Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mehet Banner-nak?
Majd 1 laza Faq-t is összedobhatnánk..

★ 汤姆 李

Megéri a coll.Edition csomag azt a + 2e.ft-ot?
Ha jól látom térkép jár hozzá,fémdobozban lesz és lesz pár free item is.
Ti melyiket rendelitek elõ?

★ 汤姆 李

thanks<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

TDC Geronimo
Zenék, hangok az egyik legjobb amit játékba hallottam. A videó motor mellett az audio engine is igen fejlett. A crashek meg fps droppok elég idegesítõek néha, de ezt a megjelenésig biztosan javítják, mivel hétrõl-hétre patchelik a gamet, amiben elég sokat javítanak mind a játékmeneten, mind pedig a játék teljesítményén.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nagyon köszi!
Ez a konfig elfogadható áron is van.
Ezekre a crash-ekre lehet számítanunk kell eleinte de elfogadom mivel online játékról van szó.Persze ha nem nagyon durva és inkább csak új terület megkezdésénél csinálja ezt.
Zenék szépek benne?Harc alatt a hangok jók?

TDC Geronimo
Én személy szerint egy x2 3800+, 2 giga ram (amibõl 4 lesz hamarosan) és egy 9600gt videókarival. A beta megy 1680*1050be fullon bõven játszható fpsel, eltekintve a optimalizálatlanságból adódó fps droppokat meg crasheket.

Úgylegyen!
Sok sikert a készítõknek mivel okosan,idõben kiadják!Én tuti AoC elõfizetõ leszek.

Szerk: viszont nem ártana gépet újítanom.Ti milyen géppel kezdtek majd neki vagy milyennel érdemes.Érdekelne,thx.

Most, hogy késik a Warhammer majd növekszik a tábor itt is 😊

TDC Geronimo
nagy a pangás 😊

TDC Geronimo
Conanra ugyanúgy nehéz bejutni, szerencse kérdése az egész

Arnoux
Hello!

Végre megvan az új gép és tudtam jelentkezni az age of conan bétájára (és a warhamerréra is) Van ötletetek mikor kaphatok meghívót? Hallottam, h a warhammerhez elég nehéz szerezni.

TDC Geronimo
Egyelõre egy csöppet csalódás számomra is, ami az optimalizálatlanságból(memory leakek stb) és a még mindig rengeteg bugból fakad. Ha sikerül megfelelõen optimalizálni és a bugok javarészét kijavítani, akkor jó kis játék lesz ez. Továbbra se felejtsük el, hogy ez még csak beta.

Torzonborz
háááát WHo pvp vagyis rvrhez képest eddig ez nagy nudli de még PotBshpz is. 😞 itt is vmi hasonló kellene szerintem persze úgy hogy AoC világba illeszkedjen. persze mint mondtam izlések és pofonok lehet vkinek pont ez nem tetszene.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
nem temetem, csak idegesít, hogy ez is szar lesz/lett <#sir>
Jockey
off:
doo ma este bekéne zûzni pár angolt vagy kalózt, hamár nem sikerült tegnap este sztem 8 fele már leszek..
on

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
ne temessük még ezt a játékot ahogy nézem pvp még most körvonalazódik
Az, hogy nem rohangálnak körbe körbe a playerek én abszolúte nem bánom, ha van normális healer klassz akkor egy kicsit statikusabb group fight-ok elképzelésem szerint nem lehet rossz, ha meg kicsit tolnak városfoglalos pvp felé is nyilt területes pvp zónákkal ötvözve akkor van remény. Nemtom miért, nem játszottam még vele, de én továbbra is ebben látok fantáziát erre az évre, tuti nem fogok offline jatikkal játszani csak mert lehet nem lesz hosszú távú az aoc mert esetleg elbaszhatják. mire kiderül elbaszták addigra jön másik:-)

Torzonborz
abból a szempontból jó hogy így nem lesz eszeveszett rohangálás meg ugrabugrálás mert ugye akkor nuku kombó. így talán nagyobb értelmet nyerhetnek a formációk fõleg úgy hogy nem is lehet egymáson átmenni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
szerintem ez a kombozas normalis grp pvpben egész egyszerûen kivitelezhetetlen, azon egyszerû oknál fogva, hogy közben nem tudsz mozogni, 5 irányba húzás jézusom? lvl80on mivan? le,balra,háromszög,kör,x,x,hátra...?
Torzonborz
nos igen , reméljük ezen javítanak és betesznek még pár pvp fícsört. 😊

Csak a mortal kombatra reagáltam, nem aoc kontextusban. Nyilván az már lehetetlen amit írtam.

Na pont ez a koncepció ami halott. Nincs motiváció, nincs szenvedés vmi távoli cuccért (értsd grind, farm), akkor hosszú távon sok lesz a cancel acc és azon találják magukat, hogy nem lesz pénz fejlesztésre.

Torzonborz
itt nem kell papiros mert ha kombóra ráviszed kurzort kiírja a megfelelõ sorrendet sõt ha aktiválod akkor is.

pvp : levered a másikat azt jóccakát. késõbb terveznek vmi pvp xp-t is ami a simától elkülönül .

