Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
" Ha pl nekem lvl 93828-on kedvem van megszivatni egy lvl 2-est akkor tehessem"

lehet furcsa számodra,de 3 éves WOW-os pályafutásom alatt SOSEM! jutott eszembe ilyesmi....hol van benne kihívás?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Na igen, nem zavart ha mobozás közben is ugrott a nyakamba valaki,HA az illetõ szintje nem volt egetverõen magas az enyémhez képest.Viszont borzasztóan elítélem ha láthatóan sokkal gyengébb ellenfélre támad valaki ez nem a skillrõl és nem a pvp-rõl szól itt pusztán köcsög akar lenni az illetõ direkte a szivatásra megy rá!Amúgy az ilyen karakterek azok akik saját szint/gear-el rendelkezõ emberekkel szemben szinte tehetetlenek.

Mr_no_NaMe
Jah...a csoportos, futószalagon történõ 0-24 mészárlás tényleg visszataszító. De NÉHA azért kell ilyen is 😊
[NST]Cifu
Mint említettem keskeny a sáv a kettõ között. Az olyanoktól azért ki tudok borulni, amikor többen ülnek a hullámon, és csak errõl szólt a dolog, semmi másról. Elvileg ez ugye itt nem fog mûködni, mert legfeljebb feléledek jóval odébb és kész. Ez a része tetszik azért benne. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mr_no_NaMe
Inkább World pvp. Bárkit megtámadhatsz akit jólesik és fordítva. Ha pl nekem lvl 93828-on kedvem van megszivatni egy lvl 2-est akkor tehessem.
Wowba sztem ez jól meg lett oldva. Engem is rengeteget szopattak, de én inkább mosolyogva emlékszek vissza rá, mert ezért volt izgalmas egy semleges/ellenséges területen mászkálni. Aki pvpre megy az vállalja ezt 😊
Unalmas is lenne gank nélkül az egész 😊
[HUN]Crassus
igen mindenképp erre a klasszra "gyúrok rá"...

Tetszett bétában,hogy def stance-ban még a defes buffjával is nagyon lehetett vele írtani./pedig elég szép mínusz sebzést kaptam így/
Úgyvettem észre,hogy nem a kõ/papír/olló elv a domináns hanem sokkal inkább a saját kézügyességed és eszességed a döntõ.

Mr_no_NaMe
Ez végülis igaz..
[NST]Cifu
Attól függ, mit értesz gankelés alatt. Ha valakit megölsz, akkor választhatsz feléledési pontok közül, ahol (legalábbis egyenlõre, a jelenlegi állapotban) minden retorzió nélkül feléledhetsz (nincs ressurection sickness és hasonló). A zónázásnál és a feléledésnél 10 másodpercig sérthetettlen vagy, így próbálják elejét venni a zónabejáratoknál és feléledési pontoknál elõforduló esetleges griefelést. Az még nem tisztázott, hogy NPC-knél hogy lesz megoldva a dolog, hiszen a dialógusok alatt védtelenek a játékosok.

Én abban azért reménykedem, hogy itt nem lesz szokás az értelmetlen gankparádé, magas szintûek élvezkedése a szintezõkkel és hasonlók. A World PvP egy dolog, az agyatlan gankfest egy másik. Bár tény, hogy vékony a határvonal a kettõ között. ^^

[NST]Cifu
Elnézést az Offért.

Igen. A guild chaton. Whisperben. A ventrin. Ott ment is folyton a szövegelés. De nem a global-ba, nem a tradbe. A BC-ben a létszám feltöltése miatt sok új ember került a guildbe, és néhány rendesen fel tudott idegesíteni azzal, hogy a tradbe szövegeltek magyarul. A fenébe is az én guildembõl van, engem is képvisel. Ne csináljon ilyet.

