12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #10536 Ezt olvasd már el okoska, de külföldi oldalon is hasonló adatok vannak. Te nagyon okos legalább tájékozódj mielőtt írsz valamit.
#10441 -
Aloe Vera #10535 vedd már észre magad te szerencsétlen már fájdalmas amit nyáladzol itt. -
Although #10534 :) Te vagy a megtestesült tárgyilagosság mi ?:) -
Aloe Vera #10533 Hello !
Torzonborz felesleges bármit is irnod Although szerelmes a conanba és Craigbe is ő még akkor is LFG-zni fog amikor be kell loggolnia a másik karijával, hogy válaszoljon rá.
Totál conan függő csak nem veszi észre magát mondjuk, hány alkoholista van aki beismeri , hogy alkoholista.
A funcomot még a rendszeresen játszó játékosok is csak Failcomnak hivják.
Össze vissza hazudoznak félmillió playerről hagyjuk már az óhéber dumát. Ennyi játékosa a conannak 2008 ban volt.
Ha ez igaz lenne akkor 50 szerver menne darabonként többezer játékossal. Nem pedig menne 5-6 szerver 20-30 fős guildekkel akik magukban sem tudnak rédelni hagyjuk már.
Igazad van Although ez nem tömegjáték és tudod miért játssza 15 magyar ?
Mert az összes többi hülye és nem tudja értékelni a jót.
jó rendben -
Although #10532 Amúgy ebből meg sose lesz tömegjáték, de az nem is baj... elég az a félmilió aki most benne van még sok is. :) -
Although #10531 de persze van igazad sajnos a mobs az ilyen megnézi és szar...nem is baj nekem nem hiányzik ez a fajta mobs menjenek csak az SWTOrra :) -
Although #10530 Torzonborz azóta már teljesen más a support meg a fejlesztő is szerintem Craig az egyik legjobb aki a piacon van manapság. Az meg mindent elmond hogy az f2p között messze a legjobb lett még a Godslayer meg a Turan nélkül is...Én így látom te még mindig arról beszélsz ami régen volt azok már réges régen lapátra lettek rakva... -
#10529 "akkor halálra itélik ezt a játékot"
komám ezt a játékot már akkor halálra ítélte az igencsak mélyen nem tisztelt fuckom amikor annó 2008 májusban piacra dobták annak ellenére hogy a bétások mint pofáztak nekik. -
Although #10528 Az a gond hogy nagyon ketté szakadt a mezőny az öregebeknek többet kellene segíteni az újaknak mert azok maguktól nem lépnek egyről a kettőre sokan közülük így el fog menni a kedvük ez a legrosszabb szerintem most sokan csak gúnyolodnak rajtuk :(( Pedig nem kéne e2 év alatt azért bármilyen mmo-ba beleun az aki sokat játszik :( Ha így fojtatják ezzel a hozzállásal hogy csak a T3 meg a khitai fut meg ami felette van T4 és nem is látják őket z újak akkor halálra itélik ezt a játékot, mert még mindig nem könnyű annyira hogy az egyszerűbb nép magától egyről a kettőre lépjen. Remélem lesz akik segítenek nekik én próbálok de ez kevés. És persze én már nagyon régen nem a játékban élem az életem. -
Although #10527 Hát a funcom átcsoportosított a Secret worldre és a conan másodlagos lett elég rendesen redukálták a szervereket. Az Aquilonia össze lett vonva a furyval. :) Most angol szerver a Crom meg a fury meg a Blood and Glory van. s akkor sem növelték a szerver számot amikor iszonyat mennyiségű f2p játékos érkezett. Úgy néz ki nem nagyon akarnak több szervert már...van még 2 német meg vannak az amerikai és a koreai szerverek. Ott van több is. De Európában 5 szerver van azt hiszem. És nem is fognak újat nyitni szerintem a közel jövőben. Nem teljsen normálisak az biztos. Mondjuk van logika benne sajnos az f2p játékosok zöme volt wowos meg fenne tudja még mi és a 100% szinten agyonerfelt T1 raidok is bonyolultak nekik :( meg a T2 és úgy látom a fekete seregesek is ezt írják.. Így nincs is értelme új szervert nyitni mert a tapasztaltak nem mennének sehova a cromról vagy afuryról az érdekes lenne ha újra nyitnának rp szervert de nem hiszem az rpsek azok nem fognak vissza jönni az SWTOrról belátható időn belül. Szóval talán ha a Secret World kijön utána. De az szerintem durvább veszély a Conanra mint az SWTOr mivel a Funcom csinálja így mulitba az is nagyon erős lesz. -
