12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • raziel.
    24.4 GB nekem early kliensel -.- kétlem hogy 25 GB patch jön még, de a javitásokkal biztos hogy nem csökken majd a mérete :)
  • SilverStone
    Ja,hogy nem utánvételes:(
    Akkor nem kell:D
  • Rage47
    A patchek amúgy megnövelik a game méretét? Szal később már vagy 50giga hely kell?:)
  • Maksi
    Ah, yes! Előbb postoltam, utána olvastam a többi hozzászólást. :)
  • Rage47
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116423858&no=2765]#2765[/URL]
  • Maksi
    Azt honnan tudod, hogy feladták? Hogyan értesítettek róla?
  • Rage47
    mikor összerakták a csomagot és elindították hozzád, akkor levonják a kártyádról. nekem mondjuk tegnap levonták és ma indították el.
  • SilverStone
    Ennyi csak?
    Kiválasztom az EU-t(gondolom az az,hogy ide is szállítsanak),akkor látom rárak kb 3 fontot.
    Mikor itt a csomag akkor 8400-at kell fizetnem?
  • Rage47
    8400Ft
    kerekítve összesen 28 font - 28x300
  • SilverStone
    Mennyi lenne pontosan ha a game.co.uk-röl rendelném meg?
    Ja és Pre-order,ez pontosan azt jelenti,hogy előrendelésre de dobozos verziót kapnék ugye?
  • gmomo
    21/05/2008 09:05:08 Your order has been dispatched.
    19/05/2008 08:08:06 Your order is currently being picked and packed.
    19/05/2008 07:20:35 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
    Funds will not be debited until your order is shipped.
    18/05/2008 23:51:08 Your order is held for credit checking.
    18/05/2008 18:53:01 Your order is waiting for authorisation and release for packing.
    07/05/2008 12:37:00 Your order is currently held as a Preorder

8600ft-ba került a game, a game.co.uk-ról rendelve :D
  • Ventura82
    hmmm... 1 doboz cigi ára
  • Laza
    Benzin aremelkedes miatt :)
  • Rage47
    jah wownál nem írták ki, cselesek, így más:)
  • Jacek
    egyikben benne van az ado masikban nincs! add hozza a wowhoz es lass csodat:)
  • Rage47
    sztem több, mert a wow 13 euro, ez meg 15 :p
  • gatyo
    jaja nekem eddig nem volt gondom velük (lekopogom)

Order status log

19/05/2008 07:51:06 Your order is currently being picked and packed.
    19/05/2008 07:20:28 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
    Funds will not be debited until your order is shipped.
    18/05/2008 23:12:49 Your order is held for credit checking.
    18/05/2008 17:05:01 Your order is waiting for authorisation and release for packing.
    17/04/2008 13:23:57 Your order is currently held as a Preorder
  • MeoH #2758
    Netes rendelesnel 99%ban levonjak a penzt, es utana szallitanak.
    Geristar: sztem epp eleg fizetes mod van. Es a Funcom nem Magyarorszagban gondolkodik, kulfoldon szinte mindenkinek van dombornyomott kartyaja... Es lesz gamecard is, szoval az is 1 alternativa. Havidij pedig nem tobb, mint mas fizetos mmorpgnel.
  • gmomo
    Hali!
    Csak akkor vonják le, amikor feladják.
    Nekem ma 9 kor már levonták az összeget és fel is adták.
  • Laza
    Nektek a game.co.uk-s rendelesnel azonnal levontak a moneyt, vagy csak kesobb, szallitas elott?
  • geristar
    Olvass vissza kérlek és látni fogod, hogy először megkérdeztem mindent és utánna formáltam véleményt.
    És még mindig azt mondom, hogy a fizetést elkúrták. Minél több fizetési módot kellett volna beépíteni a játéknak.
  • Ventura82
    Én a CIB-nél csináltattam a már meglévő számlámhoz Internetkártyát. Az éves díja 3500, szólval nem vészes.
    Amúgy ranger class-ról mi a véleményetek?
    Egyébként ha már ranger...ezt a karit szívesen húznám...80-ig
  • PiszkosFred
    Nem, nem tajekozodtal, hanem velemenyt formaltal... :)
  • 0Fritz0
    Nem konkrétan rád gondoltam. :)
    De ismered a mondást: Arra van pénz, amire akarom, hogy legyen.
  • Chris
    Már most tele van a játék a lvl 70-80-as "instákkal". A másik ami eleinte baromira nem tetszett, hogy a világtérkép úgy néz ki, hogy vannak rajta pontok, amik a zónákat jelzik, tehát nem "puzzle-szerű", egymáshoz illeszkedő területekből áll. Mi ennek az előnye? Az, hogy bármikor bárhova betehető egy új terület úgy, hogy felfirkálnak egy új pöttyöt a világtérképre és beraknak egy-két npc-t vagy átjárót a szomszédos zónákba.
  • geristar
    Épp ez a baj, hogy nem zsebpénzes vérpisti vagyok. Fenn kell tartanom egy autót, telefont fizetni, + a számlákat.
    Nem értem miért kell egyből beszólogatni
    Nem találok én fel semmit, csak tájékozódom mielőtt kidobom a pénzt az ablakon!!!!!!
  • Laza
    "Endgame tartalom szerintem nem a PvE-re lesz kihegyezve."