Nálunk voltak dán "vendégmunkások", akik még a PvP-s idõkbõl csapódtak hozzánk, mikor áttértünk PvE-re. Nem sokan, ketten, de ventrin is voltak velünk, legfeljebb a tax megbeszélésekor volt egy magyar és egy rövid angol eligazítás (ez még 2006-ban volt, ZG-t, AQ20-at nyomtuk, a BC elején aztán mentek vissza PvP-zni, Arénázni). Még magyarul káromkodni is megtanítottuk õket. ^^
Lehet nagyszerûen együtt játszani más nemzetiség beli játékosokkal, de nem úgy, hogy lekezeljük õket. Azzal meg, hogy kicsit odafigyelünk az ilyen apróságokra, mint hogy nem az anyanyelvünkön, hanem a szerver hivatalos nyelvén szólunk a globalba, egyben nem vagyunk szálkák, vagy gerendák a többiek szemében. A normális svéd játékosokat is zavarja az, hogy ha valaki svédül szól a globalba, hidd el. Ha pedig magyarul akarsz beszélgetni a többiekkel, arra van megfelelõ lehetõség (huncsati, ventri, fórumon való érintkezés, stb.). Az MMORPG lényege az MMO, vagyis is sokan játszanak együtt, ez magával vonza az ezzel kapcsolatos szociális dolgokat is...

köszi a linket, bár sajnos sokat nem írnak a tornyokról, csak annyit hogy megéri majd tartani õket..majd meglátjuk 😊

Mr_no_NaMe
Végülis valamilyen szinten tényleg bunkóság. De attól még nem kell leharapni valakinek a fejét aki meg mer szólalni az anyanyelvén a general/trade chaten. Az meg megint más, hogy az anyanyelvükön osztja a másikat pofátlan módon. De ilyen sztem csak 13-14 év alatt van.
Mr_no_NaMe
Na mind1 látom kilátástalan ez a vita. Amúgy gankelés lesz/hogylesz ebben a játékban? Gank nélkül az mmo nem is az 😄
arra ott a privát chat vagy a guild vagy party chat...de akár lehet csinálni egy privátot is haveroknak...nem pedig a közösbe és trade ch-re beírni. Nem értem ez miért annyire bonyolult vagy fárasztó egyeseknek...és igen engem pl idegesített mert olyan hangnemben tolták egyesek hgoy a bicska kínyílt a zsebemben kb.

TDC Geronimo
Beszélgethetsz magyarúl...a guildchaten, de azzal, hogy saját anyanyelveden magyarázol egy angol nyelvû szerver general chatiján az elég nagy tapintatlanság azokra nézve, akik nem értik ezt a nyelvet. Téma ezzel legyen lezárva, mert nem ide való :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr_no_NaMe
Akkor sry...csak nem értem miért nem szeret valaki a haverokkal, barátokkal együtt játszani és beszélgetni magyarul...én eddig azthittem, hogy ez a játék lényege. Na mind1
[NST]Cifu
Asszem kaptam még egy megerõsítést, hogy miért kell RP-PvP szerverre rollolni...

BTW, sose játszottam a Bloodscalpon a rossz híre miatt, a Nightly Strike a Ragnaroson játszik.

Mr_no_NaMe
Sry de szerintem ez egy nagyon nevetséges kifogás..
Mr_no_NaMe
Meg amúgy is miért baj ha az anyanyelvemen írkálok valahova? Engem nem zavar ha svédül vagy akár milyen másik nyelven beszélnek mások elõttem...biztos nem olyan fontos, hogy értsem, ha meg akar valamit akkor angolul fogja és ennyi.
BEAST
Igen, mivel a tobbieket eluldoztek a magyarok... amugy ezt a temat szerintem akar itt le is zarhatnank.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mr_no_NaMe
Mivel a BS 70% magyar ezért nem tudom miért baj, ha magyarul pofáznak akár melyik chaten is.
Magh
Pl >> itt << egy poll az officialról linkelve. Elég sovány RP PVP eredménnyel. A classeloszlás viszont tetszik.

