Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Remek kis WoW fórum ez itt, na.
Van egyáltalán valakinek aktív AOC acc-ja? Ja, hogy azok játszanak
inkább minthogy itt a WoW-ról vitatkozzanak 😄
V9ykn8_TZL0
2. teljesen világos; attunement-et akkor kapsz, ha megölöd az elõzõ raid-ben lévõ end-boss-t. Ezen szerintem nincs is mit magyarázni, hogy ez miért jelent tapasztaltabb, jobb játékost.
2. nem értem hogy függ össze az attunement egy játékos tudásával
abban viszont igazad van, hogy a wow nem a reputációról szól, hanem az ehhez tartozó farmolásról
Ha esetleg az attunement-re gondoltam (gyanítom, h igen), akkor én nagyon sajnálom, hogy eltörölték, mert ezzel tartották vissza a még nem eléggé képzett játékosok miatti wipe fesztet a magasabb raid-ekben. Remélem wotlk-ben újra lesznek attunement-ek, és csak akkor törlik el õket, amikor a normálisabb játékosok hónapok óta be se teszik a lábukat azokba a raid-ekbe.
Dear Age of Conan gamer
As you may know, every owner of Age of Conan may invite a friend to come play free of charge for seven days. At last we are happy to announce that we have enabled this functionality. This means that now is the time to invite your friends to come play Age of Conan and see what all the buzz is about!
The invitation process is easy:
Log-in to your account page, and choose "Buddy program". Follow the on-screen instructions, and then write a personal message to your friend if you so desire.
We are certain you will make a friend happy with this token of appreciation, and what is better than chopping of Pict heads together with your best buddy?
We recommend that you lend your install DVDs to your buddy to get him or her ready to play as fast as possible. Alternatively your buddy will be offered a $2,99/€2,99 client download with 3 additional days of playtime to cover the download time.
We still highly recommend the personal touch of going to your friend's house with the DVD install though. Not only does this make it completely free for your friend, it also allows you to show them the ropes!
Sincerely,
Funcom
DE valszeg aktiv acc. kell hozza, es az nem ok embernak van itt sztem <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
fuck mmo's..i.,
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hiába, a sötét oldal lassan kiokosít. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
lehetnek itt bármilyen frissítések, meg még egy narancssárga-kék-zöld zóna ami milyene tipitopi, a zöld/kék cuccos shamanommal így is rákényszerülnék a farmra instákra vagy az afk-sra a bg-en:-)
Nálam amúgy ott vágta el anno a gamma magát, amikor szokásomhoz híven kicsit késve lettem 70 és mikor menni akartam a nagyokkal intázni érdemben (mert ugye 80as vok), akkor közölték, hogy az insta, ahova be akarok menni nemtom milyen repu kell hozzá, és menjek el pugokkal egy teljesen másikba, ahol be tudom húzni a reput hozzá lol...
no thx:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
WHO-t én is tuti meg fogom venni, csak lassan a polcot kell bérelnem a szomszédtol a sok mmo-ra...😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
pvp rendszer, mint olyan nincs benne még egyáltalán. Ígérték júniusra, ígérték júliusra...jelenleg veniccdán fázisba van <#idiota>#idiota>