhatunk :D -
#9015 Guard nem annyira hasznos és amúgy se megyünk semmire f2p guardokkal.
Khitai instákba T2 raideken nem tudnak tankolni. -
#9014 hogy regeltem leszedtem a telepítőt és mikor instalálnám nem az újat rakja :((( -
#9013 Ezt mire vonatkozóan írtad? -
#9012 de mikor telepítenéd a licence nem így kezdődik, hogy?
AGE OF CONAN, HYBORIAN ADVENTURES
LICENCE AGREEMENT AND LIMITED WARRANTY
IMPORTANT - Please read this Licence Agreement carefully. -
Tomy Lee #9011 Ne kezdj DT-t tankunk úgyis lesz mert sokan kezdenek tuti guardiant.Herald-ot jobban ismered ne kezdj új class-t betanulni főleg,hogy pont ellenkező játékstílus(sokban különbözik) dt mint a Herald.. -
#9010 Tomy Lee vagy valaki légyszives győzzön már meg arról hogy megérné DT-t kezdenem. DT-t akarok kezdeni, de test szerón mindenki péppévert.
Ha így megy tovább megin HoX leszek.... -
#9009 Szerintem nem, de nekem azt írja, hogy Downloading patch information ez szerintem elindul. -
Tomy Lee #9008 ricsaj most az updater ablak aktív és kiírás:"fatal error:failed to download patch blabla" és alatta a cancel opció szerinted ha ígyhagyom és hajnalban fellövik szervert akkor elindul az update?? -
#9007 itt valami gáz van. beregeltem újat kiválasztottam az EUt de csak a régit telepítené :S most törölni tudok accot? -
#9006 Amúgymeg 10Gb-ba megáll ha csak az tortage részt pipálod be a többit meg később leszeded -
#9005 figyu mikor én leszedtem nekem fél megás netem volt és kibaszott sokáig tartott, de megérte! -
#9004 EZ MI A FASZOM!?
nem ezt a videót raktam be.... -
-
Tomy Lee #9002 Annyi igen plussz majd még az új patch -
#9001 Rendben,akkor én ezt pihentetem :-)
1 megás netem van,sacc 3 élet elég lenne arra,mire lejön.
Azért köszi a gyors válaszokat. -
#9000 Igen, usa accountal nemtudsz EU-n játszani -
#8999 nekem 25gb a kliens -
#8998 nemtom nekem csak USA van meg a régi conan. most regeljek újat vagy mi? -
#8997 26 gigás install? =D Ez komoly? -
Tomy Lee #8996 Nahát,nincs többet "frozen account status" senkinek csak szimpla Cancelled.Végre nem kell majd supportolni reaktiválásnál:-) -
#8995 Megtaláltam. EU-EN kliens töltöm,gondolom ez csak a nyelve. Igazából idegenkedem ettől a megszorítós játéktól,de az AoC-ot ki akartam próbálni,de luftra meg nem fizetnék érte,már ráfaragtam így anno pl a Lineage2-vel is. Free szervereken sokkal jobb játékélményt tapasztaltam mint az OFF-on,tizedannyi bottal és századannyi e-bayelt cuccal. -
Tomy Lee #8994 Szerintem nem fogja letölteni onnan most,nincs szerver -
Tomy Lee #8993 Még elhúzzák 2 órával most írták -.- -
#8992 Nekem az Account Details alatt rögtön ez van: Age of Conan: Download -
#8991 register.ageofconan.com
itt regisztrálsz 1et és már töltheted is. -
#8990 Sziasztok!
Hol tudom letölteni a játékot?Olvastam ,hogy mától ingyenes,de az oldalon ha belogolok a funcom accommal akkor nem találok semmit,csak az acc details-ra dob. -
#8989 nyári időszámítás szóval most +2 tehát hajnal 2kor indul -
Tomy Lee #8988 Na én előkeresem dvd-t,nem is tudom minek akarom letölteni az egész klienst:/ -
Although #8987 Nos én azt már nem várom meg :)have fun aztán :) -
Although #8986 :) -
Although #8985 until midnight GMT. Tehát mi GMt+1 vagyunk az hajnali 1 órát jelent. -
#8984 azt csak kivárjuk már :D -
Although #8983 Eredeti 11 órát meghosszabbították 3 órával a szerverek frissítését. -
Tomy Lee #8982 regisztráltam új acc-ot és akkor adta be letöltési lehetőséget de most megállt minden -
Although #8981 Hm érdekes nekem a kliens offline és azt írja +3 óra, éjfél után lesz talán ha jól látom. Tehát elérhetők az európai szerverek majd -
#8980 nah be is halt
No suitable nodes are available to serve your request. -
#8979 nekem amit töltene az Hyborian.... -
#8978 nekem van felhasználóm ,be is jelentkezek, de hol a kliens? -
Tomy Lee #8977 Regisztráció f2p-re+kliens letöltés ON