12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#7975 Jah igen, es koszi az eddigi valaszokat! -
#7974 Az meg arrebb lesz :D
Most eppen azon filozok, hogy maradjak-e pve szerveren, vagy reroll-oljak pvp-n. Felo, hogy hamar megunom a pve tartalmat, foleg ha esetleg vmi oknal fogva nem jutnek le instakba. 4 ev WoW utan kisse herotom van a pve-tol, meg ha jok is a kuldik.
Viszont ha pvp szerveren meg nem talalok megfelelo kozosseget, akkor eleg ertelmetlen lesz a pvp szerveren a bohockodas. Ha jol ertettem jelenleg nincs is a Fury-n magyar klan, ugye?
Jol tudom, hogy pve es pvp szerver kozott "csak" a world pvp hianya illetve meglete a kulonbseg? Szoval pvp mini game-ek es guild vs guild pvp van pve szerveren is?
Illetoleg lattam vmi Border Kingdoms v vmi ilyesmi nevezetu teruletet, amire irta hogy pvp terulet(pve szerveren voltam). Ez mi akar lenni?
Jut eszembe, hol lehet ezekre a pvp mini game-ekre jelentkezni?
Bocsi a sok kerdesert! :) -
#7973 En kiertem Tortage-bol cimmerian-kent egybol a kezdo helyen (Connarch's Village v vmi ilyesmi) talaltam ilyet. Lehetett arcot meg testet festetni, arcszort, hajat igazittatni, ha minden igaz. -
DragonKnight #7972 Bocs kissé elhamarkodtam, még nincs benne.
Ezt mondta Morrison a dologról
"Veteran players will also be able to further customize the appearance of their older characters through vendors that offer new tattoos, hairstyles, and other options. Morrison also hinted at further customization options during initial character creation. One oft-requested feature that won't be shipping with the expansion is social armor and clothing tabs. Morrison explained that cosmetic clothing is something that Funcom has wanted to implement for awhile but has taken a back seat to more necessary gameplay and balancing issues. "Once the expansion is done it will likely find its way into one of the updates," he said. "
Az AA pont jár mindenkinek aki megvette a kieget és elérte a lvl20-at.
Pve és PVP XP-ért kapsz AA XP-t (PVE XP a Mastery XP-t növeli, a PVP pedig Prowness XP-t) 1 milla Mastery XP-ért kapsz mastery és expertise AA xp-t 1 milla Prowness XP-ért prowness és expertise AA pontot kapsz.
A perkekre kell a pontokat elkölteni, vannak pve perkek amiket mastery ponttal kell tölteni a pvp perkeket pedig prownes ponttal mind a két fajta kérhet még expertise pontokat.
Nem érdemes arra gondolni hogy mar lvl20-tól nő a mastery xp, mivel ahogy irtam brutális pve xp kell hozzá. Mire az első AA pontod meglesz addigra már régen lvl80 leszel és az 1 milla mastery xp oroszlán részét a raidekben és instákban fogod megszerezni.
-
#7971 Hol van recustomize NPC mert még nem láttam.
AA-val kapcsolatban még mindig nem világos szval 20 fölött kapnék pontot rá a sima exp ért és a pvpexp ért?? -
Vagrant #7970 nem anyi AA xp nem gyulik kis szinten 50+ tol viszont mar azert nemart
-
#7969 Thx a válaszokat!! :) -
Vagrant #7968 AA-t igen 20 tol ezzel kizarva a trialosokat
-
#7967 Szoval ha komolyabban erdekel a jatek, akkor erdemes mar most megvenni a kieget, hogy alacsony szinten is gyuljon ez az AA xp? -
Vagrant #7966 elveszik a lehetoseged
ha 1 szer megcsinaltad azzal ki is lotted a lehetosegedet.
Szoval ne torold :) -
#7965 Amugy jol tudom, hogy AA xp-t lvl 20-tol kezd el kapni a karakter? -
DragonKnight #7964 Úgy tudom hogy csak egyszer lehet egy accounton ha mar van egy legalább 50-es karid.
Ha csak azért nem jön be mert nem tetszik a szeme szine, erre már azt hiszem van gyógyír mivel vannak recustomize npc-t ahol plasztikázni lehet karaktert.
