12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • DragonKnight
    Én 3 havonta fizetek 35.8 eurót, ami most kb. 3300 forint havonta

És aki itt játszik az vagy trial és elbogarászik magának tortage-n, vagy megvette és havonta fizet érte, vagy feltöltő kártyával vagy előfizet rá.
  • dezso14
    és ha igen akkor mennyit fizettek? 5500 at?
  • dezso14
    azt szeretném kérdezni hogy aki itt van és játszik az mindig megveszi és fizet?
  • fejnelkuli
    Barbarnak mire erdemes gyurnia?
  • DragonKnight
    Rosszul érted.
    Letöltöd trial-t játszol vele amig a trial tart.
    Közben megveszed a játékot:

1. boltban
    2. Az account oldalon

Ha boltban veszed akkor a kapott a CD kulcsot beirod az account oldalon.
    Ha az account oldalon veszed akkor nem kell ezzel foglalkozni.

Miután megvetted a játékot kapsz 30 nap jatékidőt.
    A feltöltő kártyával majd csak ezután tudod kiterjeszteni a játékidőt.
  • dezso14
    ha jól értem letöltöm a trialt. megveszem rá azt a kártyát és 1 hónapig tok játszani . ugye igy van. 1 hónapos mennyi?
  • Vagrant
    Hja tudok feltoltokartyat, 60 napos 4800-5400 ft ert.
    Attol fugg mien eros epp a forint.
    Ha valakit erdekel irjon pm et.
    Vagy ha valaki tud olcsobbat az is irhat XD
    Ezt azert irom hatha valakinek szamit az az 1-2 ezres is amit sporolhat.
  • DragonKnight
    kieghez nincs trial.
    az alap klienshez meg kb 3.5GB a kieg súlya.
  • izomman20
    Sziasztok!

A kieghez valaki triál kulcsot tudna adni? ki akarnám próbálni....
    [email protected] az e-mail cimem köszönöm előre is!
    A kieg hány giga egyébként?
  • dezso14
    #7923 mediamarktba nem volt :D ma akartam megvenni
  • dezso14
    :) akkor adjak msn t hogy ott beszéljük meg? valakinek Láwoljuk a napiszart am meg azt nem tudja valaki hogy fableba van e online game? ma vettem meg ezt is :D
  • Vagrant
    hehe ment is a pm :) te lennel a 6 odik jatekos akit jatekba hivok ^^
  • DragonKnight
    register.ageofconan.com
    itt csinálsz accountot és az account oldalon meg is tudod venni, le tudod tölteni és játszhatsz is egyből. De a legjobb ha valakivel meghívatod magad 7 napos trialba és úgy veszed meg mert akkor aki meghív kap valamicske bónuszt az előfizujához. Itt lejjebb Vagrant kolléga éppen erre ajánlkozik.
    Harmadik lehetőség hogy bemégy a saturn/mediamark bűnbarlangokba és veszel dobozost.
  • DragonKnight
    Igen ez így van, a respawn gyors kivéve a boss repspawn-t de azt is ki lehet várni. Erre vigyázni kell meg illik mert tényleg az a baj hogy könnyen magadra húzol több csoportot(ha nem vigyázol) valamint a visszaút legalább annyira dolgos mint az odaút. Csak egyes szóló instance-ok azok ahol nincs respawn és sterilre lehet takarítani a helyet, ilyenet pl. a noble district villái.

De természetesen ha elég gyorsan ölsz akkor nem gond a gyors respawn, ha lassan akkor meg kell gondolni mit csinálsz.
  • dezso14
    Csősztök most kezdett el érdekelni a játék és azt szeretném megkérdezni hogy holy tudom megvásárolni. Előrekösz
  • MrStokes
    Ehh, ez igazabol nem neked akart menni valaszkent.
  • MrStokes
    Nos, tegnap lejott a kliens, es befizettem egy honapot, hogy ujra kiprobaljam a jatekot.

