12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ArtanisNerwen
    Abe ezt majd megbeszéljük ingame... ez a fórum nem alkalmas semmilyen vitára. Én befejeztem olvasni is.
  • ArtanisNerwen
    Hozzászólásodból alvadt testnedv egy dolog nyilvánvaló csak , hogy te is csak trollkodni jársz ide.
  • Alvadt Vér
    Hozzászólásodból artanis egy dolog nyilvánvaló csak , hogy a pomhoz-sem- értesz a többit Abe kielemezte
  • ricsaj
    kibeszélt itt arról hogy egy tapasztalatlan "gyenge állóképességű karakter amit olyan irányít akinek fogalma sincs az egészről" pom képes megölni egy fullos demót?
    Ez akkor valós, ha a pom is hasonlóan felszerelt, tapasztalt, mint a demo.
    És ez érvényes guardian ellen is.. én láttam már nem 1x hogy pom vert le pvp10 guardiant.. nyílván itt a pom is az volt, de hát egyenlően gearelt karakterekről van szó.
  • ArtanisNerwen
    Majd priviben mond el, pom hogy csinálja ezt mert el sem tudom képzelni tekintve hogy egyetlen smite 2 mp, és egy tiszteséges Guardiant alig karcol.
    Demora eltudom képzelni, de csak szerencsés ( ...vagy szerencsétlen! nézőpont kérdése ) csillagzatok együttállásánál esélyes. Gondolok itt arra hogy a Demonál kivan gyúrva minden perk max damage-re, az áldozata meg valami gyenge állóképességű karakter amit olyan irányít akinek fogalma sincs az egészről.
  • ricsaj
    Jah amúgy a pom nem szar PvPben sem csak unalmas... pom és demo pvpben az nyer amelyik előbb cc-z, mert mind2 2,5sec alatt tudja megölni a másikat.
  • ricsaj
    Szerintem most nincs ilyen túlnyomó class többség semmiből, mint annó az assza revampnál, vagy a rangernél.
    Cromon meg foggalmam sincs mi van mi nincs hetente 1x megnézem ott a hoxom hogy ne jöjjek ki gyakorlatból és ennyi.
    Amúgy kezdtem 1 karit ragen megint, háát többen vannak mint amikor abbahagytam, de még mindig kevés. Állítólag mostanság szállingóznak oda emberek, ha megint lessz népessége lehet megint ott folytatom.
  • ArtanisNerwen
    Nálunk fury-n nincs sok belőle, mert PvPben loser kaszt. Inkább Demo van sok. Pont azért, mert az meg OP.
    Crom-on sincs sok?
  • ricsaj
    Melyik szerveren fogsz játszani?
    Amúgy attól függetlenül hogy a pom f2p class attol még nincs belőle sok.
  • Witcher
    Ne aggódj! Ebben a topickban senki nem fog a te szintedre lemenni!
  • Blacksheep333
    értem, kösz!
  • Tomy Lee
    F2p-be tesz azaz már abban vagy mióta free lett Conan.Ha megvolt kiegészítő Rotg az accounton akkor AA pontokat kapni fogod.
    Ha volt több karaktered akkor kettőt feloldhatsz mikor belépsz célszerü azt amelyiknél volt a több pénzed ill.amelyik class tetszett mert kettőnél több karid nem lehet és nem is tudsz mindent indítani szal.ha pl Sin tetszett akkor feloldod és játszhatsz vele ha nem volt akkor azt nem is tudsz indítani mert az premium class.
    Ha volt Tos,Bs akkor inkább azt old fel ha support-ba gondolkozol mivel premium class-ból van kevesebb
  • Blacksheep333
    Gondoltam lesz valaki olyan jó fej, hogy segít, de akkor csak letöltök tizen-akárhány gigát.
  • Fpocok
    Töltsd le klienst és lépj be az accountodba. Így a legegyszerűbb, nem?
  • Blacksheep333
    Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni.

