12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Ventura82
    Lehet jobban megérné Timecardot venni hozzá? link
  • [HUN]Crassus
    FONTOS infó aki esetleg nem tudta: a gyűjtögetős anyagokat 11%-on tudod "learatni" /bányatárna,növényszedés stb./ 1 percenként 2%-ot növekszik/respawn-ol/ és minden 10%+1 kinyerhető cumó.Szóval 100%-on 10 ércet bányászol ki egy tárnából stb....
  • BEAST #2853
    Eve onlinenal viszont nincs is kulon EU es US server...
  • SilverStone
    1 Acc.-ra nem mehet a 2 sz.tem(külön természetesen igen)..
  • [HUN]Crassus
    a wow-al az a gáz,hogy néha érdekes a fixálás...meglett ígérve,hogy NEM lesznek seller teamek arénában erre bemegyek kis palámmal haverral 1600-os ratingen /s1 ben neki+nekem is/ jön a full s3 vállasos+fegyós csapat,megbaxnak 30 sec alatt és zimm -18 pont.....köszönjük:S
    ki is kapcsoltam a picsbe a 3.!!! ilyen után:/
  • Callisto
    Bízom benne, mert ígéretes játék. Köszi szépen!
  • Rage47
    na erről nem tudtam, lehet itt is van ilyen, majd vki még felvilágosít biztos:)
  • Callisto
    Pl. EVE Online lehet USD-s timecardot használni. Ott is tö9bb ha euroban vesz az ember, de nincs lekorlátozva a lehetőséged. És sok ehhez hasonló gondolkodású MMO van.
  • Rage47
    más MMO-knál is ennyi a díj
  • Callisto
    Na akkor ezek is lehúznak minket. Más MMO-knál érdekes módon nem.. Akkor kuka ez is. Utálom az ilyen "kapzsiságot".
  • Rage47
    15euro, mert euro-nál van adó
  • Callisto
    Köszi, még annyit, hogy EU-ban mennyi a díja, mert GBP-ben 13-at írtak és ez elég ijesztő (4000 ft) az amerikai 13 USD-hez képest, ami 2300 csak.
  • Rage47
    én úgy tudom, hogy EU verziót csakis Euro-val lehet fizetni. US verziót meg USD-vel.:) szal nem lehet összecserélni sehogy őket, szervereknél sem.
  • Callisto
    És ha Amerikai verziót veszek, tudok vajon EU-s szerverre logolni? Illetve EU-s verzióhoz lehet majd USD-s gamecardot használni? Ha nem megoldható a dolláros fizetés, hagyom. Tudom olyan kérdések, amikre talán még nincs is válasz, hiszen EU-ban nem jelent még meg, ha jól tudom.
  • Rage47
    euro-ban kell fizetned
  • Callisto
    Kérdés: Ha megrendelem angliából, tudok majd dollárban fizetni? Mert ugye a dolcsis havidíj majdnem fele annyi, mint az EU-s.
  • Hamed
    Lehet lesz komoly reward, pl. x tulelt ostrom utan ilyenolyan extrak, de en azt is elkepzelhetonek tartom hogy inkabb presztizs erteke lesz ki ural pl. egy kozponti helyen levo battlekeep-et.
    Wowban pl sokkal nagyobb elismertsege van a pve progressnek (a csokott pvp rendszer miatt), itt jo lenne ha a guild izles szerint pve vagy pvp-ben is hasonlo "karriert" tudna befutni. Es legalabb akkora respektje legyen egy jo pvp guildnek mint egy hc raider csapatnak.
  • Laza
    Majd meglatjuk. Legalabb a 80-as szintet ki akarom jatszani, mintha csak vegigvinnek egy offline jatekot :)
  • Hamed
    Hat nemtom..

Wow nekem is szivem csucske volt, de ha ez hosszutavon le tud kotni + jo support lesz hozza nem hiszem hogy valaha meg wowozni fogok.

