12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • BEAST #4375
    mert 12 GMTre kitoltak, vagyis meg fel ora, kb :p
  • Gear
    Ennek ellenére 13h után sem megy még:)
  • Torzonborz
    mai peccs notes
  • Tatyla
    ja tényleg,ok
  • BEAST #4371
    11 gmt, most nalunk 13 (gmt+2) meg mindig a nyari idoszamitas miatt ^^
  • BEAST #4370
  • Burca
    http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/europe/european-union/hungary/
  • Tatyla
    mi idönk szerint 12.00-kor nem el kelett volna már indulni a szervereknek?
  • Magh
    Én óvakodok tőle, amíg a classomat rendbe nem teszik, félek, hogy végleg elvenné a kedvem a játéktól.
  • Jockey
    van és elég jó
    nemtom miért nem nyomjátok:-)
    Én pl úgy szoktam zónázni, ha kuvra messze kell mennem, hogy elindítom pvp jelentkezést, átmegyek másik zónába behív (kb 5-10percet várok max, mert elég sokan tolják) lenyomom pvp-t, ha nyerek vissza rak ahonnan behívott ha vesztünk akkor választhatsz a zónba rez pontot és máris ott vagy a zóna szélén és közbe funoltál is:-)
    pl tegnap leszedtem fraps-t, rögzítettem is pár minigame-t az én (bear shami) szemszögéből, tanulságos:-)
    Findernek mondom, mert el volt kedvetelenedve picit, igenis fasza bear shami, 1v1-l ne induljon ki, team pvp-be jó kari:-)
    aoe stun, rugás, hot-k, charge, már van featből az alap lassító ütésen felül next 3 ütésre további lassításom, az alap hot-kon felül megvan mostmár az új combo ami healel a finishnél, szal ó kari ez.
    Ha meg nagyon vernek feldobom magamra a +25% damage reduction buffot és imádkozok legyen másik healer a közelbe
    szal fun, pörögös, próbáld ki. Ráadásul mindenkit 1 szintre tesz, tehát csak max comboba skillbe van hátránya egy low lvl-nek..:)
  • najó
    cool ez a video:)majd 50nél is csinalj egyet mikor jön a markolás:)
  • Tatyla
    köszi
  • TDC Geronimo
    80ast elrontottam, erre gondoltam.
  • TDC Geronimo
    Mostani
    és a 80ra tervezett
  • Tatyla
    linkeld már be pls a mostani tálent leosztásod.
  • TDC Geronimo
    *possession. wtb edit :y
  • TDC Geronimo
    Nekem olyan 40 akárhányon volt egy törés, de nem bántam meg, hogy mellette maradtam. Ilyen jó és élvezetes classal még nem játszottam. PvPbe sincs már nagyon problémám és ahogy előre haladok most posdession ágon a featekkel egyre kevésbé lesz. PvE meg hát kegyetlen. Mikor 3 szintel nagyobb mobokból 6-7et beverek.
  • Tatyla
    jaja legjobb xD
  • Smokk
    Beteg es a legfaszabb! :)
    Bar nem konnyu vele...
  • TDC Geronimo
    Egyik kedvenc fatalitym :)
    Kéz könyékig áldozatba, majd szép lassan felgyújtja. Beteg kari ez a HoX :d

• Torzonborz
    gmt 11:00ig.
  • Tatyla
    meddig állnak most a szerverek?
  • Zsoltika 007
    Azt tényleg meg akarták csinálni amúgy és lett volna értelme, mert jönnek majd hozzá extra tartalmak. Csak a népek nem kicsit belázadtak. :) Úgyhogy most már csak downloadable content-nél ellenőrzi az eredetiséget.
  • Psychedelic #4352
    jah mert szerinted komolyan irtam....
  • Tatyla
    tiszta popuolus xD
  • Tatyla
    aki 6 órát játszik egy nap az casual na ja pfffff,te valami hihetelen pro vagy csak igy tovább...
  • Psychedelic #4349
    Sok egyéb lehetöséget nem kaptak a funcomtol. :)
    Quest gondolom ott sincs sok, az meg hogy egyedül grindoljanak vagy igy tök mind1, igy legalabb gyors. :)
  • Smokk
    Karbantartas lenne?
    V miert nem muxik a server?
  • TDC Geronimo
    "Nem kelett más mint partyban tapeltek a mobokat, x db 80-as kari meg partyn kivül areázta öket. És megkapják a full xp-t. 10+ fös csoportokat öltek le folyamat 1500+ xp a mobok darabja. :)"

