12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Jockey
    figy, beast leírta mert látta, hogy működik a demo aoe grindbe. Ezt vay elhiszed vagy nem, én hiszek neki, senki nem talál ki ilyet magától alaptalanul.
    Amúgy meg van egy nagyon egyszerű lehetőség, hogy megszabadulj a problémáidtól: Indíts másik karit!
    Magas szinten ez team játék, és pvp-be is team játék. Ha nem tetszik a klasszod hajrá, nézz egy másikat, annyira gyorsan lehet fejlődni low lvl-n, hogy semmiről nem késtél még le.
    Nekem pl a legnagyobb gondom, hogy otthon nincs netem és nemtom miért. Ráadásul én nemtok másik hálózatot válaszatni:P
  • Chris
    Mi a baj az assassinnal, indítottam egyet és bár kevés időm volt vele játszani, lvl 18-ig tetszik.
  • Chris
    Az egyensúly talán még távolabbi dolog a játékban, mint a funcom által is elismert közép-magas szintű tartalomhiány.
    De tolmácsolok hátha úgy gyorsabban zöldágra vergődtök, az van a soraik között, hogy: "a játék úgy jó ahogy van, mert most ez az aktuális kedvenc, az építő jellegű kritika ennélfogva hülyeség, nubság, rosszindulat".
  • Magh
    Nem döntöttem el, csak nem látom a class endgame szerepét. Gyenge ST damage (Assa/Ranger háromszor ennyit sebez), átlagos AoE és szélsőségesen gyenge armor/HP. De a Necro és DT értelmét sem fedeztem még fel.
  • BEAST #4411
    Nem, nem voltak... arrol meg szo sem volt ki milyen gyorsan eri el a 80at... arrol volt szo hogy a demo nagyon is jol tud aoe oldokolni. PoM soha sem fog ugy aoe damagelni mint egy demo vagy egy hox, meg egy tos sem, pedig egy csoppet erosebb. Az egy dolog hogy erosek de azert tulozni nem kell. Vegulis mindegy, ha te eldontotted hogy a demo szar mert nem tudod lesolozni a fel vilagot, az a te dolgot, csak leirtam amit lattam.
  • Magh
    Valószínűleg eleve apprentice-ek voltak, mert garantálom neked, hogy 10 szinttel magasabb mobokat nem lehet rendesen sebezni. De nem a grindelés a téma, senkit nem érdekel, ki milyen gyorsan éri el a 80-at. A lényeges kérdés itt az, hogy endgame PvP-ben miért vigyek magammal demot, ha egy PoM ugyanúgy ellátja a funkcióját, csak közben egy egész partyt passzív kihealel. Erre eddig nincs válasz, igaz, rengeteg az alapvető bug, kevés a 80-as, nincs gear etc.
  • BEAST #4409
    amugy ahogy irtam ingame is, gyere es probald ki te is :)
  • BEAST #4408
    akkor malavval csak kaprazott a szemunk :d ... a grindelohelyek tele vannak tosokkal, demokkal, hoxokkal :d ... es akiket ma lattunk, 2-3 sec alatt szedtek szet azt a mennyiseget amit irtam, nem ertem :) ... kesobb beleptunk hozzajuk, akkor felvittek a szintjuket a mester/tanitvany dologgal, es egyutt oltunk meg tobb mobot egyszerre... sokszor el sem ertem a mobokat mire ok megoltek mindent ^^
  • Magh
    Én 5 szinttel magasabb mobba már alig sebzek, legalább tripla idő leölni, szóval 10 szinttel magasabbakat AoE grindelni elég hihetetlen, hiába tankolja be egy guardian. A classal meg az a baj, hogy hiába tud úgy-ahogy szintezni (ki nem?), ha egyszer a "megütnek és felHoT-olom az egész partyt" hibridek ugyanilyen jól sebeznek (AoE-ben is), közben meg jobb armor, jobb regen, jobb support, jobb CC. Vagy látom, ahogy egy ugyanolyan mobhalmazba berontó HoX/Barb kétszer olyan gyorsan végez velük, mint én bármilyen boosterrel vagy időpazarlás spellweawinggel, pedig, ha másban nem, azért AoE-ban nagyon durván vernem kéne mindent. Azt meg a kevés 80-as demotól tudom, hogy nem a szintezés kiegyensúlyozására van ez így belőve, ők is keveset sebeznek. Az sem véletlen, hogy az AoE grindhelyeken (vagy egyáltalán, bárhol) 90%-ban a három fotm OP class hemzseg, demot (vagy guát, necrot, DT-t) meg szökőévente látok.
  • BEAST #4406
