12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
steweee #7895 persze, nem gondoltam hogy totál internet nélkül is menni fog a dolog. inkább akkor úgy kérdezem, hogy trial regisztrációs lehetőséget kapok e ? a fullt már szedem torrentről, mivel úgysem érek rá munka mellett soha, így előfizetni sem fogok rá. most a héten vagyok szabin, és még nem értem rá gépezni
viszont gyerekkorom kedvenc regényhősét szeretném kipróbálni virtuálisan is kicsit... -
Ákos90 #7894 nállam 28,5 gb-t az aoc mappa -
#7893 En tegnap probaltam letolteni a klienst, egyenlore sikertelenul, de ugy remlik az elejen vmi olyasmit irt ki, hogy 25-26 Gb hely kell majd neki. Azert az nem keves... -
#7892 illetve érdeklődnék, hogy kinek mekkora méretü az Age of Conan mappája
köszi -
Ákos90 #7891 non combat pet :) csak jön utánad össze vissza -
#7890 hmmm, valami nem jó megvan az unlimited accountom, viszont nem enged rálogolni, Authentication failure. Please note that password are case sensitive (14)
viszont az oldalra simán felenged. akkor ez most wtf? :x -
#7889 Amugy ez non combat pet, agyis csak disz? Van a jatekban combat pet is esetleg? -
Cence #7888 csak haverok :) -
#7887 Ahh, sejtettem, hogy nem nalam van a gond, koszi az infot! :D -
Ákos90 #7886 mmorpg.com-on ingyen lehet krokodil petet szerezni! csak egyregisztráció kell éskaopd is a kulcsothozzá :). katt -
#7885 Tudod a kieg nélkül is tolni, de csak azt ami az alap játékba van benne. Tehát az AA system-et se tudod használni, valamint nem tudsz Khitai karaktert indítani amellett h a területekre nem mehetsz. -
#7884 A szerverek lent vannak javítás miatt, azért nem tudsz patchelni.. :) -
#7883 Hmm, nekem nem nagyon akar ez a patch letoltes beindulni.
Win7 alatt leszedtem a angol eu patcher alkalmazast, elinditom, az elso par mp-ben mintha toltene, aztan fogja magat es leall... >_<
Biztos, hogy nem tolt semmit, mert kozben neztem halozati forgalmat figyelo progival. Nem tudom mi lehet a banata. -
#7882 Ahh kozben megtalaltam az account management-ben, targytalan.
Mas. Nincs esetleg vmi ertelmes oldal, ahol bemutatjak a kasztokat, a craftolast es egyeb dolgokat a jatekrol? -
#7881 Ha állandóan meg van ez a 3 fős csapat és healel folyamatosan akkor hajrá, erős sokat sebez, de még gyorsabban hal. Multikliens vagy mi? bot?:D Vmi egyszemélyes hadseregen dolgozol -
#7880 Vagy esetleg telepitsem fel a megjeleneskor megvett dobozos jatekot es patcheltessem fel? -
#7879 A klienst le lehet tolteni esetleg valahonnan? Mar van acc-om, de mar regen nem fizettem elo, de kacerkodom a gondolattal, hogy ujra megnezzem milyen. -
#7878 pvp szerverre mennénk, és a ToS PoM ugy lenne, hogy állandó groupba lennénk 3 an tehát egy partyban lennék ugyanott egy Necromancerral és egy Priest of Mitra v Tempest of Set el :), szóval az assassint nem ajánlod? :C -
#7877 Megfogtál, ja értem mint akarsz. Biztos, hogy lehet, a régi területeken, elég nagy szemétség lenne ha meg kéne venned, ahhoz h tudd folytatni. Bár nem tom, mmorpg készítőktől minden kitelik. Nem vagyok benne biztos. -
Strav #7876 Oki ezt vágom,de az érdekelne,hogy kieg nélkül is tudom tolni vagy nem.
/kieg nélkül nyilván az új területek nélkül/
köcköc -
#7875 Hogy tudnád már tolni az új területeket :D xD nem nem lehet azért kell meg venni, mert csak úgy lehet. :| -
Strav #7874 Üdv!
Két év kihagyás után gondoltam ránézek a játékra.Az érdekelne,hogy mi van akkor ha csak 1hónapot fizetek be de a kieget nem veszem meg ami most jött ki,tudom tolni az új területek nélkül?
Vagy mindenképp kell az új cucc?
Előre is thx a helpet -
#7873 Figy, ha pve szerverre mész akkor ez "itt vagyok öljetek le mert ugyse tudok mást?" nem jelent semmit. mert ott nem támadhatnak meg csak úgy.
TOS, nem ls POM sem annyira pvp kari, Necromancer azzal már lehet szívatni. Assa nem indítanék elsőre, kétség kívül erős pvp-ben, anank aki jól tud menni vele. amúgy lv80 körül gyengébb összességében mint a többi.
