12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Callisto #2935 Na ez mellé ment, mert se középiskolás, se főiskolás, se anyuka, apuka nem fizeti. Régen voltak már azok az idők. Egyszerűen nem látom okát ekkora különbségnek és zavar. Biztos van oka, de megmagyarázni nem tudja a cég, na ez az érdekes.
Ha pedig téged nem érdekel, hogy "1 kiló cukorért" pl. 2x annyit fizetsz, mert milliomos vagy, hát lelked rajta. Ettől azonban még lehetnének elveid és észrevehetnéd az ilyeneket. Mivel nem teszed, ezért írtam hogy gatyáig le lehet húzni a hasonlókat és ha még annyi van az ilyeneknek, hogy nem érdekli annál jobb :DDDD (Sajnos most nem nekem, hanem a Funcomnak.)
Mellékesen ha jó lesz a játék - és nem a kezdeti overhypeolásra gondolok, ami mindig meg van - én is beszállok, de attól még nem tartom fairnek a cég ilyen megközelítésű üzletpolitikáját. Tehát amit írtál ezzel kapcsolatban azzal teljesen egyetértek:
"az élmény meg remélhetőleg kárpótolni fog azért a megközelítőleg +1000 huf-ért, amit az eu verzióban kell fizetnem..."
Csak az a bajom, hogy ugyanazért az élményért fizetünk mi EU-sok többet. -
#2934 ha törtre gondolsz akkor ne itt keress infót sztem -
izomman20 #2933 free szerver mikor lesz hozzá? a wowhoz hogy is volt? -
Vucli #2932 Minek? Állítólag quest tracker van a játékban (mutatja, hol van a küldi) -
Maksi #2931 Van/lesz olyan oldal az AoC-hoz, mint a Thottbot.com volt a WoW-hoz? -
Vucli #2930 A MMO játékok tömegtermékek, 24/7-es emberkéknek pedig létszükségleti cikk:)
Egyébként Wowban az utóbbi évben - sőt mostmár egy másik sokkal kisebb mmonál is - simán tudtam fizetni Visa electron kártyával neten (nem kellett domobornyomot). -
Maksi #2929 Valaki tudna írni a WSG, AB-khez hasonló játékrészekről az AoC-ban?
Mik vannak, mit kell csinálni benne, hány fősek, stb.
Szívesen vennék esetleg linket, ahol részletesen le van írva./akár magyarul is/ -
Bhalage #2928 tekintve, hogy dombornyomott kartya kell a fizetesehez es jofajta internetkapcsolat es egy jofajta gep a jatekhoz (utobbit akar lehuzhatnam a listarol, mert mmok altalaban ugy keszulnek hogy minnel tobb gepen elmenjen) - igen, Mo-n ez luxuscikknek szamit. -
Chris #2927 Félreértések elkerülése végett luxuscikk nem attól lesz vmi, hogy mennyi az ára. :D -
#2926 Hmm hivatalos oldalon 14.94 € ( ez már VATal együtt van ) ami mostani árfolyamon 3661 Ft. Ez pedig nem sok.
Ha 3 hónapra fizetek elő akkor 10,147 Ft kicsit még spórolni is lehet így. -
Vucli #2925 "az mmo-zás az luxuscikk" szerintem meg igen olcsó szórakozás, 5kért 1 hónapig ( kb. 720 óra ) annyit játszol amennyit csak akarsz, mondj nekem még egy ilyen olcsó szórakozást (marok marcsán kívül:)).
"egy karaktert kell csinálni, ennyi:)" ez valakinek megy, valaki meg nem tudja megállni, hogy ne próbáljon ki más kasztokat (pl: én sem) -
Maksi #2924 Kérdés azokhoz, akik már játszanak:
Melyek a legkedveltebb kasztok, és miből van a legkevesebb látszólag a játékban? -
Maksi #2923 Szomorú, hogy ilyen különbségek vannak árak és árak között. De ezen csak hőbörögni lehet. Változni csak akkor változna, ha az EU-s játékosok egyöntetűen kijelentenék, hogy nem hajlandóak többet fizetni, mint az US játékosok, és addig nem is vennék meg a game-et, amíg ezt nem garantálja a Funcom.
