Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általába minden mmo-nál kötelezõ.
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
csak pont azért vettem gc-t,h ne adjam oda kártyaszámom, és stb...
Ha rp fan vagy akkor Aquilonia.
Ezután meg ugye bankkártya szám stb, anélkül nem fog mûködni.
A Supportban pedig megbízhatsz nyugodtan ha a tényleg a hivatalos supportnak írtál, habár tényleg jobb ha megoldódik a dolog.
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Annyi történt azóta,hogy írtam a supportnak, akik válaszoltak is, annyi,hogy nem észlelik,h valamit is megadtam volna az acc-hoz, és hogy küldjem el nekik a kódokat (eredeti+gc) emailen. Egyenlõre visszaírtam nekik,hogy nem gondolom ezt teljesen biztonságosnak😊
Lehet szar helyre adom meg?
hová kell?
Az Aquilonia Rp-Pvp szerver, akit csak a Pvp érdekel az Fury-ra menjen.
BetonK: Elméletileg ennyit kéne tenni, a játékba nem enged be?
Ha trialos accom szeretném folytatni, akkor csaka megfelelõ helyen az acc managerben megadom a kódot, és várok,amíg nem lesz befagyasztva?
mert ezt tettem, de egy órája semmi.türelmetlen vagyok?
köszi
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
folyamatossan zajlik a csata <#hehe>#hehe>
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
"vessetek a mókusok közé" :)
"vessetek a mókusok közé" :)
Mert nekem úgy tûnik hogy nem jó a keresõ mert rákeresek és nem találja a klánt és a tagokat se!
Akad egy eladó collector kiadásom minden tartozékával és egy lvl 80 as guardian karival.
Én nem fogok visszatérni. Nekem a kezdeti két,három hónap teljesen elvette a kedvemet.
Igazából már a passomra meg ilyenekre sem emlékszem, de csak ki lehet nyomozni valahogyan ha érdekel valakit.
Az ár alku tárgya privátban.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Na de mind1.Mindenki játszon ott ahol szeret.
Ökör banda.
nekik lét itt megszerezni a pvp rangokat mert nagyobb szinten nem tudják lásd a rangert pl... ezért csinálják ezért gankelnek... ez hátrány szerintem is, de feltalálták az instance váltást, ha már nagyon unom én is akkor váltok és tadam minden megoldodott ajánlom neked is ha esetleg érdekel még (amit veled csináltak az nem pvp az 1 szar dolog szerintem is nem látom én se sok értelmét, hogy sok kis lvl es OP karival verik magukat... de GG nekik)
Elmesélem a legszebb jelenetet.:13as voltam már,gondoltam megyek questelgetni kicsit.Nem viccelek 5en támadtak be és 20körüliek voltak..Nem számított hanyas szintût támadnak.Órákig csinálták.
Néztem a minigamet...semmi.1szer tudtam minigamezni mert ahoz meg olyan hülyék mint a seggem.
A globálba szerdán végig ez ment..."FUCK YOU FUNCOM,FUCK YOU FUNCOM,SHIT FUNCOM,FUCK YOU FUNCOM...FUCK,FUCK,FUCK...GO TO AION BETA...GO TO AION BETA...
Mi a faszért játszanak ezek ha ennyire utálják a játékot?...Huzzanak azzal a koreai,manga nfos tucat szarral játszani és szopják le magukat REPÜLVE!
Az Aquilonian vagyok megint és itt is vannak barmok de javarészt normális emberek.Vannak Rp fanok aminek örülök a pvp-t okosabban nyomják és még lehetne sorni a különbséget.
Cenci,Paradicsom,Viledj,Khurea karikra és beveszünk és szivesen segítünk
hát, hogy melyik jobb nem tom, igazából ahol én vagyok ott még az 1 2 kezes jobban sebez de elképzelhetõ, hogy nagy szinten a 2 db 1 kezes jobb dmg lesz mint az 1 két kezes mint barbárnál
A barbár tuti hogy kap charge-ot?
* Bladeweave's cooldown has been increased from 20 seconds to 40 seconds.
* The Defiance ability has been unlinked from Furious Inspiration - you now no longer need to have Furious Inspiration running to be able to use Defiance. The amount of healing gained from Defiance has been very significantly increased, however, the time before you can be affected by another Defiance has been increased to 30 seconds (the re-use timer of Defiance remains at 60 seconds).
* The amount of stamina and mana gained from Improved Defiance has been increased. The implementation of Defiance and Improved Defiance has been changed, so it is now possible to see the base amount of health/stamina/mana gained when inspecting the ability, and to see the upgrade % when inspecting the feats.
* The Reaping Blade feat has been changed. It no longer grants a separate ability, but rather extends the duration of the Rend Flesh ability by 5 seconds. It is dependent on the Improved Rend feat. With Berserk Inspiration being added making it more possible to utilize Bladeweave, we felt that Reaping Blade had became significantly less useful.
* Conquest. This has been replaced with the Ability Berserk Inspiration. Allows the player to stack Furious Inspiration via normal weapon attacks, but they cannot proc the team Resurrection effect when at 10 stacks. Canceling Berserk Inspiration removes all Furious Inspiration stacks. Feat points increase the proc rate.
Brute Changes
* Death’s Door: This feat increases the Protection and Immunity Rating of the Battle Cry: To the Death.
* Blessed Conquest has been changed to no longer apply the War Fatigue debuff after you use the ability.
* Guardsman Feint - Changed to increase the Conquerors armor by 2/4/6/8/10%
* Two Handed Master: This has been replaced by Ruthless Assault. Every time the conqueror crits the crit chance is increased for 10 seconds. This can only happen once every 15 seconds. Additional feat points in the line increases the critical hit chance bonus.
