Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudja vki h a gamevive.com on ha rendelek akkor mennyibe kerül a szállítás??? mert egy szót sem említenek errõl,
tudna nekem ebben segíteni vki??
elõre is köszönöm
üdv
Tokken
A többi class is át lesz alakítva, nem kell félni.
A bear shaman egy nagy rakás kaki lett ahoz képest mi volt 1.05 elõtt, most nagyjából visszakapta azt a helyét ahol volt.
Sajnos a micromanagment le lett butítva, ergo egyszerûbb játszani vele.
De mint BS main, nekem tetszenek a változtatások, végre nem ölnek le 2 ütésbõl group pvp közbe >.<
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
Barbarian+Bear Shaman kapott free reset-et új feat-eket mindent,NC😞
Lassan már csak ez a 2 class lesz a játékban,hihetetlen..
Itt a nagy új patch,lehet örülni
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
egy kérdés
létezik 30 napos gamecard, ugyanis az egyik oldalon árulnak... vagy ez csak kamu??
Még nem tudom melyik legyen de nagyon hajazok DT-re:Ss
★ 汤姆 李
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
★ 汤姆 李
Na zúzok vissza gankereket szétvágni<#wave>#wave>
★ 汤姆 李
<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Kérdezz bármit szerintem itt tudnak segíteni.
Armor+weapon gem-el tuningolva az összes és weapon+gemcutter szakma megtartva.
yg.com legjobb AoC site de AoCwiki se olyan rossz bár fejleszthetnék még bõven.
A mai dungeon ugyanúgy fail lett a végén mint tegnap annyi különbséggel,hogy ma csak 3 órát voltunk lennt tegnap 4-et XD
Talán következõre sikerülne de inkább nem próbálom ki hanem majd visszatérek és lefarmolom az egészet 80-on alone😊)
★ 汤姆 李
Itt van egy nagyon jó Aoc-os database ezt nézd át.Itt majdnem minden infót megtalálsz.
Database
Visszatérve a betûkre.Lehet kombinálni is a betûk vagy szavak színét.
Így:<font color=red> Magyar Kalandorok Guild <font color=white>Jelentkezz most!! <font color=green> Segítünk Mindenben!
Ez piros,fehér,zöld kombináció de lehet minden betût más színûre csinálni.
Az npc-t pedig Lacheis plains / Poitain / Purple lotus swamp városkába találod, ahol megtanultad õket. 😊
Erre felfigyelnek nagyon.Köszi szépen!
Am.ha még itt vagy egyet kérdeznék gyorsan😛rofession reset,most ugye van 2 szakmám(armor+weap.smith) de weapon s.-t cserélném gem-re.Láttam még régebben 1 npc-t akinek valami prof changer állt a neve felett de hol van azt már nem tudom.Létezik ilyen?Lehet cserélni szakmát?
★ 汤姆 李
Vagy még 1 példa.Létrehozol egy txt fájlt elnevezed p-nek.
Belépsz a fájlba és beírod hogy <font color=purple> YOU WILL DIE!!!!!!!
Elmented majd a játékba beírod global chatbe vagy akármilyenbe hogy /p.txt és a YOU WILL DIE!!!!!!! szöveg fog megjelenni lilában.
Remélem segítettem és remélem jól írtam le.
Ha lehet persze..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Gondoltam végigolvasgatom míg itt update-el vagy 1-2 órát<#wow3>#wow3>
★ 汤姆 李
Hogyan is tudok karakterek között holmikat cserélni?
Azthiszem van pár assa-nak valóm azokat lehet átküldeném..
★ 汤姆 李
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
A halál csupán a kezdet...
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Köszi.
Aranion - Lore-master Wayfarers of Destiny Snowbourn, LOTRO
A trial csak addig van lezárva amíg a 2 hetes visszatérõ akció van. 😊
Dev post volt a hivatalos fórumon. 😉
Esetleg volna valakinek 2 fölös trial kulcsa? Sajna le van zárva, és az az érzésem, nem is nagyon küzdenek az új játékosokért...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
★ 汤姆 李
Itt is lehet,csak nyugodtan!
★ 汤姆 李