12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#2775 24.4 GB nekem early kliensel -.- kétlem hogy 25 GB patch jön még, de a javitásokkal biztos hogy nem csökken majd a mérete :) -
SilverStone #2774 Ja,hogy nem utánvételes:(
Akkor nem kell:D -
#2773 A patchek amúgy megnövelik a game méretét? Szal később már vagy 50giga hely kell?:) -
Maksi #2772 Ah, yes! Előbb postoltam, utána olvastam a többi hozzászólást. :) -
#2771 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116423858&no=2765]#2765[/URL] -
Maksi #2770 Azt honnan tudod, hogy feladták? Hogyan értesítettek róla? -
#2769 mikor összerakták a csomagot és elindították hozzád, akkor levonják a kártyádról. nekem mondjuk tegnap levonták és ma indították el. -
SilverStone #2768 Ennyi csak?
Kiválasztom az EU-t(gondolom az az,hogy ide is szállítsanak),akkor látom rárak kb 3 fontot.
Mikor itt a csomag akkor 8400-at kell fizetnem? -
#2767 8400Ft
kerekítve összesen 28 font - 28x300 -
SilverStone #2766 Mennyi lenne pontosan ha a game.co.uk-röl rendelném meg?
Ja és Pre-order,ez pontosan azt jelenti,hogy előrendelésre de dobozos verziót kapnék ugye? -
gmomo #2765 21/05/2008 09:05:08 Your order has been dispatched.
19/05/2008 08:08:06 Your order is currently being picked and packed.
19/05/2008 07:20:35 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
18/05/2008 23:51:08 Your order is held for credit checking.
18/05/2008 18:53:01 Your order is waiting for authorisation and release for packing.
07/05/2008 12:37:00 Your order is currently held as a Preorder
8600ft-ba került a game, a game.co.uk-ról rendelve :D -
#2764 hmmm... 1 doboz cigi ára -
#2763 Benzin aremelkedes miatt :) -
#2762 jah wownál nem írták ki, cselesek, így más:) -
#2761 egyikben benne van az ado masikban nincs! add hozza a wowhoz es lass csodat:) -
#2760 sztem több, mert a wow 13 euro, ez meg 15 :p -
gatyo #2759 jaja nekem eddig nem volt gondom velük (lekopogom)
Order status log
19/05/2008 07:51:06 Your order is currently being picked and packed.
19/05/2008 07:20:28 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
18/05/2008 23:12:49 Your order is held for credit checking.
18/05/2008 17:05:01 Your order is waiting for authorisation and release for packing.
17/04/2008 13:23:57 Your order is currently held as a Preorder -
#2758 Netes rendelesnel 99%ban levonjak a penzt, es utana szallitanak.
Geristar: sztem epp eleg fizetes mod van. Es a Funcom nem Magyarorszagban gondolkodik, kulfoldon szinte mindenkinek van dombornyomott kartyaja... Es lesz gamecard is, szoval az is 1 alternativa. Havidij pedig nem tobb, mint mas fizetos mmorpgnel. -
gmomo #2757 Hali!
Csak akkor vonják le, amikor feladják.
Nekem ma 9 kor már levonták az összeget és fel is adták. -
#2756 Nektek a game.co.uk-s rendelesnel azonnal levontak a moneyt, vagy csak kesobb, szallitas elott? -
geristar #2755 Olvass vissza kérlek és látni fogod, hogy először megkérdeztem mindent és utánna formáltam véleményt.
És még mindig azt mondom, hogy a fizetést elkúrták. Minél több fizetési módot kellett volna beépíteni a játéknak. -
#2754 Én a CIB-nél csináltattam a már meglévő számlámhoz Internetkártyát. Az éves díja 3500, szólval nem vészes.
Amúgy ranger class-ról mi a véleményetek?
Egyébként ha már ranger...ezt a karit szívesen húznám...80-ig -
#2753 Nem, nem tajekozodtal, hanem velemenyt formaltal... :) -
#2752 Nem konkrétan rád gondoltam. :)
De ismered a mondást: Arra van pénz, amire akarom, hogy legyen. -
Chris #2751 Már most tele van a játék a lvl 70-80-as "instákkal". A másik ami eleinte baromira nem tetszett, hogy a világtérkép úgy néz ki, hogy vannak rajta pontok, amik a zónákat jelzik, tehát nem "puzzle-szerű", egymáshoz illeszkedő területekből áll. Mi ennek az előnye? Az, hogy bármikor bárhova betehető egy új terület úgy, hogy felfirkálnak egy új pöttyöt a világtérképre és beraknak egy-két npc-t vagy átjárót a szomszédos zónákba. -
geristar #2750 Épp ez a baj, hogy nem zsebpénzes vérpisti vagyok. Fenn kell tartanom egy autót, telefont fizetni, + a számlákat.
