12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#8215 tost nem tudom mennyire jo healer, szerintem inkább buff és dps és off heal, bs atom healer inkább a meelekre szakosodott (medium armor meele kari) továbbá szép sebzése is van. 80 on 1 v 1 be verhetetlen karakter, pom is brutális szerintem, kezelni kell tudni és nem lesz gond vele, láttam már olyat aki lvl 80 on 2 embert is elintézett vele egyszerre és félig se ment le a hp ja :) szerintem a Bear Shaman és a Priest of Mitra közt válasszon számomra ezek a favoritok (bevallom tost annyira nem ismerem, de volt olyan assa aki 2 sec alatt leszedte a power lvl ezö 80 as tost XD)
tény pommal 80 ig sokat fogsz halni ha nem groupban tolod és nem figyelnek rád a társaid, de ha sikerül elkapni a ritmust ill védelmet nyujtani neki akkor brutális team lesztek, szintugy a bs el, én most 34 es haverral tolom, 4 fös partykat verünk 5 szintel felettünk lévökböl, söt volt már rá példa hogy kiraktunk 60 as dt-t illetve 67 es hoxot is ugy hogy ö 25 volt én pedig 30... :) szoval amelyik neki jobban bejön, azt válassza, ugyis azzal fog játszani! -
Ashyn #8214 Egy barátom kérdezi: healer szeretne lenni, melyik kasztot javasoljátok neki? Vagy választhat kedvére, mert mindhárom priest egyformán jó healer?
Köszönjük a válaszokat előre is! -
#8213 wazz mennyi fogyatékos van furyn. imádom a szervert :D -
Mr Duracell #8212 jól hangzik nagyon :) már csak némi szabadidő kéne h rendesen neki tudjak feküdni a karinak :D -
#8211 steal az a steel xD
(hozzá teszem sok buffal tudod a sebzésed növelni és emellett a sebzésed 1 részét ugyanilyen buffokbol kapod, a komboi egyszerüek, 1-2 van ami talán 3 vagy 4 lépcsös de barbárhoz képest mindenkép egyszerübb, 2 db CC m volt, 1 fear (aoe) és egy stun, mindkettövel jelentös sebzést végzel és a sebzés után kapja meg az effektet a karakter. -
#8210 mint írtam brutális, bár nem szeretem ezt az egyböl 80 as szint mive ugy idegen a karakter, armorok számomra nem rosszak 1-2 idétlen (érdekes h FC a pvp lvl 10 es armort h elcseszte a legtöbb karira... legalábbis számomra irto rondának tünik mind XD) ellenben a T3 as pve armor mindre iszonyat durva lett. Sebzése hát... kicsit megijedtem mikor megláttam, frenzyben és dps re talentelve üti a barbárét... (viszont akkor joval több dmg et szenved ö is ugyebár) sok life steel
nagyon sok aurája van, és különbözö buffok amik közül csak 1 lehet fent, minden szituácioban más jo szóval eléggé összetett korrekt kis karakter, csak ajánlani tudom (ha jol tudom legjobb tank jelentleg a játékban pve re) ha bármi kérdésed van vele kapcsolatban, remélem tudok majd szolgálni válasszal :) -
Mr Duracell #8209 Mindenképp érdekel a véleményed, uhogy "tesztelés" után várom a reakciód :) -
#8208 brutális.... csak ennyit tudok hozzá füzni :) -
Ashyn #8207 Köszönöm a válaszokat, én a Barbárt választottam :) -
#8206 massziv kis kari, és érdekes is nagyon, meg is lesem teszt seron :D
majd irok véleményt :p -
Mr Duracell #8205 köszi az infokat! sztem DT leszek :D -
#8204 XD engem nem tud hox ownolni, lvl 30 on lvl 53 ast is agyonvertem... 2x jött vissza aztán 3. jára nagyivbe elkerült :D -
#8203 Amúgy tuti nincs a gépemen keylogger, azért analfabéta nem vagyok hogy minden sz*r virusszájtra lépkedjek mint 1 hülyegyerek. Csak 1 tipp volt mert magam se tudom hogy miért, vagy hogyan léphettek be az accomra. -
#8202 A másik az az hogy letöltitek a duplicatortools-t fent van valahol a hivatalos AoC forumon az lemásolja a játékot tehát kell megin annyi hely amennyit foglal a játék, de ott ki tudod probálni az összes szinten, az összes itemmel a karikat.
Am a hoxal nem ennyiből áll a játék... csak akit elver a hox az rinyál h blabla csak hellbreath fire és kiteol vele..
Szerintem a legjobb Class mivel nincsenek ilyen 1 skill ből meghalsz sebzései (lásd assasin vagy guardian), pont akkora sebzése van amivel mindent megtud ölni ugy, hogy emellett nem halhatatlan mint a BS. -
#8201 ja kifelejtettem, a legjobb mondja, hogy eldöntsétek mi tetszik, ha felmentek ingame 80 as karaktereket (saját kasztod) tehát hox dt és barbárra ráirtok és kérdezgettek, ha igyse mgy akkor irány test server, ott tuti menni fog a választás :) -
#8200 nincs kifejezetten aoc keylogger, a haverodnak üzenem ne járkáljon fel mindenféle trágya oldalra (és te sem) továbbá a gyanus körleveles mailokat se nyitogassátok meg és nem fogtok bekapni, amugymeg ha bekapjátok akkor meg format C és utána váltsatok kodot. igy tuti h nem lesz a gépeden a keylogger, másrészt irtok a supportnak ha nem tudtok kodot váltani ugye mert más a kodja az accotoknak, ök fogják kérni a termék kulcsat, talán a blokkot is, hogy megbizonyosodjanak rola tietek valoban az account, és igy visszakapjátok (ha itt nicns ilyen pw resetes dolog accon kivül.)
