12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#6135 na de akkor mit csináljunk itt ? :D sorvadjon el a topik ? így legalább szem elött van . ;) -
#6134 Nem magamra gondoltam én nagyon jól elvagyok az ageofconan.hu fórumon :). Csak épp nem értem más játékok miért itt vannak kitárgyalva :). Oké, hogy csalódtál a játékban és még sokan mások is de attól még nem kell szét offolni a topickot :) nincs igazam ? "Emberek vagyunk különböző elvárásokkal..." -
#6133 akkor mond meg milyen infóra van szükséged AoCról. -
#6132 Nekem végül is tök mind1 csak ritkán nézek be mivel ez a topic erősen halott be is lehetne zárni mert értelmét nem látom, hogy WAR és egyéb infók itt vannak megtárgyalva aki meg esetleg a játékról akar olvasni valamit "30" oldalt olvasson vissza a sok off miatt. -
#6131 topicod -
#6130 szóval kettes voltál nyelvtanból, ja vágjuk -
#6129 open bétára senkit nem választanak be, előrendeléssel lehet bekerülni + closed bétások folytathatják -
#6128 a warhammerben pve terén még valami ujat is alkottak ha jól tudom mert lesz valami olyan cucc ami nem solo quest de nem is gruppos hanem valami csapatos:D na szal értitek xD -
#6127 Esetleg lenne valami jo aoc temad? -
#6126 Ahogy látom a helyzet változatlan megy az off ezerrel :) -
Chris #6125 Akkor olvasd el mégegyszer, mert elég rosszul sikerült.
-
#6124 warhammer eliraszt, hogy alig lesz pve tartalom, csupán lvl 40-ig ha jól olvastam, pve raidelni lehet majd benne? elöre is köszi, majd valahogy ki szeretném próbálni a játékot (fizetés nélkül), remélem beválasztanak open betara.. -
#6123 26.-ig még aktív az accountom :P -
#6122 Még offlineok a serverek. -
#6121 Nem azt kérdeztem, hogy téged érdekel-e, hanem hogy van-e valaki, aki rendelkezik aktív accal és esetleg megnézte, hogy milyen. -
#6120 szerinted érdekel ? :D de mintha erre a hétre ígértek volna vmit. -
#6119 Új patchről valaki valamit? -
foxxi #6118 érdekes lenne... -
Bhalage #6117 nincsen : ) -
#6116 sziasztok, - kerestem, de a kereső nyomát nem találta - van a játéknak magyarított változata?
Köszi előre is a válaszokat... -
#6115 -
#6114 xD -
Bhalage #6113 Why so serious? -
#6112 Itt mindent megtalálsz. -
dániel222 #6111 jójó de mi az?? -
#6110 nna az ehez nincs :D -
dániel222 #6109 aha.és valahol olvastam olyat h tört szerver.az micsoda?? -
Bhalage #6108 úgy működik, hogy fizetős : )
havidíjat kell fizetni, ha játszol.
Ha megveszed boltban és regisztrálsz akkor a játékhoz jár egy ingyen hónap, de ha folytatni szeretnéd, akkor utána fizetni kell : )
nem tudom pontosan, hogy az AOC letölthető-e, mert vannak MMOk amik ugyan "ingyen letölthetők", de az MMOk úgy működnek, mégha le is tölthetők maguk a fileok, akkor is meg kell venned 1 regisztrációt + fizetned kell később ugyanúgy. -
dániel222 #6107 Sziasztok új vagyok MMO téren de szeretnék ilyenekkel jáccani.Azt szeretném kérdezni h lehet ezt ingyen jáccani??Vagy fizetni kell érte??Le lehet tölteni valahonnan vagy csak boltban megvennii?? -
#6106 Elég viccesek ezek az irományok. -
Chris #6105 "Mindenesetre a második negyedévben olyan 13 millió dollárnyi aprópénzt sikerült összekuporgatni az AoC bizniszből, ezért a Funcomnál azóta is mindenki mosolyog."
Ilyen ostobaságot leírni... Ha nem ért hozzá, nem néz utána, ezt a részét minek kell erőltetni?
