Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem PoM volt az elsõ karakterem és kicsit sem gyámoltalan kis szinten sem, nagy szinten pedig az egyik legerõsebb karakter lehet...
kisszinten pedig halhatatlanná tudja tenni a csapatát pvpben!
DEMO: nagyon egyszerû és erõs karakter.
Barb: csapat pvpben életmentõ tud lenni. sokan mondják hogy nagy szinten nem olyan hasznos mint kis szinten, mivel ott már minden classnak lessznek CCjei, viszont ha valaki kitapasztalja rendesen(ez nagyon ritka) akkor úgy tudja tölteni a saját életét amit egy healer is megirigyelhet!!
Guard: az egyik legkiegyensúlyozottabb karakter.
Összességben a ingyenes karakterek a legerõsebbek(leszámitva alacsony szinten a pet necrót)
(habár nagy szintet nem ésszerû bolygatni freeként mert ott nem lehet érvényesülni cuccok és AA nélkül PVPben.)
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
A Barbár gyorsan add sikerélményt hozzáértõ kezekben. Egy tapasztalt játékos a 20 szint környékén PvP király lehet vele. Késõbb ez az elõnye a többi melee kaszttal szemben elkopik.
A Priest of Mitra, egy igazi Gyógyító. Nagyobb csapatok központi alakja, de egyedül nagyon gyámoltalan. Alacsony szinten kell hozzá némi submissive hajlam. Magas szinten, 70 felett azért kárpótol, ha jól fejlesztik. Akkor már lehet vele jól solozni is, és PvPben is megállja a helyét.
Artanis
én már eldöntöttem, hogy guardian leszek, de két haverom még gondolkodik. Mindkettõt játszott már MMO-val, de nincs sok tapasztalatuk. Számukra melyik kasztot javasoljátok a frreként elérhetõ négy kasztból? Én a barbárt mondtam, az tûnik a legjobban szólózhatónak, de gondoltam kikérem a ti véleményeteket.
Elõre is köszönjük!
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
★ 汤姆 李
Köv.hónapban meg átváltok Premium-ra,kellenek magasabb insták+khitan
★ 汤姆 李
A ruszkik miatt meg kár aggódni. Õk sem démonok, vagy ha mégis, hát jobban sebzi õket a holy damage 😊
Artanis
Igen ha sokan vannak nagyon akkor romlik. Márpedig voltunk elegen a szerver összevonások nélkül is. Lehet készülnek a SWTOR-a sajnos 😞
Mindenesetre én maradok majd.
Funcom meg összekaphatná magát mert most folyik be nekik pénz item shop-ból és ennek ellenére semmit nincs foglalkozva a szerverrel.Szerver összevonásba nagy királyok arra legyenek büszkék..
Rosszabb a pingem mint 3 évvel ezelõtt lol
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nagy szintre akkor érdemes menni ha már vagy legalább pvp4-5 vagy még több.
PvP4-ig megtudod venni a ruhákat premium nélkül is, de utánna a gold limit miatt legalább 1szer fel kell töltsd. de ezzel nagyon ráérsz mert sok sok token kell addig.
Free playernek én nem ajánlanám a PVE szervert mert nincs értelme szerintem.
Aki free-ként játszik, attól kérdezném: mennyire "játszható" a játék ha nem fizetek elõ? A korlátozásokat olvastam, az érdekelne, hogy ez mennyire kényszeríti rá a játékost a grindelésre, vagy van-e olyan rész, amit free-ként ki kell hagyni, de mindenképp szükség van rá ( insta, küldetés lánc etc. ).
A válaszokat elõre is köszönöm!
De pl! Most már például vannak jó solo dungeonok is repeatable kivitelben persze. Gateway. 2db solo és ott van A Slaughter Cellar lv80-sokank.
Aztán persze az igazi kihívás az a Khitai mind solo mind groupban meg a raidok. De azt mondják vannak jó részek a turanba is. 😊
Mindegy milyen fajt választotok, mert a világ teljesen átjárható. Egy Cimmeriai és egy Stygiai akár Aquiloniában questelhet együtt. Egy kivétel a destiny quest az kötött a néped szerinti városhoz de az úgyis egyedül kell megcsinálnod.
Ha PvP-re jöttök add egy kis izgalmat a játékhoz, hogy bármikor megtámadhat másik játékos. Az elején ez plusz óvatosságot kíván, érdemes rejtõzködni, alaposan felderíteni a terepet, és mindenképpen csapatban mozogni, mert az a legjobb PvP védelem. A PvP szerveren a zöld küldetéseket javaslom mert a csaták végén is topon kell lenni, készen egy orvtámadás visszaverésére.
Artanis
Tehát ha átutazok stygiába guardiannal akkor ott is lesznek jó rewardok, meg questek is? és az a single player quest line ami tortageban kezdõdik el? azt is fogom tudni folytatni máshol, és nem csak a karakterem alap zónájában?
Egy haverommal erõsen gondolkozunk rajta, hogy elkezdjük a játékot, de az a problémánk, hogy nekem a Guardian class tetszik, neki meg a Demologist, ami ugyebár csak 2 különbõzõ "fajnál" érhetõ el. Próbáltam ennek utána olvasni, de sehol se találtam rá választ, hogy Tortage sziget után, lvl20-on, lehetségese az, hogy pl egy Cimmér Guardian átutazik valahogy Stygiába, és ott questel? légyszives ha valaki tud, akkor segítsen nekünk, mert nem merünk addig elkezdeni karaktert, amedig nem vagyunk biztosak abban hogy a késõbbiekben is tudunk e partyban együtt haladni questekkel (tudom hogy kevesebb xp, meg minden de mi így szoktuk meg minden más mmo-ban is, és egyikünknek sincs kedve soloban játszani)
Ja és ha nem túl nagy kérés, akkor azt is szeretnénk tudni hogy ha van erre lehetõség akkor azt pontosan hogyan oldjuk meg, mert elég kezdõk vagyunk, szóval nem tudjuk hogy melyik területen érné meg a legjobban fejlõdni (pl hogy questek adnak e mage és soldier kategóriába is rewardot meg ilyesmi...)
elõre is köszi 😊
1. A videokártyád nem támogatja a DX10-et
2. Nem Windows Vista, Vagy Windows 7 az op. rendszered
★ 汤姆 李
Conan dx11
Csináltam egy karit a Chromon hogyan tudom megtalálni a Fekete sereg guildot? Nem találom a guild keresõt. PLS segítsetek
Elõre is köszi😊
Itt egyedül vagyok magyar=)
Ha valaki mégis jönne ragere Succubi néven elérhet.
★ 汤姆 李
Nem rég töltöttem le az Age of Conant, már 20 as szinten vagyok, de nem találkoztam magyarokkal, jó lenne valaki segítene, van ehez a játokhoz magyar kézikönyv? Jó lnne egy magyar guildba benne lenni.
Üdv: Tharus