12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Tomy Lee
    Ok,Conq kiválasztva main karakternek.Aztán most gyerünk max lvl:)
    Majd patch után választok akkor 1 caster-t is.
    Érdemes tehát már most elkezdeni gyűjteni fegyvereket,armor-t a következő karinak?Van arra lehetőség,hogy adott serveren átküldeni dolgokat?
    Köszönöm!
  • Jeffjohnson
    Jelen pillanatban Conqueror patch után a DT is erös lesz de arra számíts ,hogy kb lvl30-40 ig elég gyenge onnantol már kicsit erősebb lesz pvp-ben.

A patch után lesz arra lehetöség ,hogyha van már 50es karid akkor kiválaszthatsz 1 karit ami 50es szintröl indul.
  • Solid Snake
    Barbár
  • Tomy Lee
    Most nincs kedvem 2 melee karit is tesztelni ezért rákérdezek tőletek melyik lenne jobb választás:
    DT vagy Conqueror?
  • RaSzTaH
    inkább ne menjünk bele :)
  • Burca
    Az nem veletlen hogy Walk is ezt linkelte who forumba ;-)
  • RaSzTaH
    az AOCnak tényleg szép grafikája van ezt kár tagadni, bár személy szerint nekem csak a Conan világa nem fogott meg hosszútávon ezért is hagytam abba, de az vicces, hogy mindenki azt az egy képet ragadja ki az aionból amit Te is :) kicsit nézz utána milyen területek vannak még és az közelse a rózsaszín buborékokról meg szivárványokról szól, őszintén szólva nincs is benne szivárvány :)
  • Tomy Lee
    Jól jönne 1 guild számomra ahova beléphetnék..
  • Burca
    Rózsaszin bubokrék ftw :)
    Sokmindenert lehet(ett?) szidni AoCot de a grafikaja az szep. Egy évvel ezelott nem volt nála szebb MMO sztem és bár lehet hogy az Aion szep (crytek engine ugye adja magát) de a látványvilág sokak számára elronthatja az egészet, persze másoknak meg pont ez jön be :P
  • Droughert
    Azon gondolkodom, hogy te komolyan gondolod azt a sok hülyeséget amit itt leírsz?
  • Cence
    azért lássuk be, Aion nagyobb reklám háttérrel szolgált mint Age of Conan, ha sorolhatnám, kb a WoW szintjén van Reklám ügyileg! (talán ezért a több előfizető) nem állitom, benne van az is, hogy NC Soft. az pedig tényleg magasre teszi a mércét bármilyen gameról is legyen szó, de emelett... még mindig Kinek mi jön be
  • Tomy Lee
    Felére veszi az fps-t ha átállítom DX10-re(még játszható úgy igaz) az árnyékok valami extra funkcióját és még 1 efektet ha bekapcsolva hagyok akkor hibás.DX10-be viszont ki tudom használni a SM 4-et mert engedi átállítani!
    Bloom helyett is mást használ(nem azt a sárgás efektet).
    Brutál szép
  • Jeffjohnson
    Nem gondoltam volna ,hogy te egy ilyen kis fórumbetyár vagy aki átmegy más fórumra fikázni 1 játékot amivel szinte semmit sem játszott ha neked az Aion tetszik akkor annak a fórumára irosgasd a hülyeségeidet ne ide mert itt senki sem kíváncsi egy grindmester véleményére.
  • Stigmata
    Már bocs, de te beszélsz arról hogy alig játszottak vele az itteniek és úgy alkotnak véleményt, te nem ugyanezt csinálod? ;)
    Menj szépen az Aion topicba és beszéld meg ott hogy milyen überfasza játék, ha pedig ennyire nem tetszik Aoc akkor ne játssz vele, ennyi. :)
  • kakimakika
    bocsi ez
  • kakimakika
    WoW klon és PW grafika?????OMG!!!!!!!!!XDDDDDDD plüssmaci nincs is a játékban, szivárványt sem láttam, viszont ha valaki elviszi 25ös szintig Aiont, elmegy Abyssba egy kis mass pvpre, az az életben nem tesz fel más gamet a gépére!!! Olyan emberek osztják itt Aionról az észt akik csak mondják hogy kipróbálták, de fingjuk sincs az egészhez!! Arról nem is beszélve, hogy AoC DX10el ugy néz ki mint az anélkül, és ahoz is készül ezerrel DX10....PWnek meg ne emlegessük már a grafját, kb AoC szinten van!! Ja meg Aionra az első napon többen fizettek elő, mint PW meg AoC meg még vagy 10 gamera együttesen 10éven belül fognak!!! De biztos annak az 1-2 embernek van igaza...Amugy ha valakinek van kedve ehez hasonló vitákhoz, az itt megteheti
  • celgene32
    Felkeltetted az erdeklodesemet.
    Az Aion miert is egy WoW klon?
    Es Perfect World grafika(?), akkor nalad lesz a bibi.

