12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Redmarlboro
    Egész biztosan.
  • Badnord
    Nagyon köszönöm, a sok jó tanácsot remélhetőleg, át tudom vinni a karakteremet a Crom-ra. Addig is eszem a kefét :) Vagy pvp-zek amíg nincs transfer, talán még meg is tanulok játszani :)
  • Redmarlboro
  • Tababo
    Na igen, Viledj ért az assákhoz tőle mindent megtudsz.:)
  • Redmarlboro
    Itt az én Tortage-hunt buildem.(White Sands, Underhalls)

http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=1#::f55ef5ef2def6df2

Excellent Balance a felrúgások ellen.
    Toughness, közelharcos védelem, illetve rangerek ellen.
    Escape Artist a ranger, demonologist, necromancer, barbarian, herald of xotli lassítások illetve csapdák ellen.(ha egy tapasztalt, jól kifeatelt barbár fel akar rúgni illetve felrúg, root-ot fogsz kapni)
    Swift Shadows a gyors mozgásban segít hide-ban.
    A Brutality 20 másodpercig magas szintű fatality esélyt ad.A skill használata: az utolsó combo gomb lenyomása előtt. Azt fogja hinni az ellenfél, hogy 10% életed van és könnyű leszel. Irány Brutality, elvágod a nyakát és jó napot kívánok. Aztán potion és futás amíg nem tudsz elmenni hide-ba megint.
  • Redmarlboro
    Cult of Assassins:

1. Légy nagyon gyors! (combo-zás közben egyfolytában sprintel fuss)
    2. Mindig maradj hide-ba! (swift shadows feat segít a gyors mozgásban, max run speed, max skulk)
    3. Mindig hátulról döfj! (hátulról a legkisebb a védelme mindennek)
    4. Légy undorítóan nagy féreg! (akinek a legkevesebb élete van, vág el a nyakát és fuss)
    5. Az Agile Mind és az Escape Artist legyen max-on 70 alatt! (szabadulás a CC-kból, fear, lassítás, ranger trap, stb...)
    6. Rá kell tenyerelni az Excellent Balance-ra! (felrúgás elleni védelem)
  • Redmarlboro
    Szia Badnord!
    A Crom szervert tudnám neked ajánlani, amennyiben minden áron szeretnéd elkerülni a PvP-t. A Crom-on található egy Magyar guild, páran közülünk velünk egy TeamSpeak-et használnak. Nem tudom mennyien vanak. A Magyarok közül nem sokan keresik az RP-t.
    A karakter transfer-en már dolgoznak, hamarosan elérhető lesz. Fizetős lesz.
    Én személy szerint magas szintű assassin fun vagyok. Amennyi-ben akármilyen kérdésed van a kasztal kapcsolatban, keress meg Fury-n.
    Csinálj valami level 1-es karaktert és írj rám.
    Meg fogom adni a TeamSpeak-ünk adatait, ott majd részletes tájékoztatást adok róla.
  • Tababo
    Szia.
    Stigmata jól írta az assassin jó kis kaszt.Ha nyugis szervert akarsz akkor Crom (PVE).Elég nagy magyar Guild van ott és jófej emberkék.Véleményem szerint kicsit unalmas a Crom bár ez az én egyéni véleményem (valaki imádja).Pontosan nem tudom mennyi felnőtt játszik a Guildbe.A szűréssel nem foglalkoznak nem is fognak soha.A játékot sem fogják már "agyon" fejleszteni,1 ideje másik játékon dolgozik a Fuckcom.Transfer lehetőség van ha jól tudom pénzért illetve lesz tuti.
    1.5 patch-ben lessz ballance azt mondják ().
  • Stigmata
    Szia!

Először is le leszek hurrogva, de ha RP fílinget keresel, azt magyarok között Aquilonián nem fogsz találni ;) Azonkívül még egy RP szerver van, a Hyrkania, de az teljesen üres.
    Az ok nélküli gyilkolást sajnos nem lehet se kikerülni se megelőzni, max ha guild tagokkal vagy megbízható emberekkel questelsz együtt csapatban. Vagy átmész PVE szerverre (előbb említett Hyrkania).
    Ha jól tudom Fury-n van még nagy magyar guild, de az full PVP szerver, szóval nem ajánlanám neked.

Az assasin pedig jó kis kaszt, párom is sokat panaszkodott rá régebben, de mosanában nagyon darál vele :) Csak idő kell hogy rájöjj hogy kell vele játszani, eselteg olvass utána itt-ott, hivatalos fórumon elég jó guide-ok vannak minden kaszthoz.

Karakter transzfer pedig még nincs, de hamarosan lesz, fizetős. :)
  • Badnord
    Sziasztok!

