Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
miért külföldrõl akarsz rendelni?

sziasztok!

tudja vki h a gamevive.com on ha rendelek akkor mennyibe kerül a szállítás??? mert egy szót sem említenek errõl,

tudna nekem ebben segíteni vki??

elõre is köszönöm

üdv

Tokken
Stigmata
Ehm... talán mert ezt a két class-t cseszték el a legjobban 1.05-ben? 😊
A többi class is át lesz alakítva, nem kell félni.

A bear shaman egy nagy rakás kaki lett ahoz képest mi volt 1.05 elõtt, most nagyjából visszakapta azt a helyét ahol volt.
Sajnos a micromanagment le lett butítva, ergo egyszerûbb játszani vele.
De mint BS main, nekem tetszenek a változtatások, végre nem ölnek le 2 ütésbõl group pvp közbe >.<

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Dark Templar-al semmit nem csináltak,Assassin-nak lett úgy 200 more dmg ha úgy van feat-elve-toxic-al pff😞(
Barbarian+Bear Shaman kapott free reset-et új feat-eket mindent,NC😞
Lassan már csak ez a 2 class lesz a játékban,hihetetlen..

Itt a nagy új patch,lehet örülni

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

dr Kotász
Épp most zajlik.
Elhalasztották mai update-et😞

Szerintem csak 60 napos van.Tudok 30 naposról de az csak új regisztrációhoz érvényes amit megtudsz venni dvd-k nélkül.

Sziasztok!

egy kérdés

létezik 30 napos gamecard, ugyanis az egyik oldalon árulnak... vagy ez csak kamu??
Van de már közben rájöttem,hogy meg kell kreálni majd "enter game"-nél kérdez rá😊
Még nem tudom melyik legyen de nagyon hajazok DT-re:Ss

Stigmata
Ha van már egy lvl50+ karaktered 😊

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Mikor adja a lvl 50-es karaktert?

Hangulatos videó gyönyörû zenével.Nem bizonygatni akartam semmit csak gondoltam megérdemli ez a 10 perces összeállítás,hogy bekerüljön ide.

Na zúzok vissza gankereket szétvágni<#wave>

Nagyon szép de hát ezt mindig is tudtuk hogy az AOC-nak nem a grafikájával volt a baj....az hibátlan.<#wink>

<#eljen>

Szerintem nincsen köztes méret.3 méret van.Vagy pedig valami addon kell de én nem találtam.

Sziasztok. AoC chat betûméret változtatása érdekelne. Mediumon nekem túl nagy, illetve small-ra állítva túl kicsi a betûméret. Nekem valami köztes betûméret kellene. Tud valaki valami addont vagy más megoldást erre?

Nagyon szívesen.<#eljen>
Kérdezz bármit szerintem itt tudnak segíteni.

Kösz srácok,megvan-megoldva minden:-)
Armor+weapon gem-el tuningolva az összes és weapon+gemcutter szakma megtartva.
yg.com legjobb AoC site de AoCwiki se olyan rossz bár fejleszthetnék még bõven.

A mai dungeon ugyanúgy fail lett a végén mint tegnap annyi különbséggel,hogy ma csak 3 órát voltunk lennt tegnap 4-et XD
Talán következõre sikerülne de inkább nem próbálom ki hanem majd visszatérek és lefarmolom az egészet 80-on alone😊)

Én Weap+Gem-et favorizálom, szerintem a legjobb kombó de a Guildet is érdemes megkérdezni mibõl van hiány.A többit Stigmata leírta.

Itt van egy nagyon jó Aoc-os database ezt nézd át.Itt majdnem minden infót megtalálsz.

Database

Visszatérve a betûkre.Lehet kombinálni is a betûk vagy szavak színét.

Így:<font color=red> Magyar Kalandorok Guild <font color=white>Jelentkezz most!! <font color=green> Segítünk Mindenben!

Ez piros,fehér,zöld kombináció de lehet minden betût más színûre csinálni.

Stigmata
Ha engem kérdezel inkább az armorsmith-t dobod le mert nagyon macerás felhúzni, plusz semmit nem ér ha nincsenek jó recepjeid. (amik ugye ritkán esnek :/)

Az npc-t pedig Lacheis plains / Poitain / Purple lotus swamp városkába találod, ahol megtanultad õket. 😊

Nagyon profi!Már ki is próbáltam feketével,hogy "LFG Black Castle"😊)
Erre felfigyelnek nagyon.Köszi szépen!

Am.ha még itt vagy egyet kérdeznék gyorsan😛rofession reset,most ugye van 2 szakmám(armor+weap.smith) de weapon s.-t cserélném gem-re.Láttam még régebben 1 npc-t akinek valami prof changer állt a neve felett de hol van azt már nem tudom.Létezik ilyen?Lehet cserélni szakmát?