    Igazabol nem ertem mi a problemad :D ... tehat ha 2 50 feletti demo, legalabb 10 szinttel magasabb mobokat nem tudna leverni 20asaval, akkor az bizonyitana hogy a demo gyenge kaszt? :D tenyleg ideje lenne rajonnod hogy ha egyedul nem tudsz egy hitelni egy kisebb sereget, attol meg nem szemet a funcom, es a kasztod sem gyenge... kell 1-2 tars es te is tobb tucat mobot olsz meg pillanatok alatt, ahogy masok is teszik... nagyon is jo karakter a demo, lehet nem 1v1ben, de az senkit sem erdekel, nem is errol szol a jatek :D viszont tokeletes karakter aoe csapatokba, akar 10+ szinttel magasabb mobok ellen is,ami a mai patch utan meg foleg vicces, mert elmeletileg 5 szinttel magasabb npckre kevesebbet sebzel, igaz ezt melee karaktereken kivul meg senki sem vette eszre ;p
  • Magh
    Próbálják meg Gua nélkül. Bár én most teljes Conflag builddel elvagyok, Inferno + Living Firestorm + fejlesztett Planar Shift elég jól működik, de a cooldownok miatt (1 perc ill. 75 sec) sok a downtime. Planar Shift nélkül meg öngyilkosság behúzni 5-6 mobot.
  • BEAST #4404
    :)
  • Bhalage
    hmmm nem tudom ki hogy van vele, de en ezen a patcheren mindig jot mosolygok olyan GECIGYORS hogy az mar szep :D
  • BEAST #4402
    erdekes, most lattunk Atzelben 2 50+os demot egy 60 feletti guardiannal aoeztek az 68 koruli mobokat, es nem egy jott, nem is 10 :D .. sok :D
  • The Protector
    ok kössz.h is gondolhattam.mai világban az aidsen kívül semmit sem adnak ingyen.na jó a prostik azt is.
  • Nabunaid
    Most olvastam, hogy a HoX Fire Lance featjét azonkívül, hogy 4-ről 2 lépésre redukálták, a stamina igényét 500-ról 250-re csökkentették. A vita most arról folyik, hogy gyengítették a sebzést vagy sem. A többség szerint gyengítették. Sunyi nerfelés?
  • Torzonborz
    Ti csak legyetek csendben , szerencsétlen assához még hozzá sem nyúltak...
  • Tatyla
    demonologira gondolt.
  • Psychedelic #4397
    Haha, Dark Templar meg kapott 1 kemény változtatást, az is nerfeli az egyetlen combot ami dmg-et osztott. :D
    Alakul a kari, még 1-2 ilyen változtatás, és nemhogy pvp-ben, meg pve-ben is kiröhögnek a mobok amikor probalkozol. :)
  • The Protector
    demo--az itt azt jelenti h részese lehetek a világnak vmennyi ideig?ingyen természetesen.
  • Magh
    Nekem kétféle bug szokott előjönni:
    -egyáltalán nincs hajam; ez a demoval nem zavaró, de female karival is előfordul, ami már fájdalmas:)
    -sárga lesz a szakállam
  • Tatyla
    nektek van olyan hogy a kari haja bugos hogy sima hullámosbol átmegy ilyen hátrafésült lelapultba mintha épp vizböl jött volna ki?
  • TDC Geronimo
    Megint soloból indulsz ki, vegyél magad mellé 2-3 másik karit és aoezhatsz.
  • Magh
    A Demo jelenleg, ha a ToS, PoM, Ranger és Assa sebzését 80-on adottnak vesszük, legalább 150% damage buffot igényel, a main nukeok ennél jóval többet. Demo a büdös életben nem AoE-zik le tucat mobot, négy egyszintű már potival is gondot jelent, egyébként sem éri meg AoE-zni. A mostani sebzésértékekkel a class értelmetlen.
  • Jockey
    Figy, ne törödj vele, nekem még hátra van az Aréna, szal jöhettek aztán kiőpróbálhatjuk milyen aprivát részleg:-)
  • Jockey
    ezért nem kell rohanni
    mire én odaérek szépen meg si csinláják..:)
  • jamabusi
    Guradian nagyon durva, főleg, ha jól van talentelve. Hétvégén PvP-ztem egy guildtársammal, aki pár szintel kisebb volt és HoX ként alig tudtam megkarcolni, pedig minden kombot bele toltam. A DPS-e túl nagy ahoz képest, hogy tank. Úgy levert, hogy csak néztem. Bár azért a HoX-om nem cserélném semmire, szerintem nagyon ütős a hangulata. Főleg lvl31-en találkoztam új kivégzéssel (ez az 5.-ik amit láttam). Hasba szúrja az ellenfelet, megforgatja benne a fegyvert amit benne hagy, de csak addig, amíg kézzel el nem töri a nyakát :)
  • bAguziB2
    sziaztok. Nekem a guardian és a ranger jön beneagyon de nagyon. ti a kezző közül melyiket választanátok?

