Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Holnap eu-s szerver összevonás!

musha
szerintem beírhatsz kamut is. csak akkor fogja leellenõrizni, amikor már élesben megy. legalábbis így szokott lenni.

b4rc4
Hi ,kaptam 7napos trial kulcsot,de regisztrálásnál vagy GC-t,vagy pedig Kártyaszámot kér. mit kéne csinalni?:S

Torzonborz
akkor páááá 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

gondoltam benézek kicsit!kb.4 hónapja jártam itt de ugyan az a szar duma harsog még mindig!Szerintem a fél éve nyavajgóknak már májustól kellett volna egy sirós topikot nyitni ahol mehet a lehúzás 1000el...Aki meg érdemben hozzászól az mardt volna itt pl.dehát sajna ez nem igy történt!pá

nem értem miért nem csinálnak egy ingyenes letölthetõ 10 napos trial verziót, hogy kipróbálhassa az ember, mint ahogy ez általában lenni szokott az MMO-knál, és nem csak vendégkóddal lehetne kipóbálni.
Aki megvette és ismerõsének adná a vendégkódot az akár meg tudja nézni a barátjánál is, aki meg szívesen meglesné milyen is ( mint én ) annak nem sok esélye van

pedig páran kipróbálás utána biztos megvennék, nem értem miért nem alkalmazzák ezt a marketing fogást :-(

musha
kissé döcögõsen, de aktualizáltam a szükséges drivereket, dx-et, stb., hogy optimális legyen a játék, erre nem választhatom ki a dx10-et. kis kutatás után tudtam meg, hogy azért nem választhatom, mert nincs 😊 de mindegy, most látni akartam, hogy milyen, amikor szépen fut, és eddig tetszik. a kasztok felét kipróbáltam (na persze ilyen 10-20 szintekig csak), most legutóbb HoX-ot csináltam és elég életképesnek találom, egyelõre kóstolgatom.

Spellborn egyébként már van, ahol élesben megy, nálunk egyelõre annyi a lehetõség, hogy 7. szintig kipróbáljuk, mert fizetni utána már nem enged. de hivatalosan januárban indul az acclaim-es verzió, amivel már lehet itthonról minden gond nélkül játszani.

Torzonborz
Spellborn már élesben megy , nem ?

AoC-al meg az a baj hogy sokan igen nagyot - hejj de finoman fogalmaztam - csalódtunk benne így most már nem igazán érdekel senkit sem .
Na jó páran még tartják a frontot és azt mondják most már bõven élvezhetõ de csak keveseket tudnak errõl meggyõzni .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

musha
most fizettem elõ megint, új videókártyámon ki akartam próbálni, hát lényeges különbség van, így már teljesen jól fut, viszont sok ember, többek közt itt is a legtöbben azt írjátok, hogy nem érdemes nyomni. hosszútávon unalmas? nincs benne motiváció? mi az ok? csak mert keresem a legoptimálisabb mmo-t számomra, de mivel még az Aion nincs kint (meg a Spellborn sem), valamivel játszanék. és ez tetszik, csak ha hosszú távon gáz, akkor nem sok értelme van...

b4rc4
Hello.
Van valami cikk,vagy info,hogy hányan vannak aktiv elõfizetõi a játéknak?

Dobtam egy privátot!

Lazarus
Azt nagyon megköszönném 😊
Töltöm, 14 óra múlva lent is van
Hát, ha a telepítõjét valahonnan meg tudod szerezni, vagy le tudod tölteni, akkor tudok neked küldeni egy 7 napos próbakulcsot.

Lazarus
kivi vagyok mi lesz a véleményed ha eléred a max szintet, még nem láttam a játékot de szívesen kipróbálnám
Mondjuk nekem a WoW nagyon nem jött be, lehet más az ízlésünk. :-)

Hát, kíváncsi leszek, egyelõre tetszik, van elég más játékos is, szal nincs pangás.

énis megvettem anno collectort :S és egy szar

+

Zsoltika 007
Játszogass még kicsit aztán rájössz miért nem foglalkozik vele szinte senki már.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Pár napja nyomom a játékot és nagyon bejön. A harcrendszer nagyon ott van, a grafika pedig gyönyörû. Érthetõ a gépigény is mondjuk WoWhoz képest. Ha van látványvilág, akkor van gépigény is. :-) Bugokkal nem találkoztam eddig, gondolom már javították. Amúgy 4870-es videokártyával nyomom, 1680x1050-ben, minden fullon, gyönyörûen fut. Sztem kissebb hardverrel is vígan játszható lehet, fõleg kissebb felbontáson.

