Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wow-ot többször is azért hagytam abba, meg akkor elég volt belõle egy idõre.
aoc-ot viszont untam. de szó szerint. 30 szint környékére már szó szerint uncsi volt (legalábbis nekem). lehet 80-on tök más lett volna, de mikor az ember 30. szint környékén már azon filózik, hogy "omg ez uncsi és még 50 szint hátravan", na az már gáz. és a mai napig is úgy érzem, hogy az aoc csak kidobott pénz volt, mig wow-nál ezt vhogy nem érzem.
plusz nekem az aoc gfx-e sem igazán jött be egy idõ után. lehet hülyén hangzik, de nekem a wow kicsit csiricsáré, de színes(pink palavértek pl xD), eltúlzott méretekkel rendelkezõ (bazi nagy vállvédõk, bazi nagy fegyverek), kicsit rajzfilmszerû világa sokkal jobban bejön, mint egy hûderealisztikus, hûdedarkos, sötét szinekkel operálgató szinvilág.
izlések és pofonok, ahogy mondani szokták, mindenkinek más szimpi
Más ha azért csukod be hezitálva, mert már 3 évet ültél a mögötte lévõ szobában és meguntad a négy sarkot, meg más ha bekukkantasz és úgy becsapod, hogy majd kiszakad a keret. 😄
a "felmelegített leves" meg te is tudod, hogy már nem olyan, mint az igazi x)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Collectors kiadás! Augusztus 26.- ig feltöltve!
Mamut,ló, és 5 gold!
lvl 80 guard és lvl 23 hox pve dagon szerveren!
12 ezer Ft.
[email protected]
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Teknót hallgatsz buzi-e vaty?
Metált hallgatsz buzi-e vaty?
Reppet hallgatsz buzi-e vaty?
Volt egy guildtársam aki nagy elõszeretettel használt egy bizonyos szóösszetételt, amely jelen esetben épp ide illik: "SZARDMÁLE"
A kedvedért a nevüket is elárulom, h le tudd szarozni: Helloween, Manowar, Iron Maiden, Blind Guardian, Running Wild
Mostaniak: Within Temptation, Nightwish, Sonata Arctica, Hammerfall, meg még vagy 100 millió...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mostaniak: Within Temptation, Nightwish, Sonata Arctica, Hammerfall, meg még vagy 100 millió...
Hozzátenném mielõtt jön az ugatás, h egyikük grafikája se olyan király mint a WoW-é, és nem is forrtak ki még annyira. <#mf2>#mf2>
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Flémre fel! 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
fogadjuk kiskorodban is tele volt tapétázva a falad az éppen imádott együttesed posztereivel x)
Eddig legalább 4-5 gém lett lefikázva, most konkrétan melyik kettõre gondolsz? 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
anti hero
Már most béta állapotban is három kört ver az aocra, látszik a kiforrottság, az átgondoltt koncepció, szuper kezelõfelület, stb. Több karrier alap, morál és taktikai képességét végigolvastam... Legutóbb ilyen izgalom és elégedettség talán csak a daoc meg a wow elején fogott el. Többi a topikban.
Kereshetsz ha akarsz ilyen abszolút univerzális igazságokat, hogy tilos a vadonatúj aoc-ot összehasonlítani a 3 éves wow-al, de ha egy csöppet belegondolsz, rájössz, hogy egetrengetõ butaság. Piac, tudod, ugyanazért az árért a legjobbat fogja megvenni a szerencsétlen egyszeri monitorfej, nem fogja megideologizálni, ahogy te teszed. Funcom elbaszta, vagyis a kitûzött célját elérte a játékkal és pont.