12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • MrStokes
    Ugy emlekszem a class trainer-ednel egy bizonyos szintnel mar elerhetove valik az opcio, hogy kihagyd a lvl 20-as destiny quest-et, es remlik is vmi olyasmi, hogy lvl 16-on mar el lehetne hagyni Tortage szigetet.

Az mar mas kerdes, hogy erdemes-e. Eleg jol tud jonni a jatek elejen az a kek fegyver, amit a zsarnok leoleseert kapsz, meg lvl 35-on is azt hasznaltam a BS-emmel (jobb hijjan).
  • Nuclearity
    sajnos nem tudok skippelni :)
    csak ha van egy lvl 50 es karaktered, akkor van egy opcio hogy kezdhetsz egy karaktert 50 en de ez csak 1x csinálhatod.
  • Gyogyito
    Hi!

Újabb kérdés: Tortage szigetén ki lehet hagyni valahogy? Lehet máshol kezdeni a játékot? Vagy lvl 20-ig minden karakteremmel végig kell küzdenem magam rajta?
    ( Most próbálom a tizen x.-ik karaktert, nem mondom, más-más a történet a priesteknek, warrioroknak, de egy kicsit nagyobb változatosságra vágynék. )

Köszönöm
  • Nuclearity
    nem, mivel azt a sima game honapja, irja is mindenhol, hogy csak és kizárolag az uj accok kapják meg az ilyen 1 honapokat (pl a doboz hátoldalán is idézem:
    "First 30 days free for NEW customers ONLY!"
  • ricsaj
    Na és ha veszek 1 rise of the godslayer gold editiont és azt felrakom 1 már működő acc ra akkor megkapom az 1hónapot?
  • Nuclearity
    nein
  • TOKKEN
    sziasztok

egy kérdés, ha veszek egy új age of conan játékot akkor annak az 1 hónapját fel lehet használni már futó létező acchoz, vagy csak ahhoz amit vettem

előre is kösz

üdv

Tokken
  • Redmarlboro
    Megéri előfizetni megint?
  • Redmarlboro
    LOL!
    Azért 1szer-2szer odaraktál te is.
  • Nuclearity
    hát nem tuom, nekem egyenlöre nincs gondom barbárral sinek ellen, hullanak mint a legyek :D
  • Tomy Lee
    Pve-re viszont semmi.Agro-t fog mindenre aztán legtöbb esetben hal.Legjobb pvp karakter sin hiába erősítik nyilast,assa legjobb ezért is van vele sok ezer kill-em nem mással..
  • Tomy Lee
    Sin mindenkit verhet,rogue-t meg lazán.Soldier class-ok ellenfelek többi nem assassin-nek.Sin-nek még jó gear sem kell,hogy érvényesüljön pvp-ben.

Kikaptam én még anno full fehér armor-os assa-tól igaz Viledj?:D

• Nuclearity
    akkor nem írok :)

gondoltam jobb mint egy kihalt forum... nembaj ezentul majd nézhetjük azt! :D
  • ricsaj
    nap-nap felnézek ide h hátha látok valami értelmeset de mindig csak a te regényeidet látom...xD
  • Nuclearity
    ne is mond, mai pvpm lvl 25 ös ranger pvp lvl 3, ugrál össze vissza megütném, persze kirohan, betámad a 8 haverjával csak ráálok a csonakra, nem megyek ki, és rámir h fail vagyok xD, necromancer a petje hinder movementezik egyfolytába, fut elöttem majd hirtelen megfordul, fut elöttem igy csináltunk vagy tiz kört mikorra elkaptam kd val, elkezdem csapni, és utso ütés elött mint aki dc zik eltünik elölem... felment a pumpaaa xD

na mindegy elbarbarianozgatok én még :)

továbbá hallottam az uj rangert, tadaaam uj op- classt hirdetnek :) (legalábbis a sintöl sokkal ütösebb amit mesélt raklap haverunk) amugy ez az op nem op dolog addig müködik mig minden kari megnem kapja a revampját, utána meg finomitgatnak megint szal hajrá
  • MarkBlade
    Nekem egyedül a pvp-ben a combós dolog nem tetszik. PVE negyon jó de egy rohangáló caster ellen negyon nehéz kihozni..
  • Nuclearity
    én meg utálom ezt a két frakcios dolgot, vegyük pl az Aiont (azzal toltam az elmúlt félévben csak azért) olyan trágya emberek vannak a saját frakciodba, h kedved lenne szétütni a fejüket, de nem teheted merthát mégis frakcio beli... igy marad ugyanaz a kis ratyko ember aki idegel több ezret csak azért mert nem lehet kicseszni vele, föleg akkor idegesítő mikor jön az ellenséges frakcios haverjaival, mert ö pont ott akar farmolni ahol te, a haverjai leölnek ö kiröhög és farmol tovább a helyeden, te pedig semmit sem tehetsz ellene, mert még csak csak megölöd az enemy(ket) de vele nem tudsz semmit sem kezdeni...

