Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seithennin
értem én de lécci a fotót küld😄

panther112
Outdoor pvp=gank errõl kár is vitatkozni. MAgyarul, ha téged ér támadás ne vedd fel a harcot, 85%-ban úgyis megöl/megölnek, mert valószínûleg a jó pillanatban, jó helyrõl... fog/fognak támadni. A másik dolog pedig, hogy meg kell tanulni gankelni, pl. egyik fõ szabály, hogy jól menekülõ embert tilos üldözni, mert gáz lehet belõle. Csak nagy helyzeti fölénnyel, gyors, halálos támadást érdemes intézni.

Seithennin
ne de én nem is vitatkozok mert ilyen szituban felesleges😄 de lécci karácsonykor küldj 1 fényképet névreszólóan dedikálva😄

panther112
Pve szerveren nem tudok fákra leszállni, és onnan szétlõni az sh melletti darkmoon faire, vagy a sziget fp hordás közönségét😊

Seithennin
na ez az pvp skill abban merült ki hogy tudsz menekülni? pft ez olyan mintha azt mondanád te jó filmeket tudsz nézni de nem nézed õket😄

faszert nem mentel PVE serverre 😊

anti hero

BEAST
😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
"mint a sok primitív barom, akik, ha megtámadták õket, leálltak harcolni, hanem elmenekültem" - my hero 😄D
panther112
Érdekes, engem 2 év játék alatt, ha 10-szer gankeltek meg sikeresen, sokat mondok... Na mondjuk nem is úgy viselkedtem, mint a sok primitív barom, akik, ha megtámadták õket, leálltak harcolni, hanem elmenekültem. A pvp skillem pedig abban merült, ki, hogy jól ki tudtam kerülni a pvp szituációkat, sokkal jobban, mint mások, mert egyrészt utáltam az egészet, másrészt nem csináltam belõle presztizskérdést... Egyébként rengeteg más módon is el elhet menekülni: mobok ráhúzásával, leugrásokkal (mage, pap), õr behúzásával, terepkihasználással, stb. Aki látja, hogy egyenlõtlen harc készülõdik, és nem tesz meg mindent annak érdekében, hogy eltûnjön, ill. támadás után leáll harcolni "az egyiket azért megölöm" mentalitással, az meg is érdemli a jó kiadós cc-t.

Seithennin
mondjuk wowban konkrétan a mage lefagyasztja a csapatot, de ebbõl max szinten azonnal kitudnak jönni megfelelõ eszközzel, elblinkel szép de a warrior rá charge ol szia tuti a halál, és persze itt a mage volt elõnyben mert fagyasztott de mivan ha rámennek és azonnal stunnolják?!... ennyit errõl a marhaságról

Seithennin
poénnak jó a srác de vajon milyen gank védõ skill van 4+ ember ellen? bármilyen játékban ha sokan jönnek lehetsz über gamer legankelnek😄

srac egy isten, inkabb kerjetek autogrammot!

anti hero

s0n1c
én már sírok, mondjuk a röhögéstõl, de az mind1 😄
Ez meg mindig AoC forum. Itt nem lehet repkedni meg hasonlok szoval o/
Bar jo hallgatni milyen jo vagy. Kerlek meselj meg 😊

Lera,Dynn,Zulgron

panther112
Ki kell kerülni a gankelést, nem pedig belemenni, ennyi. Amúgy fõként egy mage-el, és egy rogue-al játszottam bc alatt. Rogue az ugye eleve gankelhetetlenre lett megírva, mage-nek meg ott a blink, invi... 100-ból 99 esetben el lehet menni. A lockommal már kicsit nehezebb volt a helyzet, de azzal is bõven meg lehet oldani, ja és természetes nem vok akkora barom, hogy egy legalja realmre (bs) betegyem a lábam. Mage-rogue esetében pedig jöhetnek 100-an is, majd integetek nekik a levegõbõl... (de egy csomó más class-nak is van ilyen gankvédõ skillje, pl. druida travel form, sámán lassító ward, stb.)

Seithennin
és fura mód wowban is állandó a gank, pl horror bunneys klán bullshiten? (bloodscalp) direkt erre szakosodtak

Seithennin
lol lehet a legjobb geared ha rádmennek 4 en van 5% esélyed max😄

s0n1c
úgy látom bt takarítás után volt idõd a pvpt is kimasterelni, jézusom...
lol?

Lera,Dynn,Zulgron

panther112
Wow-ban nem így van, miért kell megint hazudozni... ott minden, kicsit is tapasztaltabb játékos "gankelhetetlen".

Jeffjohnson
a gank ellen csak egy jó klán tud megvédeni egyébként az agyondicsért WoW-ban is ugyanez van vagy mondjuk akármelyik L2 szerveren

Seithennin
biztos repül vagy 100 ajánlat xD

War Mammoth + 16-os táska kód eladó!!
Ajánlatokat az [email protected] címre várok.

