12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#4175 Amikor te mondtad még nem láthattad a magasabb tartalmat, szal megérdemelted! :d -
#4174 és még én lettem leugatva amikor annó azt mondtam hogy ez nincs kész. :D -
#4173 addig fel lehet huzni pár karit 50-re -
Arwenke #4172 Ha betartjak amit itt igernek akkor nem lesz olyan nagy baj. -
#4171 2005 óta nemtudok normálisan Chargeol-ni WOW-ban szóval én leszarom,hogy "félkész" a játék:P -
#4170 -
Chris #4169 A baj az, hogy a hibát már elkövették, a lavina elindult az elégedetlenségi hullámmal, a "this summer" nagyon távolinak tűnik, nagyon félkész a játék. -
#4168 Érdekes olvasnivaló itt.
Remélem nem pártolnak el addig a játékosok. Látszik, hogy elfogyott a pénz a végére :( -
#4167 miért kéne kerülni ? szerintem vannak jó magyar guildek ugyanúgy mint szar nemzetköziek. -
#4166 Tanulj nyelveket,kerüld a magyar guildeket. -
#4165 Nem én csináltam a guildot csak csatlakoztam az elsö magyarul beszélöhöz :)
Akkor javasolni fogom a névváltoztatást a felsö vezetésnek.
PL.: Regnum Hungaricus? -
SilverStone #4164 lol:D:D -
#4163 egy-két relogg nekem is kelett hogy beálljon rendesen,de azóta jó. -
#4162 Nekem valamiért azt csinálja, hogy nem színezi ki és nem mutatja a health/stambart. Tehát szükre mintha egyfolytában halott lennék közben meg kiírja számban, hogy 900/900. Mi lehet a gond? -
#4161 mondanám,de 43 vagyok:)
én a counterstrike-al vagyok még kicsit hadilábon... -
#4160 Sztem is elég jó név. Kapásból látom, h hova nem érdemes menni... -
Hoz_Hun #4159 Szerintem jó informatív Guild név. Még mindig jobb, mint a "Bedarállak", "Grrrr", "Radír", "McHalsz" meg hasonló nevek. -
#4158 mert egész egyszerűen nem illik bele ebbe a szövegkörnyezetbe, pl. lefordítanátok latinra máris másképp hangzana -
#4157 kthx ^^ -
#4156 magyar kírályság -> lol
... -
pedrohsi #4155 Akkor már simán lehetne Gipsy Kings - sokan ránk ismernének :p -
atee #4154 Miért nem Kinglaszlo_Hun :D
Izlés dolga. Sok sikert a guld alapitáshoz. -
Bhalage #4153 nekem a Conan világ sokkal fantasy-sabb minthogy magyar seregeket elképzeljek benne.
de nem kell felháborodni, ha neked tetszik, akkor jó.
amit írtam cska 1 vélemény, szubjektum
:O)
na -
sanyiiiii #4152 Azért mert a Conan viálágában játszódik esetleg? -
#4151 jaja Mirage UI,az a jó benne hogy a méretét is kisebbre lehet venni jóval...
-
#4150 Miért béna? Miért nem illik? nem értem... De most komolyan. Alá tudja valaki támasztani ezeket az állitásokat? De nem olyan érvekkel, hogy "csak".
-
#4149 ott várj -
Bhalage #4148 nomen est omen
sztem is elég béna guild-név egy játékba, dehát ízlések és pofonok.
Kinglászló - hát ezen meg felnevettem, úgyhogy most mindenki néz, hogy mi bajom..
nem valók ilyen nevek ilyen játékba, dehát mindenki olyat ad amilyen szeretne.