Fejtsd ki bovebben kerlek.
  • Probatbicol
    Hát az Aiont tényleg nem érdemes összehasonlítani, mert az kb vicckategória a Conanhoz képest.
    Az Aion egy wow klón, Perfect World grafikával.
    Mondom ezt úgy, hogy egyikkel sem játszom, de mindkettőt próbáltam.
  • TDC Geronimo
    Nem nagyon akarok itt belefolyni a vitába, mert elég régóta nem aocozok, de ott voltam a kezdetektől jópár hónapig és bár valóban alig volt akkor olyan pontja a játéknak, ami ne lett volna bugos és tele volt problémákkal én mégse bántam meg azt, hogy megvettem a CE kiadást. Az a pár hónap élvezetes volt még ha elég gyakran csuklottak a készítők miattam akkor is :) Grafikára egy szó nem lehet, sose az volt az AoC problémája. Még ma is messze ver minden MMOt, de még más kategóriájú gamekat is a grafikájával. AIONról meg inkább nem nyilatkozom...10 perc után miután plüssmacikat kergettem egy szivárványerdőbe töröltem is a betat a gépemről ;) Az nem más mint egy wow wannabe game ázsiai körítéssel(amitől alapból kavarog a gyomrom) Na csak ennyit akartam :)
  • Jacek
    Maximum a velemenyed jon ki, az nem egyenlo az igazsagal!
  • kakimakika
    Ja meg neked Jeff:igen valóban megtapasztaltam 28 szint alatt azt, hogy nagy hülye lennék akkor ha még egy percet rászánnék ..:DD De már kezd a tököm kilenni azzal hogy megemlítitek lépten nyomon nekem itt Aiont, jó lenne ha nem emlegetnétek egyszinten ezzel az akármivel itt..XD
  • kakimakika
    Cence te komoly gyenge vagy..:))) egy kiba szóval meg sem említettem Aiont!! Igen valóban nem lehet összahasonlítani a kettőt, de egy szóval nem hoztam fel hogy az milyen überfasza....unalmamban forumozgatok néha, és néha kijön belőlem az igazság, ennyi, akinek tetszik így van, igazad van, tolja!!! Ki nem fossa le, hello kitty onlineal is biztosan sokan tolják..:DD
  • Solid Snake

• BetonK
    És a dx 10-es aoc-ról még szó sem volt...
  • Cence
    Aijon már nem nyerő...
    Fincsi én meg ezt találtam neked ezzel már játszhatsz is nem kell csing csang csung nyelven szerencsétlenkedned(tek)

Parancsolj
    :)

Továbbá nem emlitetted Aiont de ismerlek, tudom, hogy nálad nincs jobb mmo annál ezért is emlitettem meg neked, továbbá, mit mondjak 1-2 nap amit toltad AoC al a trialból gyorsan kigrindeltél 1 kis lvlt és ugy mondasz véleményt egy gameról... ha nem tetszik ne játsz vele, ha tetszik meg ne ganyézzad azért, hogy mások ne játszanak vele...
    kicsit mintha érezni lehetne az írásodban azt, hogyazért bejövös a játék neked, csak már annyira Aion fan vagy, hogy nem mersz belevágni :)
    felesleges a különbségeket keresni

Age of Conan egy viszonylag REAL game, tehát nem csilivili dolgok vannak benne, nem über ultra spellek, nem auto attack, hanem ahogyan életben is (itt meelere gondolok) 1 irányba ütsz..stb

