12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • l3alF1aKe
    hol látsz te itt angol szöveget, kínai írásjelekből áll atz egész oldal, csak egy grafikon van :)
  • Lyan Kyj
    TIG-es kutakodás:

KATT

"The population size of the survey was 1824 people, and about 70% of that random survey weren't going to pay for their subscription after it expired."

A chart a hivatalos oldal forgalmát mutatja.
  • Torzonborz
    22:00-03:00 server down van. elbaszott egy peccs volt.
  • Jockey
    k, akkor hagyom mar mara a dolgot:)
  • Sáska
    hat, egy haverom mondta kb 10 korul, mert kerdeztem tole, hogy nem tudja-e, h mi van. O epp jatszott elotte - gondolom ingame olvasta az infot.
  • Seithennin
    mikortól számítva?
  • Sáska
    azt hallottam, hogy 5 ora downtime.
  • Seithennin
    ja hogy globális a gond?:D faca
  • Seithennin
    nemtudjátok mi van? kiírja hogy downloading patch information és nem tölt semmit, havernál ugyan ez:S
  • Jockey
    valami el lett cseszerintve, mert belogolni se enged most es jatek kozbe random fagyok...:(
  • Botond #4805
    Azt se felejtsd el,hogy azóta öregedtünk vagy 8 évet. Meló, család. Mikor lenne már időd egy random kedden 24órát tolni a pookakat vagy 4 finst, vagy akár corus minet? Mert nekem semmikor. Szal lehet aocban is megvan ez a fíling azoknak akik időmilliomosok,de én és gondolom te is reggel kelünk, melóba el, este hazaesünk, és van olyan nap amikor be se logolunk már, mert asszonyhoz is kéne szólni vagy 3 szót még mielőtt beadja a válópert. :D
  • Seithennin
    nincs mit
  • Cyberdevil
    Köszi a gyors választ, nem hangzik rosszul. :)
  • Seithennin
    egész más, a gw teljesen instancolt ez nem annyira, a wowtól viszont jobban, annyi a különbség hogy a városok is vannak instancolva de csak azért hogy ne legyen sok ember 1 helyen így talán kissebb a lag de élő a világ találkozol playerekkel kb ennyi azthiszem:)
  • Cyberdevil
    Sziasztok! Mivel a játék megvételén kivűl nincs más kipróbálási lehetőség egyenlőre, szeretném megkérdezni hogy a világ mennyire instance-olt mondjuk a Guild Wars és a WoW-hoz képest?
  • Botond #4800
    3 év daocozás után akkor az én véleményem mérvadó? :D Ez a hozzáértés fokmérője? :D
  • Tatyla
    szerinted?
  • Magh
    Nekem meg lejárt az ingyen hónap, majd a héten valamikor befizetek még egyre, adok esélyt az endgame contentnek. Az alatt elvárom, hogy valamit kezdjenek a classommal meg úgy általában az egész játékkal, craft, keepek, siege, gear, működjenek a statok etc. Az ingyen hónap alatti teljesítményük egy nulla, tegyük fel, hogy a hosszú fejlesztés után elmentek napozni valahová, de innentől nincs kifogás.
  • raziel.
    kiscigány vagy

<3 dio
  • Ragnar360
    Na mi a fasz van már :D egyre többen hadják abba akik korábban dicsérték és nagy wowosok [voltak].
  • TDC Geronimo
    -.-
  • Bhalage
    hátde tényleg úgy néz ki =)
  • [HUN]Crassus
    ok én belogolni sem tudok már:S
  • [HUN]Crassus
    ezt ELQRTÁTOK Fun Com:P

a peccs ótvarszar most:( kidob mindenkit folyamatosan
  • Davidus
    indián vagy
  • TDC Geronimo
    Diablo vagy
  • maniac001
    Na igen. Sajna ez a későbbiekben is jellemző lesz. Megszeretsz egy karit valami miatt, és akkorát változtatnak rajta hogy rá sem lehet ismerni. A ToS tényleg imba lehet ha dps-ben és healben is ott van a szeren. Már megint jönnek a kétségek hogy mi legyek. De azt hiszem felviszek 20-ig pár karit és meglátom. A rogue kasztok nem hiszem hogy bejönnének. A wowban hunterem van, de ott az más a pet miatt (is).
  • Hamed
    Tos-t kozvetetten ma is nerfeltek az active block valtoztatassal.