(szisziribíí -> rizibizi mondjuk világbajnok sztem mert asszociatív ;o))) -
#4147 Sziasztok. A PVE - Dagon szerveren a Magyar Királyság szivesen vár bárkit soraiba. Ingame whisper Oposszum vagy Kinglaszlo.(este 7 felé már fentvagyunk :) )
Más : Sajnos itt is vannak igazi magyar parasztok :(
OOC channelen irtam ,hogy várunk minden magyart szeretettel (angolul) erre a pöcsarc suck-ozott a guildnévre. Mondtam neki, hogy egy paraszt erre elkezdett köcsögösködni. Igy meg is lett az elsö ember nállam az ignore listán :D
-
mephisto11 #4146 én megyek veled!15.szint név Bulywif Cimerian Barbár 2 után fent leszek majd megkereslek!Üdv. -
#4145 Innét :p
na jó éjt -.- -
#4144 Guardian kérdés:
T7-es feat - bloody vengeance mire jó pontosan, annyit tudok hogy %ban növeli a sebzésemet majd ha valaki kritel partyban vagy mi...ez se biztos, de a működését sem értem, elnyomom a cuccot, csap egyet pörögve a kari aztán 25 sec cd, se alúlra se felülre nem kapok semmi buffot, ellenre nem tesz debuffot. 3 betűs varázsszóra már nem merek gondolni....B.U.G -
#4143 GUI engem is érdekelne :) -
#4142 -
#4141 Gui honnan? -
szeretem az ilyen csendéleteket :) -
Vucli #4139 Oké, köszi a "kedvcsinálót" -
Psychedelic #4138 Remekül összefoglaltad, pont igy van, az utolso kerdesedre pedig en is keresem a választ. :)
Amugy szintezni könnyü vele, ez az elöny, area tanknak nem lesz rosz ha rátalentelsz arra ami ehez kell, de bossokra meg raidre tuti guardian lesz a jo tank. Tanknak olyan kb. mint wowban a pala, ha megfelelöen talenteled.
Pvp-ben, 1v1-ben meg el el lehet lenni, bár nagyon jol kell jatszanod, hogy az easymode classokbol egy közepes embert elverj. :)
Mass pvp-ben, meg jelenleg nem látom értelmét, forumokon azt irjak, hogy milyen sok mindennel segiti a partyt. Hát vhogy nem hiszem hogy sokakat fog boldogitani, hogy a siege vegen 0 pvp-vel állnak majd de elmondhatjak, hogy adtak minden meleenek 20 unholy dmg-et, meg aki utöttek arra 20-al nagyobbat lehetett sebezni, hogy az életszivasbol tickelt az egesz partynak 3 hp minden mp-ben, illetve hogy egy dot healt tudsz a partyra rakni hp-bol, talentelve ad melle + staminat és manat, persze megtöbb -hp-ért. :) jah es talentel van lassitasod ami 12 mp, de meg sose tartott 3 mp-nel tovabb, illetve stun aminek az ideje alatt 2 iranybol allo combot se lehet elnyomni es combo közben nem nyomhatod mert szakitja. Kb semmit nem ernek jelenleg.
En hianyolok egy lineage mintája tauntot amivel a pvp-ben az ellenfeleket magamra tudom huzni mondjuk a casterekröl vagy vmi amivel vedhetnem a seggüket.
Jelenleg eleg bohoc kari pvp-re, tankolni lehet vele, persze hogy raid instaban is hasznalhato lesz e az jokerdes. En bizok benne, hogy majd idövel kapunk nemi valtoztatást, hogy legyen hasznunk mondjuk siegen.
De amugy en elvezem vele a játékot, szintezni jo vele. :)
jah es eleg bohoc, hogy van manank, de semmire se lehet hasznalni, van nekem 1500 54-en, es a buffokon kivül amik 1 oraig rajtam vannak jelenleg a lassitas fogyaszt manat, 59-et. Illetve az egyik buffom chance-re manabol vonja a bekapott dmg-et hp hejett, de ez is ilyen minimalis. :) -
shamboy #4137 Sziasztok!
Lenne egy problémám,valamiér nem látom a támadó spellek animációját.Már próbáltam új drivert beállításokat meg néztem forumokon,esetleg másnak volt ilyen és valamilyen megoldást tudna adni?
-
Vucli #4136 Hát a "sötét lovag" tipus szimpatikus lenne, mint karakter, de a fórumokon azt írják a guards-hoz képest gyenge tanknak, meg dps nek is ( a conqhoz képest is), és hogy pvp ben sem túl acélos, ezért nem is látják, hogy mi szerepük lesz majd a raidekben. És , hogy a koncepció jó lenne, de a kivitelezés nem túl jó, egyesek szerint egyenesen "broken" (kb. játszhatatlan) a kaszt. Nincs cc je (csak ha rátalentel az ember), lassító képességei, az életszívó képességek meg nem sokat segtenek . Szóval tényleg ilyen siralmas a helyzet? Mik az előnyei (mi a jó) a kasztank (kasztban)?