12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Tababo
    Van még OP levelezés catacomb-ban?Nem mintha visszamennék csak kiváncsi vagyok.
  • Redmarlboro
    A ToS-ok 6K helyett 3K-t lőnek, 1 shot egyik karakternek sincs, duppla hp van. Személy szerinti véleményem, hogy a mostani caster-ek nem versenyezhetnek a régebbiekkel. Legalább van a demoknak alkalmuk kihasználni a 99999 stuntjukat, rootjukat, stb.
  • Redmarlboro
    Húzom a sin-em Aquilonián!
  • Stigmata
    Aquilonia is pvp szeró, bocs. ;P
    Egyébként csak egy kérdés hogy mit ártottam neked azonkívül hogy megjegyeztem hogy hülye neveket adsz a karaktereidnek, ami a te dolgod. :)
    Nem szeretek az életkorral dobálózni de kb 10éves szintjén van az hogy ha valakinek más a véleménye azt el kell hordani mindennek. :P

Abban viszont egyetértek hogy bármelyik karakter lehet op, csak jól kell vele játszani ennyi. :)
    Én úgy vettem észre hogy erősebbek a mage-ek, más szerint meg nem, evvan. ;)
  • Glesthor
    Elkényeztetsz!
  • Redmarlboro
    Stigmata könyörgöm, csak egy randit egy PvP szerveren.
    Könyörgöm! Tönkrement a hús bolt. Sajnos muszáj dekára eladni
  • Redmarlboro
    Szeretettel várunk, aranyfaszú barátom!
  • Glesthor
    Hozzászoktam a gyűlölethez! Engem sem szerettek az allysok, amikor a hunteremmel beléptem. :D
    Előre is köszi a segítséget. :)
    Már csak 8 órát és 20 percet kell várnom a trial letöltésére. omfg...
  • Redmarlboro
    Level 60-ig semmi gondod nem lesz, amennyiben mégis, csak szólj.
    Engem nem érdekel a murderer pont, csak 300 fölött.
    ÁM van csomó kis karim!
  • Redmarlboro
    Glesthor előre szólok gyűlölnek minket.
    Van melléd egy íjászom, szóval majd védem a segged.
    Késöbb van melléd egy assassin-om egy tos-om egy guardian-om és egy barbárom.
  • Glesthor
    Na, akkor megyek hozzátok. :)
    Már csak le kell jönnie ennek a remek kis szarnak. :)
  • Redmarlboro
    A PvE magában nagyon unalmas.
    Javaslom, szagolj be hozzánk.
    Amennyiben nem tetszik, soha sem késő.
    Ám nálunk sokat tanulhatsz!
  • Redmarlboro
    Inteligens válasz!
    Ez valóban elgondolkodtató.
  • Glesthor
    Tiszteletem!