kaino2 #10526 mennyi server van most? én az auqilonian játszottam, az még megvan? -
Although #10525 Elég rendesen átalakították a felültetet az ingyens verzióhoz kis lakatot kap sokminden de vannak open területek is. Ha meg kell venni akkor zárt a lakat. De lehet külön elemeket is megvenni az item shop nagyon népszerű sokat keresett vele a funcom én mondjuk nem értem mi a jó benne.... -
Although #10524 Hát van egy egyszeri vételi ára a Godslayernek is meg a Turannak is kb 3e ft körül. :) -
Although #10523 Húúú live support tényleg mindent megoldanak nekem nem volt mostanában problémám vele...egyedül a directxet igényli...win7 64biten rendesen fut. -
kaino2 #10522 és a rise of the godslayert mostmár nem kell megvenni hanem ha befizet az ember premiumra akkor elérhető neki az egész? -
Tomy Lee #10521 Feltelepítettem játékot és mikor kezdené update-elni kapok ilyet:
PatchThread.cpp (793)
!cUrl.empty()
LocalConfig file-t kicsréltem amit linkeltek hivataloson mindent megcsináltam és nem indul update
FAIL -
Although #10520 Az npc-s pvp azt jelenti hogy van egy arena a guild hallban ahol a signáltok és ketten vagytok üthetitek egymást és azt hiszem van egy pvp aréna Khemiben is. -
Although #10519 Igen benne van.
Van a Blod and glory server ahol örök sincsenek szabad gyilkolás mindenhol. Van 4 12 fős mini pálya 1 24-es. Vannak a borderek a pve serveren ahol ami pvp zona. És talán megvan a bori is ott. Persze vannak ostromok is ahol általában 48vs48 van. 3 battleground? nos ez talán a guildek battlegroundját jelenti ma nagyjából minden guildnek van. Persze a guildek több fejlesztést kaptak azt hosszú lenne felsorolni van guild hall ahol akár npcvel is gyakorlolhatsz pvp és atöbbi és a többi. A furyn biztos folyamatosan mennek de a pvp zomeban szintén miden pve guildnak van battlegroundja és vannak pvp ostromok szintén. Bár nem tudom mit értesz high end pvp alatt pontosan. Ami most is igaz továbbra sem csak a feat meg a cucc számít ha bénázol akkor egy lv60-as is agyon vág tök mindegy milyen cucc van rajtad nagy általánosságban. ami nagy eltérés hogy most már van 10 szintű pvp level és bővült a pvp armorok és fegyverek mennyisége. -
kaino2 #10518 üdv
lenne pár kérdésem
ez a free 30nap ez most free premium accountot jelent?
benne van a rise of the godslayer meg a turanos kieg vagy azt külön meg kell venni valahol?
a high end pvp miből áll jelenleg? mert amikor abbahagytam volt kb 3 battleground meg a klános városrom ami nagyjából egy diavetítés volt. Most mi a helyzet ezen a téren? -
Although #10517 Hú kérdezd meg a live supportot még sose transfereltem :) -
Tomy Lee #10516 Transfer-elni tudnék most?Átmennék crom-ra és vinném összes vagyonom recepteket mindent -
Tomy Lee #10515 Beállításokban interface menüben a csúszkát ami 70-en áll azt tedd maxra azt hiszem targeting opacity/transparency/scale(v.mi ilyesmi) ha jól emlékszem,ezzel kiveszed halványítást és máris jobban látható lesz.
