12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • gta04
    Miért lenne kihaló félben?
  • Seithennin
    :D
  • Botond #4893
    Igazad van, csak a pac-man örök.
  • Seithennin
    ha visszaolvasol, lotro vagy aoc mind2 ről lehet szó, lotro azért mert nincs olyan sok player már, aoc mert sokan pártolnak el mivel béta szagú a dolog
  • Seithennin
    -.-
  • Botond #4890
    Pac-man.
  • Seithennin
    melyikre gondolsz?
  • Unreal1942
    Szerintem meg egy kihaló félben levő játékot ne vegyél meg!
  • PanzerWolf
    Sziasztok!
    Ha valakit érdekel akkor az Aquilonia szerveren van magyar guild.Enlsave a nevünk.Ha valait érdekel akkor adok neveket ahol lehet jelentkezni ide.
    Én is kiskorom óta nagy Conan rajongó vagyok.Ez miatt vettem új gépet de,kicsit csalódás a játék.Kevés nekem a bejárható terület.Sokkal kevesebb mint pl az alap GW-ben.Egy mmo-tól sokkal töbet vártam én.Bár mondom ez csak az én véleményam!Amúgy a grafika nagyon ott van,meg a hangulata is a játéknak!Szóval nekem igazából az eddigi bajom a kis terület.ja meg,hogy néha kidob a játék.Még filózóm,hogy játszak-e tovább?Pont tegnap elött lett befizetve a játék.Szóval ezt a hónapot végigtolom.Viszont ha valakit esetleg érdekel akkor,12k-ért eladom a CE verzióm.Meg hát a GW-től sem tudok szabadulni 3 év után sem.:)
  • Jeffjohnson
    Ha a pvp nem érdekel akkor vedd meg a LOTRO-t.
  • Henty
    Sztem a LOTRO-t vedd meg, ott a pénzedért kapsz élvezhető tartalmat is :)
    AoC majd fél év múlva talán élvezhető lesz addig meg felesleges kidobálni a sok pénzt
  • Lazarus
    nincs
  • gta04
    Most én is GW-zek, de már kezdem megunni ezért gondolkozok az AoC vagy a LOTRO beszerzésén, eddig úgy tűnik, hogy a LOTRO-t fogom megvenni, mert azt a világot ismerem eléggé, és szeretném bejárni azokat a területeket amiket a könyvben is olvastam :D. Az AoC-nek van trial verzija kilehet próbálni?
  • Hoz_Hun
    Ahh, köszi.
    Akkor elméletileg még lehet hogy megvan a Rangerem. :)
    Végül is csak érzelmi síkon érdekel, jó sok időt töltötem azzal a karakterrel (nem volt más karakterem csak azaz egy).
  • Hoz_Hun
    Ja és hogy a külömbségekről is írjak: technikailag hasonlóak, de semmi másban. A grafika a hangulat teljessen más. A harc az elég egyedi, mert van némi beleszólásod a vagdalkozásba. Alapvetően nincs két ellenséges csoport mint a WoWban, azaz bárki bárkivel vagy bárki ellen. Nincsenek fajok csak származásod. Meg állítólag (ezt nem tudom), de magas szinten a guildek saját erődöt építhetnek amit meg lehet ostromolni egy másik guildnek aztán mehet az öldöklés, folyik a vér. Apropó vér; az van benne meg némi meztelenkedés is. De azt hiszem még lehetne folytatni, én magam nem járok túl messze a játékban. Meg nagy előny hogy még nincs annyira alkurvulva az egész, sok a láma (mint én) szóval tele van lehetőséggel az ambiciózus játékosoknak.
  • Lazarus
    fél évre vállalnak garanciát, de még sosem törölték senkinek
  • Hoz_Hun
    Hát nagyon, nagyon, nagyon régen WoWoztam. :) Én anno lvl60-on (akkoriban még az volt a max) a fene nagy guild központúság miatt sokaltam be. Amikor éjjel 1-kor kellett(!!!) 625jére MC-be menni. Egyik napról a másikra abba hagytam. Azóta Guild Wars.
    De AoC ez tetszik. Kényelmesen békésen játszogatok. Én nagyon szeretem a Conan történetet, a regényeket a filmet is máskülönben eszembe se jutott volna leülni elé. Bár be kell vallanom kicsit nehézkesen megy ráadásul miután megvettem a játékot (rögtön megjelenés után) elég sokáig pihentetnem kellet mert egy patch miatt állandóan kifagyott. Kb úgy 5-10 percenként és így játszhatatlan volt. Aztán kb másfél két hete visszaültem elé és azóta egész jól megy, de elég hülye vagyok még hozzá. Elszoktam tőle, hogy sorba kell állnom egy mobért, meg hogy nincs gyorsutazás mint a GW-ben, mindenhova kutyagolni kell,… szóval visszakell szoknom. A WoW után nem akkora váltás szerintem. Unalom szempontjából - már ami a farkasok egyebek leöldösését illeti - ugyan olyan mint a WoW. Hmmm habár itt van valami történet is, ami elég érdekes és ad egyfajta keretet az egésznek ami jópofa (arra már nem emléxem hogy a WoWban is volt-e ilyen).