BEAST
az RP, ha eleg szigoruan veszik a szabalyokat, biztositek a verpistimentes, jo hangulatu jatekra, az FFA PVP pedig biztositek arra hogy eros, osszetarto tarsasagok alakuljanak ki, amiknek lehetoseguk lesz bekapcsolodni a jatek politikai eletebe <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[NST]Cifu
Az RP PvP elõnye az, hogy a vérpistikék remélhetõleg gyorsan ki lesznek bannolva róluk. A WoW megtanított arra, hogy sokszor szégyeljem magam a szellemileg elmaradott (elnézést a kifejezését, de jobbat per pill nem tudok, ami nyondafesték elbír) honfitársaim miatt, akik természetesnek veszik, hogy pl. trade csatin magyarul diskuráljanak teljesen off dolgokról.

Magh
Ha más nem, majd a többszáz égõ hulla, amit hátrahagyok, kiakasztja. Te maradsz gua?

BEAST
#2015 :o

[HUN]Crassus
rendben!

este 7? jó késõn....ráadásul tuti behalnak a szerverek párszor még aznap😊

145új üzenet

wtf majts ;d

anti hero

Magh
Jó lenne, mert én sem akarok PvE-n vacakolni.

TDC Geronimo
19:00-tól lesznek szerverek elvileg. Guild IRCen meg fórumon is írjuk majd, hogy melyik szerverre gyertek.

BEAST
az official serveres szavazasok szerint tobben lesznek rp pvpn mint pvpn vagy pven :p

BEAST
7kor, ha nem lesz csuszas (ugyis lesz)

TDC Geronimo
Nálam megy rendesen

Magh
Hmm, nem lesznek azok nagyon kihaltak?

[HUN]Crassus
rp pvp lesz....

CRASUS VICTORY!

[HUN]Crassus
17-en mikor "kezdunk"? nem láttam róla még infót....

Magh
Ezt most kétszázezren akarják nézni, vagy csak hibás a feltöltés?

BEAST
<3 legjobbabb! ... nagyon szep lesz ilyesmiket latni nagyobb harcokban 😊

BEAST
tenyleg fura, nalam is pont ugyanez ment egy napig, utana elkezdtem pause/start probalkozni, es hirtelen elindult 350kval :o

MeoH
Probaltam azt is, kb az tortent, hogy 8-10percig semmi, majd visszaallt 20-30kra... Hat lehet hogy nincs szerencsem a p2pvel, de azert fura, hogy vkinel fullsavon jon, nalam meg nemtom mi a hiba, mert 36ora alatt 3giga letoltes eleg szegenyes...

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
PoM spellweave múvi!

BEAST
neha egy pause/start combo segit ezen, eleg erdekes kis program, meg erdekesebb hibakkal :d

BEAST
bye.

na jó! szarok az egészre! törlöm a francba.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

MeoH
Kerdes az Urak/Holgyekhez! Aki tolti/toltotte a liveklienst milyen sebesseggel jott neki? Nekem kb.36ora alatt a 22,5% sikerult, es alig megy 30K fole, jo nehanyszor tobb tobb az up, mint a down... Netemmel nincs gond, mas jon fullsavon.

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
Conqból már dunát lehet nálunk rekeszteni...legyél csak bear shami, jóaz :d

Closedet meg csak patchelik.

Jockey
closed beta szervereket lelottek, pedig en ma tudtam volna toljara jatszani legkozelebb mar csak az EA-al tudok 20an..
es a beasr shamimat sem tudtam feltolni 15re, hogy megnezzem mi legyen:p
Bearshami, conq, HOX
no meglassuk😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

tök jó, hogy leszedtem és telepítettem.... az már kevésbé jó, hogy nem indul el. semmi! még a peccselõ sem.

"unable the locate the client installation folder. please confirm the following path of exists and accessible." <- volt valakinél hasonló probléma?

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Sáska
ja, lol.
k.

Mr_no_NaMe
Olcsóbb a preorder
TDC Geronimo
Tortage docknál van egy feat fixer npc, nála lehet. Meg el vannak szórva városokban.