Az egyetlen mostani verziószámhoz jó UI a Stonerune amibe szintén ha jól tudom húzva van a target nyíl: http://www.curse.com/addons/aoc/stonerune-ui -
Although #10514 Egyébként tudod váltogatni a targetet erre elég jó beállítások vannak meg talán van olyan is amivel a legközelebbit ki tudod jelölni. Elég sok gombot be lehet állítani szóval. :) Magam részéről a scrollozó gombot használom de ez elég lassú megoldás sokszor mire körbeérek már halott is vagyok de ez benne van :D Bár szerintem Tommy Lee vagy ricsaj az biztos tud segíteni. Az biztos a kijelöléstől függetlenül a közelben lévő ellenfelet tudod sebezni ha rajta tartod a karidat annyi a gond hogy néha a comboknál fordul a karid. -
Although #10513 Húú néz körül a neten rengeteg felhasználói felület van letölthető. Nekem megfelel az alap így nem tudok segíteni. De néz körül a menuben lehete állítani elég sokminden van az interface menuben is meg általában is. -
Agaba72 #10512 Sziasztok.
Tudna valaki valami segítséget abban, hogy a targetemen levő nyíl nagyobb, jobban láthatóbb legyen messziről is? Főleg pvp-ben nagyon zavar, ha sokan vannak mert néha alig látom ki van kitargetolva. -
foxxi #10511 Akkor jó -
Tomy Lee #10510 Nekem adtad,én emlékszem rá mai napig is:-) -
Kuen #10509 No, szorakoztato eszmecsere volt, jo ejszakat kivanok! -
Kuen #10508 Sajat magamert vagyok magas ? -
Kuen #10507 Ertem van magas ? Teesek ? -
Although #10506 Nem tartom őket túl sokra de ezt nyilván nem tudhattad, általában az ő szellemi szintjük ez hogy tartalom nélkül forgatnak ki szavakat meg próbálnak érvelni. Velem ezzel semmire se mész. Ha Foxxi írta volna hogy nem érti amit írok akkor lassabban írtam volna mint most neked. Érted vagy magas? -
Kuen #10505 Latod, ebben a mondatban mar alig akadt hiba... Hanyas utan takaritsd le a ruhadat, es gyakorolj tovabb! :) -
Although #10504 oki :))) -
Although #10503 Te akinek írtam a válaszokat az értette. Megkérnélek szépen ha nem tudsz semmi értelmeset írni ezt fejezd be, nem szoktam ilyet írni de hányok tőled!!! -
Kuen #10502 Jogasz? Hm.. butabb vagy, mint ahogy elsore tunik, ez szep teljesitmeny! :P -
Tomy Lee #10501 Én ismerem összes karakterét,játszott úgy mint amit nemrég linkeltél assa videóban,sin-el pl.:-)
de nem akarok flame-t kelteni csak azért megjegyeztem -
Kuen #10500 Nalam biztosan tobbet ertel el, nem vitatom, am itt az ideje egy kis magyar nyelvet tanulni akkor, nem gondolod? Ilyen osszefuggestelen, ertelmetlesz szovegelest irasban latni fajdalmas.
-
Although #10499 Esetleg szokott lenni tartalmi része is a mondandódnak vagy csak ez a jogász szintű szarság. A fikázás és ennyi? Tényleg? Erre vagy büszke?? És szégyelném magam ha ilyen mélyre süllyednék mint te. -
foxxi #10498 Ingyen gamecardom van, szal megnézem. Másnem megint megunom 4 nap alatt. Ezért jó hogy maradt. Már nem is emléxem jó multkor pont itt adtam ajándékba 60 napot egyik kedves usernek.
A bugokra jól emlékeztem, a többit mint írod elszomorító, és hát... na. megnézem hogy legyen "jogalapom" leírni mit tapasztalok.
De szomorú vagyok, ha valóban ez a helyzet. Kicsit most összezavarodtam. No, majd hétvégén kiderül. Bár mostanában mindennel ugy vagyok hogy már nem tudok remegni érte. öregszem -
Although #10497 :) Nos nem megyek bele ha nem haragszol egy rövid, lehet több mindenre vittem mint te valaha fogod. És pár dolgot már letettem :)Nem részletezem a többit ha gondolkodsz rájössz ha nem nem. :) De örülök hogy ilyen magas szintű hozzászólásra futotta a részedről :)