Köszönöm az információt! :)
    Nos, a WoW-ban pvp szerveren vagyok, de nagyrészt már csak a pve részét űzöm. Vegyes beállítottságú vagyok. Mikor mi ízlik jobban. Jelenleg még gőzöm sincs, hogy a Conan világának melyik része fogna meg inkább...
  • Redmarlboro
    Kei-nek elég volna az egér, hogy lenyomjon.
    (Keihun üzenete.)
  • RaSzTaH
    fanboi
  • Redmarlboro
    Keihun üzeni neked Stigmata:[17:43:25]: hello. Na mint tapasztalt szürke mágus pontot teszek a vita végére!
    A Casterek jelen pillanatban gyengébbek mit valaha.
    Most ehelyett fel kell állnom spell wavere és minimum 4-5 lövésel tudok megölni valakit.
    Azelőtt a legnagyobb critem 16k a normál 7-9k volt most örülök ha 4-5k sikerül lőni.
    Aki tud játszani annak minden karakter op.
  • Redmarlboro
    Glesthor, tistelete!
    Amennyiben szereted a PvP-t, de az Age of Conan-ban inkább PK-nak (player kill) nevezett dolgokat, a Death Wish guildet ajánlom neked.
    Amennyiben a nygodtabb játékmenetet szereted, az Enslave-t.
    Ám ha Inkább PvE beállítottságú vagy, miden féleképpen a Crom szervert ajánlom!
    Crom - PvE server! Nem tudom pontosan a guild nevét, hozzánk járnak TS-re.
    Aquilonia - RP-PvP szerver! Enslave a guild neve. RP-t nem nagyon találsz, de barátságokat szerezhetsz. Felnőtt mentalitású emberek többnyire.(Kidolgozott adó, stb...)
    Fury: Death Wish a guild neve. A leg elvetemültebb, masszív PvP játékosokat várjuk. Senkit sem kímélünk. Fix adónk nincs! Amennyiben szükségünk van valamire, összedobjuk.
  • Stigmata
    Aquilonia ;P
    Viszont pvp gearem nincs, tehát meh, de tőlem aztán összezörrenhetünk. :D
    És köszönöm hogy a normális véleményemre csakis bunkó módon tudtál válaszolni :) Jah igen, a tieid a puncis karakterek nem?
    Mit is vártam ;P
  • Glesthor
    Már szedem is a trialt! :)
  • Redmarlboro
    Stigmata, fussunk már egy összefejelést!
    Melyik szerveren játszol?
    Had tanuljak már tőled valami újat.
  • Redmarlboro
    Csak, hogy meghozzam a kedvetek.
    Egy PvP 5-ös demot 80%HP-ról fatalyti-vel eszek mega PvP 2-esemel.
  • Redmarlboro
    Stigmata!
    100%-ban nem értek veled egyet!
    Szerintem te valami nagyon elvetett szerverre tévedtél!
    Esetleg, ha PvE szerveren vagy, igazad van.
    A Demo OP mobkill-ben, de ha rárongyol, egy fejlett assa/barbár, két batyu faszt sem ér a te Demo-d.
    (Nem kötözködés, csak tájékoztats)
  • Glesthor
    Alapjáraton wow-os vagyok, de mostanában kacsintgatok más játékok felé is, mert kicsit már unom a blizzard-féle remekművet. Jelenleg próbálgatom a LoTRo-t. Azon gondolkodtam, hogy beszerzek magamnak még egy AoC trialt is. Nem rosszak a videók, amiket láttam a neten.
  • Stigmata
    A casterek nerfelve??? O.o Ugyanarról a patchről beszélünk? :D
    Épp hogy OP lett az össszes caster, főleg a demok. :)
    Nem véletlenül nyávognak a hiv fórumokon hogy át kéne nevezni a játékot Age of Casters-re. :D

A Culture armor pedig messze nem jobb mint a raid cucc ;P Fél Culture set megvan a BS-emnek és lényegesebben jobb statokat adnak a T1 cuccok. Habár lehet kasztonként változik ez is. :)

Nem beléd kötni akartam, csak érdekesnek találtam a véleményed. ^^
  • Redmarlboro
    Mindenkiből lehet ''Over Power gonosz császár''!
    Az erő legyen veletek ifjú Jedi-k!
    Meg tudjátok csinálni!
  • Redmarlboro
    A legközelebbi ptch-ben a rogue-k még több sebzést kapnak.
    Nem kell megijedni, én anno garantálom, hogy Aquilonia egyik leg bénább Sin-je voltam.
    Ám mos egy PvP 5-ös sin csak egy harapás a bundás kenyérből.
    Mindent bele gyerekek!
  • Redmarlboro
    Uraim, hölgyeim!
    A caster kasztok iszonyat szinten le lettek nerf-elve, hála az égnek.
    Ám ez a HoX-ra (herald of Xotli) nem vonatkozik.
    Jelen pillanatban az Assassin-t tartom Over Powernek, jogosan.
    Iszonyat mennyiségű sebzést kaptak a Rogue-k, a cheater-eket kemény szinten elkezdték kiganézni.
    A Barbár és az Assassin mindent visz jelenleg.
    Elég jól haladok karaktereimmel, ezáltal hamarosan fel fogok tölteni különböző guild-en belüli duel-eket, egyben éles PvP harcokat.
    Az 1.05-ös patch nekem személy szerint nagyon bejött, azon kívül, hogy a culture armorok jobbak lettek, mint a Tier 1-es raid cuccok.
    Pedig a raid-es cuccokért vagy 10-szer többet kell gürizni.

