Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

/agree

wow-ot többször is azért hagytam abba, meg akkor elég volt belõle egy idõre.
aoc-ot viszont untam. de szó szerint. 30 szint környékére már szó szerint uncsi volt (legalábbis nekem). lehet 80-on tök más lett volna, de mikor az ember 30. szint környékén már azon filózik, hogy "omg ez uncsi és még 50 szint hátravan", na az már gáz. és a mai napig is úgy érzem, hogy az aoc csak kidobott pénz volt, mig wow-nál ezt vhogy nem érzem.

plusz nekem az aoc gfx-e sem igazán jött be egy idõ után. lehet hülyén hangzik, de nekem a wow kicsit csiricsáré, de színes(pink palavértek pl xD), eltúlzott méretekkel rendelkezõ (bazi nagy vállvédõk, bazi nagy fegyverek), kicsit rajzfilmszerû világa sokkal jobban bejön, mint egy hûderealisztikus, hûdedarkos, sötét szinekkel operálgató szinvilág.
izlések és pofonok, ahogy mondani szokták, mindenkinek más szimpi

Ama ritka pillanatok egyike, hogy Wildor védelmére kell kelnem. 😄
Más ha azért csukod be hezitálva, mert már 3 évet ültél a mögötte lévõ szobában és meguntad a négy sarkot, meg más ha bekukkantasz és úgy becsapod, hogy majd kiszakad a keret. 😄

Botond
Ez így van, ezért sem tértél vissza wowba többször is, izé, többször se. -.-
ebben van igazság sajnos, vártam pedig egyeddigieket lelépõ gammát, simán lehetett volna is, a harcrendszer miatt pl simán... de ott van az a de... attól még a wow ne mjó 😄 megyek lotrozni 😄
ezzel csak az a baj, hogy az emberek nagyrésze úgy van vele, hogy "ha már becsukott egy ajtót maga mögött, azon újra nemigen fog bemenni".
a "felmelegített leves" meg te is tudod, hogy már nem olyan, mint az igazi x)

TDC Geronimo
Ne adjátok el az accotokat szerintem. Késõbb még jól jöhet -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AOC acc eladó!
Collectors kiadás! Augusztus 26.- ig feltöltve!
Mamut,ló, és 5 gold!
lvl 80 guard és lvl 23 hox pve dagon szerveren!
12 ezer Ft.

[email protected]

TDC Geronimo
hát...<#pardon1>

0Fritz0
Fröcsög a vér, hullanak a fejek... kell ennél több? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Kis videó a nagy pangásba -.-

Count Adyn
Köszii^^<#vigyor2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
Sok boldogot, nub!
edios
Azt kihagytam, hogy 6k-ért adom. Ha vkit érdekel priv.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

raziel.
Ott várj, megyek érte.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Fritz Von...
Ápdét: megjött a budi kulcsom a CE-hez! Szóval 7k-ért eladó egy lejárt AOC, CE dobozban, x mennyiségû budikulccsal. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Lazarus
Na tessék... már itt is ez a szánalmas téma megy? <#wilting>

Teknót hallgatsz buzi-e vaty?
Metált hallgatsz buzi-e vaty?
Reppet hallgatsz buzi-e vaty?

Volt egy guildtársam aki nagy elõszeretettel használt egy bizonyos szóösszetételt, amely jelen esetben épp ide illik: "SZARDMÁLE"
Running
nem, buta vagyok

AnarchoiD

A kedvedért a nevüket is elárulom, h le tudd szarozni: Helloween, Manowar, Iron Maiden, Blind Guardian, Running Wild
Mostaniak: Within Temptation, Nightwish, Sonata Arctica, Hammerfall, meg még vagy 100 millió...

vagyis divatmetalos vagy

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

raziel.
édzsófkonán <3

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Running
Aki mondja.<#mf2>

Lynx_TWL
within temp, meg nightwishen dolgoztam, jó szar zenék:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Running
Neked kell tudni kint leszel é. 😄 Hánemtom még komolyan.

Seithennin
izé kint leszel?😄

Seithennin
hé ezeket én is csípem😄 kint leszek a Maiden koncerten?😄

TDC Geronimo
ejj micsoda élet lett itt <#idiota>

Running
A kedvedért a nevüket is elárulom, h le tudd szarozni: Helloween, Manowar, Iron Maiden, Blind Guardian, Running Wild
Mostaniak: Within Temptation, Nightwish, Sonata Arctica, Hammerfall, meg még vagy 100 millió...

