Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a-a már csak a készlet erejéig 2k/hó a cd galaxisnak irtam levelet melyben érdeklõdtem meddig tart az eksön és õk irták, hogy május 15. ével lejárt az akció csak a készlet erejéig 2k/hó... továbbá ez az akció sem funcomos hanem valószinüleg a magyar terjesztõk nem tudták eladni a game cardot és inkább levitték az árát minthogy a nyakukon maradjon (funcom support mondta...)

A Leaderre gondolsz?

2K/hó

★ 汤姆 李

én tudom ki volt 😊

per pill is a guildotokban van és az IQ ja még mindig nem lett nagyobb 😊

Conant abba hagytam, nincs havi 4k-m játékra bármennyire is szeretném... =/

Requiembe meg max pk zni hébe hoba, többnyire várok a gta 4 emre...

Conan-t nyomod vagy Requiemezel?

Igen láttam.Valami kis idióta lehetett.Crome szerón is szoktam játszani mikor már hányinger kerülget a gank miatt.

sõt meg is mutatták értelmi szintjüket a Death Wishbõl... sajnos de ha nagyon érdekel látogass el a guild oldalatokra és nézz bele a forumba, ott lesz a megnyilvánulása bizonyos khm khm tagjaitoknak 😊

jaja hallottam hirét 😊

Nagyon sokat változott a Death Wish mióta elmentél Cence.Jelenleg a legnagyobb magyar guild.Külön Ts szobánk van és nagyon rendezett lett a társaság.Attól mert magyar Guild nem minden magyar gyerek jöhet.Nemrég egy magyar srác lett kirugva mert egy idióta volt.Más szerverekrõl jönnek át a játékosok.Az elmúlt hónapokban sokan jöttek át az Enslave-bõl.Itt segítik a kezdõ játékosokat is.Van OP level mindenkinek és itemfarm.

mikor én otthagytam a Furyt már akkor is voltak érdekes emberek és én tényleg nem a kor alapján itélek(tem) de sajnos azt sosem hazudtolják meg egyes emberek =/

Fury-n játszottál?Nem ismerjük 1mást véletlenûl?Milyen guildbe voltál?

KaszaN
Ooo...akkor már nem is érdekel ha havi fizetõs...😞

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Meg is kell venni és a havidíjat is fizetni kell.

Veheted dobozban vagy letöltõsen.
KaszaN
A digitális letöltésér is fizetni kell? És ez havifizetõs vagy vak megkell venni?

Hát ha nem trial akkor 2féle képpen:
Digital down.Link
Másik verzió,hogy megveszed boltban.

★ 汤姆 李

KaszaN
trial?

Trial
27GB-ot készíts szabadra(update-el kb ennyi lesz),megéri..

★ 汤姆 李

KaszaN
Hi, most figyeltem fel a játékra és azt mondom ilyen gyönyörû mmorpg-t én még életemben nem láttam! Megtudná valaki mondani honnan lehet letölteni?

Engem érdekel mert cdgal.nem küldte ki a megrendelésem.Fog.sincs miért de <#mf1>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

yey 😄

Jeffjohnson
van két fel nem használt game cardom (60napos) ha valakit érdekel írjon rám

én átállok a fury-ról a Cromra faszom tele van már a rengeteg gankingel
Üdvözletem. Nagytakarítást tartottam a polcomon... (muszáj végigolvasnotok a sztorit különben nem lesz meglepi!) Na szóval, ott tartottam hogy a polcomon kutakodok és törölgetem a poros DVD-ket, javarészt GameStar dvd-k. Mit ad isten rábukkantam a 2008. júniusa számra, (Remélem ezzel kapcsolatban beugrik valami, de ha nem az sem baj.)melyen az alábbiakat olvasom: "Age of Conan exkluzív tárgykód", hát azt nem tudom hogy ez az "akció" él-e még a játékban, mindenesetre abban biztos vagyok, hogy ezt a kódot én nem használtam fel, nem is játszottam a játékkal. Amennyiben egy valakinek szüksége lenne erre a tárgykódra, nyugodtan küldjön egy e-mailt a [email protected] címre. Remélem az elkövetkezendõ napok valamelyikében, valakinek örömet szerezhetek. (U.I.: mondjátok hogy jó fórumon írtam le mindezt :o)
Nuclearity
erre most no comment... 😊

TDC Geronimo
bszn aoc :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jajaja.Viledj éjjel-nappal tolja...ilyen egy igazi Leader.Büszkék is vagyunk rá.XD

Nuclearity
viledj vereti még? 😄

Szia suti.A Fury-n vannak a legtöbben.A magyar Death Wish guild is nagyon népes.TS-en hétvégén kb 10-15-en vannak.40-50 ember játszik a guildben kb.Naponta 15-20an vannak fent.Kicsiket huzzák és hetente van kb 2-3 item farm.Csoportos pvp mindennap van.Raid-ek sincsenek hanyagolva de fõ cél a pvp.

