Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ha pay by cash-re megyek?😊
Stigmata
Bizony, csak akkor fog beengedni ha kitöltöd a bankkártya infókat. Én is gc-vel fizetem, de meg van adva a bankkártyám. 😊
Általába minden mmo-nál kötelezõ.

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

ja,h nekem még ott az updatere kell mennem,és ott megadni bankkártyát meg ilyenek?
csak pont azért vettem gc-t,h ne adjam oda kártyaszámom, és stb...
Ha a Furyra jössz keresd a Death Wish-t.Õk is PVE-znek és nem csak a pvp megy.Persze a pvp a lényeg.<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Ha rp fan vagy akkor Aquilonia.

Stigmata
Account managment-en belül van egy olyan hogy "Use a Key", oda kell beírni, asszem van is egy olyan rublika hogy upgrade to full version, már nem emlékszem pontosan 😊
Ezután meg ugye bankkártya szám stb, anélkül nem fog mûködni.

A Supportban pedig megbízhatsz nyugodtan ha a tényleg a hivatalos supportnak írtál, habár tényleg jobb ha megoldódik a dolog.

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Nem enged be sajnos...
Annyi történt azóta,hogy írtam a supportnak, akik válaszoltak is, annyi,hogy nem észlelik,h valamit is megadtam volna az acc-hoz, és hogy küldjem el nekik a kódokat (eredeti+gc) emailen. Egyenlõre visszaírtam nekik,hogy nem gondolom ezt teljesen biztonságosnak😊

Lehet szar helyre adom meg?
hová kell?
Stigmata
Szerintem nem az alapján kéne dönteni hogy melyik szerveren vannak többen 😊
Az Aquilonia Rp-Pvp szerver, akit csak a Pvp érdekel az Fury-ra menjen.

BetonK: Elméletileg ennyit kéne tenni, a játékba nem enged be?

Sziasztok!
Ha trialos accom szeretném folytatni, akkor csaka megfelelõ helyen az acc managerben megadom a kódot, és várok,amíg nem lesz befagyasztva?
mert ezt tettem, de egy órája semmi.türelmetlen vagyok?
köszi
Akkor azt mondod a Furyn érdemesebb kezdeni? Itt vannak most a legtöbben <#nezze><#nemtudom>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

A furyhoz képest viszont kevesen vannak.Black Castle-ban soha nem találkoztam senkivel.

Solid Snake
Tömegek mocorognak pl.az Aqulonián a kezdõ területen 😊
folyamatossan zajlik a csata <#hehe>
😊

Saccard
Megoldódott és már játszottam is egész pofás kis gamma😛

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Saccard
Üdv all tudnátok segíteni? Letöltöttem az eu-s verziót regeltem akkot amivel elv. 14 napos ingyenverzióval kipróbálhatom, de vmiért nem fogadja el amikor be akarok lépni, pedig az account managementnél ottvan h 14 napos trial. Elõre is köszönöm!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Köszi szépen Gear. Nagyon sokat segítettél.
Kemi linkje nem lett jó😊 talán így jó lessz 😊

"vessetek a mókusok közé" :)

Kemiitt kikötõben beszélsz a manyussal majd Old Tarantiaból tovább.

"vessetek a mókusok közé" :)

Sziasztok, valaki le tudná nekem írni az utat Kehmi-bõl Chonarc Village-ba. Gondolom Old Tarantiából kell eljutni oda de nem találom az utat vagy aki elvisz. Köszi.
Jeffjohnson
Lehet az a gond ,hogy nem volt tölük senki online. Szoktak néha globalban is hírdetni de ha kicsit lentébb olvasol akkor korábban írtak ide sg-re írj valamelyiküknek privit.

Solid Snake
Hogy tudok rá keresni az enslave klánra?
Mert nekem úgy tûnik hogy nem jó a keresõ mert rákeresek és nem találja a klánt és a tagokat se!
Látom van pörgés.
Akad egy eladó collector kiadásom minden tartozékával és egy lvl 80 as guardian karival.
Én nem fogok visszatérni. Nekem a kezdeti két,három hónap teljesen elvette a kedvemet.
Igazából már a passomra meg ilyenekre sem emlékszem, de csak ki lehet nyomozni valahogyan ha érdekel valakit.
Az ár alku tárgya privátban.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

dr Kotász
Várj még fél órát.
Sziasztok! Nem tudjátok, hogyan lehet reaktiválni az accot? Probáltam, ki is irta hogy reavtivated de még mindig frozen.
lol

Nem a pvpvel van bajom.Ma is öltek eleget.4szer öltek meg pontosan.Mind a 4 emberrel beszélgettem utána és nem én kezdeményeztem.Mind a 4 1vs1 és kb olyan szinten mozogtak mint én.Nem voltam mérges jót hülyültünk.Ma történt Aquilonián:38as barbár az úton gankelt kicsiket aztán globálba beírta húú de kemény gyerek vagyok.Csak kicsit nevették ki illetve fikázták le.Csendben maradt a srác.XD

Na de mind1.Mindenki játszon ott ahol szeret.

hát csoki ha nem is 13 de 14 nem gond az életkor amugy mindig de néha látszik...

