12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#6655 kösz , viszont -
mephisto11 #6654 hehe degáz vagy ember... -
#6653 ja olyan pvp nincs máshol....csak jobb
-
#6652 Nem kell foglalkozni azoknak a sírásával akik nem aktív Conan játékosok és ebben az évben be se logoltak! Nagy patch kijavította a fő hibákat a játékban. Kezdenek visszaszivárogni a régi játékosok és egyre több új ember jön Fury meg az Aqulonia szerveren van ember böven és ilyen pvp nincs egy nagy névü játékban sem. A játék nem fog megszünni emiatt felesleges aggódni. -
#6651 Ha a Vaterára gondolsz akkor én onnan vettem bontatlanul azóta is azzal játszok -
#6650 Én jó időbe kezdtem el ezek szerint.Elég gáz lehetett akkoriba a játék!
A lényeg az hogy nekem ujat tud nyujtani a játék egyenlőre XD! -
#6649 http://www.conanarmory.com itt az armory bár vanak benne variációk de szerintem régiek.ezért kérem ranger feat táblát, ha valaki tud valamit segítsen.
http://www.ageofconan.hu/ itt tudsz informálódni AoC-ról
-
#6648 Én betaztam és rögtön megvettem játékot megjelenésnél. Asszem 4-5 hónapig bírtuk és azután otthagytuk mind. -
Cence #6647 veteránról 100%-ban bontatlanul adják? Vagy lehet átverés is?
armory? a linket megtudnátok adni meg a játékkal kapcsolatos oldalakat mint pl wiki meg ilyenek?
elöre is köszi -
#6646 valaki tudna adni egy ranger FEAT táblát(bow) armoryn!előre is kösz -
#6645 Lehet hogy így van, de én nem így tapasztaltam (lehet azért mert a "nagy patch" után kezdtem játszani. -
#6644 AoC siralmas indulása után nemhiszem, hogy nagy sikerre számíthatnak még, ha jó is lesz akkor se. Az emberek bizalmát ez a cég elveszítette tavaly :s -
Cence #6643 veteránról 100%-ban bontatlanul adják? Vagy lehet át b..szás is? -
Cence #6642 nem nagyon hallottam róla még csak a conannal kapcsolatban, vannak akik azt mondják h bezárják a conant ha kijön vannak akik azt mondják h csak kevesebb szerver lesz.
továbbá nem tud vki vmi oldalt esetleg torrentet honnan tudnám letölteni Conant? ahonnan leszedtem hibás mindig arra hivatkozik h nincs vége az arhívumnak... -
RaSzTaH #6641 csak amit egy cikkben olvastam :( -
#6640 Valaki tud valamit a Funcom új mmorpg-ről? Secret world a neve. -
foxxi #6639 -
#6638 Szerintem is az AoC a legjobb én is próbáltam mindegyiket. -
#6637 Véleményem szerint az AoC a legjobb
Wow: vérpistike barát farmolsz 1000 el szinte nulla pvp cél legjobb pve
Eve: hosszú idő kell a játék elsajátításához és kicsit jellengtelen ,hogy ülsz a kariddal az ürhajódban és kb ennyi szinte minden ugyanúgy néz ki az ürben elég nehéz változatossá tenni a tájakat pvp elég jó de sokat veszíthetsz ha kilönek.
Warhammer: többnyire populációs inbalance és az egyes classok közötti 0 balance bugyuta ostrom pve tartalom nagyon gyenge pvp csak csapatban jó és ott is csak bizonyos classokkal
Lotro: (keveset játszottam anno) jó feeling talán az egyik legjobb pve viszont pvp ebben van a legkevesebb a játék a pve-röl szól
AoC: Fentiek közül messze a legjobb grafika és a legjobb pvp élmény. PvE valahol a wow után jön. Ezt kapod meg a legolcsobban kijavították a régi hibákat az én véleményem szerint jelenleg ez a legjobb a fizetös a nagy nevek közül. -
Cence #6636 sikerült meg minden majd most fogom leszedni ujra meg kirpboálni mert requiem kezd uncsivá válni... 1 gamet keresek ahol a megszokott társaság elvan tudunk mit csinálni...stb -
darkling #6635 Eladó egy bontatlan Collector's Edition 5.500,- Ft
Személyesen átvehető Kecskeméten vagy előreutalás + posta. -
#6634 játékon belül a chat-be írd be: /claim és egyböl megkapod de csak 40 körül tudod majd használni a hátast viszont a bag az jól jön kis szinten is. Sikerült életre kelteni a gamét? -
#6633 /claim -
foxxi #6632 Az account oldalon kell regisztrálni a kódot. -
Cence #6631 az acchoz van 1 snow mamut, hogyan tudom elöhozni v vmi? -
#6630 Akkor ingyen játék :) Mondjuk jól le is gankelték szegény friss 80-as demomat. -
#6629 Pending - még nem vonta le, ergó nem él az előfizetés. Legalábbis más MMOknál így működik. -
#6628 Igen, közben megtaláltam a fórumon.
Amúgy ha a subscription "pending'-et ír, akkor még nincs feldolgozva? Mert máshol a már aktív előfizetést jelzik így, itt viszont az én régi (2008-as) ciklusom is "approved". És mivel nincs pénz a számlámon, nem vonhatott le 15 eurót... -
#6627 Február 28-ig lehetett ingyen transferelni. -
#6626 Ez érdekes, van vagy 500 Ft a számlámon, nyomtam egy 1 hónapos subscriptiont véletlenül, erre most tudok játszani. -
Cence #6625 irtam supportnak hátha elég azcsak
tyazért -
#6624 esetleg próbáld itt megkérdeznihttp://forums-eu.ageofconan.com/ -
#6623 Miért nem leeht karaktert transferelni? Pár hete néztem és még ingyen lehetett. -
Cence #6622 noh valami nagyon nem jo nálam akkor mert reggeltem 7 napos trialt, saját acc már és igy is ugyanez a problema, viszont nem ütök félre és nincs capslock se benyomva...
valakinek valami ötlet?
ty -
Cence #6621 igen tudom mit jelent de nincs beragadva meg semmi ezért nem értem :S
mert a honlapon beenged és semmit nem nyomok meg csak beirom ugyanazt... -
#6620 esetleg caps lock benyomva maradt? mert betüméret "érzékeny" beléptetö cucc. -
Cence #6619 [IMG][/IMG]
ezt miért irja ki? felraktam a gamet elindul minden viszont mikor be akarok loggolni ezt irja ki, a haverom akié az acc pedig feltud lépni vele probléma nélkül bármikor, mindent helyesen irtam be sőt a honlapre is felenged vele csak a gameba nem nagyon valami ötlet? :S
ty -
#6618 1 próbát megér én nemrég vettem 2hónapos feltöltő kártyát hozzá akciósan a cd galaxisnál 4000ft még péntekig. Játékosok vannak. Viledj-el egy guildben vagyunk ha jössz gyere fel ventrire egész jó kis társaság van és jó kis pvp mókázás. -
mephisto11 #6617 én azt ajánlom hogy loggolj be és nézz körül és megkapod a kérdéseidre a választ!viledj éjjt nappallá téve játszik vele...ha ismered gondolhatod hogy nem szar...jah és vannak bőven playerek is! -
Cence #6616 játékosokkal, hogy áll? olvasgattam és volt aki azt mondta hogy nagyon kevesen játszák..stb volt aki rácáfolt meg ilyenek?