Van egy script nevezetû mappa.Abban létrehozol egy txt fájlt,elnevezed valahogy...célszerû egy betûs nevet adni.Pölö a red színnek r legyen a neve.Megnyitod és beírod pölö ezt...<font color=red>Magyar Guild tagokat keres.Aztán elmented.Belépsz a játékba és a chat ablakba beírod hogy /r.txt és láss csodát Piros színnel kiírja hogy "Magyar Guild tagokat keres"

Vagy még 1 példa.Létrehozol egy txt fájlt elnevezed p-nek.
Belépsz a fájlba és beírod hogy <font color=purple> YOU WILL DIE!!!!!!!

Elmented majd a játékba beírod global chatbe vagy akármilyenbe hogy /p.txt és a YOU WILL DIE!!!!!!! szöveg fog megjelenni lilában.

Remélem segítettem és remélem jól írtam le.

Hogyan lehet chat ablakban a betük szinét változtatni?
Ha lehet persze..

Már rég megtaláltam bár kicsivel több mint 2mp lol...

Jeffjohnson
kb. 2 másodperc megtalálni a hivatalos fórumon.......

LINK

Hol az 1.5-ös patch notes?AoCwiki-n nincs+hivataloson se találom.
Gondoltam végigolvasgatom míg itt update-el vagy 1-2 órát<#wow3>

Na rányomtam 4 hónapot.Kezdek 1 Assa-t😊
Hogyan is tudok karakterek között holmikat cserélni?
Azthiszem van pár assa-nak valóm azokat lehet átküldeném..

Aranion, megnézed a AOC-t? Mi lett a LOTRO-val? Vagy kettõvel játszol egyszerre?

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Ne nekem írd.Inkább írd le akkor kinél lehet jelentkezni.Vagy szólj Viledjnek hogy másszon fel és segítsen a kezdõknek.

Ezek közül csak Kiscsillag tud bevenni. Általában Templomos-al tolja mostanság.
Fury Szerver: Viledj, Kiscsillag, Kicsialrog, Blazzy, Vingador, Puncis, Punciska, Picipuncis, Picipunciska, Kronosz

Fenrir
Rákerestem a guildre játékon belül és ott azt írta, hogy nincs most senki olyan aki a felvétellel foglalkozna.

A halál csupán a kezdet...

Jeffjohnson
guild re ha rákeresel a bal felsõ sarokban megtalálja a Death Wish-t és a recruitingnál no van írva magyarnán nincs felvétel de egyszerübb lenne ha írnátok néhány karinevet akik online vannak és náluk tudnának jelentkezni

Lol mért ne lenne felvétel Death Wish-be??

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Nem létezik hogy a Death Wish-be nincs felvétel.Hol nézted?

Akkor haverral megnézzük ezt az Enslave-t 😊
Köszi.

Aranion - Lore-master Wayfarers of Destiny Snowbourn, LOTRO

Fenrir
Death Wish-be nincsen felvétel, kb 20 perce néztem.

Fury😄eath Wish Guild.Aquilonia:Enslave Guild.Crom:Fekete Sereg Guild.

Ja igen, még kérdés: Magyar klánok listája van? Mert ugyan van az ageofconan.hu-n egy lista, csak fene sem tudja, melyik aktív még.

Fenrir
Nah rerollorok (szép magyar szó) a Dragon szerverre, úgy láttam ott van több magyar guild.

Ahh, értem, köszi!

Stigmata
Szia!

A trial csak addig van lezárva amíg a 2 hetes visszatérõ akció van. 😊
Dev post volt a hivatalos fórumon. 😉

Sziasztok!

Esetleg volna valakinek 2 fölös trial kulcsa? Sajna le van zárva, és az az érzésem, nem is nagyon küzdenek az új játékosokért...

Torzonborz
mert esetleg akik oda járnak AOC ügyben azok nem biztos hogy itt is megfordulnak ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Csak szívességbõl megadtam a magyar hivatalos oldal címét hogy ha valaki esetleg nem ismeri.Ha itt esetleg valaki nem kap választ akkor ott is felteheti a kérdést de én kérek elnézést.<#wow3>

Bankkártya szám nélkül is lehet regisztrálni ha a " MY PAY BY CASH " opciót választod.

Miért kéne már ott érdeklõdni?
Itt is lehet,csak nyugodtan!

dr Kotász
A sin egy ellenfél ellen erõsebb, group pvp-ben a barbár jobb. Már csak a cloth vs light armor miatt is...
Fenrir
A kérdésedre a választ nem tudom mert bár nekem van barbárom, de nem maximális szintû és közel 1 éve játszottam vele utoljára, nincs is viszonyítási alapon az orgyilkoshoz.

Nuclearity
ez mind szép és jó, tudok angolul is, szimplán elirtam, viszont még nem kaptam választ :p 😊