Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy rakás info :

Conan Compilation: a list of FACTS you want to know

Bár januári a cikk, azért lehet benne néhány hasznos infó.

Aki meg videókat szeretne nézni az itt talál egy raklappal :

Mindenféle videók

PVP videók

TDC Geronimo
Spellweave cikk IGN-en. Érdekesnek hangzik.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Smithwarden

(Hm eredeti helyrol nem lehet linkelni a kepet ugy tunik.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden

TDC Geronimo
Kis videó AoC zenérõl, hangokról.

BEAST
Nethy csak nem szemezel a jatekkal? ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
nemtom, nekem anno a game.co.uk-ról rendelt játék szépen rendesen 3 munkanapon belül meggyütt. persze az én esetemben már kint volt a game amikor megrendeltem, nem elõrendelés volt. de nem feltételezem hogy most is másképp lenne.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

TDC Geronimo
Majdnem minden nap osztanak ki kulcsokat különbözõ oldalakon.

Avenger
cserébe ha valaki nyer kérem az accountját pár órára amikor õ nincs fent 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Van még a warcry.com-on meg az mmorpg.com-on is 😊 csökkentem az esélyeimet 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

tobias88
csak ezen a tetonhammeren lehet?
Avenger
klienst nagyobb torrent oldalakról, bétára fileplaneten 15 dollárért, vagy van pár sorsolásos oldal ahol 17ezer ember közt 100 kulcsot sorsolnak ki. Amúgy ha kapsz kulcsot akkor adnak linket a klieshez is. A sorsolásos oldalak kintvannak az ageofconan.hu-n a hírekben.

Tatyla
kérdezném hogy lehet e még béta kulcsot kérni,igaz anno regisztráltam?
meg a kilenst honnan lehet leszedni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Avenger
De az inkább a postás hibája szvsz, értesítõt kellett volna hagynia hogy a postán átveheted, ha nem vagy otthon.

BEAST
hat ennek nem orulok :S ... majd ra kell uszitani a foldszinten lako nyugdijasokat a postaladakra hogy orkodjenek 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tobias88
ócsó mulattság <#zavart1>
Köszi a választ!

Mondjuk ha nekem a lakás elõtt leteszik a pakkot, 20 percen belül el fog tûnni onnan.... Utánanézek, hogy nem lehet e másfajta csomgaküldést kérni.

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Én annak idején a wow-ot rendeltem tõlük, ideért az 3-4 munkanap alatt, az az egy problémám van velük, hogy - nyilván az eltérõ postakultúrából adódóan- teljesen sima küldeményként adják fel a cuccot. A wow csomagot pl. hazaérve az utcán a gázóra tetejére rakva találtam meg mivel a postaládába nem fért be, bárki elvihette volna.
Smithwarden
Nekem ket napja lett a beta kulcsom, lassan leer a 12Gb is. <#whatever>
Kivancsi leszek, hogy Majus 1.-en ossze fognak-e omlani a szerverek hogy mindenki egyszerre akar majd fellepni megnezni. (Ugy mint wownal volt szokas.)

Sziasztok!

A Game.uk-s elõrendelés kapcsán annyit szeretnék kérdezni, hogy mennyi idõ, amíg kiszállítják? Az okés, hogy megkapod a 3 napos kódot, de egyik ismerõsöm azt mondta, hogy megesik, hogy egy adott játék hivatalos megjelenése után 1 héttel jön meg a csomag.
Nem mintha nem tudnék rá várni egy hetet, de ha valaki innen már rendelt tõlük, akkor megoszthatná a tapasztalatiait. Köszi!