ui.: tényleg tudjátok hogy mikor lesz magyar privát szeró?
    köszi
  • BEAST #4387
    Guardiant nem ismerem, de a conq eleg jo kis pve solo karakter. Brute agon guard of dancing steel comboval, es a featjeivel + general agon par tank feat utan eleg szep mobsereget tudsz magadon tartani es szep lassan megolni. Eleg sok hp regen novelo featje es skillje van, igy ez sem problema. Az egyetlen apro "hibaja" hogy elmeletileg a conqueror lenne a soldier kasztok kozott a "dps", de sajnos ezen a teren messze lemarad jelenleg minden mas dps kaszttol, es inkabb egy szinten van a tankokkal :)
  • TDC Geronimo
    2 lépéses most nálam fire lance nem 3 :o
  • BEAST #4385
    Pedig eleg szep buffot kaptak a demok, ahhoz kepest hogy eddig is ket harom tucat mobot oltek meg par aoevel, azert nem rossz ... persze akinek a kicsi nem eleg ;p ... pvp teljesitmenyt meg mindig vicces "low level 1v1" utan megitelni, de te tudod :)

Necro meg a legidegesitobb pvp ellenfel... inkabb javitsak ki hogy ha stealthben kuldozgeti a peteket valakire, es combatba kerul akkor valjon lathatova -.-
  • Tucker Case
    Már rég megvettem a játékot, de csak most volt időm komolyabban elkezdeni, és ideje lenne main karit választani. A conqueror és a guardian között vacilálok. Valaki esetleg aki próbálta egyiket-másikat mondana róla pár szót? Milyen solóban partiban, pvp-ben?
  • TDC Geronimo
    Mind1 mi 80ig grindelünk helyünkön <3
  • Chris
    És a tempestnek a spellweavjét nem javították?
  • Magh
    Van jópár Demo változás, de sehol nem látok bármit, ami komolyabban befolyásolná a - siralmas - PvP teljesítményünket. Pár Havoc spell kicsit jobban sebez, némi kozmetika, de hol van az általános damage növelés? Még mindig a PoM-ok szintjén mozog a ST és AoE sebzésünk. Necro meg semmit nem kapott.
  • Gear
    Nem baj csinálják csak, ráfér. Legalább foglaqlkoznak vele. Jó előjel :)
  • BEAST #4379
    jah, de mindig igy van ez, sanctumot is akkor javitgattak amikor mar tombban rohangaltunk, most hogy main systemet is kinotuk az is private instance lesz :D
  • Gear
    Végig karbantartják as szabimat , szemét világ :):):)
  • TDC Geronimo
    Fasza

Navégre 1 órás buff! A fire lance kombo meg 3 lépéses lett, ennek is örülök. Meg ahogy nézem az arena is végre privát insta lett, kár hogy már befejeztem
  • Nabunaid
    Na végre, 1 órásra nőtt a mágusok védő varázslata így a HoX-é is! Ideje volt...

A Fire Lance kombó pedig 4-ről 3 fázisosra csökkent és ha jól értem, akkor távolabbra is hat! Jól értem?

PvP-sektől mintha hallelúját hallanék...