Itt a bemutató:http://www.ageofconan.hu/index.php?page=death-wish

vista van és 8800 gt 😊 mindenképp nyomulnia kell majd dx 10-ben 😊 akor megpróbálok ügyködni vele és jelentkezem, ha nem leszek ügyes 😛
Sziasztok most töltöttem le a trial-t. Megtudnátok nekem mondani hogy melyi kaz a szerver aho la legtöbb magyar játszik szerintetek? Elõre is köszi!😉
Dx10-ben is lehet indítani.Szal valahol lennie kell a fõmappában dx10 indító fájlnak.

Mûködik és sokminden változik is ha be van kapcsolva.Próbáld a launcher Setup menüjébõl. Lehet ingame setup-ból is de akkor mindenkép indítsd újra a játékot.
Ha nem megy egyik módszerrel sem akkor 2 kérdés: oprendszert mit használsz s milyen vga kártyád van? 😊

"vessetek a mókusok közé" :)

Hali!
Mûködik ingame már a dx 10...? vagy az még csak test szervereken próbálható ki? Csak mert ha bekapcsolom nem változik semmi és következõ indításnál már vissza is áll options dx 9-re...
Nuclearity
nicns mit, remélem másnak is segített, talán még lesz ilyen akció és visszatérek 😊

Jó,hogy megemlítetted!Meg is rendeltem 2-t mielõtt megint felmegy az ára

Nuclearity
nekem meg ez volt, ma vége az akciónak cd galaxisban is (õk mondták) tehát ami van az még a készlet ereje, sajnos nekem meg nincs 8k-m 2 havonta erre... =/ mindenesetre eddigi legjobb MMO volt amivel toltam, kár, hogy ilyen kevés ideig játszhattam vele

Én sem bántam meg.AoC best<#eljen>

Jeffjohnson
Star Warst én is várom ha jó lesz nagyot fog ütni 😊de az még soká lesz addig is jó ez az AoC nem bánom ,hogy Warhammerröl erre váltottam

Na látom a sok Aoc fikázó kis gyökér ide is beszabadult...kakicsimbókkal az élen.Olvastam másik topic-ba mit írtál ganémaki.Olyan szinten nem vágod a játékot hogy vicc volt olvasni.Ez az trial matyik oltsátok tovább a játékot hiszen ti mindent tudtok...ökör banda.

Én tegnap vettem a Game Cardot 4k-ért...cdgalaxy.
Holnap megnézem a mediaba.
A Conq jobb választás mint a ranger.

Nekem valszeg ez lesz az utsó fantasymmo.A legközelebbi vagy Star Wars vagy Secret World.Az éjon meg biztos nem.

Nuclearity
nem tudjátok meddig akciós a game card? ma voltam a Media Marktban ott már 8k az ára CD Galaxison 4k t irnak rá de a készlet erejéig (szóval lehet, hogy már nekik is csak a készleten lévõk vannak) 576 ban meg egyátalán nicns és nem is lesz a 2k s akció után, tud valaki valamit róla?

Ráadásul nem Ranger lett(hanem conq) a main mert mindenhol azt olvastam,hogy 70 felett nem az igazi.Mondjuk ehez képest sok max.lvl Ranger van a server-en<#fejvakaras>

Punky elintézte.Tag vagyok,thx.
Low lvl egyenlõre de ha 1 nap alatt elértem a 15-ös szintet tehát úgygondolom rövid idõn belül hasznára lehet a guild-nek..

Szia!
Igen van az Enslave guild él az Aquilónián.
Ha érdekel keresd Légyszives Laxlei,Punky,Marr,Cucus,Levoc...vagy engem.
valaki biztos fent lesz és tud segíteni
Rendben,thx meglátom még..

Köszi!

Stigmata
A keresõ kicsit érdekesen mûködik, szinte semmilyen guildet sem talál 😛
Asszem van az Enslave-nek egy honlapja ahol fennvannak az elérhetõségeik, többre mész ha ott nézed meg.
Azt nem tudom hogy õk-e az egyetlen magyar guild, de a legnagyobb az biztos 😊

(De ha nem ragaszkodsz magyarokhoz akár hozzánk is jöhetsz ha érdekel az RP 😛)

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Jeffjohnson
Trader npc-nél (minden nagyobb városban van Tortageban közvetlen a fökapu után középen alul) tudod a postát intézni de a bankod meg az AH is ott van. Postán keresztül tudod küldeni a cuccokat.

Aqualonia-n vagy Magyar Guild?
Enslave állítólag van csak a keresõ nem találja..