12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Tegyél meg egy szívességet a felette lévő részt is olvasd el.
    Még szerencse hogy csak hétvégén van időm erre ,eredetileg csak merő kedvtelésből ha valakit érdekel.... meg kérdések vannak de te rendesen elveszed a kedvem tőle...
  • Aloe Vera
    ebből nem jössz ki haver ::DDD
  • Aloe Vera
    Oké:

Az f2p játékosok zöme wowos : értelmezés a free to play játékosok java része world of warcraft játékos volt

meg a fene tudja mi : értelmezés: meg hasonló low mmo söpredék

és a a 100% szinten agyonerfelt T1 raidok is bonyolultak nekik :(

értelmezés: az eredeti nehézség foktól nagységrendekkel könnyitett nehézségi fokú tier 1 raidek is megoldhatatlan nehézséget jelentenek nekik, mely egy nem rétegjátékos conanosnak habverés közben is megy de más söpredés mmo játékosainak nem

most már jól értem ?
  • Although
    Bár a politikus is beleillik a képbe...
  • Although
    Próbáld teljesen értelmezni amit írtam ne csak egy bemásolt mondatot kiragadni. Leírtam részletesen. Részletesebben nem megy. véletlenül nem jogász vagy?
  • Aloe Vera
    Nos :

idézet Ajtó : Legalább ne írd át amit írok te pihent agyú.

idézet ajtó : 10527 az f2p játékosok zöme volt wowos meg fenne tudja még mi és a 100% szinten agyonerfelt T1 raidok is bonyolultak nekik :(

több kérdésem nincs feléd ajtó

Agaba 72 feléd viszont van mióta is conanozol , hogy ekkora rálátásod van a játékra ?
  • Agaba72
    Na hagyjuk már........minden relatív. Amit te írsz , az nem A realitás hanem a TE véleményed, éppen ezért teljesen szubjektív.
    Nekem tetszik...mármint a játék, és számomra az a realitás, hogy ez egy jó játék ( nagyon is).
  • Although
    Hihetelen rászáltok egy mondatra nem is ez volt a lényeg amiért be írtam a lényeg az hogy nincs segítségük!!!! És igen szomorú lennék ha azért lenne vége mert egyszerűen a réggiek mellé nem lesznek újak bert szarnak odafigyelni azokra akik még az elején vannak szótárt ne adjak nektek????
  • Although
    Te a rosszindulat belőled sugárzik nem belőlem de hagyd abba a ki tudja mivel azt jelenti hogy nem mindenkit kérdeztem meg.
  • Although
    Legalább ne írd át amit írok te pihent agyú. Azért írtam mert általában jóban vagyok velük és meg szoktam kérdezni mivel játszanak.
  • Aloe Vera
    Agaba neked csak annyit mondanék, hogy az amit én leírtam erről a játékról az a lecsupaszított realitás. Tetszik neked vagy sem ez van.

De linkelek neked egy a te szóhasználatoddal élve fikázást is : "az f2p játékosok zöme volt wowos meg fenne tudja még mi és a 100% szinten agyonerfelt T1 raidok is bonyolultak nekik :("

remélem felismered a különbséget.

Az igazság néha fáj aláírom de van egy jó hírem is neked már ketten vagytok akik így gondolkodtok.

