Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel MMORPG így igen nagy a bejárható terület. Szerintem ilyen grafikai szint mellett reális a 30-40 giga.

A kliens csak 12 giga 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

tobias88
csak a 7 dvd nem az<#vigyor>, azt ti teljesen kihasználhatjátok?? mekkora a terület amin mehetsz?
Na ez az uj patch mar eleg durva... teljesen más lett a game. Felgyorsult minden, eltüntek a csúszások etc. 1-2 apróság van még de a majus 20. mostmar teljesen realis dátum.

Esetleg lenne egy link ahonan le lehetne tölteni az aktuális klienst ? Ha valaki tudna kuldeni pm be vagy linkelni hálás lennék. Jelentkeztem a hétvégi gamespotos open beta pvpre , van rá esély hogy bejutok ( remélem) nem szeretném péntektöl vasárnapig tölteni a 43 gb -ot 😛

köszi
Torzonborz
bár ez is elég xar de mindegy. 😄 legalább szép. már csak emiatt is nagy ( magas felbontású textúrák ) na meg a zene ami legalább tényleg jó.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
nem is kell hogy értsd :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Torzonborz
édes komám ez egy mmo nem egy fostos offline xar valami. 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Engem sem az érdekel hogy 30 giga helyet foglal majd a vinyóból hanem azt nem értem hogy mi az ami ekkora helyet igényel 😛

TDC Geronimo
Szerintem még õk sem tudják a végleges méretét, meglehet kevesebb lesz, de hogy õszinte legyek nem is nagyon érdekel. Helyem van bõven -.-

30 giga 2008-ban 1 játékért szerintem még egetverõen sok (mi a szar foglal ebben 30 gigát?)

Nem követem napi szinten a legújabb játékokat de így hirtelen egyetlen másik játékot sem tudok mondani ami akár csak megközelítené a 30 gigás telepítési méretet.

TDC Geronimo
Akármi kérdés, bánat, panasz van nyugodtan gyertek fel aoc.hu ircre quakeneten. Lassan ideje beindítani a dolgokat 😊

TDC Geronimo
150el te még szerencsésnek mondhatod magad :p

az hogy "2008ban már nem egy egetverõen nagy méret" azért enyhe túlzás 30gigát azért nem sok dolog foglal el a vinyón leginkább játékok tekintetében(kb semmi;p). De tényleg olcsón lehet már nagy vinyót venni tehát ez nem igazi hátrány.
És igen ha már ekkora patchek vannak azt megoldhatnák, hogy elfogadható sebességgel jöjjön ne 150kb/s-el

TDC Geronimo
Nem kell itt elõre remegni. Rakat dolog nincs tömörítve a betaban stb. A full 2 DVD lesz és 30 giga helyet fog kb elfoglalni a vinyón, ha nem kevesebbet, ami valljuk be 2008ba már nem egy egetverõen nagy méret, fõleg ha azt nézzük hogy a fél terrás vinyókat is már bagóért meg lehet venni.

TDC Geronimo
:d 2 duplarétegû is elég lesz neki 😊

tobias88
ez már hülyeség, ekkora játékot piacra dobni, ezt mióta tervezik és hányan???
s0n1c
A collectorst meg maga Arnie fogja házhoz vinni? Kicsit nekem az egész komolytalannak tûnik... sajnos.
Jockey
jah és targoncával történik a házhozszállítás:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
most kaptam a híreket egy meg nem nevezhetõ forrásból, hogy a dobozba 13 dvd lesz mint telepítõ lemez, szal örüljetek, hogy most csak ennyit kell leszedni..😛

TDC Geronimo
Nem értem mibõl tartana felrakni valami másik normális helyre és úgy patchelni, mint ahogy azt tettük az elõzõnél. Azt lehúztam 3 óra alatt egy ftprõl és fel is patcheltem hamar, ezt meg holnap délig szedni fogom jobb esetbe -.-

Torzonborz
hát jah. gondolj bele mi lesz késõbb amikor több 100ezren szakadnak rá ...1-2 k ? 😄

TDC Geronimo
tegnap óta szedem megállás nélkül és a fele még hátra van. kemény 40-70kval jön. Imádok 2 napig szedni egy patchet...

itt már megy a szervezés rendesen és pörög is a forum napi 50- 100 hozzászolás van.. www.ageofconan.hu
a legfrissebb patchel 43giga 😄 Kissé kövér a lelkem.

tobias88
és ebbõl mennyi lesz a játék? <#merges2>
TDC Geronimo
Nekem most 50-et. Igaz az egyik könyvtárat elvileg lehet törölni, ami 10 giga most :p

s0n1c
akkor most már enyhe 30-35 gigát foglal a játék ha jól sejtem? 😊 baráti
TDC Geronimo
Na ma is jött egy kis patch adag(4.5gb). 2 nap alatt 10 gigás update nem rossz :d

raziel.
1 hét, ennyit mondok -.-

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
5en szerintem

raziel.
ircen is ugyanez a helyzet...remélem nem 10en leszünk a szervereken majd -.-

raziel.
6ost dobtál vagy mi? ZA elött várj nub

TDC Geronimo
Még mindig május 20. és az is fog már maradni :p

TDC Geronimo
ohnoes

Nekem is hasonlóan jól sikerült a most hétvégi tesztelés, szombaton elkezdtem letölteni a clienst vas reggelre meglett, elkezdtem patchelni dél körül és most fejeztem be;ð
Mondjuk ismerõsök leírása alapján ebbõl a tech teszt phase-bõl sokat nem lehetett megtudni max azt milyen rakosgatni a cuccokat inventoryba;p

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
semmi élet ez a fórumon, munkahelyemen meg korlátozva van a netem, csak sg-t látko semmi mást, így unalmamba már nemtok mit kitalálni..:p

Bloodscalp utánérzést akarsz aoc-ban is? 😄

Jaja, Start 2nd May 😄

beszarok, státuszom, open (login and play game) és baszik beengedni. Authenti fail...

Én ugyan nem bétázom de ahova Dzsoki megy oda megyek én is<#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Jockey
srácok
mintha most vasárnap nlett volna valamit technikai teszt nem?
Sajna balatonon voltam, esély nem akar nyílni it arra, hogy kipróbáljam OB vagy éles elõtt a gammát, ki tudja miért?!:-p
Elvileg május még mindig az éles kezdés?
Kik jönnének tutira?
kezdjünk szervezkedni és klánnevet találni:p

köszi , az infokat , én is maradok az angol oldalnál...
Nethyrrea
game.co.uk is jó oldal még, megbízhatóak és qrvahamar meghozzák. én anno egy másik mmorpg-t onnan rendeltem amikor az még új volt, és ami röhej, kintrõl, légipostával, 3 munkanapon belül megjött (royal air mail), és OLCSÓBB volt (kb 1-2ezer forinttal, de akkoris) mintha itthon a cdgalaxisban vettem volna meg.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Jockey
cdgalaxys-bó tudod elõrendelni

sziasztok!

Magyarorszagon ti hogy szerzitek be ? van valami preorder ? vagy jó külföldi site ahol be lehet szerezni ?
Majd jöhetnek az infók!
Most jelentkezek újból bétára😛

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

TDC Geronimo
Na lelõtték szervereket valami ultramega update miatt 😊

Meglehet nem is lesz szerver a vasárnapi tech testig, mert hardwareket is cserélnek. Kiváncsian várom milyen új dolgokat és bugfixeket hoz ez az új patch