Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsaj
Akár hol is játszol nem hinném hogy írtam olyat amibe bele lehetne kötni.

Hm 😊 Emberünk a Blood and Glory serveren játszik . 😊

ArtanisNerwen
A vélemény különbségükbõl kiderült számomra, hogy Te nem a PvP szerveren játszol.

Artanis

ricsaj
Nem teljesen értek egyet Artanissal néhány dologban.
Nekem PoM volt az elsõ karakterem és kicsit sem gyámoltalan kis szinten sem, nagy szinten pedig az egyik legerõsebb karakter lehet...
kisszinten pedig halhatatlanná tudja tenni a csapatát pvpben!
DEMO: nagyon egyszerû és erõs karakter.
Barb: csapat pvpben életmentõ tud lenni. sokan mondják hogy nagy szinten nem olyan hasznos mint kis szinten, mivel ott már minden classnak lessznek CCjei, viszont ha valaki kitapasztalja rendesen(ez nagyon ritka) akkor úgy tudja tölteni a saját életét amit egy healer is megirigyelhet!!
Guard: az egyik legkiegyensúlyozottabb karakter.
Összességben a ingyenes karakterek a legerõsebbek(leszámitva alacsony szinten a pet necrót)
(habár nagy szintet nem ésszerû bolygatni freeként mert ott nem lehet érvényesülni cuccok és AA nélkül PVPben.)

Köszönöm a választ!

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

ArtanisNerwen
A freeként elérhetõ 4 kasztból a Demonologist ami a "legütösebb", van egy állandó társa és így alapból ketten van. Ez PvPben nagyon elõnyös. Ez a kaszt hasonlít leginkább a klasszikus varázslókasztra.
A Barbár gyorsan add sikerélményt hozzáértõ kezekben. Egy tapasztalt játékos a 20 szint környékén PvP király lehet vele. Késõbb ez az elõnye a többi melee kaszttal szemben elkopik.
A Priest of Mitra, egy igazi Gyógyító. Nagyobb csapatok központi alakja, de egyedül nagyon gyámoltalan. Alacsony szinten kell hozzá némi submissive hajlam. Magas szinten, 70 felett azért kárpótol, ha jól fejlesztik. Akkor már lehet vele jól solozni is, és PvPben is megállja a helyét.

Artanis

Köszi a választ! Tovább kérdeznék, remélem nem gond:
én már eldöntöttem, hogy guardian leszek, de két haverom még gondolkodik. Mindkettõt játszott már MMO-val, de nincs sok tapasztalatuk. Számukra melyik kasztot javasoljátok a frreként elérhetõ négy kasztból? Én a barbárt mondtam, az tûnik a legjobban szólózhatónak, de gondoltam kikérem a ti véleményeteket.

Elõre is köszönjük!

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Csak Gateway. A többi fizetõs terület de az csak lv80 felett elérhetõ. 😊

Azt hiszem összefoglaltad pár mondatban amit errõl a világról mondani lehet, nagyon szépen. 😊

Örülök hogy tetszik 😊

Köszönöm a válaszokat! Még egy kérdés: anno mikor még elõfizetéses volt az AoC, játszottam, meg is vettem a Khitan kiegészítõt. Ez a terület most freeként elérhetõ?

<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Én is maradok ennek ellenére😊
Köv.hónapban meg átváltok Premium-ra,kellenek magasabb insták+khitan

ArtanisNerwen
Én már 3 hónapja játszom freeként a játékot, és most értem el a max level közelébe. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A világ egyszerûen gyönyörû, kiváló fantasy hangulata van, a harcrendszer egyedi, kicsit szokni kell de ez végre egy (mmo)rpg ami nem csak kattogtatás. Nyilván aki elõfizet többet kap, de aki free acconttal is kihagyhatatlan élményt add a Conan. Millió quest amin keresztül megismerheted Hybornia csodálatos világát. Nem vagy grindelésre kényszerítve.
A ruszkik miatt meg kár aggódni. Õk sem démonok, vagy ha mégis, hát jobban sebzi õket a holy damage 😊

Artanis

😞
Igen ha sokan vannak nagyon akkor romlik. Márpedig voltunk elegen a szerver összevonások nélkül is. Lehet készülnek a SWTOR-a sajnos 😞
Mindenesetre én maradok majd.

Hát de most mégtöbb lett.Most így még a régiek is visszajönnek aki ruszki volt és abbahagyta.
Funcom meg összekaphatná magát mert most folyik be nekik pénz item shop-ból és ennek ellenére semmit nincs foglalkozva a szerverrel.Szerver összevonásba nagy királyok arra legyenek büszkék..
Rosszabb a pingem mint 3 évvel ezelõtt lol

Igazából nem agyon volt jó választása a funcomnak mert ha jól hallottam a lengyelek nagyon kérték már régóta funcomot hogy vegyék ki õket az oroszok mellõl.