Régebbről van nekem AoC Accountom, de nincs rá fizetve havidíj, akkor az most premium account-nak számít? (Tehát tudok vele minden karaktert indítani?)
    Másik kérdésem az lenne, melyik az a support class, amiből leginkább hiány van és szükséges a csapatokhoz? PoM-ot szerettem volna indítani csak hát az ugye F2P class, így gondolom sok van belőle. Tehát mik a hiány classok?
    Előre is kösz a segítséget!
  • Tomy Lee
    Although megint banolva lettél lol:D
  • Tomy Lee
    Na végre most beindult.Úgylátszik a délutáni és esti időszakban elég rendesen le van terhelve szerver.
  • Tomy Lee
    Borzasztó lassú a launcher.Az utolsó 1GB update-t délután óta töltöm.Ilyet se láttam még soha sehol:D
  • Kuen
    Bubuka, eszem ágában sincs visszatérni. Meg össze is szartam magam, annyira rámilyesztettél... Hülye.
  • Although
    Na íme a bizonyíték :D
  • Although
    Nah akkor lassabb leszek, mondjuk tisztán főleg hétvégi időtöltés ha valakit érdekel írogatok. Jobb is ha átveszed mert dajna nekem egyik kezem a másikat üti miközben próbálok gépelni így tök ciki az egész de szerencsére zömmel olyanok vannak akik nem erre menne krá :)Szóval hajár :)
  • ArtanisNerwen
    Akkor jól gondoltam, hogy provokáltak a trollok.

Egyébként én nem keveredek semmibe. Nekem nem lét kérdés a fórumozás. Azért nézek be ide néha, hogy segítsek a kezdőknek... csak te mindig gyorsabb voltál :)
  • Although
    Az a baj hogy visszaszóltam, volt kemény párbeszéd amit már töröltek és így nem látod. Tehát nem vétlenül kaptam a pontokat.
  • Although
    Kösz rendes tőled de ne folytasd mert úgy látom a moderátorok célkeresztjébe vagyok és nem szeretném ha te is bele kerülnél.
  • Although
    Megkérem foxxi topictársat ha lehet a moderátor forumban intézkedjen mert nekem korábbi problémából kifolyólag nem lehet a moderátorokhoz fordulni mert csak személyeskedni tudnak.
  • foxxi
    Kezd ez a cinikus személyeskedés unalmas lenni. Jó lenne ha MINDENKI befejezné, és priviben oldná meg.
  • ArtanisNerwen
    Ha ez az aloe vera nevű troll tovább folytathatja itt az ámokfutást, akkor én befejezem ennek a topicnak még az olvasását is. És nem csak én leszek így ezzel. Én az gondoltam, hogy itt a játékot szerető emberek osztják meg egymással a hasznos infokat, és segítenek egymásnak ahogy Altough tette. Véleményem szerint nem érdemelt büntető pontokat, mert messze Ő a legsegítőkészebb ezen a fórumon. Meg kell nézni a korábbi hozzászólásait is, amiket az előtt írt hogy a trollok megjelentek. Bármit is írt egyértelmű, hogy azok provokálták akik ész nélkül neki mennek mindenkinek, és rombolják nem csak ennek a topicnak a színvonalát, hanem az egész magyar aoc-os közösséget.
  • Aloe Vera
    Édes kisfiam Artanis!

Ez itt nem a www.ageofconan.hu/ fun fórum/ először

másodszor :
    Eszetekbe ne jusson visszajönni, főként a fury-ra ne mert csúnya végetek lesz!

