12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Bandeeka #2815 Sziasztok!
Pénteken ha megjeleni ktud nekem adni majd vki 1 trial key-t? Nekem is teccik a game csak megszeretném nézzni milyen mielött megveszem
Köszönöm -
#2814 Olvasgattam a neten a gameról, hogy kicsit képben legyek, remélem péntekre megjön, de van pár kérdésem:
Pénteken 23-án nyitnak a serverek igaz?
Ehhez a pre-order cucchoz jár valami spéci mount (mintha valami mamumtról olvastam volna)?
A PvP serveren, ha jól értem,a városokon kívül mindenhol mindenki üthet mindekit és nincsenek frakciók se?
Melyik a PvP ill. PvE server ahol a magyarok gyülnek?
Előre is kösz a válaszokat. -
#2813 Jaja most aktiváltam :) -
Psychedelic #2812 "az elhangzottakból itélve a conanban alig van pve endgame tartalom"
Van itt bárki is aki már látta a lvl 80 tartalmat? Mert akkor álljon elő és meséljen. :)
De van jelenleg 10db insta amihez lvl 80-as kari kell, ebböl ha 2 raid insta, már pont annyi van mint wow-ban volt induláskor. Ha meg wow US-t nezem ha joltom ott indulaskor meg csak onyxia volt, és BWL is csak megjelenés után 1 évvel jött. De persze ti elvárjátok hogy már megjelenés elött 1 héttel az EA kliensel 10 különbözö 24 fös raid instaba mehessetek epixet vadászni. Különbön pörög a fórumra a fuj nincs is end game pve a játékban. Ha pedig véletlen hasonlo szintü lesz a pve insta mint wow-ban, akkor meg majd azért sirtok mert azt az x db raid instat csak a szerver 1% tudja végignyomni és hogy leszarjak a casualokat. Bááh ettöl kitudok akadni, mi lenne ha jatszanatok a játékkal, és nem csak morognatok mindenért totál látatlanban. :P
Ugy kell hozzáállni a játékhoz, hogy wow szintü pve contentet kapunk, L2 szintü siegekkel. :) Aztan akkor nem lesz para, nem itt azon rágodni hogy mi lesz majd akkor ha...
De nyugi leendő guildtarsaim a heten elérik a 80-at, aztan akkor talan több kiderül mi vár ránk. :)
Csuszkálás meg csak azt zavarja, aki ugy játszik, hogy csak azt lesi mikor csuszik a kari, aztan 2 combo között visitja jaj ott csuszott a kari.
Én rohadtul nem ezzel foglalkoztam, és nekem fel se tünik hogy csuszna a kari.
Bár lehet bennem van a hiba, hogy csak jatszom, és élvezem, nem pedig a hibákat keresem folyamat. :) -
#2811 jó a béta csak tele van szeméttel. 41 gb a mérete nálam de müxik. majd ha meggyün dvd nyomok reinstall addig inkább játszok. -
Burca #2810 Jah enis kaptam.
Btw beta kliens jo vagy fel kell patchelni a masikat majd? -
WiLDoR #2809 nekem ha megvan a 30 fps, akkor már nopara.
minden max gondoltam, hogy nem fog menni, azért ez mégse egy wow engine, de ha csak 1-2 helyen kell kurtitani a beállításokat, illetve hoz olyan grafikát, mint amit psychedelic, crassus, gatyo és a többiek idelinkeltek képekben, akkor már happy leszek...
gépet bővíteni valahogy most nem akarnék, még fél éves sincs -.- -
#2808 hopp kaptam mail benne drinking cap kódot. másnak jött ? -
atee #2807 Elég kemény bugok a csúszkálás? Mellesleg ez sincs nálam jelen zavaróan nagy mértékben!
Endgame pve tartalomról meg még nehéz nyilatkozni. Ezt bármikor lehet bővíteni is! -
#2806 Igen , VG január óta pihin van. Kár érte :(
pve-re ott a raid. ami még kérdés hogy player city-t npc-k fogják e támadni néha vagy sem mert ugye ilyet is ígértek .ez is jó móka lenne. na meg pve-n is van pvp borderben mi arra is pályázunk keményen. -
#2805 Borzontorz: Vanguard-ot takarékra tetted?
Elég sokat játszottam a bétával, de érezhető volt nem jutott elég idő a játékra, az elhangzottakból itélve a conanban alig van pve endgame tartalom és elég kemény bugok vannak benne (pl csuszkálás), majd megnézem a saját szememmel is, csak még mindig töltök a 13 gigás klienst :S -
#2804 fasza, elvileg dx10el még szebb lesz nem? és tán gyorsabb is a dx 10es kártyákon?