-
#6104 Age of Conan helyzetjelentés
Birdy, 11:22 - PC X360
(GamaSutra) Folytatódnak a holland Funcom sikerei, az Age of Conan ugyanis immár 415,000 előfizetővel büszkélkedhet. Eddig több, mint 800 000 példányt adtak el a játékból, szóval azért némi lrmorzsolódás is tapasztalható. Mindenesetre a második negyedévben olyan 13 millió dollárnyi aprópénzt sikerült összekuporgatni az AoC bizniszből, ezért a Funcomnál azóta is mindenki mosolyog. A GC alkalmával zárt ajtók mögött bemutatják az új DX10-es grafikai motort, ami tovább turbózza az amúgy is figyelemre méltó grafikát. Hamarosan indul majd a lengyel és orosz lokalizált verzió, de 2009 második felére az ázsiai piacokat is szeretnék bevenni. És ami sokak számára biztos jó hír, gőzerővel készül az X360-as verzió is.
from hardwired -
#6103 A 14millios szam sztem jo fajta marketing duma, barmit is takar, sztem kicsit santit. Az 1misi kb realis. Jel.pillban 8 NA/EU szerver van, ebbol 5 perma light telitett, 2 normal/heavy, es 1 perma heavy. Lightot 2,5k playerig, mediumot 4,5kig, heavyit pedig folotte ertendo. Szoval ok, hogy nem mindig onlajn mindenki, de a 100k is igen csak necces... Korea 37 szerver normal/heavy allapotban, valszeg hasonlo parameterekkel mint az EU/NA szerverek, a max player pedig 6,5-7k kornyeken lehet szerverenkent, de sztem ezt EU/NA szerver sosem erte le. -
Chris #6102 A 14 millió eladott darab is elég fura, bár közel sem lehetetlen, én csak az előfizetői számra reagáltam. Amúgy az a cikkecske, amit Bíszt linkelt önmagában egy nagy vicc, mmo-san szólva egy óriási self-pwnage:
"Örömmel tudatjuk, hogy eladtunk 14 millió darabot az L2-ből, és ezzel az északi-amerikai és európai előfizetőink száma a hihetetlen 100.000-es számra ugrott. A termékünk nagy kedvencként debütált és folytatódik sikere, mint az elite pvp játékosok első számú kedvence."
Tarkóncsapnám a szerzőt legszívesebben, egy ingyen zsíroskenyérosztásra többen jönnek el, mint százezer.
-
#6101 Szerintem volt :) Preludeban sem volt olyan rossz, de c1-c2 kozott kerultek bele olyan dolgok amitol tenyleg jo lett a clan/alliance szintu pvp es kb tenyleg a csapbol is l2 folyt. Utana koltoztem enis veglegesen wowba. :) -
Chris #6100 Márpedig sajnos így van, amúgy is az érdekeik azt kívánják, hogy minél nagyobb "biztos" bevételt mutassanak ki, tehát az ilyenek általában erősen fölfelé kerekítenek... emiatt vannak az elrugaszkodott netes közlések nekünk, a plebsnek. :D
Aranykora nem most volt szerintem, már ha volt neki egyáltalán, mert kijött, rá pár hónapra a wow is és onnantól kezdve az árnyékában volt kénytelen tengődni.
-
#6099 az egy nagyon beteg világ lenne ahol a L2nek 15 millió aktív előfizetője van:D -
#6098 Ebben lehet valami :d -
Probatbicol #6097 De ezek a táblázatok mind az előfizetéses mmo-kat tartalmazzák, ázsiában meg nem az a divat, hanem az item mall. Lehetetlen is őket összehasonlítani, mert a f2p mmokban minden egyszer legenerált account 'aktív' míg mennek a szerverek.
Így simán el tudom képzelni, hogy egy Mapple story-nak van 15 mill. accountja, mert az is benne van amivel 10 percet játszottak összesen. -
Kipu1 #6096 Szerintem a costumers és a subscribers közötti különbségben van a kutya elásva. Az egy dolog hogy egy játékból eladtak x millot évek alatt, az meg egy másik dolog hogy aktuálisan mennyi aktiv előfizetőjük van.