hú de nagyon megijedtünk tőled:D
  • ArtanisNerwen
    Aloe vera, Kuen és társai fogalmam sincs milyen perverz élvezetet leltek abban, hogy mások kedvét próbáljátok elvenni a játéktól. Ez a fórum azoknak szól akiket érdekel még ez a játék és nem a hozzátok hasonlóknak. Nyilván valami "nagymenőnek" gondoljátok magatok, mert falkában tudtok megjelenni itt ezen fórumon.
    Én nem ismerem Although-t de ö az egyetlen aki normális válaszokat add a kezdőknek. Jó lenne ha leszállnátok róla.
    Örömteli, hogy az ilyenek mint ti, már nem játszanak. Eszetekbe ne jusson visszajönni, főként a fury-ra ne mert csúnya végetek lesz!
  • Although
    Hú e érdekes nekem normálisan válaszolnak meg ahogy itt látom általában mindenkinek. :( Két éve emlékszem még érdekes volt mondjuk engem nem zavart akkor se, Akkoriban igazából olyan volt mintha nem is lennének írtam valamit akkor vissza írtak mi ebben a probléma. :) Szóval jó volt bugos volt a játék, laggolt és még support se volt. :D De tetszet mert kó volt a denisty quest és nehéz volt meg a többi. :) Talán még ő a vezető http://massively.joystiq.com/2010/11/23/community-detective-issue-13-a-conversation-with-funcom-custom/ szóval küldj egy mailt neki a problémáddal.
  • Tomy Lee
    De válaszolnak,csak éppen lekezelően és nem segítenek.Mindig is ez gondom volt itt Funcom-nál,soha nem intéztek el nekem semmit,nem segítettek semmiben.
    Ellentétben más játékoknál,hogy kiemeljem pl.Ncsoft mindent korrektül intéznek akár Trion-nál komolyan az ember bármikor feszengés nélkül küldhet levelet nekik abban a hitben,hogy megfelelő korrekt segítőkész választ fog kapni.
    Egyre nem válaszoltak eddig funcom-nál a tegnapi levelemre:) de azt megértem az olyan "menjetek a francba téma volt röviden tömören":DD
  • Although
    Nem tudom Tomy de nekem azonnal segítettek meg volt itt még valaki aki a gm-hez fordult és 2 perc alatt megoldották neki. Azonfelül volt egy srác akinek nem tudtak segíteni és kapott egy levelet hogy elnézést kérnek tőle amiért nem tudják megoldani a problémáját. Fura hogy neked nem válaszoltak.
  • Tomy Lee
    Na egy User segített,kaptam tőle local config módosítást.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    <Config>
    <Self>
    <ConfigKey>Universe/Client/</ConfigKey>
    </Self>
    <Universe>
    <Client>
    <ClientFileName>AgeOfConan.exe</ClientFileName>
    <ClientFileNameDX10>AgeOfConanDX10.exe</ClientFileNameDX10>
    <HttpPatchAddr>http://aoc-us-update.live.ageofconan.com/upm</HttpPatchAddr>
    <HttpPatchFolder>AoCLiveUS</HttpPatchFolder>
    <PreferencesName>Conan</PreferencesName>
    <UniverseAddr>proddm01.nj3.ageofconan.com:7010</UniverseAddr>
    <UseCorePhysics>False</UseCorePhysics>
    <ClientHttpPatchAddr>http://aoc-us-gameupdate.live.ageofconan.com/upm</ClientHttpPatchAddr>
    <ControlHttpPatchAddr>http://aoc-us-control.live.ageofconan.com/upm</ControlHttpPatchAddr>
    <DevName>conan</DevName>
    <UniverseVersion>2</UniverseVersion>
    <Languages>en,es,fr,de,ru,pl</Languages>
    <EnableOfflineLeveling>True</EnableOfflineLeveling>
    <EnableKhitanCharacters>True</EnableKhitanCharacters>
    <EnableAlternateAdvancement>True</EnableAlternateAdvancement>
    <EnableOfflineAaTraining>True</EnableOfflineAaTraining>
    <PatchVersion>xe6868548a57a5a975ac775cbb1e105ea</PatchVersion>
    </Client>
    </Universe>
    </Config>

Azért ne haragudjon már support de mégis minek vannak ha egyszerüen képtelenek segíteni?Kik ezek ott egyáltalán?Úgy rugnám ki az összeset komolyan ááh mind1 lényeg,hogy megindult az update nálam..
  • Aloe Vera
    Látod Kuen a legnagyobb igazság nálad és a jó öreg Woody Allen-nél van elásva.

jó éjt neked is
  • Kuen
    Kedves Aloe Vera!

Hiába mész le az idióták szintjére, legyőznek a rutinjukkal... Altough egymagában is rekord, mennyire sötét, de így, birkákkal támogatva győzhetetlen....

Jó éjt!
  • Aloe Vera
    Dear kaino2

Én nem sirok én leirtam hogy áll a játék ennyi. Ha te szerinted az én véleményem a szubjektiv és ajtóé az objektiv legyen úgy.

Egyszer már elmondtam neked ha jól emlékszem mi a helyzet szerintem ne kezdjük újra.

• kaino2
    Bírom az ilyet amikor valaki már nem játszik valamivel de az észt azt ezerrel osztja :) megpróbálva mindenkit meggyőzni , hogy sz..r a játék. Ha nem tetszik ne játsz vele. Akinek meg tetszik legalább itt promozhassa a játékot.
    Bár én egy éve nem conanoztam akkor gondolom én kussoljak :)

Abbahagytam mert nem tetszett de nem sírtam tele a fórumokat.
    Mindenki máshogy reagálja le persze.
  • Aloe Vera
    ebből sem jössz ki haver :DDDD
  • Aloe Vera

Hihetelen rászáltok egy mondatra nem is ez volt a lényeg amiért be írtam a lényeg az hogy nincs segítségük!!

véletlenül nem jogász vagy?

Bár a politikus is beleillik a képbe
  • Although