Hozzátenném mielõtt jön az ugatás, h egyikük grafikája se olyan király mint a WoW-é, és nem is forrtak ki még annyira. <#mf2>

Running
Nana ne hagyjuk veszni a flémet. Szal képzeld gyerekkorom zenehõsei még mindig kb ugyanazok jópár újjal kiegészülve, és poszterek is kint vannak, erre varjá gombot. <#hehe>

Jockey
jaja, kar elszemelyesiteni a dolgot, nagyszeru napi flame volt, de kulturalt formaban, aki akar wow-n, aki akar aoc-n, mindenki megnyugodhat mind2 ceg keres jol, mi meg csak fizetunk, ki miert az ma kerdes..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

0Fritz0
Látom elfogytak az érvek, jöhet a személyeskedés.

Flémre fel! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mindig is imádtam az ilyen tökig elvakult embereket. (majd felébredsz, csak ne sírj nagyon)
fogadjuk kiskorodban is tele volt tapétázva a falad az éppen imádott együttesed posztereivel x)

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

0Fritz0
Kettõ?
Eddig legalább 4-5 gém lett lefikázva, most konkrétan melyik kettõre gondolsz? 😊

Torzonborz
mindkettõ rakás szar és ez nem poén volt.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

0Fritz0
Természetesen az apukánk is erõsebb. 😊

Count Adyn
Kajak uncsi lehet a meló😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Running
Szal még annyit a WoW-ról, h melegeknek való és h AoC A KIRááájjjjj. <#hehe>

Running
Egyébként gondoltam h pár WoW-os beszólással sikerül megpörgetnem a topicot és végre lesz valami olvasnivaló is a munkahelyen. 😄 Mindig van pár aduászom amit be tudok vetni. Régebben a gyûrûkurás szerepjátékos fórumokat dobtam fel egy Tolkien egy köcsög beszólással. Egybõl jött vagy 200 hsz, aztán máris vót mirõl beszélni. 😄

Running
Õ az új denevérember. 😄

0Fritz0
Készült: Gay Pride Parade 2005? 😊

Torzonborz
elég ránézni és elkap a heveny hányinger. 😄

Lynx_TWL
😄

ez a színkombináció olyan fostenger

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Jockey
az, hogy nem hozza fel a linket, már ott kezdõdik..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

AnarchoiD
mi ezen a gagyi ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

:o

anti hero

Nagy játékot úgy lehet alkotni, ahogy a Mythic csinálja, de ezt már többször elmondtam. Ma volt szerencsém bétázni a whoval. Zseniális.
Már most béta állapotban is három kört ver az aocra, látszik a kiforrottság, az átgondoltt koncepció, szuper kezelõfelület, stb. Több karrier alap, morál és taktikai képességét végigolvastam... Legutóbb ilyen izgalom és elégedettség talán csak a daoc meg a wow elején fogott el. Többi a topikban.

Jaj Istenem, fáj ilyeneket olvasni.
Kereshetsz ha akarsz ilyen abszolút univerzális igazságokat, hogy tilos a vadonatúj aoc-ot összehasonlítani a 3 éves wow-al, de ha egy csöppet belegondolsz, rájössz, hogy egetrengetõ butaság. Piac, tudod, ugyanazért az árért a legjobbat fogja megvenni a szerencsétlen egyszeri monitorfej, nem fogja megideologizálni, ahogy te teszed. Funcom elbaszta, vagyis a kitûzött célját elérte a játékkal és pont.

MarkBlade
Ebben igazat adok neked a pénz beszél. Ellenben a wow és az aoc azt leszámítva hogy mmo teljesen más. Más a hangulata más közösséget érint a maga "darkos" 18+ -os kinézetével. Sokan xarják le a bugokat és várnak mert viszont a hangulata jó.De ezt a közönséget is célozták meg. Én is wowztam de ott azért valjuk be a billentûzetet már elbíró gyerekek is farmolnak.. az aoc teljesen más kaliber.
Torzonborz
megjelenés még mindíg 2008. Augusztusban ha minden igaz várható 1 kis videó dömping s vmikor õsszel béta.

s0n1c
nekem se jött be a lotro, ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindenféle világmegváltás címszó nélkül élvezhetõ állapotban adták ki, ezt az aocról sajnos nem lehet elmondani
Seithennin
lotro nem jött be nekem:S eve t még nem próbáltam igazából a mytic es srácoktól várok sokat a warhammerben😛