Tényleg azt tudja valaki, hogy vajon meglehet-e még a WoW-ban a karakterem? Nővérem még vitte egy darabig, de szerintem már vagy másfél éve nem nyúlt hozzá senki. Az elveszett?
  • gta04
    Nem a kezdőterületen voltam már, csak valamiért nekem nemtetszett a WoW, nem várspricelős részek ragadják meg a fantáziám. :)
  • gta04
    ekem kicsit soknak tűnika WowW, meg a társaság sem tűnik az igazinak ott. most hosszú lenne leírni miért, de nekem sok. Az Age of Conan-nek nekem leginkábba környezete tetszik. De azért filózok az AoG és a LOTRO között, mert mindekettőnek a világa tetszik, a Gyűrűk Uráét valamivel jobban ismerem, mert a könyveket 1-2 évente elolvasom.
  • Gear
  • Cutee
    Mai update
  • Seithennin
    nagy zerg lehet a kittyk között xD na bocs az off ért
  • Seithennin
    esetleg hello kitty? XDDDDDD de tényleg lehet hogy nem is olyan rossz a kittykkel tolni:D kikéne próbálni valaki tapasztalat?:D
  • Seithennin
    de ha nagyon unatkozol, akkor per pill nincs jobb megoldás mmo téren szerintem, mert még így is jobb mint a wow legalábbis nállam:)
  • Seithennin
    gta0! sztem most semmi kép sem vedd meg, mert akkor te is béta teszter leszel mint mi:D
  • Chris
    Lehet egy picit fel kellett volna fedezned, mert ebből úgy tűnik, hogy megragadtál a kezdőterületen. Szerintem ha a wow nem érte el az ingerküszöbödet akkor az AoC még kevésbé fogja, hacsak nem a vérspriccelős dolgok ragadják meg a fantáziádat.
  • Jacek
    egyiknek van grafikaja a masiknak nincs:P
  • gta04
    Kicsit lassan indulnak nekem ott be a dolgok, mindent megtudtam venni, mert könnyen farmoltam, de nemvoltak olyan questek amik a gyűjtögetésen és a farkas, medve ölésen kívül túlnyúltak vlna csak 22lvlv-ig vittem, de addig nagyob uncsi volt nekem, és én nemszoktam hajtani szóval nem a fejlődésre hajtottam, de nekem nem az igazi. Te WoW-oztál? Szerinted mi a különbség a 2 játék között ha igen? :)
  • Hoz_Hun
    A WoW az mi miatt nem jött be? Akkor meg tudjuk talán mondani, hogy ebben az más vagy sem. Amugy nagyon hasonlít a WoW-ra sok tekintetben.
  • gta04
    Hi!

Csak a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mennyire jó a játék, és hogy mennyire lehet vele hosszútávon jól elszórakozni, csak mert megvettem a WoW-ot is és nemnagyon jött be és ha akarok még1-et venni akkor már megkérdezek olyat/olyanokat akik játszottak vele :)
  • Bhalage
    a terkep kurva jo :d
    te kis clueless-flamer geci D:
  • Seithennin
    köszi szépen:)
  • shala
    huu de kafa ez a térkép
  • tegla
    Igazad van,nem vagyunk egyformák csak kicsit elcsodálkoztam a kérdéseiden.
    Nah mindegy sok sikert továbbra is!
    Üdv!
  • Hoz_Hun
    Ahha, köszi.
  • sleepwalker77
    Gathering skilleket 3 helyen tanulhatsz 20as szinttől: Purple Lotus Swamp, Lacheish Plains es Poitain.
    A crafting skilleket pedig 40-es szinttől ugyanitt.
  • Hoz_Hun
    Ja kérdés: hol tudok valami szakmát felvenni? Úgy tudom a karakterem lehet kovács vagy bőrműves, meg hasonlók.
  • Hoz_Hun
    Igen, köszönöm. Először a Noble Districbe mentem, de kinyírtak egy másodperc alatt. Aztán elhajóztam valami egyiptomi szigetre, ahol rögtön megfordultam és visszamentem. Aztán találtam egy fazont egy szekérrel aki elvitt Cimmeriába. Most minden rendben van itt simán tudtam farkasokat öldökölni, léptem is két szintet meg megcsináltam egy-két questet is. Ez jó terep, eddigi legjobb a játékban :).
  • Hoz_Hun
    Kb 2-3 naponta játszottam pár órát, megaztán nem lóverseny. Igazándiból nagyon nem tetszett a sziget így nehezen emésztettem meg. Nem vagyunk egyformák.
  • Botond #4856
    CTRL vagy ALT-ot nyomva tartva rányomsz a skilleknél a plusz/mínuszra és akkor némi zsetonért (egyre több,attól függ hanyadik alkalom) ki tudod nullázni az adott skillt.

2. kérdésre passz.