A lengyelek írásaiból sejtettem milyen lesz majd nagyon nem szerettek az oroszokkal egy szerveren lenni. Persze azért a lengyelek is aranyosak nyomják a szöveget rendesen lengyelül. Mondjuk szomorú hogy újra két szervert bezárt a funcom 😞

Volt már ilyen 😊

Na bassza+,furyn Orosz invázió.Global,lfg full Cirill.Játszani nem tudnak,nevüket leírni megszólítani lehetetlen,angolul nem tudnak.Kössz funcom b+

*összes Old Conanos zóna

Nos ha teljesen új vagy lv80-ig nagyjából azért élvezhetõ a pve is ott a denisty quest meg az összes zóna szabad. És két raidba is be tudsz lépni. De tény a Pvp-t jobban szabadon hagyták mint a pve részt. Érthetõ módon. Tehát ha szereted a pvp-t és nem zavar ha levadásznak questelés közben akkor hajrá!!!

Értem, köszönöm az infot! A free-ként elérhetõ kasztok közül melyikkel gyorsabb a fejlõdés ( egyik sem tartozik a kedvenceim közé 😞 )

ricsaj
Hááát PVP elég jó tud lenni ha nem mész 80ra. ugyanis ott anális majális lessz. viszont kis szinten pl:59en tudsz jó cuccokat szerezni magadnak és azon a szinten lehet jól PVPzni.
Nagy szintre akkor érdemes menni ha már vagy legalább pvp4-5 vagy még több.
PvP4-ig megtudod venni a ruhákat premium nélkül is, de utánna a gold limit miatt legalább 1szer fel kell töltsd. de ezzel nagyon ráérsz mert sok sok token kell addig.
Free playernek én nem ajánlanám a PVE szervert mert nincs értelme szerintem.

Sziasztok!

Aki free-ként játszik, attól kérdezném: mennyire "játszható" a játék ha nem fizetek elõ? A korlátozásokat olvastam, az érdekelne, hogy ez mennyire kényszeríti rá a játékost a grindelésre, vagy van-e olyan rész, amit free-ként ki kell hagyni, de mindenképp szükség van rá ( insta, küldetés lánc etc. ).

A válaszokat elõre is köszönöm!

És a pvp is jó. Ha gondolod pvp szerveren . Ha csak idõlegesen próbaképpen érdekel lehet a pve szerveren is. Kijelölt területeken meg minijátékokba. 😊

Az a quest lv80-ig tart 😊 Ahova megérkezel Tortageból ott lesz egy figura aki adja a quest folytatását, általában 10 szintenként lesz egy lépcsõ. És igen mindenhova mehetsz mert mindenhol lesznek ellenségek és barátok 😊 Idõvel persze érdemes groupokhoz csatlakozni mert igazi crpg élményt ad. Csak emberekkel. Szóval tank, healer, mage és warrior dps, és együtt a nagy csapat nagyon sok nagyon nívós dungeon van a conanba.
De pl! Most már például vannak jó solo dungeonok is repeatable kivitelben persze. Gateway. 2db solo és ott van A Slaughter Cellar lv80-sokank.
Aztán persze az igazi kihívás az a Khitai mind solo mind groupban meg a raidok. De azt mondják vannak jó részek a turanba is. 😊

ArtanisNerwen
Capowne!
Mindegy milyen fajt választotok, mert a világ teljesen átjárható. Egy Cimmeriai és egy Stygiai akár Aquiloniában questelhet együtt. Egy kivétel a destiny quest az kötött a néped szerinti városhoz de az úgyis egyedül kell megcsinálnod.
Ha PvP-re jöttök add egy kis izgalmat a játékhoz, hogy bármikor megtámadhat másik játékos. Az elején ez plusz óvatosságot kíván, érdemes rejtõzködni, alaposan felderíteni a terepet, és mindenképpen csapatban mozogni, mert az a legjobb PvP védelem. A PvP szerveren a zöld küldetéseket javaslom mert a csaták végén is topon kell lenni, készen egy orvtámadás visszaverésére.

Artanis

Nagyon köszi a gyors választ.
Tehát ha átutazok stygiába guardiannal akkor ott is lesznek jó rewardok, meg questek is? és az a single player quest line ami tortageban kezdõdik el? azt is fogom tudni folytatni máshol, és nem csak a karakterem alap zónájában?
Van map amin fel vannak tüntetve a zónák lv szinttel. Ott tudtok nézelõdni(M). Jól fejlõdni mindenhol lehet két fõvel meg fõleg mindig vörös questeket nyomjatok nem árt ha az ellen pár szintel magasabb akár egyedül akár ketten. Pvp szerveren nyilván az emberekre is kell figyelni.

pve szerveren gond nélkül. Pvp-n meg szintén csak legfeljebb levernek benneteket questelés közben. Attól függ mit szeretnétek. 😊 Mindkét szerveren vannak magyar játékosok mármint angol szerveren.