• bélanéni #7027
    Én még eléggé a játék elején vagyok, de "sajnos" NAGYON jó!!! ("sajnos" = sok szabadidőt elemészt)
    Iszonyatosan hangulatos, addiktív a game. A WoW-nál nekem jobban bejön, pedig az is nagyon tetszett. Az elején a küldetések is változatosabbak. Mindenkinek szívből ajánlom, aki gondolkozik rajta! 1-2 apróbb hibát felfedeztem, de ezek nem befolyásolják az élményt. Ráadásul most még olcsó is.
  • Gear
    Gyere/gyertek csak nyugodtan,szépen alakul kis magyar közösségünk a Crom-on. Egyre több a lvl 40 feletti kari meg a 80-as társulat is alakul szépen. Lassacskán készül a T2 es GuildCity is.
    Név változáson esett át ma a klán. Magyar Kalandorok voltunk az új nevünk: A Fekete Sereg.
  • Gear
    Persze :) 3-5 fős csoportokban esetleg, kis pihenőkkel.
    Ha AoE dmg-ben "erős" Priest class-t szeretnél akkor a ToS a te karid.
  • szabi34
    AZ igaz hogy a priest of mitra nagyobb szinten akár 30 mobot is le tud ölni aoe-vel? Mert ezt már olvastam pár helyen, de sokan azt mondták ha aoe-zni akarok healerrel akkor inkább kezdjek tempest of set-et... Most akkor melyik jobb sebző kari? Inkább aoe-re gondolok itt.
  • Robcuskilla
    Badnord, kedves Barátom :)))

anno egy közös barátunk kedvvéért csináltam wowban karit egy RP!!! pvp szerveren, de mikor megjelent a 40 fős hordás réd ( lvl 60-asok természetsen, ez se most volt :P ) westfallban, hogy kegyetlen bosszút álljon a lvl 13 -as magemen és a többi kvesztelőn, akkor attól nekem is elment a kedvem :DDD ott sem az okosság tört utat magának...
    de ahogy tapasztalom magasabb szinten nem olyan sok hülye van, mint amit tortage-ban kellett elszenvedni, egész "baráti". De a Cromos költözést magam sem zárnám ki, nyugis vizeket szeretek én is :)))
  • Redmarlboro
    Úgy lesz.
  • Tababo
    Na majd írd be ide milyen az 1.5 patch.A héten szerintem én is kipróbálom.
  • Maksi
    Eredeti, bontatlan Age of Conan, mamuttal, 16-os táskával, 30 nap játéklehetőséggel 4e forintért eladó. [email protected], 702-868584
  • Redmarlboro
    Badnord, Assassin-ok, az előbbi linkemet fokozottan ajánlom!
    Tesztelt, működőképes dolgokat írok benne, továbbá folyamatosan frissíteni fogom.
  • Redmarlboro
    Viledj Assassin elméletei:
    http://www.ageofconan.hu/phpbb/viewtopic.php?p=17408#17408
  • Redmarlboro
    ÚJ HÍREK!
    Az 1.5-ös patch feltöltése kezdetét vette.
    Ma 14:00-kor lesznek visszakapcsolva a szerverek, előre láthatólag a patch 2,91 gigabyte-ot fog foglalni.
  • Tababo
    PVP-zni hamar megtanulsz de csalók ellen nem lehet mit tenni.Max te is csaló leszel.Ez a legokosabb megoldás.Ban-t úgy sem kapsz.