12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Chris #2975 Van némi igazságod, de szerintem nem ezért van a differencia. Nemhogy az elkövetkezendő 2 évben 30%-os, de a következő 10-ben sem lesz 10%-nál nagyobb USD erősödés, legjobb esetben is stagnálni fog. Szintén csak ázsiával lehet jönni, ahol még alacsonyabb az ár. -
#2974 Mint egy warrior-ral :D ütögetős....
Nem tudok mit kiemelni nincs túl bonyolítva na jó mondjuk annyira még nem volt időm jobban gamelni vele, alig 14-es vagyok :D
szvsz nem minden kari ugyanolyan erős.... -
#2973 Én Conquerrel játszok, lvl29es és tetszik nagyon, bár a stance-eknek max partyban lesz értelme. Azthiszem 37es szinten lehet lemenni az első normálisabb instába, ott majd kipróbálom jobban őket. -
#2972 és milyen vele a játék?:)
amúgy azt is olvastam, hogy tök mind1 melyik karival mész, mert a játékostól függ, hogy hogy tudja kezelni, tehát mindegyik egyenlő erős:) -
#2971 Szombaton Guardian-nal kezdtem a játékot mint fő kari :D -
Callisto #2970 Ez is mellé ment, mert európai a cég. Pont az USD az árfolyamkockázat náluk. ;) Én is jónéhány éve MMO-zom és eddig csak a Tabulában nem tudtam USD-ben fizetni, mert külön volt US és EU verziójú kliens és kód. Természetesn az eghik nem megy a másikkal. Ja merre is vagy? Szívesen megismernélek, hátha téged is le lehet húzni néhány ezressel :D -
Maksi #2969 Ja, elkanyarodtunk... az én ON kérdéseimre meg nem válaszol senki...
#2929 -
#2968 no látod, ezért nincs értelme ezen változtatgatni. Ez nem egy olyan biznisz, ahol fedezeti meg egyéb dolgokat lehet csinálni a keletkező bevéelre, mert 2 peccsel 0ázhatják a profitukat (itthagyja mindeki), így ezzel kalkulálnak azt csá:-)
u.i: ha HUF erősödik az USD is, bár kétségtelen, hogy ha az USD erősödik EUR-hoz akkor eltünik az USD elöny, vagyis nemlesz ennyire szembetűnő:-)
-
#2967 Én nem is mondtam hogy nem fizetek be mert drága, csak unatkozok, és tanulás helyett sokkal jobb fórumra írogatni
-
#2966 inkább beszéljünk a játékról, Guardian-nal játszott már vki?:) -
#2965 Maradjunk annyiban, hogy holnap délutánig kitárgyalájátok a „nekem drága/nem drága ez a játék” témát és utána akár foglalkozhatunk is az olyan jelentéktelen dolgokkal, mint pl. a megjelenéssel. :) -
#2964 Na igen ami mélyponton van azt érdemes venni, mondván ennél rosszabb már nem lehet :)
De a forint is eléggé erősödik, szóval már az Aoc is csak 7700Ft lenne :)
És ha nem kezd el drágulni az euro akkor olcsóbbak lesznek a havidíjjak is -
#2963 egy tanulsága van csak, maradjon a seggén mindeki és akinek nem tetszik az EUR ár mert milyne jó lenne ha USD lenne, akkor huzzon szépen át US szerverre és fizessen ott, mert ha tetszik ha nem ez van!
Kérek admin jogot és akinek fizetési problémája van (jajj megéri-e? stb) azonnal baszom a kukába:-)) -
krisz073 #2962 Eu=Eur -
krisz073 #2961 Jó ez az Eu/USD topik -
#2960 Eddig EUR-ban volt érdemes tartani a pénzed, mert USDd gyengülést volt várható (látod felment 1,3-ról 1,6ig is az EUR /USD). Most érdemes visszamenni USD-be, mert ennek egyszer csak csökkenie kéne, az USD felértékelődés miatt:P
de sztem inkább hagyjuk:P -
#2959 lol -
#2958 ezt a gondolatmenetet gondolom te már elhitted mert leírtad, de jobb ha törlöd magadból mert bugyutsaág
segítek: 1 EUR=1,57 USD jelenleg
3 éve 1 EUR=1,2 USD
5éve 1EUR=1,1 USD
látszik elég mozgékony az EUR/USD keresztárfolyam, és várghatóan hosszú távon csökeni fog ez az érték, tehát most beárazták az EUR díjat, hogy 2 év múlva ne legyen 30%-al kevesebb pénzük az árfolyamalakulás miatt
-
#2957 Azért a dollárnak van inkább árfolyam kockázata manapság :D már az amerikai rapperek is euróban tartják a pénzüket, klippekben is euroval teli táskákkal láthatóak -
#2956 már bocsi de nem kurvára mind1 mi lenne ha, ha így úgy is ez van?
gondolkodtál már, hogy egy US cég alapvetően US-ben kalkulál betétellel és ha ő EUR-t kap, ott van egy árfolyamkockázata, valszeg ez is benne van.
