Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd patch után választok akkor 1 caster-t is.
Érdemes tehát már most elkezdeni gyûjteni fegyvereket,armor-t a következõ karinak?Van arra lehetõség,hogy adott serveren átküldeni dolgokat?
Köszönöm!
★ 汤姆 李
A patch után lesz arra lehetöség ,hogyha van már 50es karid akkor kiválaszthatsz 1 karit ami 50es szintröl indul.
DT vagy Conqueror?
★ 汤姆 李
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Lera,Dynn,Zulgron
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
★ 汤姆 李
Sokmindenert lehet(ett?) szidni AoCot de a grafikaja az szep. Egy évvel ezelott nem volt nála szebb MMO sztem és bár lehet hogy az Aion szep (crytek engine ugye adja magát) de a látványvilág sokak számára elronthatja az egészet, persze másoknak meg pont ez jön be 😛
Lera,Dynn,Zulgron
Bloom helyett is mást használ(nem azt a sárgás efektet).
Brutál szép
★ 汤姆 李
Menj szépen az Aion topicba és beszéld meg ott hogy milyen überfasza játék, ha pedig ennyire nem tetszik Aoc akkor ne játssz vele, ennyi. 😊
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Az Aion miert is egy WoW klon?
Es Perfect World grafika(?), akkor nalad lesz a bibi.
Fejtsd ki bovebben kerlek.
Az Aion egy wow klón, Perfect World grafikával.
Mondom ezt úgy, hogy egyikkel sem játszom, de mindkettõt próbáltam.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Fincsi én meg ezt találtam neked ezzel már játszhatsz is nem kell csing csang csung nyelven szerencsétlenkedned(tek)
Parancsolj
😊
Továbbá nem emlitetted Aiont de ismerlek, tudom, hogy nálad nincs jobb mmo annál ezért is emlitettem meg neked, továbbá, mit mondjak 1-2 nap amit toltad AoC al a trialból gyorsan kigrindeltél 1 kis lvlt és ugy mondasz véleményt egy gameról... ha nem tetszik ne játsz vele, ha tetszik meg ne ganyézzad azért, hogy mások ne játszanak vele...
kicsit mintha érezni lehetne az írásodban azt, hogyazért bejövös a játék neked, csak már annyira Aion fan vagy, hogy nem mersz belevágni 😊
felesleges a különbségeket keresni
Age of Conan egy viszonylag REAL game, tehát nem csilivili dolgok vannak benne, nem über ultra spellek, nem auto attack, hanem ahogyan életben is (itt meelere gondolok) 1 irányba ütsz..stb
Aion (azért ez mert errõl volt szó most pl) pedig inkább egy csilivili game
ennyi 😊
nem kell kezdeni melyik a jobb, ha neked fincsi az tetszik, toljad azzal, nekünk ez tetszik mi ezzel játszunk de nem megyünk mi sem át az Aion szóbába, hogy az mekkora ratyi... ez WoW os szint, csak az hiányzik, hogy elkezd itt, hogy az AoC Aion klon...
Hát ezért is nem reagáltam le mivel olyannak nem adok a szavára aki nem biztos abban amit állít...
Annyit Makika,hogy igenis mutat újat AoC fõleg új member-nek.Mind gfx-ben,hangzásban,pve-ben stb..
★ 汤姆 李
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Jobban tetszik mint WhO.Graf+zene top az MMO-k közül.Max grafika és 75fps<#eljen>#eljen>
Láttam mostanában cikkeket,hogy teljesen kihaltak a serverek.Hülyeség.Egyfolytában találkozom online player-ekkel.
Igényes játék mondjuk ezt már béta verziónál is mondtam viszont akkor ugye még béta volt(de már tetszett) és xar pc-m volt a játékhoz ezért nem foglalkoztam vele idáig.Most,hogy full graf és full game hát elég komoly😛
★ 汤姆 李
---------------------------------------------------------
Welcome to - The Masters
---------------------------------------------------------
♥ Allied : Secret Order
♠ Non Atacking Pact with everyone.
† Enemy : SCUM, Locust, Enslave-
Aquilonia Rp-Pvp ^^
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Viszont köszi a segítséget!
Te melyik szerveren játszol?
Várj még egy kicsit, valszeg még "feldolgozás alatt" van a dolog. 😊
és azt írja,h 1 hónap játék, playable...
már csak a játék nem enged be.