szuper, így is álleejtős a gamma, már alig várom:) -
#2803 biztos valami "kisebbfajta" peccsel jön ki -
#2802 Vegyél még 2 giga ramot -
#2801 Persze, ez így van, de én az optimális, állandó fps-ről beszélek. -
#2800 még nincs dx10. majd augusztus végén lesz egy bemutató róla s azután várható . -
#2799 egy kérdés, ebben most akkor benne van dx10? mert elvileg nekem a high beállítás miatt átállította oda a jati magát, de mintha valahol olvastam volna, hogy dx10en még csiszolnak? -
Tucker Case #2798 Ez igazm de az fps az szokott elég durván ingadozni több dolog fügvényében is. Na ha most ezt 60fps-ről teszi, akkor még ha le is csökken nem fogod észrevenni. Viszont ha 30-ról kezd ingadozni, ott már érzékelni fogod hogy szaggat. -
#2797 jah és full shadow-t had tegyem hozzá
sorry a sok postért, nem jellemző... -
#2796 jah és így max distance-n van elvileg minden ha jol láttam, legalábbis jobbra már nem volt hely a csuszkán:P -
#2795 nemtom a proci is friss valami izmosabb kétmagos, van 4giga ram-om (amúgy is ocsó sztem érdemes beruházni rá)
AA-t fentebb is lehet tolni, de az az igazság én nem találtam semmi különbséget látványilag a magasabb AA és a 4x között, így hagytam 4en, elvileg fps sem esik nagyon le ha feltolod legalábbis én nem láttam komolyabb visszaesést, de gondolva a sok playeres pvp-re inkább 4eshez szokatom magam:)
AF mi?:) -
#2794 a korábbi 5-20fps-enhez képest hidd el szuper, legalábbis nekem az:) -
#2793 ma este 6tól server down lesz kb 11ig. -
Maksi #2792 Srácok, az olyan kasztok, mint a Lych, vagy Storm Caller, stb, azok nem választhatóak? Miért szerepelnek egyes oldalakon a kasztok között, más oldalakon meg nem? -
#2791 Nem a kartya a gaz, hanem az optimalizalas. -
#2790 Egyébként nemtom, mit parázik mindenki, ha 30 körülire esik az fps, amikor a szem 25-30 fps fölött már folyamatos képet lát. A fölött meg már mindegy, hogy mennyi, ugyanúgy látni. -
#2789 És AF hogy áll? Géped többi alkatrésze? -
#2788 Az elég gáz egy 9800-as überkártyától ._. -
#2787 nekem 9800gtx-em van AOC-hez vettem (amúgy is meghalt a vidijókarim) és nem rossz
1650-e high beállítás és én egy 4x-es AA-t raktam hozzá, így olyan 50fps körül van, ha gáz van akkor leesik 32 körülire -
atee #2786 Nekem is hasonló gépem van! Csak 4 giga ram, 320 as vga és gigabyte lap!
Minden maxon az felejtős ,de picit vissza véve teljesen jól megy! 30 fps alá nem nagyon megy zsúfoltabb helyeken sem! -
#2785 Nekem ugyanez a procim van, szinten 2GB rammal, es 8800GT-vel (EVGA, gyarilag legjobban huzott), es nem ment maxon a beta.
Ragaszkodtam az arnyekokhoz, ezert masbol kellett levenni :) -
#2784 Nem tom, nálam semmi gond az animációval. Maga a grafika is nagyon tetszik, pedig az előzetesek alapján féltem tőle, de egyáltalán nem műanyagbabák gyülekezete. -
#2783 Mivel az még a régi architektúrás VGA (mint az enyém), ne számíts maxumumra. Én most 1680*1050-ben mediumra rakom és a látótávot lefelezem, így viszonylag stabil 50+ FPS, de azért érezni, hogy kevés a gép. Én a héten beruházok egy 9800GTX-be, majd megírom, hogy viszi. -
#2782 A harcot nezd, a karidat meg az ellenfeleket. -
#2781 sztem 40-50-re tuti, kivéve a forgalmasabb helyeken -
WiLDoR #2780 nemtom mi a problémád, én semmi zavarót nem tapasztaltam az animban, ami annyira hűdegáz lenne.
talán amit kicsit hiányoltam, hogy nem hagy nyomokat maga után a földön a karakter 1-2 mp erejéig (bár lehet, hogy ez is csak beállítás kérdése).
btw ezen a configon kb. mennyi fps-re számithatok majd?
- c2d6750
- asus p5b deluxe alaplap
- 2 gb ddr3 ram
- asus gf8800gts, 640mbyte -
#2779 én már nem nagyon tapasztalom ezt a csúszkálást.persze lehet másnál gyakran előjön. olvasgatom a hivatalos fórumot s azért vannak még érdekes gondok . :) -
#2778 sztem nem fogják kijavítani -
#2777 Ehh, ez meg mindig csuszkal mint a barom. Kivancsi vagyok meddig fogom birni nezni :(
Csinaljak mar meg az animaciokat!
http://www.youtube.com/watch?v=N0Y9N5JFLBQ -
#2776 nem 50 azért :D de általában az mmo-k 1-2 gigával nagyobbak szoktak lenni. aztán később a nagy update-knél az újverziós kliensbe bele szokták ezeket foglalni ha valakinek újra fel kell raknia.