12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Magyar Betyár #5055 Hello!
le lehet valahonnan szedni az Aoc-ot? megvettem a dobozos versiot de nem olvassa be a dvd-t.....
csöcs -
Glesthor #5054 jav.: vagyok -
Glesthor #5053 Panther.... szerintem te nem vagy tisztában a dolgokkal! Mi alapján vontad le ezt? Kíváncsi avgyok!! -
gatyo #5052 Már bocs, de ez nem teljesen igaz így. Én aránylag koran megvettem LOTRO-t és egyből egy kb 300megas patchel indult :-) "Kész" játéktól ez kicsit furcsa. Folyamatosan kerülnek bele a book-ok. Azaz az endgame content-ek. Ettől függetlenül én elvoltam vele... csak kicsit rp-s magyar communitybe kerültem ami nálam kiverte a biztosítékot :-) -
#5051 blablabla bla blabla -
#5050 figyi a who valószínűleg nagy durr lesz, tekintettel a fejlesztői csapatra.. nem hiszem hogy DaoC után szart csinálnának, mert a mai napig nem jelent meg olyan jó mmo mint az volt, (jelzem hogy a Mytic azota nem is csinált mmo t:P) szal remény a köbön:) -
#5049 meg sem ismertelek az uj ruhadban -
#5048 na a másik okos -
#5047 Leáldozni? Hiszen ez még csak a kezdet előtti állapot. -
#5046 Sztem az mmorpg-nek kezd leáldozni... -
#5045 enis, es csalodtam. 1 - 1? -
#5044 WHO-al bétáztál már? mert én igen és nagy durranás lesz! -
Attila1234 #5043 2012ig ezek simán meg fogják felezni a 10 milliót.
Ez nem megalapozott kijelentés. :) Ugyanis nem úgy kell elképzelni a játékosállományt, mint 10 millió WoW játékost. Nagyon sokan rá se bírnak nézni a WoW-ra, akik pedig egyébként nagy Starcraft vagy Diablo játékosok, esetleg kivárnak, mert azt gondolják, hogy a Warhammer lesz a tuti. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy folyamatosan jönnek az új játékosok, akik most kezdenek el PC-n játszani. Persze van lemorzsolódás, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy aki már megfertőzödött a "Blizzard vírussal", igen nehezen gyógyúl. :) Persze az is lehet, hogy neked van igazad, de én inkább növekedést jósolok még a WoW-nak is. Idővel kiderül. -
#5042 WHO sem lesz nagy durranás, figyeld csak meg. World of Starcraft meg remélem nem lesz :p -
#5041 inkabb msnen legyel nub -.- -
#5040 tegnap 60k user volt online D2 battle.neten. bejelentsé elött nagy rikán megvolt a 40 de inkább 30:P -
#5039 world of starcraft:P ami 2012nél elöbb nem fog kijönni
WHO téma
EA vette a lapot és hagy időt a fejlesztőknek hogy befejezzék a játékot.
ami amúgy igen meglepő húzás tőlük:P
3 játék jelent "veszélyt" a WoW előfizető táborra
ebben a sorrendben
D3
WHO
SC2
2012ig ezek simán meg fogják felezni a 10 milliót. AoCnak akkor van esélye becsúsznia a negyedik helyre ha belehúznak a kontent gyártásba és(ami legalább olyan fontos) fossá optimalizálják az enginet.
a több milliós pistike tábor core2vel meg 8600GTvel a 4 játék közül biztos hogy nem az indiánokat fogja le emelni a polcról.
ha nem lesz elég jó az a peccs akkor AoC még idén be fog okádni -
#5038 Nyugi, egyáltalán nem vettem semmiféle "sértés"nek :)
Csak tényleg terjed ez a buta pletyka, miszerint a LOTRO nem menne jól.
Az igazság viszont az, hogy mindig is volt 200-250 ezer előfizető (ezek a legóvatosabb tippek, hivatalos nincs, de elvileg 700-900 ezer példányt vettek meg eddig), és nem igazán csökken a népesség most sem. Ráadásul a book 14 most jön ki, Mória bányái pedig októberben.
