Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am a hoxal nem ennyibõl áll a játék... csak akit elver a hox az rinyál h blabla csak hellbreath fire és kiteol vele..
Szerintem a legjobb Class mivel nincsenek ilyen 1 skill bõl meghalsz sebzései (lásd assasin vagy guardian), pont akkora sebzése van amivel mindent megtud ölni ugy, hogy emellett nem halhatatlan mint a BS.
Duracel:
DT egyik karim sincs, azt irom amit hallottam, DT szivos ellenfél, a hp szivás jelentösen tölti a hp ját de ha elfogy a manád vele akkor ugy hallottam hogy maga a karakter is elfogy 😊 (tehát meghal) ez különösen azért ciki mert van egy bubid ami a sebzést hp rol manára alakitja, igy ha valaki ütöget nem a hp-d veszi hanem a manádat. viszont tovább él mint bárki más... 😄
HoXot utálom, a pvp része az ingame hoxoknak a következöböl áll: 30 felett rádnyom távolrol egy tüzlabdát, majd rádchargol és futkos körülötted (ütni nem üt mert akkor megkellene állnia és megütnék) és hellfire breathed spammolja (aoe sebzö) talán ha kicsit tapasztaltab akkor még lerotol és belenyomja a földbe a kardját, hogy aztán elélvezzen és rádverjen egy szép nagy dmg et 😊 de ennyi számomra ez szánalmas és unalmas 😄
Ashyn: barbár, én is az vagyok, mostanában a berserker feat a nyerö vele, 2 skillt használ csak 1 kezesben, (test szerveren néztem és szerintem a sebzése sem marad el sokkal az assátol) sok cc, szép sebzés, bloodragenak köszönhetöen 80 on már elég szép hp-t töltöget magának, szivos egy enemy, DE egyik karakter sem az az állok az enemy elött és nyomogatom a gombokat. PvE ben a barbárrol tudok szolni csak, berserker ágon nem lesz gond a fejlödés, a sok cc és a nagy dmg (mégha lassabb is mint a reaver) nem fog gondot okozni.
Remélem segített valamit nektek
Szintén most csatlakozom az AoC táborához, és két kaszt között nem tudok dönteni: Barbár legyek, vagy HoX? Mindekét kasztban van valami, ami megfogott. Valaki, aki ismeri e kasztok valamelyikét, írna róla pár szót? Mennyire használhatóak PvP-ben, mennyire van helye egy PvE csapatban stb. Esetleg miért ajánlja, vagy épp nem ajánlja stb.
Elõre is köszi a segítséget!
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Tud valaki valamit valami új keyloggerrõl vagy AoCos acclopásokról?
Csak mert haveromnak lenyulták pár napja az accját.
És most nekem is azt irta h bent van valaki vele.
Lecseréltem az összes pw-t lecseréltem de akkor is...
Elõre is köszi a segítséget!
★ 汤姆 李
Fury-n ez nem téma,ha van hely akkor befér bárki lvl80
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
beszélgettem az emberekkel, hogy milyen a siege. mármint a latency problémákról, stb. állítóéag tökéletesen megy minden és megvoltak lepõdve minkor meséltem nekik az európai siege lagról meg crashról.
ebbõl lehet, hogy usa account lesz...
A fury pvp szerveren nincs olyan magyar klán akiben lehetne bármi féle siege lehetöség mivel hiába van sok magyar mindenki mindenfele van kb, a joféle magyar mentalitás miatt. Mi is nemzetközi klánt csinálunk (mégha sok ember magyar is belöle) és meg kell mondjam eddig kellemesen csalodtam a srácokban 😊
pvp zni csapatban szoktunk, nekem pl megvan a fix 4-5 fõs teamem akivel játszom ebböl 1 külföldi van. a Minigame lvl 20 alatt is pörgös, peches vagy, nagyon sokan beállitják h a leghamarabira dobjon be. azt nem adja hozzá. Amugy nagyon élvezetes de csak premadeval mert a pug lekakilja hogy mit kéne csinálni v kit kéne védeni..stb a körbe futkosáshoz szokj hozzá, a duel ált ennyi, minél kevesebb kombo megy be rád annál nagyobb az esélyed a tulélésre, tegnap 1 haverom tanitgatott pvp zni, assájához hozzáérni sem tudtam... de nem csak én, senki... mit tesz egy már pvp 10 es barbár? XD
a skillre kattingatásrol szokj le, lassit, inkább állitsd be a controllst egérrel irányitsd a karaktered, ill max a d vel oldalfutással segits be, hidd el ha ráérzel menni fog az, ha bármi kérdésed van még szolj (Conan pvp nem egyszerü kell idö mig az ember hozzá szokik az átlag mmok után 😛) <-------------------támogatom
A fury pvp szerveren nincs olyan magyar klán akiben lehetne bármi féle siege lehetöség mivel hiába van sok magyar mindenki mindenfele van kb, a joféle magyar mentalitás miatt. Mi is nemzetközi klánt csinálunk (mégha sok ember magyar is belöle) és meg kell mondjam eddig kellemesen csalodtam a srácokban 😊
pvp zni csapatban szoktunk, nekem pl megvan a fix 4-5 fõs teamem akivel játszom ebböl 1 külföldi van. a Minigame lvl 20 alatt is pörgös, peches vagy, nagyon sokan beállitják h a leghamarabira dobjon be. azt nem adja hozzá. Amugy nagyon élvezetes de csak premadeval mert a pug lekakilja hogy mit kéne csinálni v kit kéne védeni..stb a körbe futkosáshoz szokj hozzá, a duel ált ennyi, minél kevesebb kombo megy be rád annál nagyobb az esélyed a tulélésre, tegnap 1 haverom tanitgatott pvp zni, assájához hozzáérni sem tudtam... de nem csak én, senki... mit tesz egy már pvp 10 es barbár? XD
a skillre kattingatásrol szokj le, lassit, inkább állitsd be a controllst egérrel irányitsd a karaktered, ill max a d vel oldalfutással segits be, hidd el ha ráérzel menni fog az, ha bármi kérdésed van még szolj (Conan pvp nem egyszerü kell idö mig az ember hozzá szokik az átlag mmok után 😛)
Másik játékos ellen ti milyen... "módszerrel" küzdötök? A módszert úgy értem, hogy milyen módon kezelitek a billentyût, egeret?