De ilyen nem lenne sosem... Marad az extra havidíj, amit én mindig napra bontok le, és úgy a 100+ forint annyira nem sok, mert hol nem ver el az ember ennyi pénzt egy nap sokkal több hülyeségre, hasztalan dologra, csokira, fagyira, buszjegyre, óvszerre? -
#2922 Ez igaz amit írsz viszont az is tény hogy az euban a lehúzás megy.Nem feltétlen apuci egy szem fiacskája sír mert nem kap zsebpénzt a fűnyírásért.. De igazából tök mindegy aki megveszi tegye.. aki nem nem :D -
#2921 elvről beszélt. mondjuk részben egyetértek vele de nem tépem a számat mert sokat nem ér. inkább játszom. -
Chris #2920 Kivételesen sajnos igaza van, az mmo-zás az luxuscikk, az fogyasztja csak aki megengedheti magának. Ez nem alapvető élelmiszer, el lehet dönteni, megveszi vagy nem veszi, tehát ha megveszi hőzöngésnek helye nincs. -
Tucker Case #2919 "ja, tudom, rám ez pont nem jellemző, de wow-ban is itt qrtam el, felaprózodott az energia a sok alt karakter között, most nem követem el ezt a hibát újra."
Ez rám is jellemző, remélem most nem baszom el és kitartok egy main kari mellett. :) -de olyan nehéz amikor annyi jó kaszt van... :D
Ez amúgy egy betegség, altaholizmusnak hívják.. :D
-
#2918 Meg az aki nem olyan helyen dolgozik.. pls szolidaban.. -
WiLDoR #2917 wow-ban nem unalmas, mikor már az 5. undead karidat csinálod, hogy mindig ugyanazon a kezdőn indulsz?
egy karaktert kell csinálni, ennyi :)
(ja, tudom, rám ez pont nem jellemző, de wow-ban is itt qrtam el, felaprózodott az energia a sok alt karakter között, most nem követem el ezt a hibát újra -.-)
-
WiLDoR #2916 "a hozzád hasonlókat lehet gatyáig lehúzni és átverni, lol"
biztos van oka, hogy eu-ban miért annyi, amennyi.
a gatyáig lehúzás meg kissé sántit, mert engem kb. hullára nem érdekel most, hogy 2k-t vagy 5k-t kell-e fizetni érte havonta, mert futja rá.
az élmény meg remélhetőleg kárpótolni fog azért a megközelítőleg +1000 huf-ért, amit az eu verzióban kell fizetnem...
az ilyen apróságokon, meg úgyis mindig az problémázik csak, aki közép/főiskolás, vagy anyu-apu tartja még mindig el -.-
btw, ha minden jól megy, holnap érkezik a gamma ide is, reszkess imperial, jövök xD -
#2915 hm, vajon az nem lesz unalmas egy idő után, hogy csak 1 db kezdő hely van?:) -
Chris #2914 Nem véletlenül hoztam fel a Kínás hasonlatot, ott a töredékét fizetik havidíjként az európai mmo díjaknak. A költségvonzatok olyanok a kontinenseket összehasonlítva, mintha más bolygókról beszélnénk, nem beszélve arról, hogy ezen felül ugye be van lőve, hogy mi az az ár amit még hajlandó érte megfizetni a célközönség.
