12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#4095 12k :F lesz ot még olcsobban is :p köszi azért -
#4094 a médiamarkt ban ugyan úgy 12k mint a cd galaxisban tegnap néztem pont! Lehet hogy bevezető ár volt 1 ideig az olcsóbb de most már 12! -
#4093 http://galaxisnet.hu/shop]CDGalaxis
576KByte
Az egyik itteni fórumozó is eladja(ta).
(Nyíregy meg jó! ) -
Arwenke #4092 gamersloot vagy medimarkt -
jamabusi #4091 Nem a kicsi ütés miatt mennék vissza :) Mondjuk HoX-al vicces volt eddig a pvp, főleg light aromoros karikat öltem, de abból három szintel nagyobbat is. Bár azt utálom, amikor nem vagyok a gépnél és akkor ölnek meg, mobozás közben is szar, bár akkor Word of Command, futás, pihi, aztán jöhetnek a combo-k :) -
#4090 Szevasztok, nyiregyi vagyok.Szeretnék venni AOC kulcsot minnél olcsobban.Milyen megoldást tunátok javasolni? :p
Csá Skill, amugy addmeg msn ed :p -
#4089 Egyáltalán instába menni is értelmetlen, se a rewardok, XP, pénz nem jön jobban, mint solo questelés közben. Minden tiszta bug, minden második pullnál belespawnol a patrol a partyba, vagy csak nem látni, ahogy jönnek. A solo meg 45 fölött, miután 1 szint alatt letudja az ember a normális questeket, kimerül a Wanted! küldetések grindelésében. Elnéztem a 60-70 zónába, rögtön fogadtak a kedves kis hirdetőtáblák. Élmény lesz 70 fölött, ahol egy ilyen "Ölj meg 25 fegyencet" szintű quest ad majd egy fél XP kisbart. -
Chris #4088 Amikor 50 db elitet kell leverni és fél óra eljutni a bossig nem túl kifizetődő instaváltással operálni. -
#4087 nincs még meg az a skill ( guild városba megy a pénzem nagy része ) de e nélkül is tudtam nyomni a támadásokat vele. az más kérdés hogy sima mobok ellen ugye nem ér semmit. majd siege-nél lesz jó . -
sleepwalker77 #4086 Használni lehet, de elvileg ahhoz hogy harcolj is vele, kell a riding skill. -
#4085 june 2 pöcs nót -
#4084 Mész vissza ütni a kicsiket? :)
(Szólj és én is megyek ) -
#4083 Az a módszer működik, hogy instát váltunk onnan, ahol már megdöglendett a Boss, de a másikban még gyepálható? -
Chris #4082 Hosszú perceket? A questbossok respawn ideje kb 30-35 perc. Ezt vmikor a hétvégén egymást követő két alkalommal tapasztaltam, el is vette ideiglenesen a kedvem a játéktól. Fogsz tapasztalni még nagyobb szart is, ahogy eléred a 48-50 körüli szinteket, kiderül, hogy elfogy a tartalom a játékból és kőkeményen grindelned kellene. -
#4081 Állítólag vissza valamilyen csempészbarlangokon keresztül. -
warbar #4080 nincsd játék egyből megy a spawn ezerrel :) -
jamabusi #4079 Totage Citybe vissza lehet menni, ha már végig nyomtad az ottani destiny questet?
Tatyla: Milyen szintű a HoX-od? -
Gear #4078 Köszi.
Néztem de nem látam:) ott van fent hogy hajnal 4-től 5 óra tehát nálunk 6-11 ig állás:) -
#4077 Ez már lassan általános. -
#4076 Peccsnap van még kb 11-ig. -
#4075 1etertek a respawn ido loturo. Meg ha 1dul is vagy vhol, ott is percekig kell varnod, ha paran meg lezengenek arra, akkor pedig felejtos... Turelem rozsat terem elv, pedig frusztralo. -
Gear #4074 Nem mennek a serverek vagy nálam van valami hiba? Új rendszert tettem és a patcher "fatal error : failed to download patch information file " üzenetet ír ki és nem csinál semmit. -
Smokk #4073 Csao Mephisto, En is azon a szerveren vagyok,hasonlo szinten, es nekem is jol jonne 1 segito a questeknel...
Szal irj ram nyugodtan es tolhatjuk 1utt!
Ingame nev: Yaga -
Bhalage #4072 nekem a legnagyobb problémám (pedig cska lvl20 környéke:) is egy hasonló dologgal van atm: a spawm timerekkel.
van amikor irtok egy területet - jelzem nem csigalassan, hanem haladósan - és van hogy a pofámra poppolnak. jó esetben 1 mob de rossz esetben egy group.
Néha meg keresek egy quest bosst, de előttem vágta le valaki és ott kell állni hosszú percekig. De van hogy inkább elmegyek máshova.. public insták gyönyöre..
szal szerintem ez egy probléma. -
Bhalage #4071 tegnap akartal vmit kerdezni? -
Bhalage #4070 nah örömmel üdvözlöm ezt a csodás hirt!
-egy nekro -
#4069 bár nincs még róla hivatalos info, valószínűleg megerősítik a shieldjeinket, demo/necro csoport is fog kapni egy jó nagy loveot, survivability és dmg increase -
Chris #4068 Linket róla vagy nemigaz! -
#4067 Van egyik végről meg másik végről is viszonyítási alapom. :P -
#4066 Az messze nem fényévekre van és ha nem bugos épp a dolog akkor kilóméteres távolságokba is látni npcket meg játékosokat :p -
#4065 Sanctumban esik egy lvl40+ kék köpeny. ^.^ -
#4064 az elsőt majd Quest rewardnak kapod lvl41:P -
#4063 Na, elhagytam Tortast ... dicseretre melto, hogy igy a destiny questek vegere telepakolt a gep jo kis kek cucokkal meg egy par jo gyuruvel :) -
zole72 #4062 Köpenyt a játékban nem lehet venni?
Vagy szerezni kell ha igen honnan?
-
#4061 Külön figyelmetekbe ajánlom a kép jobb szélén az npct, akik fényévekre van,mégis látszik szépen. :P -
Na ha márkinek a farka hosszabbat játszunk,akkor itt egy kép,amin minden maxon. :P -
egy kép lefekvés elött,jó8! -
Bhalage #4058 mire odaerek meglesz a tartalom, juhú -
#4057 Ma ellátogattunk ebbe a main system nevezetű public instába. Volt vagy 10 questünk ide ,de a 3. után feladtuk. Ekkora baromságot, hogy egy ilyen helyet public dungeonnak csinálnak meg még nem láttam. Bossokra rengeteget kell emiatt várni, ráadásúl tele van ez a hely grafikai hibákkal. Egyik helyen 50 fps a másikon meg 7...ráadásúl még el is kezdett nekünk valami villogni a kép bal felső sarkába :s
Test fórumon írták, hogy a következő hetekbe beletesznek annyi tartalmat 50-80 közé, hogy ne kelljen semmit se grindelni a szintlépéshez. Hát kiváncsian várom...
-
#4056 Már vártalak