Összefutottam egy tipikus körbeszaladgálós játékossal, és kellett volna még egy kéz, hogy tisztességesen irányítsam a karakterem.
Ez PvE küzdelemben nem gond, mert a mobok nem szoktak körbeszaladni körülöttem.
Eddig úgy játszottam, hogy a bal kezemmel kezeltem a kombókhoz tartozó nyilakat az 1,2,3 gombon, a jobb kezemmel az egérrel nyomogattam a skilleket. Ha kellett, akkor valamennyire mozogni is tudtam a karakterrel, az egér segítségével (jobb+bal egérgomb egyszerre).
PvP-ben ez így kevés az eddigi tapasztalatom alapján.
Ha jól értem akkor abba a csatába nem léphetek be.
Akkor ha rá tudtok szánni pár sort, magyarázzátok el, hogy hogyan megy ez a conanos pvp.
Nem csak az elmélet érdekel, hanem a gyakorlat is.
Pl. Van e akkora magyar közösség, hogy ez a fajta pvp élvezhetõ legyen?
Ha nincs, akkor ti magyar játékosok hogyan pvp-ztek?
Nemzetközi guildekben?
Próbálkoztam a mini gammel... kb 1 órai várakozás után sem jött össze 12 fõ, hogy elinduljon egy mini. 4 fõnn állt a számláló. Ez nem valami bíztató. Értem én hogy 20 szint alatt nincs akkora élet, de hát 4 fõ...
Most próbálgatom a trial változatot.
A Massive PvP ablakot nézem, ahol naptárban jelölve vannak, hogy mikor lesz erõd támadás/védés. Mindegyikhez oda van írva, hogy melyik guild a védõ.
Ezekben a csatákban én részt vehetek függetlenül attól, hogy vagyok e guildbe, vagy hogy melyikben vagyok?
Ha igen, akkor hogyan? Jelentkezni, vagy regisztrálni kell, mint a mini gameben?
tud vki 60 napos feltöltõ kártyát 3000 Ft körül??
az edigital-ba még januárban volt 3200 ért de már kifogytam
elõre is kösz a választ
üdv
Tokken
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Meg nem is olcsó harmadik pedig,hogy jönnek az új mmo-k hamarosan
<#worship>#worship>
★ 汤姆 李
Az mar mas kerdes, hogy erdemes-e. Eleg jol tud jonni a jatek elejen az a kek fegyver, amit a zsarnok leoleseert kapsz, meg lvl 35-on is azt hasznaltam a BS-emmel (jobb hijjan).
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
csak ha van egy lvl 50 es karaktered, akkor van egy opcio hogy kezdhetsz egy karaktert 50 en de ez csak 1x csinálhatod.
Újabb kérdés: Tortage szigetén ki lehet hagyni valahogy? Lehet máshol kezdeni a játékot? Vagy lvl 20-ig minden karakteremmel végig kell küzdenem magam rajta?
( Most próbálom a tizen x.-ik karaktert, nem mondom, más-más a történet a priesteknek, warrioroknak, de egy kicsit nagyobb változatosságra vágynék. )
Köszönöm
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
"First 30 days free for NEW customers ONLY!"
egy kérdés, ha veszek egy új age of conan játékot akkor annak az 1 hónapját fel lehet használni már futó létezõ acchoz, vagy csak ahhoz amit vettem
elõre is kösz
üdv
Tokken
Azért 1szer-2szer odaraktál te is.<#buck>#buck>
★ 汤姆 李
Kikaptam én még anno full fehér armor-os assa-tól igaz Viledj?😄
★ 汤姆 李
na mindegy elbarbarianozgatok én még 😊
továbbá hallottam az uj rangert, tadaaam uj op- classt hirdetnek 😊 (legalábbis a sintöl sokkal ütösebb amit mesélt raklap haverunk) amugy ez az op nem op dolog addig müködik mig minden kari megnem kapja a revampját, utána meg finomitgatnak megint szal hajrá
ez a mindenki mindenki ellen iszonyat jó, ma 3 an voltunk egy groupba underhallsba 6 v 3 ment olyan szinten ownoltunk hogy az röhejes volt, majd átnéztünk WS re (assa barbár tos volt a mi partynk) bejött három lvl 25 ös pvp lvl 4 es ranger, arattak mint a fene de megmurdáltak igy is, majd kb az 5. ownagenál nem jöttek vissza, csak mikor szereztek még egy rangert, igy 4 rangerrel már nem tudtunk mit kezdeni is meghaltunk de a lényeg hogy pvp rendszer iszonyatosan jó aocban szerintem,
★ 汤姆 李
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Ma megprobalok lejutni BC-be vegre es majd meglatom milyen feeling lesz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"