Érezd inkább megtisztelőnek, Európában fizetőképesebb a kereslet az mmokra. Ja, mi még mindig nem vagyunk Európa, az egy dolog, hogy mások oda sorolnak. -
#2913 hmm most nézem nem is 20 hanem "csak" 15%os VAT van náluk. -
gatyo #2912 Ennek 1000 oka lehet. Pl. amcsiban a szerverek elhelyezése (terembérlet etc.) nagyságrendekkel olcsóbb mint EUban. -
Callisto #2911 Nem drámázom, csupán mint írtam igazságtalan eljárás. És bármilyen hihetetlen nagyon sokan vannak így, a hivatalos és egyéb fórumokon és beszélnek róla. Elvekről van szó, pont a hozzád hasonlókat lehet gatyáig lehúzni és átverni, lol. -
Callisto #2910 Én azt értem hogy EU és US divízió, azt nem értem miért is kell kevesebbet fizetni az amcsiknak? Adó ott is, itt is van. Nem pénzéhes cégek, nem baj hogy fizetni kell, lol. Hanem az egyenlőtlenség. Főleg éppen olyankor kéne egyenlőnek lennie ha külön EU és külön US divízió van, hiszen nem "export" az árusítás ugyebár. Az EU-s többletadó pedig nem 8-10$. -
Lorienel #2909 Pontos info nincs. "Valamikor délelőtt" volt a hivatalos válasz. -
Maksi #2908 Jó kis tumultus lesz, abban biztos vagyok! :)
Azt tudja valaki, hogy mikor nyitnak holnap az új szerverek? Vagy hány órától lehet a 23-án megvásárolt játékkal belépni Hyborian földjére? -
Probatbicol #2907 Cdgalaxisban holnap 9:30-tól átvehető, jött a levél. -
#2906 Én is mint itt sokan mások, elég felfokozott hangulatban várom, ahogy elnézem. remélem azért nem lesz sorban állás a farkasokért kezdőhelyen, mint anno 05.02.11 én :) -
sleepwalker77 #2905 Na, közben kiderült, amint megjön a játék es beírom a kódját, akkor kapok +10 napot a +30 mellé.
Egyébként most jött cdgalaxis levél, holnap már jön is a collectors. :) -
WiLDoR #2904 ja, assassin leszek, eldöntöttem...
már csak a game hiányzik -.- -
WiLDoR #2903 én azt nem értem, most miért drámázik itt kb. szaros ~1000 huf-on?
akinek futja rá, hogy megvegye a gamét, annak nem hiszem, hogy gondja lesz abból, hogy kifizesse a havidijat.
akinek meg nem futja rá, hogy megvegye, annak meg byebye, drámázni tök felesleges itt hülyeségeken.
szerintem... -
Chris #2902 Fogalmatlan vagy sajnos, olvasd újra, fogd fel amit írtam, meg amire Laza rá próbált vezetni az US-EU különbséggel kapcsolatban. Ellenkező esetben lehet máshova menni a bugyuta "rohadt pénzéhes cégek, miért nem a két szép szememért fejlesztik a játékot" típusú dumával. -
Bandeeka #2901 várom már énis a játékot:) most is belogoltam wow-ba de fél óra után meguntam. én azóta jáccok a wow-val amiota megjelent:) a héten olvastam az Aoc-ról és azóta vhogy a wow nemköt le. -
#2900 De lehet hozzaadja az EA-hoz, es akkor osszesen mar 40 naprol beszelunk.
Vagy az aktivalas pillanataban felulvagja az EA 10 napot, es onnan indul a 30. Majd kiderul, engem ez a veszely nem fenyeget :) -
#2899 Az a baj, hogy nem fogod fel amit irok.
Legyel szives ujra elolvasni, majd utananezni, hogy vhaly az EVE Online melyik megoldast alkalmazza a ketto kozul. Nem lesz nehez kitalalni. -
#2898 A Frozen Hatred sebzése relative kicsi most olyan 20-akat ütöget, viszont ez a pet bizonyos százalékban jelenik meg minden castolásra, volt hogy három ilyen kék szörny követett. ^^
A mutilatorok 15-16 körül olyan 15-20-akat ütögettek, de elég gyorsan, és minimális esélyük volt, hogy egy kis plusz sebzést okozzanak. Most Corruptorjaim vannak, ezek úgy 15-30 között sebeznek így LvL20-on, ami nem sok, de ugye már három van belőle, és ráadásul egy DoT-ot pakolhatnak fel, amire rá is lehet rakni Feat-ből.
Megj.: én a petek sebzését is növeltem Feat-ekből, tehát ez már a növelt sebzést takarja.
Mindent összevéve a sebzés egy decens részét a petek végzik el, tehát nem rossz dolog, ráadásul mana független, tehát akkor is adok le vele sebzést, amikor a mana poolom már csont száraz. -
sleepwalker77 #2897 Idézet EA hírből :
"This fee includes 10 days of game-time as well as the digital download of the client. Hurry though, because the Early Access is only available while supply lasts!" -
sleepwalker77 #2896 Ja, de az már a ténylegesen megvett játékhoz jár, nem ugyanaz mint az EA, szerintem. :)