Nem értem miért kell egyből beszólogatni
Nem találok én fel semmit, csak tájékozódom mielőtt kidobom a pénzt az ablakon!!!!!! -
#2749 "Endgame tartalom szerintem nem a PvE-re lesz kihegyezve."
Ezt szomoruan hallom :(
Teljesen hidegen hagynak az ilyen 'guildek oda-vissza verik egymast' tartalmak. -
#2748 Csupán ez is egyfajta védelem a zsebpénzes vérpistikéktől. :) -
#2747 Na neee mar! Most idejossz feltalalni a spanyol viaszt? :) -
geristar #2746 Nem tom. Én paypal-ra raktam fel a kártyám és úgy fizettem a lotro-t. -
#2745 Nem emlékszik valaki véletlen, hogy az account tulajnak meg kell e egyezni a kártyatulajjal hozzáférés kreálásakor?
Csakmert Lotro ban meg kellett, wow ban nem. Nekem is KH kártyám van, de nekem nem sikerült Lotro t fizetni róla, igaz egyszer próbáltam csak, nem néztem át mi a hiba. :) -
Chris #2744 A faluk waypointjaira, amiken halál után is spawnolsz. -
gatyo #2743 Namost ne a kinai farmerekből induljunk ki akik azert lesznek 1 hét alatt 80asok, hogy utana eBay-en aruljak a keep alapanyagot a sok lustának.
Kényelmes élvezetes játékkal min 2 hónap a lvl 80, ha közben tradeskilleket is nyomod, segítesz a guildtársaidnak etc.
Endgame tartalom szerintem nem a PvE-re lesz kihegyezve. -
geristar #2742 És mikor átváltasz egyik instance-ból a másikba, akkor hova tesz a játék, ott maradsz ahol voltál? -
geristar #2741 Akkor már mennyibe kerülne ez az 1 játék??
12000ft a játék, 4000ft havidíj, +1 bankkártya (minden költségével)
ez egy kicsit sok sztem egy játékért -
Chris #2740 Telítettségtől függően generál instance-okat a régiókra a játék, ha sokan vannak akkor értelemszerűen többet. Nyilván a későbbiekben amikor a zónákban egyenletesen eloszlik a játékostömeg lehet, hogy csak 1-2 instance lesz, de ezek között 1 kattintással át lehet járni, a groupokat nyilván mindig ugyanoda teszi. Szerintem nincs ezzel probléma, korrekt megoldás minden szempontból, bár nekem sem tetszett a kezdetekben, de beláttam, hogy szinte csak előnyei vannak.
K&H-s kártyákat nem ismerem, ha a lotrot tudtad fizetni ezt is tudod, csak az otp-re írtam, mert az emberek 80%-ának az van ha visa electron kerül szóba. -
#2739 Ha jol tudom manapsag dombornyomott kartyat mar 5000Ft-al is lehet csinaltatni. -
#2738 Nagyon erosnek kell lennie az EndGame tartalomnak ha ilyen gyorsan fel lehet huzni a karikat. Kivancsi leszek, mert errol eddig sok info nem latott napvilagot.
Remelem nem a Guild epites es az egymas elleni harc jelenti azt. Rendes PvE tartalmat akarok :) -
geristar #2737
Szintezésnél arra gondoltam, hogy instancolt helyeken kell harcolni. Vagyis, hogy vkit 1-esbe rak vkit meg a 2esbe stb. Hogy ez megszűnik-e később, vagy akkor is instance szerűen van-e felosztva még?
Hát sztem akkor engem elvesztettek mint vevőt, mert nem tudnám, hogy előfizetni. Nekem csak K&H-s bankkártyám van Visa electron, nem dombornyomott. A lotro-t tudtam róla fizetni, nem értem ezt miért nem lehet. Meg miért nincs gamecard vagy paypal
Amatőrök...
Pedig jó lett volna kipróbálni. Akkor megyek wow-ozni, megnézem milyen nem tört szerveren játszani. -
#2736 perfectül