Ennyi faszkalapot... Átlagéletkor 13 körül, mi?

Ökör banda.

Jeffjohnson
ott azért sírnak ha megölik õket 😊

továbbá global cset na most az h ott mit láttál nem sok mindent jelent... most van trial bármelyik birka feljön (és hidd el nekem feljön) lepofázza a játékot és hirdeti azt ami szerinte a best nem csak ebbe a játékba van hidd el sok más gameba is csinálják ezellen nem tudsz tenni de nem a szerver hibája, ugyanugy felmennek az aqualoniára is és ott is megcsinálják...

elmondjam mi a jo nekik?

nekik lét itt megszerezni a pvp rangokat mert nagyobb szinten nem tudják lásd a rangert pl... ezért csinálják ezért gankelnek... ez hátrány szerintem is, de feltalálták az instance váltást, ha már nagyon unom én is akkor váltok és tadam minden megoldodott ajánlom neked is ha esetleg érdekel még (amit veled csináltak az nem pvp az 1 szar dolog szerintem is nem látom én se sok értelmét, hogy sok kis lvl es OP karival verik magukat... de GG nekik)

Jeffjohnson
Hát a Fury már csak ilyen 😄
Ha Aqulonián maradsz akkor az Enslave-et keresd.

Nekem elég volt ez a pár nap Fury.Semmit nem tudtam csinálni.Komolyan mondom 5 lépést nem tudtam megtenni mert folyamatosan támadtak.6 szinten 25ösök támadtak be folyamatosan.Azt nem értem ez nekik miért jó?Semmit nem nyernek vele.Nehezen felküzdöttem magam,gondoltam magamba kis naívan hogy megyek partyba...ééééééés mindenki elutasította.Az "agyasabb" játékosok nem is válaszolnak mert ahoz is hülyék hogy írjanak bármit is.
Elmesélem a legszebb jelenetet.:13as voltam már,gondoltam megyek questelgetni kicsit.Nem viccelek 5en támadtak be és 20körüliek voltak..Nem számított hanyas szintût támadnak.Órákig csinálták.
Néztem a minigamet...semmi.1szer tudtam minigamezni mert ahoz meg olyan hülyék mint a seggem.

A globálba szerdán végig ez ment..."FUCK YOU FUNCOM,FUCK YOU FUNCOM,SHIT FUNCOM,FUCK YOU FUNCOM...FUCK,FUCK,FUCK...GO TO AION BETA...GO TO AION BETA...

Mi a faszért játszanak ezek ha ennyire utálják a játékot?...Huzzanak azzal a koreai,manga nfos tucat szarral játszani és szopják le magukat REPÜLVE!

Az Aquilonian vagyok megint és itt is vannak barmok de javarészt normális emberek.Vannak Rp fanok aminek örülök a pvp-t okosabban nyomják és még lehetne sorni a különbséget.

Jeffjohnson
Ha Fury-ra jössz akkor írj rá:
Cenci,Paradicsom,Viledj,Khurea karikra és beveszünk és szivesen segítünk

Köszi a válaszokat. Akkor ha nem muszály most még nem, de késõbb megveszem biztosan. Tudtok valami jó szerót ajánlani ahol sok magyar van és tudnak segíteni egy kicsit? Sajnos még kezdõ vagyok ilyen játékok terén.
nem kell megvenned a játékot hozzá mindenképp, veszel 1 feltöltökártyát és feltöltöd az accod vele ilyen egyszerü

Jeffjohnson
Vatera-t(3500Ft) vagy a Cdgalaxist(6000Ft) ajánlom ha meg akarod venni a játékot feltöltõkártya ha minden igaz még mindíg akciós a cdgalaxisban (4eFt 60nap)

Jeffjohnson
Igen

Köszi az info-t. Mindenféleképp megveszem. Még egy kérdésem lenne. A meglévõ accountomat, amit a trial-al csináltam, hogy vihetem tovább ha megvettem a játékot? Egyszerûen csak a Funcom bejelentkezés után a "Use a key-nél" beírom a game dobozában levõ kódot vagy egy feltöltõkártya kódot?
Stigmata
a játékot mindenképp meg kell venned, de jár hozzá egy hónap ingyen 😊