Nem olyan rég vettem meg a játékot. Elsőre Aquilonia szerverre mentem, mert valahol olvastam, hogy ott sok magyar van. Nem foglalkoztam vele, hogy PVP szerver is mert volt WOW os múltamból tapasztaltam, hogy nem olyan rossz az... tévedtem, furcsa számomra ez az agyatlan PVP láz, semmi ok nélkül kaszabolás, csapatba vagyok kilépek és akik csapatba maradtak levágnak...én meg sírva nevetek a gép előtt, hogy úr isten mi ez ??
    Ráadásul gondoltam egy vérbeli gyilkológépet választok karakternek jó kis Assasint.. hát minden csak nem gyilkológép ( lehet bennem van a hiba, ez még beleférhet ). Szegényt még a 10 szinttel alacsonyabb szintű emberek is megölik. Valami gyanús gondoltam utána olvasok. És megdöbbenve látom itt a fórumon, hogy chetelnek, meg nem is foglalkoznak annyira ezek kiszűrésével. Jó mondom ok, a játék tetszik. Nem rossz, szép hangulatos, jól kezelhető. Ráköltöttem a pénzem jó kis móka kacagás, meló után ki tudna kapcsolni ha nem lennének ezek. A kis bevezetés után..
    Hol tudnék úgy játszani ahol magyarok vannak, és nem PVP szerver, talán van egy KIS RP filling is. És nem gyerekek vannak a szerveren (tisztelet a kivétel )?

Mi a baj az Assasinnal várható e egy kicsit ballanceosabb erőviszony változás karakterek között.

Értelmes választ szeretnék kapni, ne minősítsd magad azzal, hogy elkezdesz "fikázni" fórumon mert esetleg 1 hónap alatt valamit rosszul csinálok.

40 es a Badnord karim az Aquilonián.. és roppant mód ideges ezek miatt.

Van e Karakter transfer?
  • Redmarlboro
    Tababonak viszont igaza van.
  • Redmarlboro
    Aham.
  • Cence
    ezzel én is igy vagyok, azért egy név az adott közösségben (per pill a Magyarban) eléggé beszédes, megmutat(hat)ja az ember értelmiségi szintjét ill fantáziájának szintjét
  • Tababo
    Engem meg a statok nem érdekelnek.Mindenki azért pvp-zik hogy jobb legyen a stat-ja meg hogy meglépje a pvp lvl-t.Talán azért kéne pvp-zni mert jó, mert örömöt szerez.Mindenki öli a másikat görcsösen hogy meglépje a szintet.Mondjuk erről a gyönyörű rendszer tehet.

A nevek meg nekem számítanak nem akarom hogy úgy ismerjenek hogy "pöcsfejgyuri".Az lehet hogy ők nem értik de pont elég hogy én értem.
  • Redmarlboro
    Egyik szerveren sem.
  • Redmarlboro
    Nem tudom. Nekem a nevek teljesen semmit mondóak.
    A nem angolul írt a név nem érdekli őket.
  • Tababo
    Masszív Gank szerverről beszélünk de inkább PK szerverről.A név meg sok mindent minősít de lehet én vagyok még ilyen szerepjáték fan.
  • Stigmata
    Az lehet, viszont Rp szerveren kapásból törlik az ilyen nevű játékosokat ;) Ha a gm-ek nem is veszik észre, a játékosok jelentik.
  • Redmarlboro
    Tucker, várni fogunk.
  • Redmarlboro
    Mi most masszív PvP szerverről beszélünk.
    Szerintem a karakter név semmit nem minősít. Elég érdekesen venné ki magát, miután találkoztam már Kurjseggbe nevű karakterrel Aquilonia ami mellesleg role-play szerver.
  • Tucker Case
    Furyn kezdtem egy bear shamant, majd jelentkezek napokban.
  • Stigmata
    Az egy dolog hogy utálod a fantasy neveket, de ugyanmár...
    Akkor nevezd el Pistinek vagy mittomén, de ez nem csak nevetséges, hanem közönséges is. ;)

Személyszerint én az ilyen neveket rühellem, főleg mert jómagam is szinte 10 éve szerepjátékozom rendszeresen.
    Erre értettem hogy tőlem akárhogy hívhatod a karaktereidet (téged minősít, de ez ugyebár egyértelmű), amíg nem RP szerveren csinálod.
  • Redmarlboro
    Érdekes elméletek, valójában tényleg egy kicsit aberrált vagyok. Ez illik a Conan hangulatához, nem a karakternevek.
    Személy szerint utálom a fantasy neveket.
  • Tababo
    Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG

Ez van kiírva fent.
    MMORPG=Massively Multiplayer Online Role-Playing Game

Nagyon sok szereplős online SZEREPJÁTÉK interneten, online játszható szerepjáték.

Tudom hogy nem RP a Fury de abban egyet értünk hogy nem akarunk látni Lacilovag,Pistithekiller,Leszophattok,Miska,Zoliarcher...és egyéb hasonló neveket.Szerintem szánalmasak.Több 100 Fantasy Név generátor van fent a neten ha már ennyire fantázi nélküli emberek is játszanak.

Ez egy elég érzékeny pontom sajnálom mivel már 10 éve asztali szerepjátékozom heti rendszerességgel.