Mi is a pvp a jelenlegi koncepció szerint? Megverheted a másik céhet, mert az neked jó?

Ha volt hozzá vmi papíros listád, hogy mik a kombók akkor nem.
De anno még nintendón lehetetlen volt megszerezni a teljes listát, mindig volt vki aki "tudott néhányat". 😄

Torzonborz
de mondom ez még annyira talán nem is baj. bár ettõl kicsit ügyességi játék lesz de engem jobban zavar az amit Te is írtál azaz hogy a pvpnek egyelõre semmi értelme nincs.

Torzonborz
kézcsókom a mortal kombat annó "bonyolult" volt ? nem 😛 pedig ott is ezt kellett csinálni . megfelelõ sorrendben gombokat nyomogatni. ehez egy jó gamepad kell .
ja és nem voltam fent rég. legutóbb pont tegnap 😄

Valaki valamit nagyon félre értett😊
Nem egy alagútban vagy egy ösvényen mész végi, ahol jobbra balra insták vannak és kész.
Bár még csak 3 területet jártam be de azért nem olyan kicsik a területek. Okés VG-hez kicsik. De nem egy folyosó...
Ezenkívül meg Torzi már rég volt fent játszani és hát az utolsó patchekkel igen is h bonyolult lett a melee attack. Van olyan combóm amihez 5 különbözõ mozdulatsort kell végig csinálni sorrendben, hogy a combó elsüljön, közbe a saját védelmemet is kéne rakosgatni, de ehez már semmi idõd nem marad. Közbe figyeld a staminat, életerõt, helyezkedj úgy, hogy minél több ellent tudj sebezni, figyelj arra, hogy mögötted ne legyen szakadék, mert már 2x belöktek, nézd, hogy az ellen merõl védekezik és olyan combót vagy ütést használj, h a nyílt oldalán találd el... Szerintem bonyolult. Már egy WoW-hoz képest meg pláne.
A játéknak vannak negatívumai (pl. egyenlõre úgy néz ki, h a PvP-t elkurták csúnyán) és közel sem annyira forradalmi, mint ahogy beharangozták, de szvsz a jelenleg kint lévõ mmorpg-között az egyik legjobb lesz.

Jockey
tomtom:-)

TDC Geronimo
Wowot már mi is abbahagytuk, úgy néz ki találkozunk itt is majd megint :p

Malav vagyok amúgy 😊

Jockey
hát ok, de most várhatok ki tudja mennyi idõt itt full kliensel, és még meg se tudom nézni..:-)
szopás ez...

Jockey
figy, ha napi 20 órába tolod az uncsi, de az én tempómban felmegyek pvpzek egy kicsit aztán ennyi.-
sajnos hajóbuzi lettem miatta, nagyon tetszenek maga kor is..:-)

TDC Geronimo
Nem szedted le feleslegesen, a kliens az jó. A technical beta bizonyos idõközönként van csak , amirõl mailbe kapsz értesítést elvileg.

Jockey
hmm honnan tudok infót serezni errõl a szar teknikai bétáról, hogy mikor megy élesbe egyátalán vagy mi a faszra jó?.-)

Jockey
fasza, akkor feleslegesen szedtem le a klienst, csodás..

tobias88
miaza who? meg a vg, meg a lotro?
Torzonborz
general bétába nem tudsz techinkai accounttal belépni .

Potbs-ra nem untál még rá? Kaptam egy accot kölcsön, de aki adta úgy lehúzta, hogy még az az apró kíváncsiság is elmúlt ami volt. 😄

TDC Geronimo
Én biztos hogy megveszem 😊

Jockey
én még töltöm a kliens, nemtoom milyen okból de 32k-al jön csak, szal ez lesz a 3ik nap amióta jön, remélem teknikai kulcsal beengednek, de egyet tudok ha megy ha nem, én meg fogom venni amint kijön, ugyanis nincs más alternatívám
POTB meg AOC ezt a kettõt tolom egészen 2009ig a WHO-ig😛

TDC Geronimo
Tegnapi patchel javították a szaggatás dolgot, ennek örülök -.-

Torzonborz
utoljára : a bannerben látahót oldalt ha látogatnátok és olvasnátok az ottani fórumot akkor látnátok béta képeket meg bétások véleményét is.

gatyo: izlések és pofonok. örülök hogy Neked bejön . nem mondom hogy rossz játék mert nem az egyszerûen csak kicsit mást és többet vártam. igaz még béta van így fejlõdhet -és fejlõdik is - de van ami nem fog változni így sem .
a WoW meg nem mondanám hogy jobb a VGnél vagy Lotro-nál. Egyszerûen csak nagyobb a célközönség. VG pl nekem ezerszer bejövõsebb volt.

