12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Szóval nem árt hozzá egy erős gép és nem jön rosszul ha van legalább 1mbites kapcsolatod, bár lehet 512kb is elég. Az első amit érdemes próbálgatni! Nagyon fontos! a Red latency nem minden esetben kapcsolati hiba! Nekem sokkal durvábbat okozott a memoria hiány amig nem jöttem rá! Vissza kellett vennem minimumra mert 64 bites ami régen 4Gb-on vitte fullon most teljesen kevés lett a dreamworldel és azzal hogy átálltak 32bitre a fiúk. Tehát, ha nagyon de nagyon lagol vedd le a grafika details-t med-re majd minimumra! És nézd meg úgy!
  • Palinko
    emígy miért kell nekünk ez a bag szerver? miért nem jó a fury pl?
  • Although
    Szóval ami gond az talán a dreamworld óta a 64-bites iszonytatón belassult meg, meg legalább 8Gb kell hozzá. Most 32 bitesen állítólag jobb. egy cseh gyerek aki régen nem tudott a gyenge gépével khitai kalandokat vállalni, most már tud.
    Általánosságban mind pvp mind a pve rész erős. A T1 T2-es raidok is messze erősebbek mint a többi mmo-ban ahogy az ismerősök mondták. A T3 az már igazi kihívás, a Godslayerrel bejött T4, meg nagyon de nagyon erős :)
    A solo dungeon is az új khitaiban nagyon jó lett. Alaphongon mikor figyeltem a német srácokat a wowból szoptak, mint az állat legtöbbjük két hét után menekült. Tehát nem a legegyszerűbb mmo. De nagyon szép, nagyon jó class felépítés, nagyon jó ostromok ha éppen működik és nem max red latency, A questek nagyon jók, a legtöbb hozza a világ hangulatát. Szóval akit megfog azt nem ereszti :)
  • Tomy Lee
    Az item shopos cuccok(epic) elég jó statokat írnak.A fegyverek igen durva pvp ratinget adnak.
    Valamit venni fogok az tuti majd:-)
  • Palinko
    blood and glory szerverre, de mint láthatod előző kommentemben, ez még sehogy sem áll. remélem estére már lesz
  • Although
    Hát nem tudom :) Ha szereted a pvp-t meg a gankereket akkor fury :) Ha inkább pve de valamilyen szinten ki akarod próbálni a pvp-t akkor Crom :)
    A cromon tudatommal, és láttam is őket, a fekete sereg az magyar de nemzetközi guildokban elég sok magyar van relatíve. Ha fury akkor talán ricsajék.
  • ratgab
    Melyik szerverre érdemes majd menni? Hol lesz a legtöbb magyar? Hol lesz a Guild?
  • ratgab
    Nagyon kíváncsi vagyok! Már többen nagyon beharangoztátok, hogy milyen jó játék! És videókon is igen tetszetős dolgokat láttam... Miért nem jön max sebességgel???
  • ricsaj
    Töltheted jah. később ne legyen vele bajod:p
  • Palinko
    hát még nincs bag szerver... akkor fogjam inkább töltsem a többi tartalmat?
  • Palinko
    telepítened kell a legújabb drivert
  • Tomy Lee
    Latency nagyon magas és még medium a fury -.-
  • Tomy Lee
    Igen így már én is szivesen játszok vele,hogy nem kérnek pénzt érte.Ezért a játékért így korrekt
  • tusken
    csodálatos játék ? ezt mond azoknak akik az elsö fél évben megvették
    mikor félkészen kiadták vicc volt a game nekem ennyit ér pont mint amit most fizetek érte 0-át.
  • Although
    Persze nagyon nagy tömeg úgy se lesz soha, mert ez nem a könnyű játékok közzé tartozik.
  • Although
    Nyilván egyenlőre úgy gondolkodnak ha az emberek ráéreznek mennyire csodálatos játékot csináltak , majd úgyis előfizetnek :)És talán a film is be fog segíteni.
  • Although
    Hm nekem is volt ilyen, már nem tudom mi okozta :( De főleg az első etápban.
  • Although
    Sokmindentől függ. Lesz e elég ember a Blood szerverre, hogy fog működni a többi. Ahogy nézem mindkét angol szerver megy nyár van az emberek nem a gép előtt ülnek. Valószínű igazad van, de majd csak Januárba lehet mérleget vonni. Nekem mint tudod továbbra is a Conan az mmo-k királya és marad is :)
  • ratgab
    Lejönne 1,5 óra alatt, de állandóan leesik! Ennyien cuppantak volna rá?
  • ratgab
    *100kbájt/sec
  • ratgab
    Másnak is ennyire ugrál a letöltési sebesség? 100-tól 1,2 mb-ig (ez a max nálam) minden volt már, de sehol nem állapodik meg a sebesség...
  • ratgab
    Köszönöm a gyors választ!
  • hiperindián
    http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx
    Valamit le kell még tölteni hozzá?
  • Tomy Lee
    Igen folytatja
  • ratgab
    Hülye kérdés: Ha megszakítom a letöltést később onnan folytatja?
  • Torzonborz
    jahm csak a sok sóhertróger aki emiatt néz a játék felé nem nagyon fog előfizetni rá és ennyiért meg egy class-t se nagyon fog venni.

F2Pnek pont az a lényege hogy észrevétlenül költs rá sok pénzt. 1 class unlock meg a havi díj harmada...szvsz ez sok.

na mindegy idővel kiderül mennyire lesz ez így életképes hosszútávon. lehet tévedek és bejön nekik. örülnék neki mert akkor lehet jobban felpörögne a fejlesztése hacsak nem a Secret World-be tolják az így megszerzett pénz.
  • hiperindián
    Valaki help?
    Felteszem elinditom és ezt az oldalt dobja be?
    http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx
  • Although
    Igen. 2 és fél éve :)
  • ratgab
    Közben felfedeztem! Tölti már! Te most elő vagy fizetve Although?
  • Although
    Bár lehet magától is úy kezdi nem tudom, nekem az alap megvan dvd-n. és csak az expansiont kell letöltenem. meg a patcheket :)
  • ratgab
    Látom már, hogy csak az első 5 órát és az intrót szedi.... Nagyon helyes!!!
  • Although
    Elvileg ha jó a kliensed, európai, akkor a optionsal előhozol egy menut. Ott látod a részeket. először a Tortaget, tölst le ahogy ricsaj is mondta és úgy el tudsz kezdeni játszani.
  • ratgab
    Na most kezdett szedni egy 6,17 Gb-os fájlcsomagot!
  • ratgab
    Nekem a klienst leszedte 30 másodperc alatt és most updatel(csak azt tudnám mit, mikor nincs telepítve a játék....)
  • ratgab
    Mindegy ránézek az ingyenesre!
  • ratgab
    Holy Shit
  • Although
    *eh Nekem most :)
  • Although
    A teljes most 31GB a teljes.
  • Although
    Torzonborz, szerintem nem kötelező megvenni. Ha nem fizetnék elő akkor csendben lennék, és élvezném amit ingyen nyújt ez a nem ingyenes szintű játék, mert nem fizetek érte semmit! Ez így tökéletes, ha nagyon lemennének az árakkal akkor sok előfizető lehet azt választaná. Szerintem így sem elég magasak :)
  • ratgab
    Most akkor mennyi a játékméret??