12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Tababo #7535 Ha jól tudom a Skullcrusher csont üres szerver vagy legalábbis páran lézengenek rajta. -
#7534 Lesz, és szerencsére nem vonják össze a Fury-t Aqui-val :)
Skullcrusher meg valami spanyol lesz Aqui-ba vonva, Furyba meg két másik PVP.
Aquilonia meg még mindig RP-PVP szerver, úgyhogy a szerencsétlen az aki nem tud olvasni ;D -
#7533 Jól hallottam lessz szerver összevonás vagy ezis valami újabb pletyka?
Személy szerint elbirnám viselni ha télleg összevonnák Aqualonia-Fury-Skullcrushert. Elvégre Furyról kihaltak a magyarok, Aqualonia.. azmeg ugyanmár annyi szerencsétlent aki ott játszik.. nem sokan tudják h miaza rendes PvP.
Jah és valaki játszik még Fury-n?ha irjon privit pls -
Tomy Lee #7532 Hát ez az új vidi elég szegényes:S
Ugyanazokból a részletekből áll amit már láttunk liveshow-n.. -
#7531 Szerintem direkt ezért nem mondanak semmit, hogy felcsigázzák az embereket. :)
Egyébként nemrég kijött egy új videó az egyik területről, elég ígéretesnek tűnik. ^^ Itt meg lehet tenkinteni a videót, ill képeket.
Annyit olvasni lehet már az egyik interjúban a hátasokról, hogy kiskorukba szerzed meg őket, és neked kell felnevelni, ill tanítani. :) Ha egy bizonyos életkorhoz ér, választhatsz hogy harci állatnak tartod meg, vagy hátas lesz belőle. ^^
Csokimano: Én Aquilonián játszok, de nem Enslave-be ;P -
arcosharcos #7530 Az még jobb,mert még szélesebb skálán fog mozogni a variálási lehetőség
kasztonként a plusz talent ággal.4faj,12kaszt egyenként 4talent ággal
+ a skill pont táblázat és a tigris meg farkas hátasoknak is lesz
valamiféle talent vagy skill táblázata ha fejleszteni akarjuk harcos
társnak.Ennyi ág közt azt sem fogom tudni melyik talent meg skill pontot
hova tegyem,bőség zavara lesz.
Gondolom ha a tigris/farkas hátasunk harci képességeit akarjuk növelni akkor azt szintén talent vagy skill pontal tehetjük vagyis vagy magunkat
vagy a hátast erősíthetjük éppen aktuális,meglévő talent pontunkkal.
Emelné az élményküszöbömet ha a fejlesztők regélnének erről valamit. -
Csokimano #7529 Sziasztok!
Elkezdtem a Conant, és nagyon tetszik!!!
Beléptem az Enslave guildbe, és eddig úgy látom, jó társaság!
Valaki játszik közöttetek az Aquilonia szerveren? -
arcosharcos #7528 Éjfél 1 óra,Franciaország,a hajam még mindig tökéletes és végre a
serverek is működnek:)
Absolute Rulez
Nekem összes servert mutatja ami eddig volt -
Tomy Lee #7527 Küldj privátba nekem ingame nick-et,megkereslek ha elindulnak a szerverek.. -
RolanDTH #7526 Köszönöm a segítséget. Amúgy nincs vki aki tagja az Enslave guild-nek? Szeretnék jelentkezni én is. -
#7525 A hivatalos fórumon Funcom azt mondta nem lesz új kaszt, hanem a meglévő kasztonknak lesznek új ágai. Habár kitudja mi lesz addig, még azért elég sokára jön ki. :)
RolanDTH: Semmit. Hívd csapatba az többieket akiket kinyír és öljétek meg közösen. GM-knél csak szádnékos zaklatást ill RP-event szétbarmolását lehet jelenteni.
Vagyis jelenthetsz mást is, csak semmit nem fognak tenni ellene. ;P
Csinálj meg addig más questeket. -
RolanDTH #7524 Hát igen, csak az a gond, hogy most kezdtem el, s nincsen level 80, mert különben már megmutattam volna neki, milyen szar, még ha pvp szerver is. -
arcosharcos #7523 pl arcon rúgni,hogy megszédüljön,lehetőleg egy LvL 80-as-tól,hogy
átérezze milyen is az amit csinál.
