12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • s0n1c
    ha jól emlékszem bétára ott talán együtt volt a mellvértel
  • Arwenke
    Egy kerdes, 64bites vistan fut az AoC? Van valakinek tapasztalata ezen a teren?
  • s0n1c
    xotli pvpről írna valaki pár sort? mindenhol azt olvasom beta forumon, hogy még conan unokahúga is elveri félkézzel :D
  • MeoH #2732
    A jatek hivatalosan csak az USAban indul 20-an, EUban 23. Ha pedig hajlando voltal fizetni es ezt idoben tetted, akkor kezdhettel 17-en. De sztem ennek semmi jelentosege, mivel tegnap mar lattam 48as karit, es valszeg van magasabb szintu is. Szoval a szintezes kb. wow szintu, sot talan inkabb gyorsabb, igy 2honap alatt kenyelmesen elerheto a max szint. Par nap kezdes kulonbseg semmit nem fog jelenteni 3-4 honap mulva.

Wildor: Satyi kikapcsolhato, kopeny sztem nem.
  • Fenrir
    20.-án USA-ban startolt, Európa egész területén 23.-án. Most kivételesen nem velünk szúrtak ki direkt hanem minden európaival :)
  • Gear
    Azért marhajó ,20.-án startol a játék de EA-val 17.-től nyomják az emberek. Mo-n talán 23.-án meg lehet venni. Nagyon kitalálták .
  • Chris
    A szintezéses kérdésedet nem értem. A következőt sem, vmi ducitornára gondolsz? Igazából a harmadikat is csak félig, nem csak csak 40 felett vannak nagy területek, hanem 20-tól, de a "nem kell szintezni" kontextus vhogy nem jön át nekem.
    Na a vége már érthetőre sikeredett, az otp-s visa electront felejtsd el, az jó kaparni a jeget télen az autó szélvédőjéről, levélnyitásra, vonalzónak, stb. egyébiránt nulla szolgáltatás. Paypal legutóbb még nem volt, de minden dombornyomott és netkártyával lehet fizetni.
  • WiLDoR
    rájöttem, hogy mi fura nekem ebben a gammában.
    nem látok vállvédőket a karaktereken...remélem ez később majd változni fog :)
    amúgy ilyeneket, mint sapi, köpeny megjelenítés lehet ki-be kapcsolgatni?

(előrendelési értesítőt leadtam én is cdgalaxis-nak, meglátjuk mi lesz)
  • geristar

Ezen, hogy menne a játék?
    4,2proci
    4gb ram
    7950gt 512ram
    asus alaplap
    A szintezést nem teljesen értem a játékban, csak az elején míg kicsik a helyszínek addig lesz szintezve a game, vagy az egész játék így van felépítve? Egy szint kb. hány embert mozgat majd egyszerre? Gondolom 40+ felett már csak nagyobb területek lesznek, hogy ne kelljen szintezni.
    Visa electron kártyával lehet fizetni? Vagy paypal-on kereszül?
    Hol tudom megnézni, hogy a kártyámmal tudok-e fizetni?
  • MeoH #2726
    Zenek nagyon profik sztem, hangokkal sincs semmi problema.
  • Botond #2725
    Első nap találkoztam 42es karival, mostmár van 60+os is. :D 40től van mount.
  • raziel.
    cirkuszi mutatványosnak elmehetnél, a kék gatyáddal gatyóka ;> utoljára ilyet aladdinba láttam

giganc vagy
  • Maksi
    A zene és a hangok milyenek? Arról még senki nem nyilatkozott, ha jól tévedek. Nos?
  • BEAST #2722
    szep kepek :D ... azert jo tudni hogy te ilyesmiket latsz amig en az orrom hegyeig sem xD
  • Laza
    Azt tudom, betaban probaltam ki/be kapcsolni, eg es fold volt a ketto.

Remelem optimalizalnak meg rajta, mert tul nagy a gepigenye a minoseghez kepest. Az en vasamon (C2D 6750, 8800GT, 2GB RAM) sem ment el fullban, pedig semmi olyat nem lattam a kepernyon, ami ezt indokolta volna.
  • Laza
    Tenyleg, mountot hanyas szinttol lehet hasznalni?