Hali all!
Egy haverommal erõsen gondolkozunk rajta, hogy elkezdjük a játékot, de az a problémánk, hogy nekem a Guardian class tetszik, neki meg a Demologist, ami ugyebár csak 2 különbõzõ "fajnál" érhetõ el. Próbáltam ennek utána olvasni, de sehol se találtam rá választ, hogy Tortage sziget után, lvl20-on, lehetségese az, hogy pl egy Cimmér Guardian átutazik valahogy Stygiába, és ott questel? légyszives ha valaki tud, akkor segítsen nekünk, mert nem merünk addig elkezdeni karaktert, amedig nem vagyunk biztosak abban hogy a késõbbiekben is tudunk e partyban együtt haladni questekkel (tudom hogy kevesebb xp, meg minden de mi így szoktuk meg minden más mmo-ban is, és egyikünknek sincs kedve soloban játszani)
Ja és ha nem túl nagy kérés, akkor azt is szeretnénk tudni hogy ha van erre lehetõség akkor azt pontosan hogyan oldjuk meg, mert elég kezdõk vagyunk, szóval nem tudjuk hogy melyik területen érné meg a legjobban fejlõdni (pl hogy questek adnak e mage és soldier kategóriába is rewardot meg ilyesmi...)
elõre is köszi 😊
ricsaj

Na hány évig is lett szerencsétlen szegény swarci? 😄

valóban ez a helyzet, utánaolvastam, és rá kellett döbbennem, hogy vistára adták ki a dx10-et, ellenben nekem xp-m van. 😊
Ha nem aktív a DX10, akkor az a következõk miatt lehet:

1. A videokártyád nem támogatja a DX10-et
2. Nem Windows Vista, Vagy Windows 7 az op. rendszered

köszi, meg fogom próbálni.
Játék mappában futtasd a conan dx10 exe-t,azzal kell indítani és dx10 lesz

mitõl van az szerintetek, hogy nem tudok váltani dx9-rõl d10-re? pedig a beállításoknál lenne rá lehetõségem, fel is telepítettem a dx10-et, de az istennek nem hajlandó átváltani. megjeleníti ugyan lehetõségként, de nem aktív...
Ja nagyjából ilyen, közelítõleg bár ez egy kicsit szebbnek tûnt. De kellene még hozzá RAM úgyhogy marad a med. beállítás 😊

ricsaj
Ez sima dx10. Ha felpakolod fullra akkor neked is ilyen kéne legyen.

Kicsit bugyuta video, de nagyjából ilyen lehet Dx11-el 😊
Conan dx11

Azon a képernyõn ahol kiválasztod, van ott egy delete gomb szerintem.

Karaktert hogyan kell törölni?
Ha beírod lentebb a keresõbe kidob pár postot itt. Párszor beillesztettem a weboldalukat. Szóval ott tudsz regisztrálni. De A globalon beírsz magyarul és van online officer biztos válaszol 😊

Hali
Csináltam egy karit a Chromon hogyan tudom megtalálni a Fekete sereg guildot? Nem találom a guild keresõt. PLS segítsetek
Elõre is köszi😊
ricsaj
Ragen se magyar guild, se magyar közösség nincs, mert szokás szerint az kis magyar közösség még jobban megbomlott...
Itt egyedül vagyok magyar=)
Ha valaki mégis jönne ragere Succubi néven elérhet.

a perk bar pontnál tartok (ha ismered az eredeti nyelvût) a fordításban. a sallangot mint írtam kihagyom (földrajzi helyek, kasztok ismertetése, stb.)
én lefordítottam a játékkönyvet (a történelmi, meg a kasztokat ismertetõ rész kivételével). ha gondolod, toldaccuccot.hu-n áttolom. word-ben van.
Fury szerver Enslave,Crome szerver Fekete sereg .Ha Enslave akkor guild keresõbe rákeresel és kérsz meghívást,szinte mindig van online offic.aki látja a kérésed ugyanígy Fekete seregbe is.Rage-t nem tudom

Sziasztok.

Nem rég töltöttem le az Age of Conant, már 20 as szinten vagyok, de nem találkoztam magyarokkal, jó lenne valaki segítene, van ehez a játokhoz magyar kézikönyv? Jó lnne egy magyar guildba benne lenni.
Üdv: Tharus