• Although
    Lehet hogy a gépével van baj...vagy op rendszerrel...
  • Aloe Vera
    Ez azért van Tommi mert a Funcom a legjobb fejlesztő csapat a világon Craig pedig egy zseni ... zsenit mondtam Géniusz
  • Although
    Megértelek :(
  • Tomy Lee
    Jól van,inkább hagyon a francba befagyasztom én is acc.-ot azt legközelebb talán nekem is jár 30 nap..
    Megg milyen rendszer ez,hogy évekig elindult most meg soha nem làtott hibàkat ír.Inkább hagyom mert felidegesít csak megint
  • Although
    De szerintem akkor lenne érdemes erről beszélni ha elolvasnád a fekete sereg honlapján amit írnak a pug raidokról és akkor nem lenne félreértés. De akkor kereken az érkezett f2p playerek zömének magas a T1 raid is. És kár vitatkozni ezen mert te nem láttad én meg igen. És nem negatív dologként írtam ezzel semmi baj ha elolvastad volna az elejét akkor látnád mire próbáltam célozni ha nem fognak nekik segíteni a régi játékosok meg fogják unni. Te meg teljesen más irányba mentél el. De mindegy.
  • Although
    Általánosságban az új f2p játékosokról beszéltem. A mobs pedig ott került szóba hogy a hypolt és tömegnek szánt játékoknál ott van mobs, és nem szeretem a tömegnyomort mikor kijött az f2p két hétre jegelnem kellett a Conant vagy többre mert lépni se bírtam tőlük. De próbálok magam modján segíteni az új játékosoknak mindegy hova tartoznak. De igen örülök hogy ez nem egy tömegjáték akkor így írom.
  • Although
    Szerintem hagyjuk Torzonborz ebből a stílusból elég volt az Aloe is. belinkeltem egy oldalt arról beszéltem°#10441. Ennyi. Fáradt vagyok ehhez. Épp tervet csinálok közben,
    És nem rólad beszéltem de úgy látom neked is szar napod van, azokról beszéltem akikkel T1 raidba voltam meg, a fekete sereg is beszél. A mobs pedig az aki a tucatjátékokat szereti de ebben sincs semmi rossz. Én nem szeretem. Egyébként miért vetted magadra? Ki mondta hogy te benne vagy azt neked kell tudni nem nekem.
  • Torzonborz
    Mármint félmillió aktív játékosra gondolsz ? :D
    Jó reggelt , ébresztő, Te mi a szarról beszélsz ? :D
    Hivatalos bejelentés/adat/akármi van erről ? Nem arra gondolok amit kiírogattak f2p után hogy mennyire megnövekedett a játékosok száma meg hogy mennyien regisztráltak. :D Mostani aktuális , friss jelentést kérek erről.
    Egyébként azt a tényt elfogadom hogy az AoC rétegjáték LETT.
    De azt ne próbáld meg bemagyarázni senkinek hogy azért mert olyan nagyon nehéz lenne. Rajtad kívül ezt itt nem veszi be senki.
    Ja egyébként Én az utóbbi időben kifejezetten rétegjátékokkal játszottam ( Darkfall , Mortal , Xsyon ) szóval nem vonzódom a tucat termékek felé. SW:ToR-ban sem bírtam 1 hónapig. :(
    Gondoltam jobb ha ezt tudod mielőtt itten "mobs"ozol. Bár ha jól tudom plebs-et szoktak mondani , na mindegy. :D
  • Agaba72
    Aloe Vera te valahol nagyon eltévedtél.
    Elvileg egy ilyen fórum a játékról kéne szóljon nem a játék fikázásáról.
    Te mást sem teszel mint felváltva fröcsögsz, hol a játékra hol meg Althoughra. Ha ennyire utálod a játékot minek olvasod a forumát? Hogy akinek kedve lenne kipróbálni ( nem mellesleg ingyen) annak el vedd a kedvét?
    Szerintem a játék nagyon jó. Ugyan vannak dolgok amik nem igazán klappolnak de hát inkább nézem azt ami jó benne, ami hál istennek nem kevés. Ez az egyetlen mmo amiben élvezem a szintezést de még a grindelést is.
    Tény, hogy ezt a játékot vagy nagyon megszereti valaki annak hibáival együtt is, vagy nagyon megutálja. Az erényei (harcrendszer, hangulat, grafika) egyediek a hibái nem annyira egyediek.
  • Although
    :( Hát kapcsolattól függ. Elvileg 15GB körül van. 4-6 óra talán nem tudom. A support nem tud segíteni az account oldalon?
  • Tomy Lee
    Azt szeretném kérdezni,hogy ha letöltöm klienst akkor az mennyi GB és még azon kívül mennyit update-l ha fel van telepítve.
    Valamiért képtelen elindulni dvd-ről.
  • Although
    Úgy értem legközelebb ha op rendszert telepítesz nem kell újra rakni. Személy szerint vagy 5x újra telepítettem míg egyszer kipróbáltam hogy megy e install nélkül és megy. Tehát akár le is lehet menteni a patcher mindig működni fog.
  • Although
    Egyébként nem használja a registyt tehát ha két részre van oszva a winyod akkor csak dx és click az iconra...
  • foxxi
    Jelenleg frissítem a klienst. Még 1 óra és betudok lépni. én nem szeretem azt ha játék közben töltöget a kliens igy előre letöltök mindent gépre
  • Although
    Jogos írd be a moderátoroknak. Sikerült kipróbálni?
  • Maximus4
    Azt csinálom.Nem kevés hsz.-t kell törölgetnem!
  • foxxi
    Akkor már csak azt kénék a topic olvasói hogy a személyes vitarész eltávolításra kerüljön, igy is visszaterelve a játékra a fóruszt!

Ezzel a kommentel együtt! Köszönjük!
  • Aloe Vera
    Nekem amúgy is ki kell pihennem ezt a fiút :DD ponttal vagy pont nélkül :D
  • Maximus4
    Még egy húzásotok van!Ha nem fejezitek be,megkapjátok a maradék egy pontot és lehet pihenni 1 hónapig!
  • Although
    Én is ezt csinálom mielőtt írok valamit utána olvasok. Kipróbálok egy demot vagy valamit persze Magyarországon mindig számíthatsz rá hogy beleszaladsz a magadfajtákba de az már más tészta.
  • Although
    Azért nagyfiú mielőtt legközelebb nagy hangon osztani kezded az észt tájékozódj is pl ilyenben hogy mennyien vannak, mennyien nincsenek. Mert így csak mindig be fogsz fürödni a hozzászólásaiddal.
  • Aloe Vera
    Igaza volt , hogy elhagyott én is ezt tettem volna a helyében
  • Although
    :D Nos veled ellentétben már nem anyukámmal élek :)
  • Although
    Nos nem mondanám de ha ennyire keménykedni akarsz nem futtok el. Mondjuk gyanítom egy 12 éves csemete vagy úgyhogy tekintsd tárgytalannak :)
  • Aloe Vera
    Broáááááffffffffffffffffffff csak nem kihivtál egy párbajra ??

Jesszus atya úristen most vagyok csak bajban. Én ezt nem merem elfogadni mert mi van ha te jól elbánsz velem jajj.

Törlöm minden regisztrációm mindenhonnan nehogy megtalálj.

ideirtam egy sarokbanrettegektöledemotot
  • Although
    :((( Igen mert valószínű csak a régen nem láttot játékosojkna küldik mivel ők tapasztalhatnak új dolgokat. Neked viszont nem sok újdonság van a House of Cromon kívül. Szerintem :(
  • Aloe Vera
    Foxi nagy nepper majd ad neked egy cardot :D
  • Tomy Lee
    Azt írta support,hogy ha nem jött ilyen e-mail ami nektek akkor én nem kapok 30 napot:(
  • Although
    És hol írtam amit te írsz???
    Idejössz hőbörögni hogy tetszik nekem a játék foglalkozok én vele hogy neked nem? Jó lenne ha gyorsan leállítanád magad. Mit zavar téged ha pozitív dolgokat írok róla? Vagy csak parasztkodás megy? Lehülyéztelek én a véleményedért? Legfeljebb viccesen írtam hogy biztos láttad mostanában.