Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
azzal a csirkével akit elsõ küldibe kísérsz el, hol is lehet találkozni megin? behajtanám az adósságát rajta 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

TDC Geronimo
Whispelj Isabellre vagy Elderathra az invért nub :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

genRob
Békés.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

AntiHero
Sziasztok.

Tud valaki adni meghívót/vendég kártyát vagy mit?

Szeretném kipróbálni a játékot. Ezelõtti Hellgate: London "csalodásom" óta nem veszek lutrira játékot.

Nagyon megköszönném ha tudna valaki adni. E-mail címet adk ha valaki ír nekem privátot.

Köszi

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tudna valaki feltenni 1-2 képet, akinek 8800GT, Core2 2,66GHz-es proci, 4 GB RAM van a gépében? Szeretném látni, mit lehet max kihozni a játékból egy ilyen konfiggal?!
Elõre is köszi!

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

kisfigi
Szintén, de legalább bennt vagyok😊 mi a karid neve?

Destiny. The design is clearly ancient.

0Fritz0
Bejutottam a Fury-ra, de mindjárt bealszom. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kisfigi
ekkora peched nemlehet komolyan😄😄😄DD
Most reggeltem furyra😄DD^^ Épp miután elmentél pár perccel engedett karit csinálni😄

kisfigi
Lehet hogy ezek direkt nem mennek aludni fakk😄 Na mind1 ennek már nincs értelme, jóccakát csá.

na jóccakát.
én beleuntam -.-

kisfigi
HA esetleg mennél másik szerverre, vagy bejutnál a Fury-ra akkor irj plz😄

Mr_no_NaMe
Hagyjad biztos azthiszi, hogy az apjával társalog. Ennél szebb wowkocka bizonyítványt nem is mutathatott volna.
kisfigi
Délután 5? 3-4 körül próbáltam én elõsször és már akkor is fullon volt...:S
És már tényleg eléggé idegesít...

nekme már kezd kibaszottúl elfogyni a türelmem.
röhej, hogy délután 5-tõl nem lehet belogolni erre a qrva serverre ><

[HUN]Crassus
bújd át a topikot elõször.......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kisfigi
Az elõbb még 2 szerver volt heavy load, mostmár csak a Fury.. van vmi mozgás ott😄😄
Ez ad egy kis morált az enterezéshez😄

Szerintem nálad nem stimmel valami. Még jó, hogy el nem küldted a picsába... Már elnézést a szóhasználatért! Õ csak a véleményét írta le. Ezerszer jobb, mint pl.: "mikó lesz máá tõrt szeró???" <- és ehhez hasonló kommentek.

Nem kell egybõl lehordani valakit csak azért, mert nem azonos a véleményetek!

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

kisfigi
óóó h aza... kössz szépen😄😄

Magh
Ha megvárod a 30 másodpercet, nem dob ki desktopra.

kisfigi
A játékban lehet egyáltalán olyat h log-out?😄
Mert elég idegesitõ hogy mindig amikor karit akarok váltani ki kell lépni teljesen, aztán vissza😄

Zsoltika 007
Ha valaki tudna adni egy vendég kódot nagyon hálás lennék! Én is kiváncsi vagyok milyen.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

[HUN]Crassus
már bocs,de az eddigi hozzászólásaid alapján meg is érdemled,hogy buktad a 12k-t remélem már holnap abbahagyod!
ez qrvára nem a te játékod,boldog vagyok,hogy nem jön be!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Mr_no_NaMe
Én is azon vagyok, hogy megszeressem..na viszem tovább
én az elsõ 5 szintbõl nem vonnék le semmilyen következtetést -.-
pláne ilyet nem...