Az itt a baj,hogy még mindig ehez az õsrégi WoW-hoz kell hasonlítsuk AoC-t mivel azóta nem jött ki 1 épkézláb mmorpg se.
Vanguard-on én is rajtavoltam 1 hónapig aztán Lotro 2 hónap,volt még DaDo kb 2 hónap.Most csak úgy felnéztem a polcomra mik porosodnak ott😞
Egyiksem nyerte el a tetszésem viszont WoW annó igen és jelenleg természetesen GW..
GW nekem még mindig Isten(megvan az összes része)de kellene mellé másik mmo.is

Igen!Aki bétázik csináljon már blog-ot vagy valahogy mutassa meg nekünk a s.shot-okat,ingém vidiket plííz.
Tudom,elvileg nem szabad DE kit érdekel.Itt komoly pénzekért játszunk majd úgyhogy hadlássuk😛
Vagy esetleg akinek nem tetszik az adja oda nekem a kulcsát😊)

A WoW sikerét nem vonom én kétségbe sõõõt. Kurva jól csinalták... pont errõl is beszélek. Azt adták a játékosoknak amit kértek. Egyszerû játékmenet, gyors grafika, 0/12 patkany kill questek. Szerettem énis mert új volt, sok haver stb. stb. De teis tudod, hogy WoW mellett nézten Vanguardot, LOTROt mert váltani akartam, de náluk a WoW valóban jobb. Most viszont a Conan nekem eddig bejön nagyon, pont az alább leírtak miatt. Ráadásul összeáll a régi társaság is ami szinten fontos nálam.

A 10 millás tábor egyebként egy world mérték. Ne feledd, ennyi erõbõl még a DAOC is sikeres a mai napig :-)

Torzonborz tudnál belineklni képeket a bétából ha lehetséges? köszi
Najo szerintem nem ertjük meg egymást úgysem 😄 Az, hogy Conan sablon lenne... már ne is haragudj. Már a quest felvétele is dialogus ablakban hangal kísérve törénik.

Alap mechanika jelenleg mindenhol az, hogy single target slash, slash, kill, target váltás, slash, slash, kill. Conanban mindenki aki elõtted van ugyanúgy kapja a csapásokat... (sebzõdik). Nem beszélve a healrõl ami szinten teljesen más mint eddig bármelyik másik MMOban. És ismételten úgy gondolom, hogy a Conan messze nem hack and slash. <#buck>

Nem véletlenül írtam a külcsíny-belbecst. Nem vagyok én mazochista, perszehogy jobban szeretek én is csilivili effekteket nézegetni meg fotorealisztikus grafikát, csak nem olyan áron, hogy a kiterjedtebb belsõ tartalomról le kell mondanom. Az én értékrendem szerint a szabad barangolás egy mmo-ban olyan alap, mint pl. az egér használata a számítógép mellett. Ha az nincs megette a fene az egészet. GW anno emiatt került uninstallra anno kb. 1 óra játék után.

A wow sikerét divat mostanában lebecsülni, de sajnos a számok makacs dolgok, a több mint 10 milliós elõfizetõi létszám magáért beszél. Egyszerû a játékmenet és ettõl nagyszerû, kellõkép változatos a tartalom, de mégsem. De ezt te is nagyon jól tudod, vanguard, lotro, stb. után is visszatértél wowozni, megcsináltátok a 8. guildeteket is és így tovább. Megtorpant? 3 éve fluktuál, amikor az új belépõk száma alacsonyabb, mint a kilépõk száma akkor kidobnak vmi új contentet és hopp csinálnak újabb 2 millió elõfizetõt. Korszakalkotó tartalom kerül bele? Abszolút nem. Jó üzleti stratégia? Zseniális. A jól bevált középszerû felépítést, tartalmat viszik tovább okosan ami a puszta számok alapján hihetetlenül sok embernek tökéletes. Elõzõ blizzard játékok? Adtak egy stabil félmilliós elõfizetõi bázist. Hej de messze vagyunk attól már.

Conanról vhogy egyöntetûen ugyanazokat a kritikákat látom vissza minden forrásból. Kérdés, hogy akkor hack'n'slash vagy ügyességi a játék? Illetve milyen hatása van akkor a statoknak, jobb gearnek?

Torzonborz
az viszont igaz hogy a grafika nagyon szép és a világ kialakítás is pöpec. ezeket nagyon jól eltalálták.
pvprõl még nagyon keveset tudni. nálam ettõl függ hogy megveszem e vagy sem.

Torzonborz
még a kombókkal együtt is h'n's ami mint mondtam nem baj de ettõl még egyszerû. újnak új de az alap mechanika ugyanaz mint a többinél. eddig elég sablon a felépítése emiatt csalódtam is benne.

Nemtom hol irtam, hogy bonyolult. Azt irtam, hogy forradalmian uj az MMORPG vilagában. Ugyanis WoW-ban pl. ranyomsz az attackra és amikor lehetõséged van benyomsz egy stylet, skillt a vedekezes meg dodge és parry chance-ben ki is merül. Alább leírtam, hogy Conanban ennél sokkal több lehetõséged van. Ütés irányok, védekezés stb. Nyilván lehet hack and slash módon is csinalni ezt... de ez olyan mintha WOWban csak sima ütésekkel várnád amig a mob meghal.

Torzonborz
ja VGben meg lvl10en vettél pacit craftolt patkóval aztán hali lehtett száguldozni 😛