-
arcosharcos #7522 Állítólag kiegben új kasztnak (Khitan Bajnok)lesz pusztakezes harc
talentága is.Persze fórumokon sok mindent olvasni és sokszor nem tudni
melyik hírnek van valós alapja. -
RolanDTH #7521 Az ellen mit lehet tenni, ha Tortuge szigetén vagyok, 18as szintű, s próbálok teljesíteni egy küldetést, de egy 22 vagy 23-as szintű player ott áll egy barlang bejáratánál, s minden nála kisebb szintű játékost folyamatosan kinyír. Lehet ez ellen tenni vmit? GM-eknél bejelenteni vagy ilyesmi? Mert nagyon idegesítő, hogy nem tudom megcsinálni miatta a quest-et. -
RolanDTH #7520 Remélem a szerverösszevonásoknak hála kicsit megemelkedik a játékoslétszám a maradék szervereken. -
Tomy Lee #7519 Go Tesztszerver
vannak sokan -
#7518 Ma vannak a szerverösszevonások, azért van ilyen sok ideig karbantartás ;) -
arcosharcos #7517 Bakker 12órás server karbantartás,nagy takarítanak a srácok:)
Viszont így nem tudok kockulni:(
Még a bankos karim is magasabb szintű mint amiket most törölni fognak:)
Nah jó nem arcoskodom kicsikkel csak nem tok gamézni és valahogy le kell
vezetnem:) -
darkling #7516 Új videó és képek a kiegészítőből:
Worthplaying -
Tababo #7515 Szerintem sem gond a törlés.+7 nap is jó dolog. -
#7514 * NO characters will be deleted from an account that has a valid, running subscription.
* If an account's subscription ran out 7 or more months ago, and the account is not reactivated until the character deletion process starts, characters below level 21 will be deleted. Characters of level 21 and up remain untouched and are NOT deleted.
Magyarul, csak azokét törlik akik 7 hónapja nem aktiválták az account-jukat... azoknak nem tökmindegy egy 20as karakter? :) -
Probatbicol #7513 Nem értem mi ezzel olyan nagy probléma. A 20-as szint 2-3 nap alatt megvan.
Ha jól tudom az AOC-ból nagyon nagy volt az elvándorlás, mennyi accounttal idultak, 1 millió körül? Most meg kevesebb van mint 100k. Tehát van több mint 900 ezer inaktív account, gondolom átlag 2-3 20 alatti karakterrel darabonként, ez már rekordszámban is jelentős mennyiség. Mivel szerverösszevonásokat akarnak csinálni, természetes, hogy előtte kisöprik a szemetet. -
#7512 MEGASZANALOM:)
A Funcom bekeményített az egykori Age of Conan rajongóknak. Eddig kérlelték a játékosokat, hogy jöjjenek már vissza és kalandozzanak Hyboria mesés világában, most azonban minden egykori kedves játékosnak felhívták a figyelmét, hogy 20. szint alatti karaktereiket törölni fogják. A törlésre a karbantartási munkálatok keretében fog sor kerülni, persze, ha most azonnal megújításra kerül az account, akkor mégsem törlődnek alacsonyabb szintű karaktereink. Nahát, milyen szelektív karbantartó programjuk van.
Fizess, különben virtuális javaid mennek a kukába. Amennyiben van olyan játékos, aki ennek az igazán behízelgő kérésnek eleget tesz, az hét további extra napot kap ajándékba. -
baalbaalbaal #7511 hát készülj fel, hogy nem 10 perc lesz az install, amint a cdről felteszi a játékot, interneten elkezdi letöltögetni a frissítéseket, nekem volt egy fél nap! :)
Kitartás! -
foxxi #7510 előre nem lehet letölteni ugy tudom, live update van. -
RolanDTH #7509 Sziasztok!
Pénteken rendeltem meg a játékot, elvileg holnap meg is kapom. Érdeklődnék, hogy a patch-eket le tudom előre tölteni vhonnan? Csak mert kollégista vagyok, és itt napi 5 giga a max adatforgalom. Előre is köszönöm a segítséget! -
arcosharcos #7508 Semmi extra,Tortuga-ban a smuggler-al kell dumálni a kikötőben,ott ha ad
questet akkor azt vedd föl (adnia kell),onnan déli irányba van egy házikó
bemész ott fog dekkolni,megint dumcsi vele és utazhatsz,ezt csak egyszer
kell végígzongorázni,legközelebb már alapból a házban talizz vele ha
utazni akarsz. -
Alblink #7507 Hi,viszamentem tortuge-be,es most ujra elakarok onnan utazni,de ha smuggler-el beszelek,nincs olyan lehetoseg,questeket ad csak.