Sok értelme van így felszintezni egy karit egy MMO-ba...Dehát, ha nekik ez jó akkor egészségükre.
  • Psychedelic #4346
    Irtam, hogy én elég kocka voltam, napi 16 óra nem is sok, vannak ennél durvábbak is. Aki 8 orát játszik, az nem kocka max háromszög. :P
    8 órát még most meló melett is tudnék játszani ha akarnék, mégse érek közelébe a legtöbb kockának.
    Aki 6 ótár játszik az pedig nem kocka, sima casual. :D

De hogy akkor válaszoljak a kérdésedre, a 80-as karik probalkoznak a bugos pve raid bossokkal, nem a legjobb móka de elég beteg epix cuccok esnek, ugyhogy megéri, aztan pl. farmolhatnak egész nap, hogy felépitsék minél elöbb a guild várost, hogyha majd egyszer müködik akkor hudejo legyen mindenkinek, vagy huzhatjak azokat akik még nem érték el a 80-at. Valamint ami szerintem a legjellemzöbb pvp-heznek egész nap, mert fun.
    Illetve dolgozni/suliba járnak, mert csak 1 hét szabit vettek amialatt 80-ra huztak a karikat. :P Jah és van olyan is, aki az elsö 80-as karija után már elérte a 2.-al is a 80-at. Ö pl. altot huzott.
    Gondolom most majd jösz azzal hogy ez milyen szar elfoglaltsag meg ennek mi ertelme stb. De te ne törödj ezzel ha ök élvezik hát tegyék, ha pedig neked az ilyen nem jön be, akkor questezz, huzz altot, vagy menj vissza CoH-ot tolni. -.-
    De te is válaszolj egy kérdésemre, nem kurva mind1, hogy mit csinalnak? Hol nem szarod le? Miért ezen rágod magad? És miért akarod itt jól megmondani, hogy mit miért?

Jah az exploital lettek 80-as dologhoz.
    Tiszta hülyeség, ma a kispajtásaim mig én dolgoztam 65-röl 72-re léptek.
    Nem kelett más mint partyban tapeltek a mobokat, x db 80-as kari meg partyn kivül areázta öket. És megkapják a full xp-t. 10+ fös csoportokat öltek le folyamat 1500+ xp a mobok darabja. :)
    Tul imba xp-t dobnak a mobok. :(
  • Sáska
    kétkezessel tudom, h van, de dualwield-en miért nincs semmi? :(
  • 0Fritz0
    Priest of Mitra Spellweaving, illetve jelenleg csak öngyilok. :)
    Még néhány kiló spenót és nem lesz itt gond.
  • Magh
    PvP minigame-ek már mennek rendesen? Jó lenne kipróbálni valami szervezett, nem outdoor gankparty PvP-t is, kicsit besült a szintezés így 60 után.
  • Sáska
    nem, még mindig campelek:D
  • Kojiro
    Be kell kempelni a láda mögé és mikor arra jön SUTTY ---> Heccsát!

(téged még nem vitt el a rosseb?)
  • Sáska
    ma voltam először pvp-zni lvl40-en. Eléggé furcsának tartottam, hogy barbarkent a casterek ellen nem sok esélyem van: vagy lerootolnak, vagy mikor nyomnám valamelyik combo-t, egyszerüen hatrebb mennek 2 métert, hogy ne érjem el őket (mert ugye a combokat csak 1helyben lehet csinálni).

Magasabb szinten kapunk valami olyan skillt, amitől nem, vagy csak lassabban tud elmenekulni az ellenfél? Elég szánalmas, hogy szaladok a caster után és csapkodom, mint egy bohóc
  • TDC Geronimo
    Dav meg lynx, offoljatok msnen lámák -.-
  • Kojiro
    szép eszmefuttatás, és nem akarom a szövegértésedet kritizálni, de minden szart leírtál, kivéve, hogy a kérdésemre nem válaszoltál.

20 played nap az 480 óra, egy hónap pedig 720. Magyarán te ezexerint minden nap játszottál 16 órát?

Ellenben 8 óra/mindenáldottnap játékidőt én már kockának nevezek, mer az ember azért alszik, eszik, szarik, hugyozik, valahonnan visszajön, ahova előtte elment stb... Ez meg így kb 2 hónap a te példád szerint is.
    És ha valaki "csak" 6 órát játszik az már nem is kocka?
  • Lynx_TWL
    ment a rinya, hogy olyan védelem lesz a gémen, hogy 10 naponta aktiválnod kell ha játszani akarsz vele. az más kérdés, hogy olyan a gém, hogy egyhuzamban végignyomod annyira pwn.
  • Davidus
    ea stroeból vettem. nem kellett aktiválni semmit