12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Tatyla
    olyan szinten szólózhatsz mindent még böven
  • Smokk
    Aquilonia serveren keresek 12-14 szintu jatekost kozoses questekhez gyorsabb haladashoz...
    Ingame nev: Yaga
    Amugy Hox a kasztom.
  • TDC Geronimo
    Mana costot csökkent csak, ranget nem növeli.
  • s0n1c
    oO
  • Psychedelic #4131
    En azzal vagyok 54 most, mond mit várnál a karitol, és elmondom azt kapod-e. :)
  • Vucli
    Dark Templarral nyomul valaki? Érdekelne mik a tapasztalatok róla
  • TDC Geronimo
    Ja ha nem lenne bugos az is :d
  • s0n1c
    van egy range növelő feat, csak még nem értem oda lvlbe, hogy tudjam tesztelni, azzal már elvileg türhető
  • TDC Geronimo
    Hát mivel ez az egyetlen cc elég sokáig így kénytelen vagy ezt használni. Ha működik épp megmenthet, de egy stun jobb lenne root helyett, mivel root mellett ugyanúgy tud ütni az ellenfél lévén, hogy melee class a HoX. 70en lesz valami fear, de állítólag az is elég hasztalan (cast timeos, nagy cd stb).
  • Smokk
    Szal hasztalan?
  • TDC Geronimo
    Olyan root ami az esetek 90%ban le sem rootol senkit mert olyan "nagy" range van.
  • TDC Geronimo
    Így patcheltek beta alatt is. Minden patchel jöttek be ilyen bugok, jó ha hozzászoktok :y
  • Magh
    Nekem előbb csak harmadára lassult, most már ilyeneket csinál, hogy csak az épületeket és szakállamat jeleíti meg, más játék meg hibátlanul fut :D
  • Smokk
    A Word of Command mit csinal pontosan?
  • Sanca
    Jah, en is igy vagyok ezzel, 20 percenkent kifagy.
    Vicces hogy a patch notes-ban pedig pont azt irtak hogy javitottak a server-kliens crash-okon...:S:S
  • Hoz_Hun
    Na amióta fenn van az új patch kb negyed óránként kifagyok. Nekem most felejtős az AoC amíg egy még újabb patch ki nem jön, ami tovább vélhetőleg javít a játékon.
  • Magh
    Aha, én is végignéztem a zónát, van pár quest. Az más kérdés, hogy az XP, ami értük jár, talán egy szintre elég, aztán további 9-en át lehet ismételni a wantedeket. FotD alatt még megvolt az egyensúly, én végig questelgettem, aztán a hegyekben már 3 szint óta csak ismétlem a jégmajmos küldetést, és még van 3 szint. Marha izgalmas. Nincs más zóna, instába lehetne menni, ha lenne értelme. Thunder river meg szaggat, mint az isten nyila, élvezetes lesz.
  • Bhalage
    ahh, ertem >.>
  • Psychedelic #4117
    Inkább Substance, azok a szép idök. :)
    De nem mi csinaltuk a guildet, csak beléptünk. Amugy nemzetközi jah.
  • s0n1c
    dehogy, én szeretek mindenkit :) csak máshova jelentkeztem :)
  • Chris
    Ja látom csináltatok egy külön guildet a régi Cruentusosokkal karöltve. Nemzetközi a guild? Mert ebben a játékban sajnos érvényesül a sok lúd disznót győz elv, nerdesen szólva a zerg. :D
  • Psychedelic #4114
    A szemeteket is levenni rola, nemkapjátok meg. :P
  • Bhalage
    sztem lepj majd be kurvagyorsan

vagy tenyleg nem szereted bisztet? ;y
  • s0n1c
    :D
  • BEAST #4111
    nem szeret minket :C
  • s0n1c
    nem
  • hpzolee
    Szolhatnál nekem is, én is alá állok :ppppp
  • Bhalage
    te a guildben vagy tessai?
  • Tatyla
    jelenleg még csak 23
  • s0n1c
  • Jockey
    nyehehe, most épp szakad, de cash-be várjuk..:)
    Tessék jönni fury pvp-re ingame Rendbetesz néven megtalálsz, de írd meg ha megvana kari..:)
  • hpzolee
    KÖszii stuffolo, mi a helyzet amugy? Rádszakadt már az otp? :pppppp
  • Jockey
    pedig lehetne, lassan a bear shaman wrath ágát kivesézem én magam:P
    no mind1, akkor várat még a feattrainer a seggén:P
    Egy kérdés akinek esetleg bear shamanja van:
    Van a Claw of reaper feat, elvileg ez egy damage növeli feat, dot jellegű sebzést dob fel a mobra random eséllyel és ezek összeadódhatnak. Ez szép és jó, csak felülírja az alap buffom, ami ad resistet avédelmemre (-0,5%ok minden sebzés típusra)+ad miss debuffot az enemyre.
    Nemtom megéri-e ezt húzni, összesen 5 pontot bír el a skill.
    Valakinek tapasztalat?
  • Jockey
    debreceni média markt-ba van egy rakat asszem 8k körüli áron, de ebben nem vagyok biztos (mármit az árban)
  • BEAST #4101
    Neked is szelektiv a latasod, ma en is elneztem 60-70es helyre, volt 8 wanted poster, es 6 quest amit fel tudtam venni 58on, es 4 ami szurke volt, es ez meg csak a zone elso campje... ugyan ugy ahogy akkor is is sirt mindenki amikor Field of the deaden az elso campben megcsinaltak mindent, es mar mentek is forumra vergodni hogy miert nincs quest, amikor par lepesnyire eszakra volt legalabb ugyanannyi megint.

Az instak meg bugosak, ez van, ki fogjak javitani... sok bug van meg a jatekban, nevetseges hogy naprol napra ujra es ujra elismetlitek ugyanazokat a dolgokat, amikor mar parszor meg lett mondva hogy egy ideig meg ilyen marad, nem fogjak holnapra kijavitani mindet.
  • TDC Geronimo
    Ameddig magába a gamebe sincs részletes leírás, addig nem lesz featcalculátorba se :D
  • Jockey
    tud valaki olyan feat tervezőt, amely kellő részletességgel mutatja az egyes skillek feat-ek általt gerjesztess hatásokat?
    Mert találtam már párat, de azokba nincsennek például tartam jellengű meghatározsáok, és unom, hogy mindent ki kell trainelnem, hogy tudjam szart sem ér:p
  • TDC Geronimo
    Nem valami nagy note. Ráadásúl jött be megint jónéhány bug is.

Meg beletették a dancet is ami valljuk be úgy kellett mint egy falat kenyér! Majd miközbe grindelek többszáz k xpt elnyomom párszor, hogy ne unatkozzak

Dance
  • TDC Geronimo
    Remélem is.
  • hpzolee
    arg ><