12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #9096 Szóval nem árt hozzá egy erős gép és nem jön rosszul ha van legalább 1mbites kapcsolatod, bár lehet 512kb is elég. Az első amit érdemes próbálgatni! Nagyon fontos! a Red latency nem minden esetben kapcsolati hiba! Nekem sokkal durvábbat okozott a memoria hiány amig nem jöttem rá! Vissza kellett vennem minimumra mert 64 bites ami régen 4Gb-on vitte fullon most teljesen kevés lett a dreamworldel és azzal hogy átálltak 32bitre a fiúk. Tehát, ha nagyon de nagyon lagol vedd le a grafika details-t med-re majd minimumra! És nézd meg úgy! -
#9095 emígy miért kell nekünk ez a bag szerver? miért nem jó a fury pl? -
Although #9094 Szóval ami gond az talán a dreamworld óta a 64-bites iszonytatón belassult meg, meg legalább 8Gb kell hozzá. Most 32 bitesen állítólag jobb. egy cseh gyerek aki régen nem tudott a gyenge gépével khitai kalandokat vállalni, most már tud.
Általánosságban mind pvp mind a pve rész erős. A T1 T2-es raidok is messze erősebbek mint a többi mmo-ban ahogy az ismerősök mondták. A T3 az már igazi kihívás, a Godslayerrel bejött T4, meg nagyon de nagyon erős :)
A solo dungeon is az új khitaiban nagyon jó lett. Alaphongon mikor figyeltem a német srácokat a wowból szoptak, mint az állat legtöbbjük két hét után menekült. Tehát nem a legegyszerűbb mmo. De nagyon szép, nagyon jó class felépítés, nagyon jó ostromok ha éppen működik és nem max red latency, A questek nagyon jók, a legtöbb hozza a világ hangulatát. Szóval akit megfog azt nem ereszti :) -
Tomy Lee #9093 Az item shopos cuccok(epic) elég jó statokat írnak.A fegyverek igen durva pvp ratinget adnak.
Valamit venni fogok az tuti majd:-) -
#9092 blood and glory szerverre, de mint láthatod előző kommentemben, ez még sehogy sem áll. remélem estére már lesz -
Although #9091 Hát nem tudom :) Ha szereted a pvp-t meg a gankereket akkor fury :) Ha inkább pve de valamilyen szinten ki akarod próbálni a pvp-t akkor Crom :)
A cromon tudatommal, és láttam is őket, a fekete sereg az magyar de nemzetközi guildokban elég sok magyar van relatíve. Ha fury akkor talán ricsajék. -
ratgab #9090 Melyik szerverre érdemes majd menni? Hol lesz a legtöbb magyar? Hol lesz a Guild? -
ratgab #9089 Nagyon kíváncsi vagyok! Már többen nagyon beharangoztátok, hogy milyen jó játék! És videókon is igen tetszetős dolgokat láttam... Miért nem jön max sebességgel??? -
#9088 Töltheted jah. később ne legyen vele bajod:p -
#9087 hát még nincs bag szerver... akkor fogjam inkább töltsem a többi tartalmat? -
#9086 telepítened kell a legújabb drivert -
Tomy Lee #9085 Latency nagyon magas és még medium a fury -.- -
Tomy Lee #9084 Igen így már én is szivesen játszok vele,hogy nem kérnek pénzt érte.Ezért a játékért így korrekt -
tusken #9083 csodálatos játék ? ezt mond azoknak akik az elsö fél évben megvették
mikor félkészen kiadták vicc volt a game nekem ennyit ér pont mint amit most fizetek érte 0-át.
-
Although #9082 Persze nagyon nagy tömeg úgy se lesz soha, mert ez nem a könnyű játékok közzé tartozik. -
Although #9081 Nyilván egyenlőre úgy gondolkodnak ha az emberek ráéreznek mennyire csodálatos játékot csináltak , majd úgyis előfizetnek :)És talán a film is be fog segíteni. -
Although #9080 Hm nekem is volt ilyen, már nem tudom mi okozta :( De főleg az első etápban. -
Although #9079 Sokmindentől függ. Lesz e elég ember a Blood szerverre, hogy fog működni a többi. Ahogy nézem mindkét angol szerver megy nyár van az emberek nem a gép előtt ülnek. Valószínű igazad van, de majd csak Januárba lehet mérleget vonni. Nekem mint tudod továbbra is a Conan az mmo-k királya és marad is :)
-
ratgab #9078 Lejönne 1,5 óra alatt, de állandóan leesik! Ennyien cuppantak volna rá? -
ratgab #9077 *100kbájt/sec -
ratgab #9076 Másnak is ennyire ugrál a letöltési sebesség? 100-tól 1,2 mb-ig (ez a max nálam) minden volt már, de sehol nem állapodik meg a sebesség... -
ratgab #9075 Köszönöm a gyors választ! -
hiperindián #9074 http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx
Valamit le kell még tölteni hozzá? -
Tomy Lee #9073 Igen folytatja -
ratgab #9072 Hülye kérdés: Ha megszakítom a letöltést később onnan folytatja? -
#9071 jahm csak a sok sóhertróger aki emiatt néz a játék felé nem nagyon fog előfizetni rá és ennyiért meg egy class-t se nagyon fog venni.
F2Pnek pont az a lényege hogy észrevétlenül költs rá sok pénzt. 1 class unlock meg a havi díj harmada...szvsz ez sok.
na mindegy idővel kiderül mennyire lesz ez így életképes hosszútávon. lehet tévedek és bejön nekik. örülnék neki mert akkor lehet jobban felpörögne a fejlesztése hacsak nem a Secret World-be tolják az így megszerzett pénz. -
hiperindián #9070 Valaki help?
Felteszem elinditom és ezt az oldalt dobja be?
http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx -
Although #9069 Igen. 2 és fél éve :) -
ratgab #9068 Közben felfedeztem! Tölti már! Te most elő vagy fizetve Although? -
Although #9067 Bár lehet magától is úy kezdi nem tudom, nekem az alap megvan dvd-n. és csak az expansiont kell letöltenem. meg a patcheket :) -
ratgab #9066 Látom már, hogy csak az első 5 órát és az intrót szedi.... Nagyon helyes!!! -
Although #9065 Elvileg ha jó a kliensed, európai, akkor a optionsal előhozol egy menut. Ott látod a részeket. először a Tortaget, tölst le ahogy ricsaj is mondta és úgy el tudsz kezdeni játszani. -
ratgab #9064 Na most kezdett szedni egy 6,17 Gb-os fájlcsomagot! -
ratgab #9063 Nekem a klienst leszedte 30 másodperc alatt és most updatel(csak azt tudnám mit, mikor nincs telepítve a játék....) -
ratgab #9062 Mindegy ránézek az ingyenesre! -
ratgab #9061 Holy Shit -
Although #9060 *eh Nekem most :) -
Although #9059 A teljes most 31GB a teljes. -
Although #9058 Torzonborz, szerintem nem kötelező megvenni. Ha nem fizetnék elő akkor csendben lennék, és élvezném amit ingyen nyújt ez a nem ingyenes szintű játék, mert nem fizetek érte semmit! Ez így tökéletes, ha nagyon lemennének az árakkal akkor sok előfizető lehet azt választaná. Szerintem így sem elég magasak :) -
ratgab #9057 Most akkor mennyi a játékméret??