Mr_no_NaMe
Nah elvittem egy demo-t Tortugebe...hát nem nagyon fogott meg a játék :S
Jönnek hármasával a szörnyek és spellcast, spellcast semmi egyéb. Ráadásul ez a csõben való mozgás nagyon idegesítõ. Remélem nem ennyibõl áll a játék mert akkor már sajnálom azt a 12k-t..
kisfigi
Hehe😊
Én is erre gondoltam, hogy olyan 11-12 fele már tuti lessz aki elmegy aludni, és akkor ha nemis nyomok le vmi maratont de legalább elkezdem😄
Addig meg különbözõ szervereken próbálgatom a class-okat, mert még nem igazán ismerem mind😊

aham, bár az enter gomb szép lassan már elkopik 😊)
viszont ha törik, ha szakad, elkezdtem a guardian-om, még ma, lassan elkezd úgyis a casual tömeg szállingózni az ágyikóba...

közben Arthur királyt nézem, tökéletes bevezetõ a játékhoz 😊

ez is csak nálad volt.
nálam pöpecöl felment elsõre, ahogy a nagykönyvben meg van irva.
full intel system + nvidia ftw.
minden gamma bugmentes, szal' nemtom minek itt a problémázás holmi textúra, meg installgondok körül xD

egy óra installálás után azt mondja nem jó az install. de egy reinstall megoldhatja.
és ezért én fizettem...

aut viam inveniam aut faciam

hallod Malav meggondoltam magam, 8kor autoba ultem, go MM, 8:20kor mar boldog aoc tulajdonos voltam :d
lattam super mario galaxyt is, az lesz a kovi befektetesem, ha majd ugy erzem, hogy elfog a vasarlasi laz ;o)

anti hero

kisfigi
Szerinted érdemes várni?

nálam perfekt, semmi gfx bug, meg még ingame buggal sem találkoztam...

Nethyrrea
betöltötte tortage-t, erre valami textúrahiba adódott és minden elkezdett villódzni, úgyhogy inkább kiléptem. másnak is volt ilyen?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

kisfigi
Maga szerver az van sok ahova felmehetsz, csak ahova én (mi) próbálunk feljutni az pont tele van, és nem enged fel😄

3 szerver van öszvisz? www.ageofconan.hu ezt irták.. igaz ezek preferált szerverek.... Van böven szerver vagy szükösködtök?
kisfigi
nem vagy egyedül ezzel😄

genRob

Hol laksz? Borsodban akkor érdekel a dolog személyesen átveszem...
Jelezz ha igen...
pontosabban?
mibõl mennyi van?

nem birok bejutni a fury-ra -.-

TDC Geronimo
Egész jó.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

genRob
Lesz egy eladó bontatlan példányom. Kicsit túl lett szervezve a dolog. Vkit érdekel esetleg 10ért? Hétfõn tudom küldeni.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

elõrendeltem a játék gyûjtõi kiadására a cdgalaxisnál, de elég sok rossz kritikát hallottam a játékról. szeretném kipróbálni... végülis már régóta várok a játékra! 😊 ha esetleg valaki tudna küldeni nekem egy "meghívót" azt nagyon megköszönném!

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

MeoH
Belepesnel EAnel is volt gond. Akkor a GMek azt irtak, hogy ha lehet hanyagoljuk a passban a szamokat. Ill. ellenorizd, hogy tenyleg EU verzios kliensed van, mert ha US akkor nem jo helyre csatlakozik es azert nem fogadja el. Es aki nem jut be a Fury-ra, ajanlom neki az Aquilonia szervert, ami ugyanugy pvp szerver. Nem kell megijedni az RPtol, igazabol nem sok jelentosege van. Itt mar alakulgat 1 nagy magyar guild.

fuck mmo's..i.,

classeloszlás milyen a guild-ben?

Luise
szasztok! van valakinek 1 ilyen vendégkártyája? szeretném megnézni a gémet, mielött megveszem. ha visszajelzel, adok émilcímet. köszi!

aquilonia
kisfigi
kb. meddig lessz ennyire terhelt a fury? hogy mikor érdemes próbálkozni😊
Meg ugye ez nem lessz olyan késõbb is (mint pl. a silkroad) hogy tele van állandóan a server és nem lehet játszani... szóval hogy késõbb ez beáll igy normálisra?

Van a fury.n kívül alternatív server ahova a kedves honfitársak mennek?

Beengedett.Lehetséges ,hogy kicsit túlterhelt a rendszer

faja

nekem is ez a gondom