Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te is fiam, brutus?

anti hero

TDC Geronimo
Tedd újra.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kisfigi
Múlt héten jelentkeztem a bétára, hát kb 17-e körül szóval nem igazán választottak ki, nem is játszottam a bétával... Erre ma kaptam egy emailt hogy köszönik a segítségemet, és kaptam egy capekey-t😄D

#2999 Holnap hozzák nekem is, szóval ha elindul ezen a régi gépemen akkor várhatod tõlem is a pm-et(ha bevesztek😄😊

Destiny. The design is clearly ancient.

pm megy majd, nevet még nemtom, elképzelés már van.
mindenképp 1 karit akarok, csak még azt nem tudom, mit.
assa-val szimpatizálok egyenlõre, bár ma még nézek pár videot a class-okról asszem...
a gáz(?), hogy semmit se tudok az egészrõl 😄

Tud valaki olyan oldalt ajánlani, ahol részletesen, magyarul le vannak írva a kasztok képességei, tulajdonságai, s egyéb fontos információk velük kapcsolatban?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

s0n1c
beta kliens jo lesz holnap vagy újra kell rakni egészet?
TDC Geronimo
"fejezzétek már be ezt a hülye eur/us vitát, baromi unalmas már."

Egyetértek -.-

Ha megcsináltad karit pm rám és kapod invet. Itt ha lehet 1 karit vigyél -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

De. Ha holnap járna le a WoW-od, pont, amikorra feltelepült az AoC. <#wave>

fejezzétek már be ezt a hülye eur/us vitát, baromi unalmas már.
nekem meg pont ma este 9-kor jár le a wow acc, holnap hozzák a gamét, szal' ezt jobban ki se lehetett volna számolni se 😊)

Tombi
most akkor azok EU serverek? (képzavar)
Más: RP-PvP mit takar? konkrétan nem tudom, annyit tudok hogy szerepjáték elemek.

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Rage47
jahj de attól még vannak EU szerók az EA miatt
Mivel itt még nem jelent meg, gondolom USA. Vagy?

A szerverek között szabadon lehet "mászkálni"? Értem ez alatt ha elkezdek RP-PvP-n egy karit akármikor játszhatok vele PvE szerveren is?

Szerinted? <#confused>

Ezek Amerikai vagy EU szerverek?

A magyar játékosok által preferált szerverek
PVE - Dagon
PvP - Fury
RP-PvP - Aquilonia

#2979 kérdésekre valaki tudja a választ? Köszönöm!

Tombi
A magyar társaság zöme melyik serveren lesz? PVP,PVE,RP-PVP ? Esetleg ez holnap fog eldõlni?
Igazából engem nem zavar hogy ha lecsapdosnak küldi közben, csak tényleg legyen vmi összeszedett guildem magyarokkal persze 😊
Ugy döntöttem adok egy esélyt a játéknak

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Laza
En mar 2 cape kodot is kaptam kulon email cimekre (egyikkel jelentkeztem regen a betara, masikkal meg open betaztam).

Ha esetleg valaki nem kapott, egyiket elpasszolhatom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

fejtsd ki részletesebben plz annyira jó ez a téma 😊
Laza
Azzal ne is probalkozz, hogy USA jatekkal EU szervereken, mert az accountod az USA adatbazisban lesz, igy azzal nem fogsz tudni belepni az EU jatekban.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

EVE-zek én most is, annál jobbat még nem találtam :-). Amúgy igazad van, ha EU szerveren akarok játszani, akkor ez van. Sajnos.

Jockey
nem, nem allitom az a mervado, csak probaltam erzekeltetni, hogy ez kicsit bonyibb mint gondoljak egyesek..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
latom meg mindig elvi sikon futunk, de akkor ahogy te fogalmaztal ha nyakon pisiled magad akkor is EUR-ba kell fizetned szal lehuznak rolad is penzt, ez van ezt kell szeretni
masik alternativa visszamesz eve-ni vagy tabulazni es akkor a jatekelmeny melle meg buszke is lehetsz magadra, hogy nem huztak le par ezressel:p

0Fritz0
Aztat mondják a EA-esek, hogy egyelõre még nincs PvP bünti, de majd késõbb... <#hehe>

Bétában 100xp-t kaptál egy PvP kill-ért és 300-at vesztettél vereség esetén.
Bár egyszer kaptam 19000xp-t. Biztos nem bug volt, hanem tudás. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fasza, vmi kliens helyet tudtok mondani, mert elõre felkészülnék a holnapi napra akkor. 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Az mennyire fedi a valóságot, hogy ha leállsz harcolni egy mobal, akkor más nem kap XP-t belõle ha odamegy? Mert akkor nehéz lesz fejlõdni elõbb utóbb ha sokan lesznek a játékosok. Továbbá halál esetén tényleg nincs semmilyen büntetés? Óriási hiba, ha ez így van.

0Fritz0
Micsoda barbár állatok... inkább válasszátok az egyetlen igaz utat, válasszátok Mitra papjainak szent és kézrátétel által letapizós útját! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Rage47
adnak buddy key-t, azt nemtom hány napos, talán 10
Adnak a gamehoz ilyen 10 napos trial kulcsot vagy vmit, mint a wowban amivel meg lehet hívni egy havert is kipróbálni a gamet?
Ha igen a klienst honnan lehet leszedni?
Elõre is köszi.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Van némi igazságod, de szerintem nem ezért van a differencia. Nemhogy az elkövetkezendõ 2 évben 30%-os, de a következõ 10-ben sem lesz 10%-nál nagyobb USD erõsödés, legjobb esetben is stagnálni fog. Szintén csak ázsiával lehet jönni, ahol még alacsonyabb az ár.