Sziasztok, mivel regelve voltam a fileplanet-on 14 napig ingyen játszhatok a játékkal. Nagyon megtetszett és azt szeretném kérdezni tõletek hogy ha veszek feltöltõkártyát tudok játszani tovább vele? Vagy mindenféleképp a játékot is meg kell hogy vegyem? Köszi a válaszotokat.
igen tuti

DW = Dual Wield tehát a 2 1 kezes kart

hát, hogy melyik jobb nem tom, igazából ahol én vagyok ott még az 1 2 kezes jobban sebez de elképzelhetõ, hogy nagy szinten a 2 db 1 kezes jobb dmg lesz mint az 1 két kezes mint barbárnál

illetve pvp-re melyik jobb a conqnak két fegyverrel vagy kétkezes fegyverrel nyomulnia?

A conq-ot nerfelik?Mi az a DW?
A barbár tuti hogy kap charge-ot?

Jeffjohnson
Carnage Changes

* Bladeweave's cooldown has been increased from 20 seconds to 40 seconds.
* The Defiance ability has been unlinked from Furious Inspiration - you now no longer need to have Furious Inspiration running to be able to use Defiance. The amount of healing gained from Defiance has been very significantly increased, however, the time before you can be affected by another Defiance has been increased to 30 seconds (the re-use timer of Defiance remains at 60 seconds).
* The amount of stamina and mana gained from Improved Defiance has been increased. The implementation of Defiance and Improved Defiance has been changed, so it is now possible to see the base amount of health/stamina/mana gained when inspecting the ability, and to see the upgrade % when inspecting the feats.
* The Reaping Blade feat has been changed. It no longer grants a separate ability, but rather extends the duration of the Rend Flesh ability by 5 seconds. It is dependent on the Improved Rend feat. With Berserk Inspiration being added making it more possible to utilize Bladeweave, we felt that Reaping Blade had became significantly less useful.
* Conquest. This has been replaced with the Ability Berserk Inspiration. Allows the player to stack Furious Inspiration via normal weapon attacks, but they cannot proc the team Resurrection effect when at 10 stacks. Canceling Berserk Inspiration removes all Furious Inspiration stacks. Feat points increase the proc rate.

Brute Changes

* Death’s Door: This feat increases the Protection and Immunity Rating of the Battle Cry: To the Death.
* Blessed Conquest has been changed to no longer apply the War Fatigue debuff after you use the ability.
* Guardsman Feint - Changed to increase the Conquerors armor by 2/4/6/8/10%
* Two Handed Master: This has been replaced by Ruthless Assault. Every time the conqueror crits the crit chance is increased for 10 seconds. This can only happen once every 15 seconds. Additional feat points in the line increases the critical hit chance bonus.

Jeffjohnson
Soldier – General
* Irritate: New innate taunt ability to all Soldiers. This ability is received at level 15.
* The natural health regeneration given by the general feats Recovery and Lifesaver has been significantly reduced.
* Stone Skin - Changed to increase the soldiers magical protection. Iron Skin has been changed to increase the soldiers armor. The bonuses from these feats scale with the player's level.
* Guardian/Conqueror/Dark Templar - The way that Sadism/Vengeance/Furious Inspiration triggers has been tweaked, and you will now gain these bonuses when the person in your team being attacked is your own class (previously if you were grouped with a Soldier of the same class, you would not gain your appropriate buff - now you will).

CONQUEROR
* Death’s Door: This feat increases the Protection and Immunity Rating of the Battle Cry: To the Death.
* Bladeweave's cooldown has been increased from 20 seconds to 40 seconds.
* Blessed Conquest has been changed to no longer apply the War Fatigue debuff after you use the ability.
* The Defiance ability has been unlinked from Furious Inspiration - you now no longer need to have Furious Inspiration running to be able to use Defiance. The amount of healing gained from Defiance has been very significantly increased, however, the time before you can be affected by another Defiance has been increased to 30 seconds (the re-use timer of Defiance remains at 60 seconds).
* The amount of stamina and mana gained from Improved Defiance has been increased. The implementation of Defiance and Improved Defiance has been changed, so it is now possible to see the base amount of health/stamina/mana gained when inspecting the ability, and to see the upgrade % when inspecting the feats.
* Every rank of Feint Attack will now give -10% Slashing, Crushing, Piercing, and Poison Invulnerability.
* Guardsman Feint - Changed to increase the Conquerors armor by 2/4/6/8/10%.
* The Reaping Blade feat has been changed. It no longer grants a separate ability, but rather extends the duration of the Rend Flesh ability by 5 seconds. It is dependent on the Improved Rend feat. With Berserk Inspiration being added making it more possible to utilize Bladeweave, we felt that Reaping Blade had became significantly less useful.
* Conquest. This has been replaced with the Ability Berserk Inspiration. Allows the player to stack Furious Inspiration via normal weapon attacks, but they cannot proc the team Resurrection effect when at 10 stacks. Canceling Berserk Inspiration removes all Furious Inspiration stacks. Feat points increase the proc rate.
* Two Handed Master: This has been replaced by Ruthless Assault. Every time the conqueror crits the crit chance is increased for 10 seconds. This can only happen once every 15 seconds. Additional feat points in the line increases the critical hit chance bonus.