A feat fát tök újra lehet trainelni akárhányszor csak tudd kifizetni, egyéb esetben viszont buktad a karit. (pl. inditottál egy nekrót mert olyan aranyosak a petjei és kiderül hogy nem birod a dögszagot) -
#7963 lenen egy kérdésem. Van ilyen lehetőség hogy ha van egy 50-es karid indíthatsz még egyet 50-ről és nem kell végigpepecselni level 1-től.
De ha ez a kari nem jőn eb és törlöd akkor megint csinálhatzs egy 50-est vagy elveszett a lehetőség? -
Vagrant #7962 ez az AA rendszer nekem bejon :)
EvE ezgetek is neha:P
es igen igy hogy nics szintlepes az eddigi contentet nem dobtak ki hanem csak bovitettek.
Okos megoldasnak tartom. -
#7961 Aki a Fury-n van es neha bandazna, az keressen!
CAPUA neven egy Barbarral vok. -
DragonKnight #7960 Hát ha az AA miatt inditják akkor nagyon előrelátóak:)
1 milla mastery XP hoz 1 mastery pontot. Ahogy számoltam idáig kb 15 milla Pve XP = 1 milla AA mastery XP = 1 mastery pont!
Szóval megszületett az Age of Grinding.
Lehet hogy tévedek de kétlem hogy ebben az évben valaki kitolja az AA feat fát az arany szegélyes featekig ( az AA végéig ahol a legjobb perkek találhatóak) azoknak egy perk pontja 20 mastery pontba kerül.
Csak gratulálni tudok az FC-nek ehez a húzáshoz. Szint emelés szart se ért volna, plusz 20 szint meglett volna a hardcore gyerekeknek 2 hónap alatt és jött volna a sirás hogy nincs content. Most meg a régi és új 80-as területek új értelmet nyertek, lehet AA pontokat grindelni és nem látszik a vége.
-
Tomy Lee #7959 Ranger.Folyamatos track,combat-on kívüli állandó hide=túlélés + te kempelsz majd másokat vele ha rákapsz a dolograXD -
#7958 Bs-t nem változtatták kb fél éve, szerintem azért indít mindenki, mert az az egyetlen priest amit Khitai-ként lehet indítani :P
Guardian szintén nem lett változtatva nagyon rég óta, lehet az AA képességekbe van valami ami nagyon durvává teszi, ha érdekel szerintem próbáld ki. :) -
#7957 Vegul csak muszaj lesz megtapasztalnom elso kezbol, hogy milyen is az a Fury szerver, a fene egye meg! :D
Esetleg vmi instrukcio, amivel megkonnyithetem a dolgomat, amivel megkimelhetem magam a felesleges sz*pastol az elejen pvp szerveren?
Mas. Mit hozott a kieg a klasszok teren? Azt olvastam generalon, hogy most nagyon sok ember inditott bear shaman es guardian karikat, errol tudtok valamit?
-
#7956 Szai! Ötlett:váltsál instát! Van 3- 4 insta van egy szerveren.Mondjuk lehet hogy ott is kempelnek de legalább nem ugyanazok :)
-
#7955 abszolut egyetértek :)
Furyn az igazi Conan barbár világ van :) -
#7954 inspirálják az embereket, hogy keress guildot, vagy haverokat.
Bár szerintem te csak egyszerüen peches vagy :D
Furyn vagyok én is és nagyon sok esetben a velem egyszintüek is elmennek mellettem, nem kezdenek harcot. Persze volt olyanis hogy a 13 asokat hagytam, hogy nem lesz gond aztán kaptam a hátbatámadást... valszeg sok ember azért támad elöször, hogy legyen esélye (azért itt is számít a ki ugrik kire)
Másrészt online időm nagyrészében is vannak ismerösök barátok akikkel tudjuk zuzni a népet mi is akár, de ahogy ricsaj hírdette embereket is keresünk, van ventri késöbb majd guild is ha megint élesbe megy a game (nem nem magyar klán leszünk) lehet csatlakozni ha az embernek van kedve, vagy akár csak feljárni, hogy tömörüljünk. Ha érdekel akkor priv me :)
Addig is további jo játékot mindenkinek -
Tomy Lee #7953 Kell a Guild bizony kell fury-n.Anélkül kis szinten fail minden amit éppen akarsz csinálni. -
Tomy Lee #7952 Fury-n nincsenek szabályok.Kemp,csoportos gank,minden mehet.