Ezt szomoruan hallom :(
    Teljesen hidegen hagynak az ilyen 'guildek oda-vissza verik egymast' tartalmak.
  • 0Fritz0
    Csupán ez is egyfajta védelem a zsebpénzes vérpistikéktől. :)
  • Laza
    Na neee mar! Most idejossz feltalalni a spanyol viaszt? :)
  • geristar
    Nem tom. Én paypal-ra raktam fel a kártyám és úgy fizettem a lotro-t.
  • l3alF1aKe
    Nem emlékszik valaki véletlen, hogy az account tulajnak meg kell e egyezni a kártyatulajjal hozzáférés kreálásakor?
    Csakmert Lotro ban meg kellett, wow ban nem. Nekem is KH kártyám van, de nekem nem sikerült Lotro t fizetni róla, igaz egyszer próbáltam csak, nem néztem át mi a hiba. :)
  • Chris
    A faluk waypointjaira, amiken halál után is spawnolsz.
  • gatyo
    Namost ne a kinai farmerekből induljunk ki akik azert lesznek 1 hét alatt 80asok, hogy utana eBay-en aruljak a keep alapanyagot a sok lustának.

Kényelmes élvezetes játékkal min 2 hónap a lvl 80, ha közben tradeskilleket is nyomod, segítesz a guildtársaidnak etc.

Endgame tartalom szerintem nem a PvE-re lesz kihegyezve.
  • geristar
    És mikor átváltasz egyik instance-ból a másikba, akkor hova tesz a játék, ott maradsz ahol voltál?
  • geristar
    Akkor már mennyibe kerülne ez az 1 játék??
    12000ft a játék, 4000ft havidíj, +1 bankkártya (minden költségével)
    ez egy kicsit sok sztem egy játékért
  • Chris
    Telítettségtől függően generál instance-okat a régiókra a játék, ha sokan vannak akkor értelemszerűen többet. Nyilván a későbbiekben amikor a zónákban egyenletesen eloszlik a játékostömeg lehet, hogy csak 1-2 instance lesz, de ezek között 1 kattintással át lehet járni, a groupokat nyilván mindig ugyanoda teszi. Szerintem nincs ezzel probléma, korrekt megoldás minden szempontból, bár nekem sem tetszett a kezdetekben, de beláttam, hogy szinte csak előnyei vannak.
    K&H-s kártyákat nem ismerem, ha a lotrot tudtad fizetni ezt is tudod, csak az otp-re írtam, mert az emberek 80%-ának az van ha visa electron kerül szóba.
  • Laza
    Ha jol tudom manapsag dombornyomott kartyat mar 5000Ft-al is lehet csinaltatni.
  • Laza
    Nagyon erosnek kell lennie az EndGame tartalomnak ha ilyen gyorsan fel lehet huzni a karikat. Kivancsi leszek, mert errol eddig sok info nem latott napvilagot.
    Remelem nem a Guild epites es az egymas elleni harc jelenti azt. Rendes PvE tartalmat akarok :)
  • geristar

Szintezésnél arra gondoltam, hogy instancolt helyeken kell harcolni. Vagyis, hogy vkit 1-esbe rak vkit meg a 2esbe stb. Hogy ez megszűnik-e később, vagy akkor is instance szerűen van-e felosztva még?
    Hát sztem akkor engem elvesztettek mint vevőt, mert nem tudnám, hogy előfizetni. Nekem csak K&H-s bankkártyám van Visa electron, nem dombornyomott. A lotro-t tudtam róla fizetni, nem értem ezt miért nem lehet. Meg miért nincs gamecard vagy paypal
    Amatőrök...
    Pedig jó lett volna kipróbálni. Akkor megyek wow-ozni, megnézem milyen nem tört szerveren játszani.
  • raziel.
    perfectül