Jeffjohnson
Ja a Dark Templar pedig megerösödik! Test szerveren már nagyban megy az 1.05 tesztelése

joh és a conq mit kap? asszem nerfelik a DW t =/ bár jelen pillanatban még 2handeddel nyomom 😄 szal nem mintha érintene... 😊 várom az infokat Jeff és a többiek 😛

mephisto és soul én megmondtam nem kívánok tovább részt venni ebben, ha akarjátok jeffivel folytassátok engem nem érdekel különösebben.

nem tudja valaki meddig lesz 3 990 Ft a gamecard? 😄

aztakurva!mitörtént itt tegnap óta?mibõl is pattant ki ez az egész dolog?én nem értem!de komolyan!szerintem olvassátok el figyelmesebben a hsz-emet és értelmezzétek át mert én nem ezt irtam!ki a tököm mondta pl azt hogy ti genkerek vagytok meg mittomén mit???ááá hagyjátok már...volt egy kis szakmai csevej és ennyi!minek kapjátok föl a cukrot egybõl?
egykét dolgot azért röviden kiemelek mert nem birom ki hogy ne:
1.jeff irta (olvass vissza) hogy ti nem pve guild vagytok mint mi!erre én mivel nem válaszolta meg a kérdésemet rákérdeztem hogy csak az a pvp-s guild aki genkel éjjel nappal?hiszen mi is pvpzünk eleget!csak nem 20as karikkal hanem 80asokkal!tehát senki nem mondta hogy genkerek vagytok!!!
2.mivel régi guild vagyunk van egy mag és egy összeszokott társaság!ez gondolom nem képezi vitatárgyát!mi már nem kiskarizunk mert nem abban látjuk az örömet!a guilden belül is a kisebbek össze szoktak verõdni meg a nagyok is!ha már nagy vagy jössz velünk mint mindenki!
3.én sem ismerlek jeff!sõt nem is emlékszem rád sajnos!de errõl kár megint vitázni mert ennyi embert nem ismerhetsz meg pár hét alatt!ehhez idõ kell!pl.van 15-20 fõ akivel elkezdesz fejlõdni.õket megismered és együtt játszatok!eléritek a 80at és jön másik 15-20 fõ mondjuk akik 1es szintüek vegyesen.lehet beszélgetni meg kérdezni és ismerkedni de nem tudsz egy 20as karival velünk jönni én meg nem akarok 5.karaktert inditani!sokunknak van már sok 80asa...ha elérted volna a 80at köztünk és jössz velünk más lenne a véleményed!amugy nekem nem bassza a csõröm hogy más magyar guild is létezik sõt!és ezt most komolyan irom:én örülnék a legjobban ha sok magyar játszana és fönnmaradna a játék még évekig!az nem számit hogy a mi guildünkben van vagy a tietekben vagy máshol...a szóbeszédnek meg nem kell mindig hinni!az egy nagy baromság hogy olyan embert nem lehet ütni aki nincsen guildben!sõt azt kell ütni!a másik dolog ami idevág hogy ha megnézted a koslistánkat a szerveren lévõ guildek nagyrésze rajta van!pár guild van csak akivel jóban vagyunk!cence de most komolyan!ird le hol irta soul azt hogy hazudsz?miért dühöngtök?mi a baj?senki nem irta hogy hazudtok!elolvastam a hszt és nem irta sehol hogy hazudsz csak leirta a véleményét!a másik meg hogy én nem mondtam soha rosszat rólatok mert nem ismerlek titeket!lehet hogy ha megismernénk egymást azt gondolnám hogy ti jófelyek vagytok,kitudja...de levit ismerem!és tudom hogy jó ember!Aki a barátja annak az utolsóját odaadja ugyhogy légyszi hagyjátok ezt a sárdobálást!hallomásra ne alapozzatok mondom!nah zárjuk ezzel le tudnák még regényeket irni de minek...
Jeffjohnson
Igazad van bár 10nél többen vagyunk 😊 részemröl innentöl lezárva a dolog ha akar valamit ír privibe és megbeszéljük ventrin.

Beszéljünk inkább az 1.05 ös patchröl
Barbár chargeot kap assa tovább erösödik Tos-t meg rommá nerfelik ja és a ranger továbbra is csak 70 ig erös