Azokat muszaj leszek megcsinalni,vagy van mas lehetoseg is..?
(a portalom vagy mi tortuge-be van) -
arcosharcos #7506 A kiegnek új címe lesz ezzel is utalva rá,hogy már Ázsiában is
kalandozhatunk majd AoC:Rise of the Goldseller
{el ne higgyétek nekem:)}
-
arcosharcos #7505 Valaki előzőleg írta és csak helyeselni tudom pedig én PvE server párti vagyok,hogy ha PvP cuccokra gerjedünk és kinéztük valamelyik PvP
set-et,mert abban akarunk nyomulni akkor valóban érdemesebb PvP serveren
tolni.Nagyobb az esélye,hogy gyakrabban fogunk PvP-ni ezáltal gyorsabban
összejöhetnek a cuccok. -
Tomy Lee #7504 Kevesebben lettek itt is ott is ezt én is észrevettem de nem az a drasztikus csökkenés.Raid-et össze lehet hamar toborozni max lvl pvp megy.
Azokat nem értem akik szinte csak a raid-ekre logolnak be.Annak mi értelme
Szerver összevonás v.karakter ingyen átvitel egyértelműen kellene de állítólag valamiért nem lehetséges -
Tababo #7503 Én még akkor ilyet nem tapasztaltam de lehet akkor már sokan elmentek. -
arcosharcos #7502 Igen a populáció valóban alacsony és már többen is föltették azt a
kérdést,hogy miért működik csak Európában 14 server ha nincs kihasználva.Miért nem írnak ki free character transfert és vonják össze playereket amivel javíthatnák a populációt.Teljesen jogos a kérdés igazuk van.
Szándékosan nem kezdtek bele kiegészítő megjelenése előtt pár hónappal
ingyenes kari költöztetésbe.Amennyiben marad ez a populáció megteszik
az összevonást és akkor ezáltal javítanak népességen.Ha a kieg többeket
vonz majd akkor szükséges lehet ennyi server,ezt most még nem lehet
tudni,meglátjuk.
-
Tababo #7501 Szerintem már eléggé ki lett vesézve a "mennyire szar az aoc" téma.
Viszont érdekes a megállapításod mert én kb nyáron hagytam abba és napközben 1edül szinte esélytelen volt questelnem mert leöltek pillanatok alatt.
Mindig volt party.
Túljutottál a single részen? -
kakimakika #7500 Nem kérdeztem olyat hogy minek kell kieg,hanem hogy minek várni rá?!Különbség,nem is kicsi!Amúgy persze érthető amit mondasz,csak van egy tény,hogy ez egy MMO elvileg,és ha nem játszanak vele,nincsen annyi player amennyire szánták,illetve azok a dolgok amitől MMO egy MMO nincsen benne csak halványan,akkor hiába rajongasz érte,mert nem azzal játszasz amivel "szeretnél",csak szeretnél...Én is kipróbálta természetesen,és meg kell hogy mondjam,NÉHA TALÁLKOZTAM MÁSIK PLAYERREL IS!!!!XD AHnak értelme 0,mivel nincsen player,pvpzni nem kell csak akkor ha van az embernek türelme lesben állni hátha arra jár vki!Bár ahogy elnéztem,ebben az "MMO"ban igazából nincs is szükség a partyzásra...Amúgy persze,attól még te szeretheted és ez senkinek nem is fáj hidd el,csak a tény az tény -
#7499 Csak egy lehetőséged van rá :)
Mindenki akinek van egy lvl50es karaktere kap egyet "ingyen" :) -
#7498 Alapról nem volt nehéz de azért gz nekik :D -
Since #7497 Vettem 60 napos GC-t, úgyhogy elkezdtem újra tolni. Kezdtem új karaktert fury serveren :-) Egyébként észrevettem hogy 50es szintről is lehet kezdeni? Ez csak egy karakterre vonatkozik? -
#7496 Nna csak hogy legyen minek örülnie az AoC fanoknak :
Age of Conan : Most Improved Game of 2009
:))