12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Cence
    :) te mindenhol ott vagy nigger?
  • kakimakika
    Cence, még mindíg ezzel tolod?? hahhaa...Na hány karit kezdtél mostanában, tuti mindet lekreáltad már!!!
  • Cence
    beléptem a játékba egy lvl 1 es karakterrel, kezdtem egy nekrot meglesni milyen, valami oknál fogva kaptam rögtön egy guild invitet. Beléptem és a következő Message of the Day-t kaptam

---------------------------------------------------------
    Welcome to - The Masters
    ---------------------------------------------------------

♥ Allied : Secret Order
    ♠ Non Atacking Pact with everyone.
    † Enemy : SCUM, Locust, Enslave-
  • PanzerWolf
    Ha valakit érdekel akkor van egy eladó AOC Collector's Editon 8k-ért.
  • Cence
    furyn akkor érdemes kezdeni ha van pvp tapasztalatod illetve tudsz játszani a kariddal... amig ezeket nem tudod ill nem vagy lvl 60-70 (rangert kivéve persze) addig undorodni fogsz a gametól mert minden bokorban azt lesik, hogy mikor ölhetnek meg....
  • Stigmata
    Nincsmit :)
    Aquilonia Rp-Pvp ^^
  • BetonK
    Jaja, várok, ma már úgyis csak azt tettem...:)
    Viszont köszi a segítséget!
    Te melyik szerveren játszol?
  • Stigmata
    Nah ilyet :)
    Várj még egy kicsit, valszeg még "feldolgozás alatt" van a dolog. :)
  • BetonK
    De engedte:D
    és azt írja,h 1 hónap játék, playable...
    már csak a játék nem enged be.
  • Stigmata
    Azt nem fogja engedni ebben az országban :D
  • BetonK
    és ha pay by cash-re megyek?:)
  • Stigmata
    Bizony, csak akkor fog beengedni ha kitöltöd a bankkártya infókat. Én is gc-vel fizetem, de meg van adva a bankkártyám. :)
    Általába minden mmo-nál kötelező.
  • BetonK
    ja,h nekem még ott az updatere kell mennem,és ott megadni bankkártyát meg ilyenek?
    csak pont azért vettem gc-t,h ne adjam oda kártyaszámom, és stb...
  • Tababo
    Ha a Furyra jössz keresd a Death Wish-t.Ők is PVE-znek és nem csak a pvp megy.Persze a pvp a lényeg.

Ha rp fan vagy akkor Aquilonia.
  • Stigmata
    Account managment-en belül van egy olyan hogy "Use a Key", oda kell beírni, asszem van is egy olyan rublika hogy upgrade to full version, már nem emlékszem pontosan :)
    Ezután meg ugye bankkártya szám stb, anélkül nem fog működni.

A Supportban pedig megbízhatsz nyugodtan ha a tényleg a hivatalos supportnak írtál, habár tényleg jobb ha megoldódik a dolog.
  • BetonK
    Nem enged be sajnos...
    Annyi történt azóta,hogy írtam a supportnak, akik válaszoltak is, annyi,hogy nem észlelik,h valamit is megadtam volna az acc-hoz, és hogy küldjem el nekik a kódokat (eredeti+gc) emailen. Egyenlőre visszaírtam nekik,hogy nem gondolom ezt teljesen biztonságosnak:)

Lehet szar helyre adom meg?
    hová kell?
  • Stigmata
    Szerintem nem az alapján kéne dönteni hogy melyik szerveren vannak többen :)
    Az Aquilonia Rp-Pvp szerver, akit csak a Pvp érdekel az Fury-ra menjen.