Tenyleg nemtom minek kell par hetes lowlvl tapasztalatok alapjan hozzanyulni barmelyik kaszthoz is a bugfix + content fejlesztes helyett.
  • Jockey
    tos jelenleg sztem elég op klassz:-)
    van normál heal-je hot jellegű healek buffok és némi cc-je, elég erős mostmár a single target sebzése is, ennek megfelelően elég jó a túlélőképessége. Akitől foshat azok a nagy burst damage-t toló karik, assasin, barbár stb..ha jól kezelik sztem elég pown klassz és groupba nagyon kell, mert ő az egyetlen healer type akinek értelmezhető aoe ranged sebzése van..
  • maniac001
    Ok. Egyre erősödik bennem a demo :)
    Szóval aToS-ról pár szót írj plz.
  • Jockey
    hide-t felejtsd el, az solo skill, pvpzni nem lehet benne, max gankolni. A hide jelenleg group pvp-be értelmezhető még, ugyanis taktikai előny ha mondjuk a 8fős goupbol szétszórva elhelyezkedtek és onnan jelentek meg..
    pl nálunk gyakorlatilag 1-2ember (tankok) álldogálnak, a többiek hide-lnak és ha jön az enemy a spotért ált mennek a 2 általuk hitt nyomi klántársra és akkor hirtelen kapnak pár aor-t meg dd karit a nyakukba meglepetésként...:)
    ez demóval is elég kivitelezhetőnek tűnik svsz:-)
    amúgy a hide ha mozogsz (kivéve rogue classok) staminát esznek, szal max ácsorogni jó..
  • Jockey
    egy dolog még ha gondolkozol, minden karit minimum 20ig vigyél fel, mert addig nincs normális képed a kariról, addigra kb meglesznek a főbb skilljeid/spelljeid. Minél többet próbálsz ki, annál bizonytalanabb leszel,ezért van nekem 6db lvl20as altom, mert mind1ik tetszik, és nemtom melyik húzzam ráérő időmben..:)
  • maniac001
    A ToS-t nem próbáltam, annyi idő sajna nem volt. A necroval meg úgy játszottam, hogy hide, zombikat küldtem és a mob halott volt elég hamar. Sajna ha kijövök hideból azonnal rám aggróznak. Kár, mert úgy nem akarok játszani hogy hideből nézem végig hogy eszik meg a zombik a mobot. Ezért tetszett jobban a demo. A ToS-ról írnál valamit? Erőssége, gyengéje, helye a raidben stb.
  • Jockey
    ha caster és aoe a kedvenced, akkor demo, necro (ez nekem nem jött be) és temple of set között válogathatsz caster oldalról(esetleg hox, de az inkább melee dps).
    tos-t mondjuk kicsit nerfelték aoe szempontból, de aheal képességei és cc-je miat szintén közkedvelt kari, sztem egy teambe mindenképp kell, és solóra is jó.
    ranger érdekes kari lehet, de én szubjektív véleményem alapján szar klassz, elég régóta mmo-m nekem minden ranger klassz unalmas volt, persze egyben imbák is voltak, de 50 felett állítólag gyengül a többihez képest sokat a ranger.

• Chris
    "nekem hianyoznak a chatek, a fix groupok es fix emberek es az egyutt tuzvizen keresztul feeling, a kisebb de osszetarto communityk.
    helyette kapunk csilivili loszart, egy rakas idiotaval..."

Há' mos' mé' nyomacc ilyen kibászott elszállt stílust pázzeg?
    Ismerős a dolog? Ugyanaz a helyzet csak fordítva.