ez a mindenki mindenki ellen iszonyat jó, ma 3 an voltunk egy groupba underhallsba 6 v 3 ment olyan szinten ownoltunk hogy az röhejes volt, majd átnéztünk WS re (assa barbár tos volt a mi partynk) bejött három lvl 25 ös pvp lvl 4 es ranger, arattak mint a fene de megmurdáltak igy is, majd kb az 5. ownagenál nem jöttek vissza, csak mikor szereztek még egy rangert, igy 4 rangerrel már nem tudtunk mit kezdeni is meghaltunk de a lényeg hogy pvp rendszer iszonyatosan jó aocban szerintem,
  • Tomy Lee
  • Gyogyito
    Véleményem szerint pont az a jó, ha mindenki mindenki ellen van. Lotroban néha kedvem lett volna felnyársalni a gonosz hobbitkát, de nem tehettem meg. Persze minden éremnek két oldala van. Ott tudtam, hanem ork az illető, akkor nyugtom van, itt bárki megtámadhat, sose vagyok biztonságban. Hosszú évek PVE játéka után pont ezért jöttem az AoC-ba.
  • MrStokes
    Valahogy nekem nem jon be a mindenki mindenki ellen pvp rendszer, jobb szeretem, ha van 2 v 3 egymassal szemben allo fakcio, ezert a pve szerver.

Ma megprobalok lejutni BC-be vegre es majd meglatom milyen feeling lesz.
  • MarkBlade
    Egyetértek. Más kaliberű mint a többi mmo. Ennek zamata van :) Rá kell érezni erre a dark-os Conan világra. Az insták szerintem jók. Nagyon szépek és ötletesek. A tankolás meg szerintem sokkal nehezebb mint pl a wow. nem olyan könynű tartani az aggrot.
  • ricsaj
    Bocs de én már alapból azt nemtudom mi értelme van a PVE szervernek.
    Eléred 80at instázol párat.. nagykaland
    De azért vannak itt nehéz intsák hamár ugyis erre kérdeztél.
    T2-n pug raidel elég sürün előfordul a wipe T3at meg értelme nincs megpróbálni ha nem guild raid.
    Am nekem lowlv-n a black castle nagyon tetszett ötletes eza lődd ki a kígyó szemét meg stb:)
  • MrStokes
    Tegnap nezegettem a Youtube-on a jatekban szereplo instance-okat.

Csak nekem tunnek vegtelen egyszerunek es unalmasnak, vagy ti is megtudjatok erositeni ezt a dolgot?

Nekem ugy tunt, hogy a healernek, tanknak sem kellett nagyon erolkodnie, nemhogy a dps-eknek.

Jelenleg pve szerveren vagyok, de instance-okbol eddig latottak alapjan semmi sem osztonoz arra, hogy tovabb folytassam a jatekot.

Azert majd meg 1-2 alacsonyabb szintu instaba lenezek, hogy szemelyesen is megtapasztaljam a dolgot, azert nem akarom egybol leirni a jatekot.
  • MarkBlade
    Egyenlőre Anarchia... De ez még lehet változni fog, még vita tárgya. 10-15en leszünk ha minden igaz még nem teljes az átállás :)
  • MrStokes
    Mi lett a klan neve es mennyien vagytok jelenleg?
  • MarkBlade
    Örömmel jelentem be hogy összedugtuk amink van és egy guildbe gyúrtuk magunkat :)
    Ugyhogy mostmár FURY-n van magyar guild. Nem kizáró ok ha külföldi szeretene csatlakozni de jó lenne ha minnél több magyar lenne.
    A többi meg majd idővel kiderül :)
  • Tomy Lee
    Igazad van.Látom mostanában van itt hírdetve 3 különböző hun guild.
    Ez a játék nem a népességéről híres főleg nem magyar játékosok részéről.

Álljatok össze különben lósz..t sem fogtok elérni..
  • ricsaj
    Nemtudom hogy ti hogy gondoljátok de szerintem ha van darionsnak 1 kis magyar guildja és nuclearitynek egy másik kicsi vegyes guildje azzal sokra nem megyünk szerintem egy nagy guildet kéne gyúrni a kettőből.
    Darions ötlete alapból halott,hogy egy teljesen magyar guildet csináljunk fury-n, mert kevés hozzá a magyar sose lehet jelentős.
    azért átgondolnám helyetekbe ha vagyunk teszem azt 20an aktívak 1 guildba akkor azmár jóvolna és ha ehhez nemzetközi guild kell legyen hát azse szívás szerintem.
    Ha sikerül megbeszélnetek és valóban lessz 1 nagy közös guild akkor ott jelentősen tudom támogatni a guild fejlődését mint resourcekban, mint itemekben és renowban is.
  • Nuclearity
    a kedvencem a necro ill a ranger skill ez ilyen alap, ha megtámadod öket egyböl WS csonak és mennek tortageba de ök nem halnak meg.... vicc
  • MarkBlade
    Lesz izgalom bőven. :) Ha látsz valakit aki fut feléd azt támad meg :) vagy ő fog..ha ketten vannak akkor meg tünj el mert 100% aggro :D
  • MarkBlade
    Azt szeretem hogy mikor nem tudnak megőlni akkor képesek jönni utánam és inkább elbax 1 órát az életéből de haljon az ember.. ilyenkor szoktam nevetni.. olyan könnyen nem őlnek meg guardian vagyok :)
  • Gyogyito
    Alapvetően PVE beállítottságú vagyok ( Lotro win ), imádok questelni, egyet sem hagynék ki.
    Viszont most ( többek közt a WAR hatására ) a pvp-t is szeretném kipróbálni, ezért esett a választásom a FURY szerverre.