BetonK: Elméletileg ennyit kéne tenni, a játékba nem enged be?
  • BetonK
    Sziasztok!
    Ha trialos accom szeretném folytatni, akkor csaka megfelelő helyen az acc managerben megadom a kódot, és várok,amíg nem lesz befagyasztva?
    mert ezt tettem, de egy órája semmi.türelmetlen vagyok?
    köszi
  • vzajcev
    Akkor azt mondod a Furyn érdemesebb kezdeni? Itt vannak most a legtöbben
  • Tababo
    A furyhoz képest viszont kevesen vannak.Black Castle-ban soha nem találkoztam senkivel.
  • Solid Snake
    Tömegek mocorognak pl.az Aqulonián a kezdő területen :)
    folyamatossan zajlik a csata
  • Cence
    :)
  • Saccard
    Megoldódott és már játszottam is egész pofás kis gamma:P
  • Saccard
    Üdv all tudnátok segíteni? Letöltöttem az eu-s verziót regeltem akkot amivel elv. 14 napos ingyenverzióval kipróbálhatom, de vmiért nem fogadja el amikor be akarok lépni, pedig az account managementnél ottvan h 14 napos trial. Előre is köszönöm!
  • domy75
    Köszi szépen Gear. Nagyon sokat segítettél.
  • Gear
    Kemi linkje nem lett jó:) talán így jó lessz :)
  • Gear
    Kemiitt kikötőben beszélsz a manyussal majd Old Tarantiaból tovább.
  • domy75
    Sziasztok, valaki le tudná nekem írni az utat Kehmi-ből Chonarc Village-ba. Gondolom Old Tarantiából kell eljutni oda de nem találom az utat vagy aki elvisz. Köszi.
  • Jeffjohnson
    Lehet az a gond ,hogy nem volt tölük senki online. Szoktak néha globalban is hírdetni de ha kicsit lentébb olvasol akkor korábban írtak ide sg-re írj valamelyiküknek privit.
  • Solid Snake
    Hogy tudok rá keresni az enslave klánra?
    Mert nekem úgy tűnik hogy nem jó a kereső mert rákeresek és nem találja a klánt és a tagokat se!
  • Unreal1942
    Látom van pörgés.
    Akad egy eladó collector kiadásom minden tartozékával és egy lvl 80 as guardian karival.
    Én nem fogok visszatérni. Nekem a kezdeti két,három hónap teljesen elvette a kedvemet.
    Igazából már a passomra meg ilyenekre sem emlékszem, de csak ki lehet nyomozni valahogyan ha érdekel valakit.
    Az ár alku tárgya privátban.
  • dr Kotász
    Várj még fél órát.
  • kraven81
    Sziasztok! Nem tudjátok, hogyan lehet reaktiválni az accot? Probáltam, ki is irta hogy reavtivated de még mindig frozen.
  • Cence
    lol
  • Tababo
    Nem a pvpvel van bajom.Ma is öltek eleget.4szer öltek meg pontosan.Mind a 4 emberrel beszélgettem utána és nem én kezdeményeztem.Mind a 4 1vs1 és kb olyan szinten mozogtak mint én.Nem voltam mérges jót hülyültünk.Ma történt Aquilonián:38as barbár az úton gankelt kicsiket aztán globálba beírta húú de kemény gyerek vagyok.Csak kicsit nevették ki illetve fikázták le.Csendben maradt a srác.XD

Na de mind1.Mindenki játszon ott ahol szeret.
  • Cence
    hát csoki ha nem is 13 de 14 nem gond az életkor amugy mindig de néha látszik...
  • Csokimano
    Ennyi faszkalapot... Átlagéletkor 13 körül, mi?

Ökör banda.
  • Jeffjohnson
    ott azért sírnak ha megölik őket :)
  • Cence
    továbbá global cset na most az h ott mit láttál nem sok mindent jelent... most van trial bármelyik birka feljön (és hidd el nekem feljön) lepofázza a játékot és hirdeti azt ami szerinte a best nem csak ebbe a játékba van hidd el sok más gameba is csinálják ezellen nem tudsz tenni de nem a szerver hibája, ugyanugy felmennek az aqualoniára is és ott is megcsinálják...
  • Cence
    elmondjam mi a jo nekik?

nekik lét itt megszerezni a pvp rangokat mert nagyobb szinten nem tudják lásd a rangert pl... ezért csinálják ezért gankelnek... ez hátrány szerintem is, de feltalálták az instance váltást, ha már nagyon unom én is akkor váltok és tadam minden megoldodott ajánlom neked is ha esetleg érdekel még (amit veled csináltak az nem pvp az 1 szar dolog szerintem is nem látom én se sok értelmét, hogy sok kis lvl es OP karival verik magukat... de GG nekik)