Lazarus
de
Sáska
Mi a helyzet Hyboriaban? Van meg valamifele elet? Lehet mar csinalni valamit max szinten? mennyien jatsszak meg? Magyarok? Optimalizaltak mar nemileg a jatekot? Milyen a PVP?

GanXstaZoleeWrk
Nekem van egy collectros-om ha valakit érdekel tökéletes állapotban occsóé elvihetõ. privátban megtalál akit érdekelne 😊

GanXstaZolee#2709

Torzonborz
lol Trysii már itt is ? <#vigyor>

Eredeti, bontatlan Age of Conan játékszoftver eladó RENDKÍVÜLI áron!

A játék tartalmaz 30 nap ingyenes játékidõt, tovább MAMUT KÓDOT /ilyet már sehol nem lehet vásárolni, exkluzív kiadás/, 16 férõhelyes táskát.
A játék ára: 8.000 forint. /postával +1000, elõre utalás esetén/
Ha az eladásban segítesz 1000 forint üti a markodat!!

mail: ageofconan kukacc indamail.hu

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Zsoltika 007
Szerintem meg nem. Olvass utánna. Még mindíg csak igérik. -.-

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

i almost cared <#beka3>

anti hero

Botond
belekerült dx10 -.-
genRob
Játsza még vki egyáltalán?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

rotator
Külföldön már szinte budget kategória a játék, 4000 Ft-nál kevesebbért vesztegetik...

TDC Geronimo
*voltam <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Figyelj, csak ne akkor mikor épp tusolok😉)))))) ám ha jól emléxem te igen nagyon conan fan vagy😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo
Figyellek!4

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

😄D
Látom nem bújhatok el Chuck Norris elõl;DD
Jaja.. asszonyomnak elég volt ennyi a WAR-ból meg sztem más mmoból is... jobb is, nem odavaló😊 War nálam még marad azért;D ám az AOC már war elõtt érdekelt, gondoltam most rászánok pár ezer ft-ot aztán nézzük mien is...

0Fritz0
Most lebuktál.
Nem elég, hogy eladó az asszony war acc-a, még ez is... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

köszi, mindjárt meglesem, igazából szeretnék minnél olcsóbban kijönni a dologból(cdk stb.. nem szükséges), war-ozok, csak érdekel mien ez a game 😊 de azért thx az infot

Torzonborz
A Magyar fan site-on van egy srác aki még árul dobozos AoC-t nézz körbe ott.

Aloha!
Eladó aoc acc?😊 ócsóé? A sok fikázás ellenére én azért kíváncsi lennék mien a game...

vear
Készítik a konzolos változatot, azon nem lehet nagyot bukni, úgyhogy no chance hogy ingyenes legyen (egyenlõre).

A Tabula Rasa meg relatív hogy buktának tekintjük-e. Gariott-nak elég sok pénze van még, hogy egy jó ideig elszórakozzon vele.

akkor még lehet én is megvenném... de így, hogy havidíjas, esélytelen
Lazarus
Van benne okosság, Item shopnál mindenképp jobb lenne.
Hát a Google alapítói hittek az ingyenes dolgokban és kicsit jól jártak vele 😊

Nem tudom mennyi lehet itt most az elõfizetõ létszám, de ha drasztikusan leesik esetleg gondolkodhatnak pl. olyanon, hogy elengedik az elõfizetési díjat és elkezdenek kiegészítõket gyártani mint a GW-ben, amiket pénzért árulnak stb.
jo biztos lehet sponsorokat talalni, reklamokkal telefosni, ilyesmi, de nem hiszek az ingyenes dolgokban 😊

anti hero

Pedig volt már ilyenre példa, pl. Archlord, RF Online, ezek is elõfizetéses játékból mentek át ingyenesbe, sõt a Conanosok elõzõ mmo-ja az Anarchy Online alapjátéka is ingyenes már régen. Nem csak elõfizetési díjakból lehet pénzt csinálni.
Van ellenpélda is persze pl. a Tabula Rasa nagyobbat bukott mint a Conan mégsem hallottam, hogy ingyenesbe menne át.
lehetetlen.
tudod ez a jatek nem csak ugy van, hanem csomo ember "el" belole, mint munkabol.
azokat ki kell fizetni, ahogy a szamlakat is.

anti hero

teddymac
ugy nézem ingyenes lesz a játák 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Csak úgy pörög a topik 😊

2 hozzászzólás OMG

anti hero

Lazarus
A hiba a "Kis segitséget kérnék:" és az "(amiben elvileg ugye van 30 nap játék)" között van.

Én a helyedben ezekkel a kamu kártyaszámokkal próbálkoznék