Aion (azért ez mert erről volt szó most pl) pedig inkább egy csilivili game

ennyi :)

nem kell kezdeni melyik a jobb, ha neked fincsi az tetszik, toljad azzal, nekünk ez tetszik mi ezzel játszunk de nem megyünk mi sem át az Aion szóbába, hogy az mekkora ratyi... ez WoW os szint, csak az hiányzik, hogy elkezd itt, hogy az AoC Aion klon...
  • Jeffjohnson
    Köszönjük Emese... mellesleg amit én felsoroltam azok a mai top játékok bár tudom neked az Aion a kedvenced de remélem nem lesz benne túl sok quest mert mint tudjuk számodra az nagy negatívum (grind forever) meg persze a story...no mind1 nem vagyunk egyformák azért köszi ,hogy megosztottad velünk eme mélyreszántó elemzésedet a játékról biztosan sokmindent megtapasztaltál azalatt a 28 szint alatt...
  • Tomy Lee
    Persze,hogy nem tud.Azért mondja a grafra is,hogy xar mert nem próbált másik mmo-t.
    Hát ezért is nem reagáltam le mivel olyannak nem adok a szavára aki nem biztos abban amit állít...

Annyit Makika,hogy igenis mutat újat AoC főleg új member-nek.Mind gfx-ben,hangzásban,pve-ben stb..
  • Droughert
    Lehet, csak gondoltam sagítesz tájékozódni. Eddig azt hittem képben vagyok mmo ügyileg, de kicsit elbizonytalanítottál. Eddig nagy szakértőnek gondoltalak, de ezek után,hogy még egy vacak címet sem tudtál mondani a 100ból, kicsit csalódtam benned.....
  • kakimakika
    http://www.youtube.com/watch?v=RfB84OCi-qE&feature=channel mit találtam neked kence XD
  • kakimakika
    Akkor sokmindent nemláttál még..:DD
  • Droughert
    "Jeff amiket felsoroltál azok mind régi fostalicska cuccok, azokon kívül van még kb olyan 100!!!másik mmo is, amik kicsit durvább graffal tolják az ívet"-régi fostalicska cuccok? Sorord azt a 100mmo-t amik sokkal jobb graffal rendelkeznek, hátha mi is tanulunk belőle. Neked a Conan grafja kevés, akkor mi a jó? Conant lehet szidni sok minden miatt, de talán pont a graf az egyik erőssége ha más nem is...
  • foxxi
  • kakimakika
    meg sem említettem Aiont cence...csak annyit mondtam hogy AoC-nak elég ratyi...Jeff amiket felsoroltál azok mind régi fostalicska cuccok, azokon kívül van még kb olyan 100!!!másik mmo is, amik kicsit durvább graffal tolják az ívet, unreal3as motorral meg had ne mondjam..AoC-re ha valaki azt mondja hogy egy überfasza game, akkor az nemnagyon néz körül , vagy valamiért elfogult, vagy egyszerűen csak nemtudja milyen egy fasza mmo...Mindíg vannak 1-1 megbukott gamenak rajongotábora, mint pl most AoCnak is, de nem véletlen a kudarc, egyszerűen semmi újat nem mutat, grafja felejthető, fölöslegesen nagy kihasználatlan terepek, hihetetlenül elkurt pvp, és akkor még rajongjak érte??:))) Talán a fatalytik mutatnak valamit a többihez képest, deigazából nem egy mérvadó dolog..:D
  • Cence
    jojo fincsi tudjuk a Kinai aijon grafikája verhetetlen :D hallom kaptok megint 15 nap játék időt megint full ujra kezdhetitek, nem fantasztikus 40x ujra kezdeni? :)
  • Torzonborz
    azért már az EVE se randa . de szerintem ez se.
  • Jeffjohnson
    igazad van a Wow,GW,Silkroad,Eve,Cabal,Lotro,Warhammer,Runes of magic,Perfect World stb. mind-mind sokkal szebb........
  • kakimakika
    Majd ahogy halladsz előre jönnek elő a kis hibák..XD Amúgy nemtudom milyen szemüvegen keresztül nézed a grafját hogy ennyire el vagy ájulva tőle, de szerintem ma már ez elég kevéske...
  • Tomy Lee
    Iszonyat hangulatos játék:O
    Jobban tetszik mint WhO.Graf+zene top az MMO-k közül.Max grafika és 75fps
    Láttam mostanában cikkeket,hogy teljesen kihaltak a serverek.Hülyeség.Egyfolytában találkozom online player-ekkel.
    Igényes játék mondjuk ezt már béta verziónál is mondtam viszont akkor ugye még béta volt(de már tetszett) és xar pc-m volt a játékhoz ezért nem foglalkoztam vele idáig.Most,hogy full graf és full game hát elég komoly:P
  • Cence
    :)
  • kakimakika
    jah,unatkozom ilyenkor hétvégén nemtudok játszani azt forumozok