(mellesleg csak egyetérteni tudok az egész hsz-el)
  • maniac001
    Na ezt hiányoltam eddig a postokban. Az ilyen válaszokat...
    Gondolom a legnagyob damage dealer a ranger. Viszont nekem fontos, hogy egy kari több helyzetben is megállja a helyét. Pl. a ranger nem tud aoe-zni ha jól tudom. A melee karik sosem tetszettek a wowban sem, hiába one-shoter karakter itt. A necro is érdekes az idézett jószágokkal. Igazából a demot láttam a youtube-on aoe grindolni. Eh hát veszélyes volt :) És a varázslatok animációja meg egyenesen zseniális. Szerintem...
  • Jockey
    minden illik mindenbe, ha az adott klánod és jómagad eltudod fogadni a karid előnyeit/gyengeségeit. Demo tipikusan damage dealer klassz papírba. Nem ő alegjobb damage dealer, viszont ranged harcos, amit taktikusan alkalmazva nagyon jó és fontos részét képezhető mind group mind ostromnál szvsz
    Ez a gamma elég melee orienlt mondják sokan, de véleményem szerint ez faszság, egy durva caster group (2-3tos, 2pom hox barb vagy tankkal fűszerezve) igen szép eredményt érhet el egy melee grouppal szemben, mert a melee-k egyrakáson vannak, tehát aoe mágnesek.
    Jelenleg azt tudom mondani, hogy ebben ajátékban télleg megvan minden castnak a létjogosultsága, szal ha demo tetszik nyomd azt:-)
    rogue type-k instaölnek, de ez nem 1v1ről szól, és ha ezt elfogadjuk akkor nem lesz gond
    sajnos sokan esnek abba a hibába, hoyg 1v1 alapján ítélnek meg klasszokat.
    egy példa erre és be is fejeztem: HOX, tipikusan 3combos kari, vagy nyersz vagy halsz ezen időn belül 1v1-beés mivel cc a halálaés van cc sok karinál így nehézkes az 1v1 vele sok kari ellen. De ha groupba van 2-3 healr type és 2-3hox, akkor borzalmas mit letudnak darálni, mert eszméletlen damage-k van közösen és a healerek azért bőven életben tudják tartani őket. A gáz ha aoe-caster grouppal találkoznak:-)
    szal érdekes ez, ha tetszik demo hajrá:)
  • Davidus
    szakember vagy
  • maniac001
    Szerintem csináljuk azt, hogy ne fikázzuk se a wowot se az aoc-t. Hallottuk már itt hogy milyen szar az egyik, milyen jó a másik, szerintem hanyagoljuk a témát, és vágjunk bele abba, amiért ez a topik készült. Sokan érdeklődnek hogy mi hogy működik, mert trial ugye egyenlőre nincs. Én is wowozok 3 éve, de az aoc érdekes alternaítva lehet. Engem pl. az érdekel, hogy melyik az a kaszt, amelyikkel szólóban is jól lehet haladni, de raidekre is need kaszt. Havernál próbálgattam, igaz csak kis szinten, de a demonologist jött be eddig a legjobban. Illik a képbe ez a kaszt ha egy viszonylag endgame környezetet nézünk? 60-80 szint környékén pl.
  • Bhalage
    az aoc vs wowra reflektálva..

szerintem mindketto alapjaiban SZAR!
    én még mindig visszasírom a daocos időket, ahol sokkal jobban egymásra voltak utalva a játékosok, ezzel szemben wow környékén az lett a divat, hogy az ember 99%ban soloban van, ha nem jossz 3 raidre a 4bol akkor kiraknak guildbol es egyeb faszsagok pl cska az itemekrol szol a jatek es ezert mindenki atmegy gecionzobe..
    nekem hianyoznak a chatek, a fix groupok es fix emberek es az egyutt tuzvizen keresztul feeling, a kisebb de osszetarto communityk.
    helyette kapunk csilivili loszart, egy rakas idiotaval de a legrosszabb az egészben az, hogy egy centivel nem lett szórakoztatóbb a játék, a wow kimondottan gecifárasztó és kurvaunalmas tudott volt lenni...

mondjuk lehet megoregedtem..

nekem mondjuk bejon az aoc, de jelenlegi gepen siralmas ez a fps úgyhogy egy ideig szüneteltetem meg Wiizek :d