A barbár is jó, sok stunt, CC van. Én assaval toltam, lv50 ig kb, kicsit több talán. engem mindig bevertek... full kékbe is... mindenki még 10 szinttel kisebb is 2 sec alatt. Nem ajánlom. pve meg hát... befutsz, levágod akit kell, vagy felszeded majd meghalsz, de kész a küldi kb. -
#7872 bocsánat a sok spammért... szóval a lényeg
Necromancer, és Tempest of Set / Priest of Mitra (ez még nem eldöntött) mellé, szerintetek pvp re melyik karakter lenne hasznosabb? (számukra persze) Assassin vagy Barbár? illetve ha solo játékot nézünk akkor, a pvp ben hol helyezkednek el ezek a karakterek? élvezhetöek? erösek? vagy amolyan bábu feeling? itt vagyok öljetek le mert ugyse tudok mást?
mégegyszer bocsánat a sok spammért de mire letölti a lvl 1-20 as contentet (ami még mindig 6 óra) addigra szeretnék zöldágra vergödni a segítségetekkel :) -
#7871 necromancer és tos/pom lesz mellettem, vagy egy ranged kari jobb lenne esetleg? :o ha már mind rangedek XD
rangedböl viszont ranger és necro :X valami részletes pvp leirást tudna adni valaki, ugy értem aki játszik(ott) velük? hol a helyük pvp ben? erösek? esetleg underpowered? jol balancolt? mindenki leüti, valami ilyesmi érdekelne X) köszönöm a helpet és sorry a szétspammolásért :X -
#7870 köszönöm :)
de nem tudok választani barbár és assa közt =/, valaki aki barbár illetve assassin tudna valamit irni a karikról? jelenlegi pvp dolgaikról? -
#7869 Classes:
Guardian, Dark Templar, Bear Shaman, Assassin, Ranger, Demonologist, Herald of Xotli and Necromancer
Tehát majdnem minden kaszt lehet Khitai :P
A sprint problémát meg úgy a legkönnyebb megoldani hogy vagy a sprintet, vagy a tooltip megjelenítést átrakod másik billentyűre :) -
#7868 tudom tudom sok lesz a kérdésekből de érdekelne még valami,
ugye kezdhetek karaktert Khitaiban (legalább is ázsiai kinézetüt) mely kasztokat kezdhetem ott?
illetve ha sprintelek ugye és kattintok a skillre kirakja a tooltipjét ami kicsit idegesítő tud lenni, erre van valami megoldás? (azo n kivül h ne sprint közbe nyomjam a gombot? :)
-
#7867 lenne egy kérdésem, group pvp ben (3-4 emberrel magam mellett, melyik kaszt lenne jobb választás? barbár, assassin vagy ranger?)
olvastam, hogy az assa most kicsit op, ha esetleg arra mennék mennyire tartsak egy totális nerftöl ami esetlegesen hasznavehetetlenné teszi a kasztot? (van/volt már rá példa játékban)
az egyik játékos a teamben valoszinüleg pom vagy tos lesz tehát heal lesz, mig a másik valoszinüleg necromancer (de lehet h barbár v assa XD) a 4. et nem tom még :D
köszönöm a válaszokat elöre is :) -
#7866 20-60
60-80
Expansion playfieldset kinyomtam
ez igy totálban 7,x giga amit majd 1 nap alatt szedne le a 2mb os csucsspeedes t offline. most, hogy csak
1-20 ig töltöl ig 5,08 giga amit még 9 óra alatt tölt le :( -
Vagrant #7865 es mennek a szerverek vegre :) -
Vagrant #7864 :) 3.5 gb patch lejott vegre na most jon a kerdeses 8 orai szerverinditas :P -
Vagrant #7863 meg meg 3 at :D -
Vagrant #7862 +3 orat rahuztak a sracok :) -
#7861 nem, mivel ez egy MMORPG, mindenképp kell hozzá az internet, (és soloban sem tolhato ki 20 ig csak a night questekkel) kell hozzá kicsit mindig hozzátenni -
steweee #7860 olvastam egy játékról szóló leírásban, hgoy az első 20 szint szóló kampányban zajlik, akár net nélkül is játszható. kíváncsi lennék rá, nagy kedvencem volt regényben. érdemes letöltenem vhonnét? nincs se időm, se pénzt nem szánok online játékra, szóval tényleg csak az érdekesség kedvéért játszanék vele....
tudok offline regelés nélkül is szórakozni vele kicsit ? -
#7859 ne is mond, ugymegjött a kedvünk a játékra, de egyenlöre csak triallal nézzük meg :) van valami mod amugy h a kieget is meglehessen nézni/ ki lehessen probálni? :) -
#7858 Na erre vartam 1 hete.Akkor nemfogok csak holnap kezdeni elesbe. -
#7857 jaja, pakolják a rise of the godslayert felfele csak valami gubanc volt, azt irják 9 fele lesz szerver kb, akkor jön a buli, 2mb os nettel felpecselni (még az elözöt se fejezte be :( ) -
#7856 Lol.Most jott meg a jatek,mondom trialbol mindjart full lesz!Erre karbantartas van!