Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha elõfizetsz akkor majdnem minden elérhetõ lesz egy két alapból fizetõs item dolgon kívül 😊És igen az összes class és kb10 tárhely a karakterek részére és az összes dungeon. Tehát az ingyenes gyakorlatilag egy full trial tesztelésre kiváló vagy ha csak élvezni akarsz egy jó játékot fizetés nélkül. Úgy is sokminden elérhetõ de van pár hülye korlátozás ami idegesítõ lehet. De például az Onyx chamber is free dungeon meg az összes rare terület, Oasis of Zara, Frost swamp, etc. De Khitai az gyakorlatilag teljesen fizetõs terület. kivéve a Gateway. Tehát lv80-ig jó az ingyenes de felette célszerû elõfizetni. Mert a khitai az igazi kihívás és lv80 feletti zona.

Megnéztem a "trialt", és lenne egy két kérdésem. Biztos leírtátk már 100x, nem szeretnék nagyon visszaolvasni :-)
Ha elõfizetek a játékra, akkor az összes class elérhetõvé válik a számomra?
Nézegettem az item shopot : olyan itemek is vannak amiket nem lehet összegyûjteni, magyarán fizetned kell hogy használni tudjad?

A cromon. De vannak a Furyn is páran. De a Cromon egy elsõ 20-ba lévõ magyar guild is van.

Melyik serveren van a legtöbb magyar?

Nem tudom a Cromon most is sokan vannak. De amennyire én tudom az Augusztus az a holiday hónap 😊 Szóval sokan mennek szabadságra ahogy Magyarországon is. Szeptemberben sokkal többen lesznek. Pláne jól idõzítették a filmet is úgyhogy ne aggódj még 😊

Nem.😊 de ha elõfizetsz akkor mindenképp érdemes megvenni. Ha csa k ingyenesen ki akarod próbálni akkor nem 😊

Sziasztok,
ha elõfizetek a játékra mindenféleképpen meg kell vennem a kieget hogy tudjak vele játszani?

Én érzem csak úgy,hogy kezd megint behalni a játék vagy ez csak ez a hülye nyár miatt van?
Ez gyenge ami van megint 2 hete kb semmi

★ 汤姆 李

Premium account-od lesz,indíthatsz bármilyen karaktert,30 nap játékidõ,bónusz itemek,minden elérhetõ,nem kell letölteni játékot,ha megveszed még 2500ft-ért kieget hozzá item shop-ban akkor az AA is elérhetõ lesz a kezdetektõl továbbá ha lejár 30 nap akkor utána is használhatod chat bármelyik részét.

★ 汤姆 李

Nézd meg a tárgynál, hogy rá van-e írva, hogy csak 1 lehet-e nálad. Néhány tárgynál láttam ilyet, lehet ez valami olyan, amit csak nemrég vezettek be, vagy csak a soulfang ilyen, és ezért nem tûnt fel eddig neked. Asszem valami ilyen van kiírva rá: "Can only have one" vagy valami hasonló, nemtom fejbõl.
Ha nem ez a hiba, akkor passz.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Semmivel, nekem is megvan még az eredeti DVD. Egyébként meg tonnányi cuccot le kell töltened annak ellenére, hogy onnan telepíted fel. Kb. 3 év peccseit egyszerre.

Milyen elõnnyel jár az ha birtoklom az eredeti játékot - azon felül hogy nem kell letölteni?
Witcher
Ez hihetetlen! Szerintem bugos lett az accom!

Witcher
LoL az assával miért nem tudok két egyforma daggert használni?? Eddig tudtam! Két soulfang-ot akartam használni,(main hand, off hand) megvettem az elsõt, a másodikat már meg se engedi venni! Mi a picsa ez?? <#violent>

guild bot-hoz külön accot kell futtatni ami figyeli a csetet stb.