A questek eddig nagyon bejönnek, szóval úgy érzem, a Lotro és WAR után megtaláltam azt a játékot, amit keresek.
  • Nuclearity
    belefogsz fulladni a questekbe :) nem egy kinai grindfest game :)
    nem tudom miért de Conan az egyetlen olyan mmorpg amit ha megemlitett az ember nekem, mindig jöttem vissza játszani (általában társaság hiány miatt hagytam abba) pedig szinte nincs is olyan mmo amit eddig nem probáltam volna ki, de ilyen érzést még egyik sem keltett bennem :)

remélem neked is tetszeni fog
  • Nuclearity
    nekem a kedvencem 2 napja volt, betámadott egy lvl 35 ös pvp lvl 4 es ranger, de olyan szintem rám szállt h betrackelt és mindig csak kizárolag engem, futok elöle, mennék a vizbe, erre olyan slowot tolt rám h sprintelve álltam, ilyen 100% os slow lehetett v nem tom de szo szerint álltam :) szal nem tudom, kicsit gány bár sirnak miatta h gyenge, mintahogy assa ellen is (mint minden játékban) hogy op, ja 1v1 be, arrol nem is beszélek, hogy egy barbár v egy bs megküld vegyik pl a barbár alap képességét a butchert, bekapom kb fél hp-m a levesben van, és nem beszélek akkor a kd rootjárol a stun slowjárol etc etc... szoval ne 1v1 be vegyétek, az unlimited triallal az assámnak vmi 400 killje volt és 100 halálja (WS UH) a mostanimnak 290 kill 250 halál (minigame általában) szóval group pvp ben most képes valamit csinálni szerintem, legalábbis ezen a szinten, és ha már op ságrol beszélünk, egy két karakter (low lvl tapasztalat) pvp je iszonyat érdekes, pl a necro, általában 2 skillt használnak semmi többet, lassitás netán fear, (a pet attackot nem mondom skillnek azzal kezdik) majd futnak elöled mig megnem döglesz, Hox = csak körbe futkos körülötted és spammolja a hellfirebreathet ami aoe és elöbb utobb megdöglesz...
    és igy tovább és igy tovább... :)

kicsit sok lett, de ez az én tapasztalatom a low lvl pvp röl (lvl 21 assa)
  • MarkBlade
    Alapban itt 6 fős egy group. Szerintem nem gond találni partyikat, szükség is van rá nem csak a insták miatt :)
    Sok és színes q van a játékban és szerintem nagyon jó a hangulata.. ráadásul jók a kivégzések is.
  • Gyogyito
    Ismét kérdeznék, remélem nem gond...

PvPűvel most már nagyjából képben vagyok, tapasztaltam is néhány aspektusát.

Amiről most kérdeznék, az a PVE része.
    Végig ilyen sok quest van, mint amivel Tortage körül találkoztam? Vagy egy bizonyos szint után grind festbe megy át?
    Milyen a dungeon rendszer? Már alacsony szinten is lehet csapattal instázni, vagy csak magasabb szinten lesz rá lehetőség?
    Milyen az end-game? Van élet 80 után?
    Itt is jellemző a tank/healer hiány, vagy DD-vel is könnyű partyt találni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

• MarkBlade
    remélem is hogy kap a ranger.. ha valaki betámad mobozás közben az vagy asa vagy ranger.. :)
  • Gyogyito
    Nem szeretem a DD karaktereket ( kivéve ranger ) de a barbár nagyon megfogott. Eddig mindig healer vagy tank voltam, lehet itt az ideje a váltásnak :)

• Nuclearity
    barbár a legjátszottabb kaszt ahogy a napokban írták furyn :D (barbárt szeretem, jo kis massziv karakter, nagyokat csapkod és CC zik mint állat, mellette blood rage el hp-t is tölt..)
    a DT számomra is érdekes, azt írták durvás kis karakter, de csak 40 felett (akörül kapja az első CC jét is) ToS rol nem tudok nyilatkozni,
    ranger meg majd most kap revampot ha jol láttam forumon
  • Gyogyito
    Szerver meg van, Fury, viszont a kasztokkal gondban vagyok. Van 3 ( 4 ) amely nagyon bejön ( DT, ToS, Barbar és amúgy ranger bolond vagyok, ő a 4.). A fenti 4 kaszt közül melyik milyen pvp/pve-ben? Az most nem lényeg, hogy nehéz vele szintezni, nem emiatt fogok dönteni, csak érdekelne, melyikkel milyen a játék magasabb szinten, esetleg miből van kevés stb.

Köszönöm!