Ami elsore nagyon furanak tunt jopar masik MMO-val a hatam mogott, hogy Tortage szigeterol kijutva a kovetkezo reszen (lvl 20-35-os zona, nevere nem emlekszem) iszonyat gyors a mobok respawn-ja. Ez mashol is igy van, vagy esetleg csak erre a terruletre jellemzo? Epp hogy leverek 1-2 mobot, felszedem a loot-ot, pihenek, hogy gyorsan visszajojjon a hp-m, manam, staminam, es mar ujra rajtam van egy-ket mob.

Ez foleg olyan helyen nagyon gaz, ahol eleve tobb ellenseges csoport van kozel egymashoz. Elintez az ember mondjuk 2 db 2 fos ellenseges csoportot, aztan mire vegez az ember a masodik csapattal es feleszmel, mar szinte megint ott van rajta az elso csapat.
    A masik, amit nagyon szoknom kell, az az aggro range, kicsit tul nagynak tunik, de ez gondolom csak megszokas kerdese.
  • Nicco
    Üdv!
    Elkezdtem egy sin-t a Crom szerveren is... viszont egyedül elég unalmas. Ha esetleg valakinek lenne hasonló 25-30 körüli karija, amivel jönne partizni (akár epic mapokon), akkor az írjon itt, megkeresem. Szerintem délután/este fent leszek.
  • Vagrant
    ha valaki vadonat uj AoC vel most kezdene kuldhetek neki 7 napos trialt.
    Ez nem orok annak valo aki megakarja venni, de ezzel lehet 20 as szint fele lepni es nincs korlatozva mint az orok trial.
    Ha ratoltesz akkor meg segitek is aa karakterednek ingame, meg kuldok kis kezdotoket :)
    Mivel ha embert invelek jatekba kapok bonuszokat enis 5 nel tartok 6 utan jarna a kovetkezo ^^
    Batran, batran pm be kuld el a mailed es kuldom ra a trialt.
  • JethroHUN
    Az, ráküldöd a peteket és futkosol körbe :) 8 vagy mennyi tud idézni, a semmiből, 1 sec alatt. szal sose fogynak el :) de vicces is, pvp-ban
  • MrStokes
    Jol ertem, hogy a heten jelent meg a kieg?

Majd ha mar lesznek tapasztalatok az AA rendszerrel kapcsolatosan, irjatok batran! :)
    Nezegettem hivatalos oldalon es erdekes dolgokat irtak vele kapcsolatban.
  • MrStokes
    Nekroval nem tul unalmas igy a pve? Ha jol tudom nekro az valamifele petes class. Eddig en minden MMO-ban amiben ilyet probaltam, eleg unalmasak voltak.
  • MrStokes
    Ertem, koszi az infot. Te milyen karaktert ajanlanal kezdonek? Esetleg azt is figyelembe veve, hogy az illeto pvp szerveren kezdene.
  • Sir IvanHoe
    Fury-n keresek partyzni alacsony szintu jatekost.
  • steweee
    naccerű, akkor ki tudom próbálni majd. köci
  • Nicco
    Az már biztos, hogy sinnel sokkal nehezebb fejlődni... 2 velem egy szintű még megy, 3-nál már izzadás van, sanszos a halálozás. Ugyanez a Conqueroromnál sima ügy, medve sámlimmal annak idején meg 6-ot simán szétkalapáltam.
  • DragonKnight
    Indítottam egy laza nekrót mert azzal sétagalopp a lvl80. Egy Sin-hez most nincs türelmem és kedvem hogy egyfolytában partyba könyörögjem magam.
    A nekróval mire észrevettem kijöttem Tortage-ből halál nélkül lvl22-en az összes quest kipipálva, kb. egy fél nap alatt. Utánna se volt még sok gondom. Egy Sin karival meg azt is megkellene gondolni hogy egy velem egyszintű mob-ba belekössek-e. A nekróval meg összehúzom a fél mapot osztán szólok az óvodának hogy munka van.
  • DragonKnight
    Megnézem a kieget, de lehet hogy nem fog sikerülni mert időm az most sincs semmire.
  • Torzonborz
    nocsak nocsak. visszanéztél ?
  • Nicco
    Sin pvp: a jó assassinnak mindenki ellen van esélye, iszonyú sok cc, és a Grim Corruption Soul Strike kettős még a harcosokat is kinyírja. Gond akkor van, mikor olyan ellenfél jön, aki tudja, mit használjon, és az Essence Detonate nevű übertáp skill sebzését az assa ellen fordítja (ilyen képessége pl. a Conquerornak van). Szvsz az assa 1v1-ben egy jó játékos kezében a legjobb. Persze, ami a legfontosabb: ez a játék sem az 1v1-ről szól! Mini pvpben miután előjöttél stealthből, számíthatsz rá, hogy rád fognak fókuszálni, és kb. 5 mp alatt szétkapnak. Ne adj isten, egy Conq kiszúr, rád chargeol, akkor két lehetőség van: vagy megvárod azt a pár másodpercet, amíg szétver, vagy cc és futás ezerrel.
  • Sir IvanHoe
    Nemtalalok ilyet.
  • DragonKnight
    Valahol az interface beállításoknál van olyan opció hogy active quest tracking, akkor egy kék nyil meg x mutatja a mapon az active questet. (azt amit a quest journalban kiválasztasz)
  • DragonKnight
    HoX Battlemage papirruhás glass cannon über táp dps semmi hp, nehéz kari nem kezdőknek való, tudni kell mit akarsz hogy a feat fát ne rontsd el. Nem ezzel kellene kezdeni.
  • DragonKnight
    PVP-re nem tudok, mit mondani mert én PvP-re csak mint zsákmány állat vagyok jó.