Nuclearity
nem

Ja majd meglesz akkor egyszer mind csak az a bajom,hogy damage+crit irányba keztem AA-t(talán ez a Ethereal Escape jó választás volt,hogy leszed bármilyen CC-t és ad manát) és lehet inkább defend és hp növelésre kellett volna mennem.Ezért gondoltam reset-en de ha elvesznének pontok az úgy már nem jó.
Azt kérdezd meg majd hogyis van ez az infó dolog!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

A guild leader szabadságon van maholnap visszajön akkor most majd kérek tõle címet. És nekünk is van valamint guildokat is össze lehet vele kötni. És igen komplett mindentudó információs rendszer felépíthetõ rá. akár konkrét képesség vagy critical, etc szint elérés mikéntje is lekérhetõ vele. De lehet ha írsz a fekete seregnek vagy Ageofconan.hu-ra ott is segítenek. Az AA resetrõl nem tudok de értelme sincs mivel az újat ugyanúgy komplett idõ elérni valamint az egyidejüleg élõ hat képességet cserélheted alkalomnak megfelelõen pve-re, pvp-re. Mondjuk én mindig elfelejtem 😄

AA reset-elhetõ mint a feat?

Létezik még ilyesmi,hogy "guild bot"?Különbözõ parancsokra kapunk információt.
Tudja valaki,hogy elérhetõ ez mi kell hozzá,hogy mûködik?

*próbáltam

Oki az assával kellõképpen béna vagyok 😊 volt valaki aki a The breach arénájában low level assával továbbment? 4szer vagy 5ször próbálom. alkalmanként 10szer. és....

The king's reward poti pack ingyen kivehetõ item shop-ból(special offers).

Mi Fury-n vagyunk az Enslave guild-ben,van T3-as várunk és egy jó közösség.Utóbbi 2-3 hétben vagy 40 Magyar csatlakozott.Fury-n mi vagyunk Magyar guild más nincs.
Másik pvp szerveren fogalmam sincs,hogy mi van.Ha Enslave érdekel küldj itt privátot és intézem.

Sziasztok
Megtudnátok mondani, melyik szerverre a legérdemesebb menni, ahol a legtöbb magyar játszik, kizárólag pvp szeró érdekelne 😄
Hát igen ez a Funcom legnagyobb problémája, és ez is volt mindig. Sose lépnek semmit se az antiszociális barmokkal szemben sem sem a csalókkal szemben. Kérdez rá Humánál fog e lépni valamit a funcom. A cromon nem érzem ezt annyira komoly viták voltak a formumon fõleg a k/d fanok miatt akik kiléptek minikbõl, meg egyszerû trükköket alkalmaztak ne kapják meg a d-t. De mintha jobb lenne a helyzet. Annyi ha az egyik csoport gyengébb akkor rengetegen feladják. Kitartás az semmi 😊

ricsaj
viszont pozítívum: nekem lejárt a premium és úgyanúgy kapom a mastery és expertise pontokat

ricsaj
1hó: EUR 14.94, de nem éri meg 1hónapot tölteni minél többet töltessz annál olcsóbb.
a kieg meg kb 2000 FCpont és 600FC pont 5Euró,
De én biztos nem töltöm fel mégegyszer, nemtudom hogy cromon mivan, de Furyn elég sokan cheatelnek és Ragen még annál is többen szégyen nélkül és nem bannolják õket!!!

Sziasztok, érdekelne egy két dolog.
Mert a weblapon semmi érdemleges információt nem találtam errõl.
Az elsõ az lenne, hogy mennyibe kerül a prémium elõfizetés 1 hónapra?
A másik meg hogy a kiegészítõ mennyibe kerül?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Hát igen grindeléssel másképp mûködik ezt elhiszem 😊

Aki sokat grindel és így szokott szintezni az 7-800ezret össze tud szedni legalábbis nekem annyi összejött.
Mastery-t most kipróbálom érdemesebb e kis szinten húzni vagy sem meg a pvp tokenek gyûjtése milyen arányban van azzal mint amikor 80-on gyûjtöm.Kiváncsi vagyok..