1.5-re már nagyom várom csak sejtem mi lesz a vége.:(
  • Stigmata
    A Fury nem is RP szerver, tehát olyan neveket adnak amilyen akarnak... dehát azért mégis :)

1.5 elméletileg még pár hét, testive-on garázdálkodok egy ideje, és még igencsak kellene valamit kezdeni a casterekkel :/
  • Tababo
    1.5?Kijön még idén?
    Voltam kb 2 hónapot Aquiloni szerveren.Tény hogy sokkal jobb a helyzet de általában ott is "mire betölt a játék 4 ranger fogad" de elnézést kérek ha már nem ez megy mert régen voltam már,tény hogy nyugisabb.

Érdekes hogy ezt is tudják szabályozni más játékokban.Tehát míg nem mozogsz nem támadnak hogy legalább egy pici esélyed legyen.

Ha kijön az 1.5 (2022-re) Aquilonia-ra megyek vissza az tuti.

A karakter nevek meg hát igen...a Fury tipikusan jó példa hogy nem olvastak az emberek túl sok Fantasy regényt,az meg hogy mennyire vannak tisztába Robert E. Howard regényeivel/világával azt nem is merem megkérdezni.RP=0

• Cence
    tükröz valamit ^^
  • Stigmata
    Pont ezt fogják kijavítani az 1.5-ben elméletileg, a gankerek sírnak is ezerrel hiv. fórumokon. Visszaveszik a pxp-t a questelőhelyeken, az őrök íjakkal mászkálnak (és több lesz), meg ugye a minigame ad pxp-t.

Aquilonián meg egyébként őrjáratozni szoktak a nagyobb rp guildek a gankelők ellen ;)

A Puncis nevekhez detto csak gratulálni tudok :D
  • MarkBlade
    Azért nem kicsit aberrált aki ilyen neveket használ "Puncis, Punciska, Picipuncis, Picipunciska,". Hozza a Connan hangulatát. :(
  • Tababo
    Hát igen az a gond az aoc pvp-vel hogy semmi veszíteni valód nincs.Ezért van ennyi ganker idióta.Ja igen bocsánat kapsz murder pontot...húúhaaa ezzel aztán nagyon szabályozzák.Ha bevezetnék a karma rendszert és ezáltal az item droppot nem lenne ennyi seggfej kis ganker figyeljétek meg.Valahol ezt megcsinálták és akkora hajtó vadászatok mennek mint állat.
  • Gear
    Ha nem vagy ganker beállítottságú akkor a Crom PvE serveren is szép számban jöttünk össze magyarok .
    Egyébként a "lazább játékmenetet" vs Aquilonia , hát én próbáltam. "Korrekt" pvp = res pont körbe ganker csapattal ha kijutsz a respontról akkor meg 3-8fős csapatok kószálnak a zónában és folyamatosan ölik a questelőket.
    Lehet valakiknek ez bejön de én nem úgy képzelek el egy játékot hogy fusztrált kissebségi érzésekkel teli seggfejeket szórakoztassak/szolgáljak ki azzal hogy odatartom a másik orcámat is.
  • Cence
    lol
  • Redmarlboro
    Enslave-be forumon is tudsz jelentkezni. http://www.enslave.hu/html/index.php
    Death Wish-nél, csak ingame jelentkezés van!
  • Redmarlboro
    -Tucker
    Fury Szerver: Viledj, Kiscsillag, Kicsialrog, Blazzy, Vingador, Puncis, Punciska, Picipuncis, Picipunciska, Kronosz

Aquilonia Szerver: Soulkiller, Punky, Drutar (a többiekben nem vagyok biztos)
  • Redmarlboro
    Ez nem a ''sírjunk együtt'' fun club.
    Az emberek itt az AoC-ról szeretnének felvilágosodni, tanácsot kérni.
    Nem hinném, hogy akárki kíváncsi lenne a tökéletlen rinyálásodra.
  • Nuclearity
    :)

ezzel a hozzászólásoddal mindent elárultál ;)
  • Redmarlboro
    Sajnálom, de nagyon elragadtattam magam az imént.
    Iszonyat mód ki tudnak hozni a sodromból az ilyen tudatlan hülye gyerekek, akiknek megjelenik a pöcsükön az első szőrszál, és evvel együtt ők szarták a spanyol viaszt. Elvileg ő egy érett felnőtt ember.
  • Redmarlboro
    Tucker, amennyiben szereted a hard pvp-t, határozottan a Fury.
    Viszont ha a lazább játékmenetet szereted, semmiféleképpen nem ajánlom.
    Akkor az Aquilonia a neked való szerver.
    Cence, te nem azért nem játszol, mert nincs pénzed.
    Egyszerűen egy tipikus idegbajos EMOS majom vagy. Szóval fordulj vissza a fal felé, harapj még egy nagyot a pengédbe és sírdogálj ott tovább. Sajnálom anyád, hogy gyereket várt azt te jöttél. Idióta majom. Nem tudsz mással támadni? Anyagiak? Még te szívod a Death Wish vérét? Te majom.
  • Redmarlboro
    Így van.
  • Nuclearity
    befejezés képpen te megtaláltad a számodra jo gamet, én is megtaláltam a számomra megfelelőt és ennyi.