Án jónéhány év mmozom, és 1-2 kivételen kívül mindig így volt megoldva a fizetés. Mellesles 3-4éve még az EUR-ak örültél volna inkább, mert USD elbaszódott.
Ez van fizesd vagy nem csak haggyuk már ezt a faszságot, vagy menj te is Tojástdobálni az egyetemre:P -
#2955 Amúgy az Eu adó csak az úniós országokból történő fizetésre érvényes. Megoldás: nem EU tag országban számla létrehozása, és onnan fizetés, meg ottani cím megadás. máris csak 13 euro. Persze nem ér annyit amennyit spórolni lehet vele :D -
Chris #2954 Huh ezt inkább ne erőltesd. -
Chris #2953 #2914 még mindig -
izomman20 #2952 a gazdag német meg francia ennyit is hajlandó adni érte jok a fizuk... igy vannak vele.. -
izomman20 #2951 ami az usa ill . amcsi árakat illeti egyértelmü lehuzás .... amerika gazdasági hitelválságba van elcsorosodtak tölük sokat nem kérhetnek ezért de mi tölünk... és mi nem vagyunk europai szinten elvileg..
mindenhol a megfizethető árat kérik amit még kiadnak érte... mi még ennyit kiadunk mármint europaiak kiadnak...
Ha volna lehetőség én is az amcsi fizetést választanám nem mindegy.. neten gondolom bankkártyával lehet fizetni.. -
Callisto #2950 Mielőtt azt mondaná valaki, hogy TESCO is más árakat szab más országokban: azért itt szoftverről és havidíjról van szó.Szállítási és előállítási költségek, melyek országfüggők és változnak nem foglaltatnak benne a havi díjban, ugye? -
Callisto #2949 Igen, de itt ugyanazon cég szab más árakat EU-ra és USA-ra. Mind1, mint említettem lezárva.
Az általad említett lehetőség nekem is eszembe jutott és arra voltam kiváncsi, hogy vajon tudok-e ameriakából rendelt játékkal EU-s szerveren játszani USD-ben fizetett time carddal vagy Itt veszem meg, de USD-s time cardot használva tudok-e játszani vele EU-s szerveren. Azért lenne fontos EU-s szervert használni, mert gondolom a magyarok is azt fogják. Holnap megjelenik a játék EU-ban is hamarosan remélhetőleg választ kapunk erre a kérdésre. Köszönöm! -
sleepwalker77 #2948 Azzal irányítod amivel akarod, át lehet állítani a gombokat. -
izomman20 #2947 miskolcon holnap hol tudom a gamet megvenni? erösen gondolkodom már én is :) -
#2946 A Match-ban is dragabb szinte minden termek JOVAL mint pl a Tescoban vagy az Auchanban. Pedig azook nem egy masik kontinensen vannak :D
Lehetoseged megvan most is, hogy az olcsobbat valaszd. Rendelni kell egy USA verziot a gamersloot.net-rol, felora mulva meg is kapod a kodot. Letoltod valahonnan a klienst, es ... jo jatekot :) -
#2945 nem hiszem hogy egyhamar lenne, ha meg lesz is, rosszabb lesz, mint a beta:) -
izomman20 #2944 Ha jo a gém én is gondolkodom egyébként eredetiben.. mégiscsak ugy az igazi... tört serok szarok kezdetben... :( ha lesz.. -
#2943 W-A-S-D vel lehet irányitani a karit? fontos lenne, thx ! -
Callisto #2942 Köszönöm, van aki kilát az ellenző mögül.
Na de hagyjuk ezt a témát, én figyelek az ilyenre más nem. Ettől még én is befizetek, ha beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Bár én kezdtem, de ne erről szóljon a topic.
Köszönöm és elnézést a bezavarásért! -
#2941 "Belegondolva ez jó megoldás, emlékszünk arra, hogy SWG-be mi lett annak a vége, hogy bárhova le lehetett rakni az épületeket..."
Mindenki örült? Szerintem máig az volt a legjobb megoldás. -
krisz073 #2940 Na nekem is megjött visszaigazolás CDGalaxis-tol :D
Holnap mehetek átvenni :) -
Maksi #2939 Nem elsősorban a questek miatt kérdeztem, hanem a tárgyak, skillek, ruházat, fegyverek, enchantok miatt érdekelne. -
izomman20 #2938 jo nem tudtam hogy prüd ez a forum :) -
#2937 szinte minden MMO-nál így vannak a díjak nem? szal nem a Funcom találta ki, hogy 15 EU=15 USD -
izomman20 #2936 nehéz csinálni hozzá?