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Nethyrrea
játszottál volna RF online-t^^

volt ott elég sok hely ahol naponta ha 50x nem vertek le a nagyok quest közben akkor egyszerse 😄 hozzáedzõdtél volna hogy kezeld az ilyen helyzeteket 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
jah, a sok jó így kezdõdik: "végy egy alienware kategóriájú pc-t" xDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lazarus
hivatalos honlapon 😊
Torzonborz
" sok jót olvastam a játékról" uramatyám mégis hol ? <#wow1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Eladnám AoC-mat. Ha valakit érdekel szóljon. Van egy 28-as Kimmériai Conqueror karim, az accot viszont tölteni kell. Az ár 5000 forint.

hali! azt szeretném megtudni, hogy van-e valami kipróbálási lehetõsége a játéknak? vagy valaki tudna egy trial key adni? sok jót olvastam a játékról, és ki szeretném próbálni. légyszi ha van v.kinek key-e akkor küldjön egyet. Itt a mail-em: [email protected]

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Running
Én egy normális pvp peccset szeretnék, nem pve szervert.

PvE server?

Lera,Dynn,Zulgron

Running
És kúrvára nem azért fizetek havidíjjat, h hetente 3x szétkúrják az idegeimet ilyesmivel.

Running
Komolyan szájba tudnám baszni aki kimerte így adni ezt a játékot.

Running
Leszarnám ha 1x kinyírna és ennyi, de kétnaponta kell menekülnöm mert vadásznak rám és addig baszogatnak amig instance-ot nem válltok. Idegesítõ az egész.

Jockey
igaz csak 42es az altom, igen néha bebasznak 80ok, de ki nem szarja le?
Ugyanúgy tok fejlõdni, legalább is eddig ment..😊
a régóta ígért pvp pacs meg talán majd javít a gankelésen 2009-be, mikor kijön:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Erre szoktak mondani hogy reroll pve ?😛
Miert nem mentek ti is oda egy bandaval akkor?
Mondjuk nemtom van-e meg aki elofizet!? Pedig jo lehetett volna :/

Lera,Dynn,Zulgron

Running
Tegnap eljutottam odáig, h nem fizetem be a következõ havidíjjat, ha nem lesz addig pvp patch, mert undorító amit a játékosok csinálnak. 80-as szintûek ölik a spawnpont körül megjelenõ 30-as karikat, minden területen 7+ szinttel magasabb keserítik meg a kissebbek életét büntetlenül. Komolyan nem értem mi ebben a szórakozás nekik. Szal részemrõl off lesz, ha marad a jelenlegi állapot huzamosabb ideig, addig meg cod4.

Ilyen még csak a nagy testvérnél van, de ahogy ismerem élelmes játékostársaimat hamarosan itt is lesz 😊)
Running
Saját szervert nem lehet indítani és arra csatlakozni?

köszi
Torzonborz
az

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés de ez egy internetes játék?
Running
Jólvagy, nem az a cél h nyomorékká hisztizzék az idegrendszered. <#hehe>

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

0Fritz0
Ennél sokkal egyszerûbb, ha egybõl keresel egy kiéhezett nõsténybandát, akik aztán szarrá grindelnek. (juhhé)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
Ez pont olyan mint a csajozás buliban.

1. Megvárod amig egy másik játékos megtisztítja kicsit a terepet.
2. Egyesével kihúzod õket, ha nem sikerül futás vissza, amig pár db vissza nem fordul.
3. Invitálsz valakit groupba h segítsen.
4. Ha unod, keresel más szórakozást. Pl: TSSMI (töksoksörmegivása)

Seithennin
gondolom arra célzott amikor noble discritben annyian jönnek rád hogy esélyed sincs😄 mert megesik ott elég gyakran😊

Nem értelek, számomra akkor unalmas egy játék ha egyenként kihuzogatok
egy mobot a tömegbõl, simán megölöm aztán jöhet a következõ. Ez ismerõs
gondolom sokaknak. Ha egyszerre többen jönnek rád abban legalább van
kihívás. Te légy ügyesebb, vagy hivj társakat, vagy szerezz jobb cuccokat
vagy akármi.
Seithennin
azért szerintem majd jó játék lesz ez idõvel, nem lesz annyira sok ember majd a servereken, de lesz elég a játékhoz! majd ha WHO ra 1 picit ráunok akkor visszatérek😛

Olvasgattam a kommenteket és rá kellett jönnöm, hogy jobban jártam az AoC nélkül. Egyébként mi lenne veletek, ha nem b*szoigatnátok egymást állandóan valami hülyeséggel? <#nevetes1> Végülis értelme nem nagyon van.... <#banplz>

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....