Assassin: PvP-ben egyedül kb az első 10 másodpercben eldől hogy meghalsz vagy nem. Ha nem sikerült a 10. másodperc végére halálközeli állapotba hozni az ellenfelet akkor meghaltál, csak még mozogsz. Assasin az mage killer a fighterek ellen sok esélye nincs. A nagy burst DPS hamar ledarálja a csuhások HP-ját, a harcosok páncélja ellen már nem elég a gyors killhez azok meg nem fognak ölbe tett kézzel arra várni hogy lereszeld őket.

Barbarian: Sok CC jó DPS a jobb páncél miatt (mediumot tud hordani mig a Sin csak ruhát) jobb a túlélő képessége mint az Sin-nek. De inkább olvass fórumot ott sok infó van.
  • Sir IvanHoe
    Hogytudom megadni,hogy a minimapon azt a questet mutassa amit csinalni szeretnek?
  • MrStokes
    Tegnap neztem egy par pvp videot, es HoX eleg erosnek (mondhatni tapnak) tunt. Jol latom a dolgot?
  • Nuclearity
    és te mit ajánlanál pvp re? Barbarian vagy Assassin? és miért? :D
  • Nuclearity
    nem tudom mi volt a baj, egyik sem volt gond, a game még amit megvettem az lett felrakva felpatchelve, az account is él mivel trial, nem tudom de kb 10 perc után beengedett. mindenesetre köszi a helpet :)
  • DragonKnight
    Authentication Error FAQ : http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=10985

A lényeg összefoglalva:
    1. hiba hogy nincs érvényes account de ezt gondolom már ellenőrízted
    2. Rossz kliens (CSAK az EU kliens jó az EU szerverekre US kliens az USA-ba) ha gamespot vagy fileplanet kliensed van akkor töröld le a francba és húzd le az account oldalról a neked való klienst.
    2a. HA US kliensed van akkor elég a localconfig.xml-t módosítani. Ez le van írva a linkelt FAQ-ban
  • DragonKnight
    Trial: http://www.ageofconan.com/trial/

Úgynevezett korlátlan trial van ami nem időben hanem szintben és területben korlátos. Gyakorlatilag a lvl20-ig a mehetsz és nem hagyhatod el Tortage-t (a kezdő szigetet).
    Bár Tortage a játék legjobban megcsinált része, sokan az után nyomtak cancelt hogy elhagyták a kezső szigetet pedig addig istenítették a játékot.
    Pl Tortage-ban minden NPC szinkronizálva van és sokan megdöbbennek mikor elhagyják a szigetet és nincs többé szinkron hang csak szöveg, (bár ezen a FC kissé javított és több jelentősebb quest kapott utószinkront)

Nagyon fontos hogy ha EU trialt akarsz akkor EU klienst tölts le mivel csak az fog az EU szerverekre beloggolni.