Sok-sok noob vagy full prof premade,random team minin.
Fury-n bemutatkozik az igazi barbár Conan világ:D
Aki békésen akar pvp-zni annak crome-on a helye.Ott még azt is meg lehet beszélni ki támadjon elsőnek hányadik ugrásra támadjunk meg ilyen hülyeségek lol:P -
#7951 Hat en 4 napja kezdtem a fury-n, egyedul.Azota szo..k!Ma delutan (14h)elmentem egy teruletre questelni,es harom +5 lvl hunter kempelte a nepeket.Elmentem mashova addig,es este (21h) visszamentem,hogy letoljam az elmarad questeket.A ket hunter azota ott acsorog a kezdo helyen es campeli a kicsi playereket.Mivel itt nincs sajat frakciod,mindenki mindenki ellensege, mindenki leszarja mit muvelnek a kis playerekkel.Ez igy egy FOS!Mert ha meg nincs ismerose vagy guildja valakinek,azt gyakorlatilag jatek helyett bas..k egesz nap! -
#7950 Egy dolog a pvp es egy masik, ha kicsiket magas szintuek gankelnek. Sztem a normalis pvp-vel a legtobben kiegyeznenek, de ahogy olvasom a general-t, nem errol lehet szo. -
Tomy Lee #7949 A Pve nab-ok kerülik el.Aki szereti a pvp-t + a world pvp-t az nem ilyed meg!Nem a statot kell félteni hanem szembeszállni mindenkivel.Állítom aki fury-n fejlődik az max szinten triplázza az arányát.
Fury-n nehéz fejlődni de legalább nem húz fel mindenki 5 karaktert 2 hónap alatt és end game-ben azt se tudja bizonyos szituációkban mit csináljon. -
#7948 En a Crom-on jatszva olvasgatom a general chat-et es mindenki csak szidja a Fury-t es ha teheti messze elkeruli a sok agyatlan ganker miatt. Persze csoportosan fejlodve biztos nem jelent ez akkora gondot, mintha vki egyedul probalkozna. -
Systema #7947 lol
:DD
-
#7946 Aki szeretne jönni írjon rám privátot és adok ventri IP-t(ventri kötelező). -
#7945 jah 1 kis ösztönzés aki velünk tart annak ütök rare settet ha feltöltöttük az accainkat:)
katt rá besírsz olyan vidi:) -
#7944 jött most is pár ember egyelőre csak trial accal.(amig a vizsgák lenem zárulnak kb még 2hét)aztán 4-5en jövünk.
addig is van valakinek kedve lowlv pvphez furyn? -
Tomy Lee #7943 Advenced training-re érdemes gyűjteni.50g helyett 40 token csak.. -
#7942 Szerintem azt a tokent kirzárólag bag re érdemes beváltani, mountra nem.
A legolcsóbb ló+az oktatás hozzá 1G -
Vagrant #7941 pvp szerveren nehezebb fejlodeni ezert is irtam hogy nemart 1-2 ismeros.
Viszont amikor a groupotok osszetalalkozi 1 masik groupal, es 1 balancolt kis nyilt pvp be lerendezitek hat annal nincs is jobb.
Veteran tokeneket nagyvarosokban Veteran Trader.
pl: Khemiben a trainer kozelebe van.
Dragon te tudsz valamit amit en nem :)
#7931.. erthetoen fogalmazni^^
valahogy nekem sosem ment -
#7940 Veteran token-eket hol es hogyan tudom bevaltani? -
#7939 nem tudom, van egy két surmo (3 lvl el nagyobb és megver és örül neki, sőt találkoztam olyannal h 23 as assa leölte a 9 es karimat és örült neki a hullám mellett :D) de ezt a 2 esetet leszámítva már nem megy az az esztelen csapkodás ami volt underhallsba -
#7938 Csak ott van(volt)értelme, gankelni a kicsiket x) -
#7937 H h? :D -
#7936 Huu,ennek a jateknak semmi ertelme PVP szerveren.