AOC-t megnéztem, most még számomra nem konkurrens, de valóban jót tenne mindenkinek, ha összekalapálnák teljesen :)
DB -
#5037 "vagy elcserélem original Diablo II.+Lord of Destruction-ra!"
Nagy a dio mánia most, néztem a toplistát is és USAba pl első :d -
#5036 eladó az AoC accom két kis karival 32-38,DOBOZOS.
nyíregyháza és környéke személyesen is megoldható irányár:5k HUF!
vagy elcserélem original Diablo II.+Lord of Destruction-ra! -
#5035 Illetve de...egy újabb Blizz MMO -
#5034 Én elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha is akár egyetlen egy MMO meg tudja közelíteni a wow sikereit. -
Attila1234 #5033 Félre ne érts! Nem akartam én bántani se a LOTRO-t, se a Vanguardot, sőt még az Age of Conant se. Annak örülnék a legjobban, ha sikeres és népszerű MMORPG-k lennének, mivel a WoW elterjedtsége és népszerűsége paradox módon - még nekem is, aki WoW fan vagyok - már nyomasztó egy kicsit. Piszkosul kellene a verseny, hogy a Blizzard ne lustuljon el. Ez az én szempontomból lenne előnyös, de nem csak a WoW által kínált játékélményt kedvelők vannak. Azt kellene belátniuk a fejlesztőknek, hogy az "MMORPG is seriuous business". Nem lehet elhülyéskedni, mert nem olyan egyszerű ám csak úgy kihúzni a pénzt az előfizetők zsebéből. Szerintem az Age of Conant túl korán adták. Nem biztos, hogy jól tették. :/ -
#5032 Lesz abból még unalmas nyári este is :) -
#5031 Hmmm... ez a tipp jól jött volna :)
Mindegy, ahogy mondtam, szerintem unalmas őszi/téli estéken esélyes, hogy visszanézek :)
DB -
#5030 Vannak területek ahol reggeltől-estig gyűjtögethetsz alapanygokat csak valószinűleg odáig nem jutottál el...pölö:Lacheis Plains.
Crat alapanyagokat is rengeteget dobálnak a mobok szal azzal sincs probléma(jó,pölö Yeti bile droprate elég kaka de igéret van a javitásra).
-
#5029 Ez természetesen, a LOTRO sosem volt a PVP-kedvelők játéka :) nem is annak szánták.
PVE kedvelőknek viszont szinte tökéletes, de csak olyannak aki nem napi 6-8 órát játszik, mert az pár hét alatt eljut 50-es szintig, utána meg már tényleg csak raid meg grind van (bár már van pecázás is, meg lesz még ezer más tennivaló, csak szép lassan adagolják).
Viszont ha már itt tartunk, az AoC büntetés- és retorziómentes, teljesen szabad PVP-je sem biztos, hogy jó ötlet. Sok helyen elszabadulnak az indulatok, külföldi fórumokon elég vad dolgokat olvastam. A GM-ek sem állnak a helyzet magaslatán sokszor :(
DB -
#5028 Engem lotro nagyon nem gyozott meg amikor kiadtak, viszont book 12-13 kozott jatszottam par honapot, akkor lekotott... volt kinshipem, szep hazunk, raidelgettunk, de nekem nagyon unalmassa valt egy ido utan a pvezgetes, a monsterplay meg minden csak nem szervezett pvp :( ... viszont a Shire koruli nagy reszeges kocsmarol kocsmara futas orok emlek marad -
Kipu1 #5027 Ha fogynak az előfizetők, elkezdik csökkenteni a szerverek számát.
100 helyett 50, majd 20, majd 6 lesz, igy el lehet huzni évekig is.
Jó példa erre a DnD online ahol tudomásom szerint már csak 2 szerver
van, de cáfoljatok meg. A DaoC-ban viszont elég sok (20-30?) szervert láttam nem rég, nem tudom mennyivel indult és most mennyi játékos van.