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Avenger
15 dollárért bekerülhetsz 😄 igazából nekem elég lenne 2-3 órára egy account, úgyis lvl 13 lesz a max az elsejét induló "open" bétában

magus
hajj, ide se jutok be betaba : /

Avenger
Én is azt néztem ki 😊 csak jó lenne megnézni a bétát elõtte, hátha kapok este kulcsot

BEAST
igen, en is gamerol tervezem a rendelest

Avenger
de aki meg az US-t rendeli elõ az 17.én kezdhet azthiszem, ez a 3 napos elõny ilyen elõrendelõi akció 😊 meg extra mamut,orrszarvú mount meg +8 inventory slot is jár néhány helyen. nem beszélve arról hogy olcsóbb angliából behozatni és megvenni úgy mint ha Magyarországon vennénk... De mondjuk ez mindennel így van, egyes helyeken rájöttek már hogy ha olcsóbban adják akkor többen veszik 😄

BEAST
majus 23 az eu kiadas idopontja, de az us 20, ezert akik elorendelik a jatekot euban azoknak lehetosege lesz 3 nappal elobb kezdeni a jatekot, vagy valami ilyesmi

mikor fog ez a gamma megjelenni pontosan?

Sáska
déltõl 12 órás server down.

hmm... <#fejvakaras>

TDC Geronimo
Reméljük

tobias88
össze fog ez állni a megjelenési idõpontig?
TDC Geronimo
ja és dx10 még mindig nem megy, majd csak megjelenés után lesz benne rendesen.

TDC Geronimo
Na hát megjavult de nagyon neccesen indult. Dx10 bekerült optionsba meg átvariálták megint teljesen video optionst. A kliens 10-20 secet töltött max patch elõtt most volt hogy 5 percet. Visszaraktam winbe dx9re meg újraindítottam wint azt most már jó, nem tölt annyit meg valahogy stabilabb a fps. Crash viszont van dögivel -.-

Torzonborz
na mi történt ? még nem peccseltem fel.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Avenger
Üdv! Hm van itt pár ismerõs név 😊 Nincs valakinek egy "felesleges" béta accountja amivel pár órát játszhatnék? 😄 elõ szeretném rendelni, csak azért jó lenne megnézni elõtte hogy mégis milyen mozgás közben. Egyébként mennyire lesz quest központú a fejlõdés? Meg a dungeon-ök L2-es vagy wow-os megoldással lesznek megcsinálva? Utóbbinak jobban örülnék 😊 hivatalos oldalon csak promóciós szövegeket találtam ezekkel kapcsolatban.

Pedig jó volna ha tennéd és nyilatkoznál a 603-ról is.

TDC Geronimo
Hát a mai updaterõl inkább nem nyilatkoznék :d

Sáska
jó lenne.
Eddig a herald of xotli ami nekem tetszik, bár a bear shaman sem rossz^^

TDC Geronimo
Mai patch lehet javítja.

Sáska
az a gond, hogy bementem a mausoleumba..😊

Torzonborz
destiny quest line már az elején kezdõik nem 20tól 😉

sáska : nekem az assám bugosodik be néha de ellég dúrván. kidob desktopra 640x480as felbontásban 4 színnel aztán elmegy a kép is. kis idõ múla magától "meggyógyul" és után tudok megint nyomulni vele. más karival nincs ilyen gond. elég gáz 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Na új patch megint. *patchnotera vár türelmetlenül*

Sáska
1 partiban voltam, de ott is mindenki arra ment, amerre látott.. majd talán magasabb szinten, most ugyis uj karaktert csináltam.

TDC Geronimo
White sandsen meg acheronian ruinnál van 2 hely ahova ha bemész becrashelsz, de ezt írják is játékba mikor belépsz meg a patcher is 😊

Várhatsz a fixig akkor, partyzni meg érdemes elejétõl fogva szerintem mivel MMO.

100 dollárért árulnak még 3 hétig mûködõ béta accot, azzal kitudod.

Vagy ha van fileplanet (IGN) elõfizetésed, és szerencsés vagy, akkor május elsején lvl13-ig.

teddymac
Hmmm ti már játszotok vele ...Én nem tudnám valahogy kiprobalni ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Sáska
felvittem egy karit lvl17-ig, aztán bementem egy helyre, ahonnan kidobott critical errorral. Azota nem tudok belépni vele.
Kb hanyas szinttõl lehet partiban menni, ahol már van értelme?

TDC Geronimo
80as a max general betaba. 20 után kezdõdik a destiny q line ami azt hiszem 40ig tart.

teddymac
Remélem lesz ingyenes kiprobalhato versio 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Sáska
A béta jelenlegi fázisában mennyi a max szint?
lvl 20 után már nincsenek awakening questek?