JohnnySmith
Mint egy warrior-ral 😄 ütögetõs....
Nem tudok mit kiemelni nincs túl bonyolítva na jó mondjuk annyira még nem volt idõm jobban gamelni vele, alig 14-es vagyok 😄

szvsz nem minden kari ugyanolyan erõs....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Avenger
Én Conquerrel játszok, lvl29es és tetszik nagyon, bár a stance-eknek max partyban lesz értelme. Azthiszem 37es szinten lehet lemenni az elsõ normálisabb instába, ott majd kipróbálom jobban õket.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Rage47
és milyen vele a játék?😊

amúgy azt is olvastam, hogy tök mind1 melyik karival mész, mert a játékostól függ, hogy hogy tudja kezelni, tehát mindegyik egyenlõ erõs😊
JohnnySmith
Szombaton Guardian-nal kezdtem a játékot mint fõ kari 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ez is mellé ment, mert európai a cég. Pont az USD az árfolyamkockázat náluk. 😉 Én is jónéhány éve MMO-zom és eddig csak a Tabulában nem tudtam USD-ben fizetni, mert külön volt US és EU verziójú kliens és kód. Természetesn az eghik nem megy a másikkal. Ja merre is vagy? Szívesen megismernélek, hátha téged is le lehet húzni néhány ezressel 😄

Ja, elkanyarodtunk... az én ON kérdéseimre meg nem válaszol senki...

Jockey
no látod, ezért nincs értelme ezen változtatgatni. Ez nem egy olyan biznisz, ahol fedezeti meg egyéb dolgokat lehet csinálni a keletkezõ bevéelre, mert 2 peccsel 0ázhatják a profitukat (itthagyja mindeki), így ezzel kalkulálnak azt csá:-)

u.i: ha HUF erõsödik az USD is, bár kétségtelen, hogy ha az USD erõsödik EUR-hoz akkor eltünik az USD elöny, vagyis nemlesz ennyire szembetûnõ:-)

Avenger
Én nem is mondtam hogy nem fizetek be mert drága, csak unatkozok, és tanulás helyett sokkal jobb fórumra írogatni <#idiota>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Rage47
inkább beszéljünk a játékról, Guardian-nal játszott már vki?😊
0Fritz0
Maradjunk annyiban, hogy holnap délutánig kitárgyalájátok a „nekem drága/nem drága ez a játék” témát és utána akár foglalkozhatunk is az olyan jelentéktelen dolgokkal, mint pl. a megjelenéssel. 😊

Avenger
Na igen ami mélyponton van azt érdemes venni, mondván ennél rosszabb már nem lehet 😊
De a forint is eléggé erõsödik, szóval már az Aoc is csak 7700Ft lenne 😊
És ha nem kezd el drágulni az euro akkor olcsóbbak lesznek a havidíjjak is

Jockey
egy tanulsága van csak, maradjon a seggén mindeki és akinek nem tetszik az EUR ár mert milyne jó lenne ha USD lenne, akkor huzzon szépen át US szerverre és fizessen ott, mert ha tetszik ha nem ez van!
Kérek admin jogot és akinek fizetési problémája van (jajj megéri-e? stb) azonnal baszom a kukába:-))

Eu=Eur

Jó ez az Eu/USD topik <#vigyor1>

Jockey
Eddig EUR-ban volt érdemes tartani a pénzed, mert USDd gyengülést volt várható (látod felment 1,3-ról 1,6ig is az EUR /USD). Most érdemes visszamenni USD-be, mert ennek egyszer csak csökkenie kéne, az USD felértékelõdés miatt😛
de sztem inkább hagyjuk😛

s0n1c
lol
Jockey
ezt a gondolatmenetet gondolom te már elhitted mert leírtad, de jobb ha törlöd magadból mert bugyutsaág
segítek: 1 EUR=1,57 USD jelenleg
3 éve 1 EUR=1,2 USD
5éve 1EUR=1,1 USD
látszik elég mozgékony az EUR/USD keresztárfolyam, és várghatóan hosszú távon csökeni fog ez az érték, tehát most beárazták az EUR díjat, hogy 2 év múlva ne legyen 30%-al kevesebb pénzük az árfolyamalakulás miatt

Avenger
Azért a dollárnak van inkább árfolyam kockázata manapság 😄 már az amerikai rapperek is euróban tartják a pénzüket, klippekben is euroval teli táskákkal láthatóak <#idiota>

Jockey
már bocsi de nem kurvára mind1 mi lenne ha, ha így úgy is ez van?
gondolkodtál már, hogy egy US cég alapvetõen US-ben kalkulál betétellel és ha õ EUR-t kap, ott van egy árfolyamkockázata, valszeg ez is benne van.
Án jónéhány év mmozom, és 1-2 kivételen kívül mindig így volt megoldva a fizetés. Mellesles 3-4éve még az EUR-ak örültél volna inkább, mert USD elbaszódott.
Ez van fizesd vagy nem csak haggyuk már ezt a faszságot, vagy menj te is Tojástdobálni az egyetemre😛