-
#5026 Fogok tájékozódni folyamatosan.... az EQ2 egy romhalmaz volt amikor kijött, de 2 évre rá elkezdtem nyomni és egész sokáig elvoltam vele :)
Az igaz, hogy mivel nem vagyok nagy PVP-s, nem biztos, hogy az AoC valaha is az én fő játékom lesz. Ráadásul a hónapban jön ki a 14-es (!) könyv a LOTROhoz, 3 hónapon belül pedig a Mines of Moria kieg. Úgyhogy az megint leköt fél évre (hja, nincs sok időm nyomni amúgy sem...) :(
DB -
#5025 A leather meg az alchemist dropokkal volt baj, ezeket nemreg orvosoltak, legalabbis az alchemys reszt. En epitesz vagyok, azon kivul hogy tonnaszamra kell gyujtenem a koveket meg az erceket, semmi problemam nem volt meg :) ... amugy valoban a par honapos pihentetes nem fog artani, addigra remelhetoleg sokat javitanak a jatekon. -
#5024 Ha esetleg félreérthető lettem volna: én megvettem az AOC-t is, érdekelt. Végignyomtam Tortage-t, és pár dologtól eltekintve teljesen be is jött. Utána viszont nem igazán, pontosabban szólva a kalandozós részével nem is lenne gond, de a crafting elkeserítő volt (a gyűjtögetés kvázi lehetetlen). Ahogy a fórumokat olvasgattam, arra jutottam, hogy most még inkább polc, és visszanézünk pár hónap múlva, hátha addigra lesz content, és kevesebb lesz a bug :)
DB -
#5023 Most látom, ez a "LOTRO kihalt" nevű hülyeség mindenfelé elterjedt, ahol nincsenek olyanok akik játsszák is... jelentem, az elmúlt héten elég sokat voltam fent, és bizony nemcsak hogy tömeg van mindenhol, de rengeteg a noob is, akik közül egyre többen ex-AoC-sek... mellesleg.
DB -
#5022 Azért VG-t és LOTRO-t egy kalap alá venni elég érdekes :)
A VG ugyanolyan overhyped, majd félig készen, tartalom nélkül kiadott, bugos kaka volt, mint az AoC (sőt, még olyanabb). Pedig nem lett volna rossz játék.
A LOTRO viszont pont ellenkezőleg, szinte semmi hype, ellenben teljesen kész állapotban, gyak. bugmentesen kiadott, kész játék, eredetileg nem lehengerlően sok tartalommal, amit azóta *jócskán* feltöltöttek.
A kettő kb. a skála két végén van... és a sorsuk is ellenkező.
DB -
#5021 ez már igazán csak ízlés kérdése :) -
#5020 Tudom, hogy egy MMOnál nem a grafika számít. Ezt elmondjuk mindig, de nem tudom ki hogy van vele, én ránézek a WHOra és a gyomrom kavarog. Eddig sem voltam oda érte igazán, ezekután se érdekel. Szerintem kifejezetten rossz stratégiát választottak azzal, hogy ennyit halasztották. -
Lyan Kyj #5019 Szólnak, hogy már csak x. hó y.-éig lehet játszani, a havidíjak addig érvényesek. Mivel a karaktered és minden vele gyűjtött/elért dolog nem a tiéd, hanem ő tulajdonuk, a havidíj lejárta után azt csinálnak, amit akarnak. -
Hoz_Hun #5018 Huh, azért pocsék lehet ilyen sorsra jutni... -
#5017 Nem tudom megmondani jogilag hogyan is menne ez a dolog, de voltak mar olyan jatekok amik eleinte fizetos tartalmat nyujtottak, majd erdeklodes hianyaban free mmokent a reklamokbol es az itemshopokbol tartottak fent a servereket. -
#5016 Nem teljesen igaz, mert bar benne volt MC, csak "trukkozve" lehetett bejutni, es eleinte nem dobtak semmit a bossok (allitolag) ... persze ezt eleg hamar javitottak, es amugy is akkoriban a tobbseg meg stvben gankelte egymast :d ... viszont abban egyetertek hogy wotlk es warhammer megjelenesig van maximum idejuk a funcomosoknak hogy helyrepofozzak a jatekot, kulonben tenyleg Vanguard sorsra jut.