Igy elsore eleg durvanak tunik ez a jatek. Asszem csabitgatnom kell regi cimbiket:))
  • Rage47
    áh biztos nem lehet, másik email is kell gondolom, szal így nem lehet 10+30napot csinálni:D
  • Rage47
    olyat lehet csinálni, hogy buddy key-t is én használom fel, meg a free 30 napot is?
  • Laza
    A guildek egymas elleni harcanak mi ertelme lesz? Lesznek valami rewardok?
    Honnan lesz azoknak cuccuk akik csak erre gyurnak? Professionokbol?
  • Laza
    Mai napig dongeti a heti eladasokat USA-ban, minden heten/honapban az elso 5-ben van (vagy az elen), es hamarosan jon az uj kieg.
    Nem tennek en ilyen felelotlen kijelentest :P

En is rohanok vissza amint jon a WotLK :)
  • Kalinka
    Can other players attack our city?
    No, rivaling player guilds can not attack your city in the PvE regions. We came to the conclusion that it would not always be entertaining to have your city attacked by other guilds when you've spent such a long time building it up. Instead, computer-controlled enemies will be more than happy to invade your settlement. Once you start building your own player city, computer-controlled characters will start making a city not far from yours. You will see their structures appearing over the course of days and weeks, and once they've made the barracks they will start producing soldiers which they can then use to launch an attack on your player city.

Nekem ez új volt, vagyis a pve zónában lévő várost npc-k fogják támadni.
  • Skill
    ha más nem köv wow kiegig jó lesz ez .
  • bodesz
    sztem wow marad bőven a topon max majd who nyomja le azsem biztos még hiszen jön wotlk és azt sztem aki eddig wowozott tuti kipróbálja és nemlesz sok kedve who val újrakezdeni bár kitudja majd milesz
  • Rage47
    hát ez még nem biztos... sztem korai kijelentés
  • Maksi
    A WoW-nak leáldozott a szerencsecsillaga.
  • [HUN]Crassus
    jaja egy rakat WOW-os guilddel /nagy nevekkel!/találkoztam én is!Még Mythical Honor-t is láttam......
  • JohnnySmith
    Ha ma feladták akkor szvsz hétfő-kedd magassága, de bízzunk a péntekbe :D
  • krisz073
    Sziasztok.

Egy gyors kérdés,bár biztos le volt írva már 1000-el :D
    Ha a game.co.uk-rol rendelem meg a gamet akkor a full dobozos verziót dobják postára nekem és nem egy cd key jön + egy letöltési link.
    Szállítási idő kb. mennyi lehet?
  • Tucker Case
    Nekem is feladták már ma. :) -sőt mindenkinek akivel beszéltem
  • warbar
    nemmondod hogy már fel is adták a gamet........
  • Laza
    Gyorsak voltak ma a game.co.uk dolgozoi.
    Tegnap este rendeltem meg a jatekot, reggel beveteleztek, delutan mar jott a level, hogy postara adtak :)
  • Dant0r
    Kaptam egy Drinking Cape-es emailt, de sem a bétában nem voltam se a játékot nem vettem meg
  • BEAST #2820
    Szerintem igen, eleg sok olyan guild indult ezen a serveren akik mas jatekokban a legjobbaknak szamitottak, majd kiderul kik csatlakoznak meg mas serverekhez 23-an.
  • Sáska
    Van gamecard...
  • Magh
    Szerintetek a Fury megmarad majd a fő PvP servernek?
  • Maksi
    Sebezhetőek-e a játékban a party-, esetleg guildtagok véletlenül avagy szándékosan? Vagy se így se úgy?
    AoE sebez mindenkit, aki hatókörön belül van, vagy csak a mobokat, ellenséges karaktereket? /pl partitagokat nem sebzi?/
  • Psychedelic #2816
    Az EA szerverek mar futnak, de 23.án tudsz menni azokra is, meg indul majd meg jopar uj is.
    Ha van mamutos előrendelöi kodod akkor elvileg kapsz mamutot jah.
    Pvp mindenki ölhet mindenkit, de nem vészes a dolog, a legtöbben le se szarnak, akkor van csak gaz ha vmi vérpisti jön szembe, illetve ha ritkan popoló quest mob felé közeledsz, és várják már páran. :)
    Nincs horda/ally mint wowban.

PVE - Dagon
    PvP - Fury
    RP-PvP - Aquilonia