Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tud valaki adni meghívót/vendég kártyát vagy mit?
Szeretném kipróbálni a játékot. Ezelõtti Hellgate: London "csalodásom" óta nem veszek lutrira játékot.
Nagyon megköszönném ha tudna valaki adni. E-mail címet adk ha valaki ír nekem privátot.
Köszi
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Elõre is köszi!
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Most reggeltem furyra😄DD^^ Épp miután elmentél pár perccel engedett karit csinálni😄
Destiny. The design is clearly ancient.
én beleuntam -.-
És már tényleg eléggé idegesít...
röhej, hogy délután 5-tõl nem lehet belogolni erre a qrva serverre ><
Ez ad egy kis morált az enterezéshez😄
Nem kell egybõl lehordani valakit csak azért, mert nem azonos a véleményetek!
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Mert elég idegesitõ hogy mindig amikor karit akarok váltani ki kell lépni teljesen, aztán vissza😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ez qrvára nem a te játékod,boldog vagyok,hogy nem jön be!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
pláne ilyet nem...
Jönnek hármasával a szörnyek és spellcast, spellcast semmi egyéb. Ráadásul ez a csõben való mozgás nagyon idegesítõ. Remélem nem ennyibõl áll a játék mert akkor már sajnálom azt a 12k-t..
Én is erre gondoltam, hogy olyan 11-12 fele már tuti lessz aki elmegy aludni, és akkor ha nemis nyomok le vmi maratont de legalább elkezdem😄
Addig meg különbözõ szervereken próbálgatom a class-okat, mert még nem igazán ismerem mind😊
viszont ha törik, ha szakad, elkezdtem a guardian-om, még ma, lassan elkezd úgyis a casual tömeg szállingózni az ágyikóba...
közben Arthur királyt nézem, tökéletes bevezetõ a játékhoz 😊
nálam pöpecöl felment elsõre, ahogy a nagykönyvben meg van irva.
full intel system + nvidia ftw.
minden gamma bugmentes, szal' nemtom minek itt a problémázás holmi textúra, meg installgondok körül xD
és ezért én fizettem...
aut viam inveniam aut faciam
lattam super mario galaxyt is, az lesz a kovi befektetesem, ha majd ugy erzem, hogy elfog a vasarlasi laz ;o)
anti hero
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Hol laksz? Borsodban akkor érdekel a dolog személyesen átveszem...
Jelezz ha igen...
mibõl mennyi van?
nem birok bejutni a fury-ra -.-
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
fuck mmo's..i.,
Meg ugye ez nem lessz olyan késõbb is (mint pl. a silkroad) hogy tele van állandóan a server és nem lehet játszani... szóval hogy késõbb ez beáll igy normálisra?