így van pve renows pontokat érdemben lv80-tól adja elõtte elsõ szintes 1 millióból ja ha 100e összeszedsz. 😊

Én is örültem itt a pontoknak amiket összeszedtem a szintezés alatt aztán mióta 80 lettem 3× annyi lett már lol😄

Az,hogy jön lvl20-tól már AA hidd el nem sokat jelent.Lvl80-on röhögve bepótolod.akár 1 nap alatt azt amit lvl10-tõl 80-ig kapsz.
Kivétel ha sokat voltál pvp-n miközben fejlõdtél itt gondolok arra hogy felhúztad pvp szinted pl.pvp4-re mert akkor tényleg szar ügy mert mastery pontok csak pvp-vel jönnek és az lassabban.
Ha ilyen pvp1-2 szinten vagy és lvl77 akkor semmi okod bánkódni nem sokat jelent az a pont amit így vesztettél el

Én sem vettem meg a kieget, mert úgy voltam vele, hogy lvl80-ig semmi értelme. Szándékomban állt pénzt adni értem, hiszen a prémiumot is elõfizetem. Ha tudom, hogy már lvl20-on elkezdi gyûjteni az AA-t, akkor sokkal hamarabb megveszem. Most vagyok lvl77 és kurva nagy hátrányba kerültem emiatt 😞

Witcher
Az mindkét ágon sok van 😊)

Nuclearity
sok pet ^^

Bigblind
Necronak jelenleg mi a jó pvp-re nightfall vagy reanimation?

Nekem nulla van az egymillió mellett... azaz L43ig nem számolt semmit, gondolom eztán kezdené ha megvenném... 😞
Pont ez kell nekem már veszem is. 😊
Jól rá beszéltelek akkor,ugye megérte?😊

Ja igen az mûködik utána is ha megvan már kieg és nem vagyunk befizetve.

Witcher
Én csak az AA miatt vettem meg!

Witcher
Dehogynem! Fõleg az AA-ért érdemes megvenni!

Na most akkor kinek van igaza...? csak a pontokért aligha éri meg megvenni a kieget ha a területekre nem enged be a game.
Witcher
A legegyszerûbb hogy megveszed az rise of the godslayer kieget 2700 forintért ingame, hogy kapd az AA pontokat! Aztán veszel egy karaktert ha nem akarsz a 4 free karakterrel játszani, az 1000 forint kb. Ezzel simán elvagy örökre ha pvp beállítottságú vagy!

Witcher
De az AA pontokat akkor is kapja ha nincs befizetve, de megvette a kieget!

Ott van a Feat táblázatban ha megnyitod alul,hogy "Alternative Advancement" erre rámész és átnézed mik vannak ott.Ráviszed szépen egér kurzort és olvsgatod.Ha alul pontra van állítva akkor ha 1 millát eléred kapsz 3 pontot amit eloszthatsz az AA táblázatba szintúgy mint a feat táblázatba.Pontok jönnek pve-bõl és pvp-bõl lvl10tõl már kapod a pontokat és ezt ott látod fennt mikor megnyitod AA táblázatot a prowess meg Mastery szó alatt(0/1000000).
Neked is szól az,hogy rise of the godslayer kieg akkor mûködik ha be is vagy fizetve!

Nem kell semmit megvenni.regisztálj aoc oldalon töltsd le és mehet.A tier 1-es ruhákat tudod elérni játékban és a pvp5-ös pvp ruhákat.
Item Shop-ot meg ingame nézegesd ott valós pénzért tudsz venni dolgokat majd.Kiegészítõt meg nem kell megvenned mert az akkor mûködik ha elõfizetõ vagy csak akkor van nyitva kieg map mikor éppen be vagy fizetve tehát ez neked nem kell..

Na akkor valaki írja le legyen szives mit érdemes megvenni ha nem akarok elõfizetõ lenni csak elérni amit lehet egyszeri fizetéssel hogy minél többet lássak a játékból.