Egyebkent eleg gaz, hogy mar most van egy rakas 30-40-es kari a jatekban, pedig meg igazabol el sem indult. Erdekes.
    Sohasem ertettem mi a francert kell elorerohanni a szintezessel.
    Ez a jatek egyik legjobb resze, amikor felfedezed a vilagot.
  • Rage47
    sztem nem vészes, amúgy az árnyékok nagyot dobnak a játékon..
  • gatyo
    High beallitasok, arnyek kikapcsolva, bloom be. FPS a sarokban van.
    Így elnézve a képeket szerintem a png ront rajta picit.. ennel szebb a élőben.
  • Tatyla
    nem ez nagyon minimum beállitásokkal megy...
  • Laza
    En is akartam kerdezni ... mert ez igy ele csunyacsakanak tunik nehol :)
    Vagy ilyen amugy is?
  • Rage47
    milyen graf. beállításon van? milyen géped van? hány fps kb.? :)
  • gatyo
    Pár képecske Conall's Valley-ből o.O

Kép 1
    Kép 2
    Kép 3
    Kép 4
    Kép 5
    Kép 6
    Kép 7
    Kép 8
    Kép 9
  • Tombi
    20k-val elkezdtem szedni a klienst, ami 13.5gb talán 23.-ára leér.
    Login nélkül is tud patchelni a kliens? Mert triál key még nincs
  • s0n1c
    béta kliens jó véglegeshez? úgy értem csak patchelni kell majd azt is
  • TDC Geronimo
    Ideje lesz már...remélem eldöntötted, hogy mit indítassz :y
  • WiLDoR
    valaki dobjon majd meg plz. egy trial key-el, elvileg minden dobozoshoz fog járni egy.
    köszi előre is.
    meg szeretném lesni a game-t, mielött beleinvesztálok egy rakat lovét...
  • Laza
    Nem, itt mindenki hajotorott 'rabszolga', es mindenkit ugyanott vet partra a tenger. Van egy foallasu csoves is, aki mindenkit udvozol a parton, es beiranyit a jungleba :)
  • Laza
    Valamit akkor nagyon felreertettetek, ugyanis csak annyit mondtak itt a sracok, hogy a jatek lvl 1-20 kozott single jellegu kalandozas.

Szo nincs semmifele egyjatekos AoC-rol. Ez MMO!
  • Botond #2707
    Akkor valószínűleg nem questeltél sose, és a karakter generáláson sem vagyok biztos, hogy valaha tovább merészkedtél volna.
  • BEAST #2706
    valoszinuleg csak teged.
  • SuLtAN17
    Azt szeretném kérdezni hogy ha haverral két külön fajjal kezdünk akkor két különböző területen kezdünk mint a WoWban?:)
  • Mr. Perfect
    Én az európai indulástól játszottam anno a WOW-al elég sokáig de az égvilágon semmilyen buggal nem találkoztam. Akkor se és utána se. Biztos előfordulnak problémák lehet,hogy csak engem kerültek el?
  • Mr_no_NaMe
    Aki a bugok miatt sír az vagy nem játszott még induló mmoval vagy már csak elfelejtette milyen az. A wow is hasonlóan indult emlékezzetek csak.
    Adjatok neki pár hónapot és korszakalkotó game lesz ez ^^
  • ocsi007
    Sokan írják hogy bugos a játék. Nem is tudom hogy a wow hány éves is már de én rendszeresen játszottam vele és nap mint nap találok bugokat benne.
    Vagy csak emlékezzünk vissza az első ssc tk clearekre. Szép kis bug hegyek voltak. Az hogy kicsit késő jeleníti meg a játékost a game az a másik játékostól is függ. Biztos lagol a szerver de még meg se jelent a játék sokan meg már írják a negatív dolgokat. Csak megkérdem a wow hogy indul 1 nagyobb patch vagy kieg után? Ja és 3 éves már és ezen a mai napig nem tudtak változtatni pedig nem kis pénz folyt be a blizzardnak.
  • csuripi
    Hát én azt olvastam,h lesz 1 játékos része is, azt várom én is. Bár itt a srácok erősen azt monják nem lesz, azért én még bizakodom.
  • Laza
    Megrendeltem en is ... nem csoda hogy olcsobb a game.co.uk-nel, mivel ok adnak 10 font kedvezmenyt ha pre-orderben veszed.

Szoval aki olcsobban akarja meg most rendelje meg, mert valoszinuleg megjelenes utan ugyanannyiert fogja ott is megkapni, mint nalunk a boltokban (max kb 1eFt-al olcsobban, koszonhetoen a most ~300Ft-os fontnak).
  • Laza
    Arnyekokat kikapcsoltad? Szerintem erdemesebb azzal jatszani, meg ha emiatt masbol kell levegyel, ugyanis az nagyon sokat dob az osszkepen.
  • Tatyla
    azt hiszem annyi a closed bétának
  • Burca
    ty
  • TDC Geronimo
    1680*1050-be highba, shadow off, bloom off és 40-60fps, belső tereken van ahol 80+, néhány külső területen pl conall valley lemegy 25 környékére.