* Irritate: New innate taunt ability to all Soldiers. This ability is received at level 15.
* The natural health regeneration given by the general feats Recovery and Lifesaver has been significantly reduced.
* Stone Skin - Changed to increase the soldiers magical protection. Iron Skin has been changed to increase the soldiers armor. The bonuses from these feats scale with the player's level.
* Guardian/Conqueror/Dark Templar - The way that Sadism/Vengeance/Furious Inspiration triggers has been tweaked, and you will now gain these bonuses when the person in your team being attacked is your own class (previously if you were grouped with a Soldier of the same class, you would not gain your appropriate buff - now you will).
CONQUEROR
* Death’s Door: This feat increases the Protection and Immunity Rating of the Battle Cry: To the Death.
* Bladeweave's cooldown has been increased from 20 seconds to 40 seconds.
* Blessed Conquest has been changed to no longer apply the War Fatigue debuff after you use the ability.
* The Defiance ability has been unlinked from Furious Inspiration - you now no longer need to have Furious Inspiration running to be able to use Defiance. The amount of healing gained from Defiance has been very significantly increased, however, the time before you can be affected by another Defiance has been increased to 30 seconds (the re-use timer of Defiance remains at 60 seconds).
* The amount of stamina and mana gained from Improved Defiance has been increased. The implementation of Defiance and Improved Defiance has been changed, so it is now possible to see the base amount of health/stamina/mana gained when inspecting the ability, and to see the upgrade % when inspecting the feats.
* Every rank of Feint Attack will now give -10% Slashing, Crushing, Piercing, and Poison Invulnerability.
* Guardsman Feint - Changed to increase the Conquerors armor by 2/4/6/8/10%.
* The Reaping Blade feat has been changed. It no longer grants a separate ability, but rather extends the duration of the Rend Flesh ability by 5 seconds. It is dependent on the Improved Rend feat. With Berserk Inspiration being added making it more possible to utilize Bladeweave, we felt that Reaping Blade had became significantly less useful.
* Conquest. This has been replaced with the Ability Berserk Inspiration. Allows the player to stack Furious Inspiration via normal weapon attacks, but they cannot proc the team Resurrection effect when at 10 stacks. Canceling Berserk Inspiration removes all Furious Inspiration stacks. Feat points increase the proc rate.
* Two Handed Master: This has been replaced by Ruthless Assault. Every time the conqueror crits the crit chance is increased for 10 seconds. This can only happen once every 15 seconds. Additional feat points in the line increases the critical hit chance bonus.
mephisto és soul én megmondtam nem kívánok tovább részt venni ebben, ha akarjátok jeffivel folytassátok engem nem érdekel különösebben.
nem tudja valaki meddig lesz 3 990 Ft a gamecard? 😄
egykét dolgot azért röviden kiemelek mert nem birom ki hogy ne:
1.jeff irta (olvass vissza) hogy ti nem pve guild vagytok mint mi!erre én mivel nem válaszolta meg a kérdésemet rákérdeztem hogy csak az a pvp-s guild aki genkel éjjel nappal?hiszen mi is pvpzünk eleget!csak nem 20as karikkal hanem 80asokkal!tehát senki nem mondta hogy genkerek vagytok!!!
2.mivel régi guild vagyunk van egy mag és egy összeszokott társaság!ez gondolom nem képezi vitatárgyát!mi már nem kiskarizunk mert nem abban látjuk az örömet!a guilden belül is a kisebbek össze szoktak verõdni meg a nagyok is!ha már nagy vagy jössz velünk mint mindenki!
3.én sem ismerlek jeff!sõt nem is emlékszem rád sajnos!de errõl kár megint vitázni mert ennyi embert nem ismerhetsz meg pár hét alatt!ehhez idõ kell!pl.van 15-20 fõ akivel elkezdesz fejlõdni.õket megismered és együtt játszatok!eléritek a 80at és jön másik 15-20 fõ mondjuk akik 1es szintüek vegyesen.lehet beszélgetni meg kérdezni és ismerkedni de nem tudsz egy 20as karival velünk jönni én meg nem akarok 5.karaktert inditani!sokunknak van már sok 80asa...ha elérted volna a 80at köztünk és jössz velünk más lenne a véleményed!amugy nekem nem bassza a csõröm hogy más magyar guild is létezik sõt!és ezt most komolyan irom:én örülnék a legjobban ha sok magyar játszana és fönnmaradna a játék még évekig!az nem számit hogy a mi guildünkben van vagy a tietekben vagy máshol...a szóbeszédnek meg nem kell mindig hinni!az egy nagy baromság hogy olyan embert nem lehet ütni aki nincsen guildben!sõt azt kell ütni!a másik dolog ami idevág hogy ha megnézted a koslistánkat a szerveren lévõ guildek nagyrésze rajta van!pár guild van csak akivel jóban vagyunk!cence de most komolyan!ird le hol irta soul azt hogy hazudsz?miért dühöngtök?mi a baj?senki nem irta hogy hazudtok!elolvastam a hszt és nem irta sehol hogy hazudsz csak leirta a véleményét!a másik meg hogy én nem mondtam soha rosszat rólatok mert nem ismerlek titeket!lehet hogy ha megismernénk egymást azt gondolnám hogy ti jófelyek vagytok,kitudja...de levit ismerem!és tudom hogy jó ember!Aki a barátja annak az utolsóját odaadja ugyhogy légyszi hagyjátok ezt a sárdobálást!hallomásra ne alapozzatok mondom!nah zárjuk ezzel le tudnák még regényeket irni de minek...