Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#3045 Na ez szívás. A Demo, Necro és Ranger nagyon kirívó, a két pap is könnyen felismerhetõ, eddig nincs gond, de hogy a melee classok közül éppen ki tör rád, én jelenleg meg nem mondom (maximum, ha az illetõ egy démon). Elvileg az addonom is mutatná, de nem teszi 😊. Viszont nem hiszem, hogy 80-on ebbõl probléma lenne.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
barbarian vagy assassin (stealth-es class alapban vonz, vissza az nwn-es idõkbe, haha - kérdés: van valami stamina vesztés vagy mi stealth-elés közben, ez melyik class-oknál van, s melyiknél nincs? (assa-nál úgy tudom nincs. barbarian?) van különbség a stealth-elés minõsége között a class-okon belûl?)
harcosok közül a guardian szimpi, láttam 1-2 movie-t, ahol tökig ezüstszín fémpálcélban karddal, pajzzsal kaszabolt, na az tetszett.
látom már, hogy baromi nehéz lesz kiválasztani, hogy mivel legyek -.-
néztem egy combat training movie-t is, mókás.
viszont ahogy néztem a konfigurációt, fullosan jobbkezeseknek van ez is csinálva -.-
key-eket lehet configozni saját izlés szerint, ugye?
"vessetek a mókusok közé" :)
btw már 31? lesz mit behozni -.-
Szerintem pedig az a jó ha keményen büntet, mert ha semmi büntetés nincs akkor mindenki felelõtlenül, könnyedén rohangál és nem használja az agyát... EVE-ben éppen az egyik legjobb, hogy ott keményen veszik a cuccod ha kilõnek. Hopp, nem kelltt volna bnekiesni vagy figyleni? Hát így jártál, megtanultad a leckét.
Egyébként szép, akinek ez nem megfelelõ graf egy mmo-ban az menjen a sóhivatalba...
Yed (#3016)-ra: Cimbi hívott 16h körül hogy ha kell AoC mehetek a Gyõri Saturnba. Roskadozott a polc, annyi AoC volt kitéve. Meg is vettem, feltelepítetettem és patchelgetés közben arra lettem figyelmes hogy az EU server starról irogat a launcher. 2008.05.22. 22h tól kezdik fellõni a servereket ha nem olvastam félre valamit.
Es nem azert, mert a gepek egyebkent nem birnak el siman, hanem csak azert, mert nincs jol kihasznalva az eroforras.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem tudom mit kell ebbe belekötni.
Bar csak 38 vagyok, lehet kapok 40 utan vmit, de én is kicsit többre szamitottam a manam csak arra kell hogy óránként felrakjak 2 buffot magamra. 😊
Amugy mobok ellen eleg jo, a szintemen levö mobokbol 3-4et lazan megolok, viszont pvp-ben eddig csak a padlot törölték velem, az elöbb egy ranger 3x300 dmg-el inditott a 2k hp-mba persze stealthbol. 😊
Ennel azert lehetnek kicsit komolyabb tank is pvp-ben. De talan 80-ra jo lesz. 😄
Legfeljebb mediumon játszok majd, aztán lesz ami lesz...de legalább egy wow szintû grafikát remélem kihozok belõle.
Addig meg alapits egy klánt crysisben a csikszemuekkel, és raideljetek sokat.
anti hero
Mellesleg kártyát tudok csináltatni csak sok idõ. Akkor meg nem volt annyi idõ, hogy elrohanjak és 2-3k-t kiperkálva várjak egy hetet még a kártyámra.
Crysisba pedig egy 100 fõt számláló csíkszemû klán fut veled szembe ._.
Persze a party mas dolog, ott osztas van.
Buntetes pedig remelhetoleg fejlodest modosito szinten nincsen, mert azt utaltam regen is (pl EQ2-ben), hogy olyan bunteteseket osztott, amit tobb oras munkaval lehetett csak visszanyerni.
De errol nem tudok bovebben. Betaban ha meghaltam, akkor visszarakott egy potra, ahonnan ujra vegig kellett verjem magam. Buntinek ez is eleg volt 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mondjuk jah, Crysis jobban fut meg szebb is, föleg amikor egy 100 fõs klán szembe fut veled.
Jahogy mégse, ott nem fog szembefutni senki.
hat ja kepek alapjan kibaszot undorito de ingame sokal szebb
dx10el nagyon fasza lesz grafja sztem de most se rosz dx9el
en ma 17:00kor mar megvetem jatekot mediaba gondolom pesten is van mar de lehet csak szegeden voltak olyan balfaszok hogy release elot kiraktak polcokra😄
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
Core 2 Duo 2.33GHz
1.5 GB Ram
7600 GS 256MB
KB.Milyen részletességen tudonék majd játszani
For the Empire!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Intel P4 3Gz
SAPPHIRE HD2600XT 512MB GDDR3 HTD AGP
2 GB-RAM
Még annyi kérdésem lenne hogy minden faj minden fajt ölthet?😊 Vagy a saját fajodat nem?
For the Empire!
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"