Duracel:
DT egyik karim sincs, azt irom amit hallottam, DT szivos ellenfél, a hp szivás jelentösen tölti a hp ját de ha elfogy a manád vele akkor ugy hallottam hogy maga a karakter is elfogy :) (tehát meghal) ez különösen azért ciki mert van egy bubid ami a sebzést hp rol manára alakitja, igy ha valaki ütöget nem a hp-d veszi hanem a manádat. viszont tovább él mint bárki más... :D
HoXot utálom, a pvp része az ingame hoxoknak a következöböl áll: 30 felett rádnyom távolrol egy tüzlabdát, majd rádchargol és futkos körülötted (ütni nem üt mert akkor megkellene állnia és megütnék) és hellfire breathed spammolja (aoe sebzö) talán ha kicsit tapasztaltab akkor még lerotol és belenyomja a földbe a kardját, hogy aztán elélvezzen és rádverjen egy szép nagy dmg et :) de ennyi számomra ez szánalmas és unalmas :D
Ashyn: barbár, én is az vagyok, mostanában a berserker feat a nyerö vele, 2 skillt használ csak 1 kezesben, (test szerveren néztem és szerintem a sebzése sem marad el sokkal az assátol) sok cc, szép sebzés, bloodragenak köszönhetöen 80 on már elég szép hp-t töltöget magának, szivos egy enemy, DE egyik karakter sem az az állok az enemy elött és nyomogatom a gombokat. PvE ben a barbárrol tudok szolni csak, berserker ágon nem lesz gond a fejlödés, a sok cc és a nagy dmg (mégha lassabb is mint a reaver) nem fog gondot okozni.
Remélem segített valamit nektek
-
Ashyn #8199 Sziasztok!
Szintén most csatlakozom az AoC táborához, és két kaszt között nem tudok dönteni: Barbár legyek, vagy HoX? Mindekét kasztban van valami, ami megfogott. Valaki, aki ismeri e kasztok valamelyikét, írna róla pár szót? Mennyire használhatóak PvP-ben, mennyire van helye egy PvE csapatban stb. Esetleg miért ajánlja, vagy épp nem ajánlja stb.
Előre is köszi a segítséget! -
#8198 Hox nekem a favorit pvpben és pve ben is jó.
Tud valaki valamit valami új keyloggerről vagy AoCos acclopásokról?
Csak mert haveromnak lenyulták pár napja az accját.
És most nekem is azt irta h bent van valaki vele.
Lecseréltem az összes pw-t lecseréltem de akkor is... -
Mr Duracell #8197 Sziasztok! most kezdeném a játékot de Dark Templar és Herald of Xotli között nem tudok választani, akinek van, leírná a tapasztalatait a 2 kaszttal kapcsolatban? PvPben PvEben erősségek/gyengeségek csapattagként/ellenfélként etc....
Előre is köszi a segítséget! -
#8196 most ezt ugy gondoltad h a 30 nap ingyen gamet megkapd a meglévö accra? -
#8195 oké megvan, de most megnevettettél ezzel a hozzászolással ^^ -
#8194 micsoda nem okoz gondot free mmonál? -
Tomy Lee #8193 Guild honlapokon lehet regisztrálni és akkor tuti bennt vagy -
Tomy Lee #8192 Fel kell keresni officer-t ilyen ügyben,esetleg úgy mehetsz csatázni ha bevesznek.
Fury-n ez nem téma,ha van hely akkor befér bárki lvl80 -
Tomy Lee #8191 Érdekes free mmo-nál ez nem okoz gondot.. -
Redmarlboro #8190 Abe te meg hívj föl! -
Redmarlboro #8189 csináltam egy trial accot usa szerverre. egyszerűen el voltam ájulva... semmi lag, 140-150 latencym van, de fixen. egyetlen egyszer ugrott föl 4804-re, amikor a hugom kirúgta a kábelt a modemből.
beszélgettem az emberekkel, hogy milyen a siege. mármint a latency problémákról, stb. állítóéag tökéletesen megy minden és megvoltak lepődve minkor meséltem nekik az európai siege lagról meg crashról.
ebből lehet, hogy usa account lesz... -
Redmarlboro #8188 a pvp open world pvp, mondanám azt is hogy az Aion PvPvE rendszer lofasz ehhez képest :), értsd városon kivül tehát bárhol ahol fejlödsz, bármikor meglephetnek hátbatámadhatnak szoval sosem vagy biztonságban. Ez ugy müködik, ha éppen csinálod a ölj le 10 pictet mert sanyit megeröszakolták, ölöd a picteket, már 6/10 és józska meglát stealthben (tegyük fel assa) betámad stealth attackbol bekapod a grim corruptiont és meghaltál XD (hála a sin op ságának), ha mákod van és nem kapsz hinder movementet a stealth attacktol (lassitást) akkor simán elörébb sprintelsz, elcseszte a grim corruptionját és tegyük fel barbár vagy, melkasba taposod (rootot bekapja) mig a háta mögé futsz már elkezdted a Cunning Strike 6. skillt (2 lépcsös combo) és mire a hátába érsz már el is ment a combo és pamm az assa vagy fut v hülye és probál még a levegöben kalimpázni te meg leversz neki egy butchert és pás. (persze mig nincs neki rootbol kijövése, vagy egyátalán ha bekapja azt a rootot ami 100% h bejön ellenben nagyon ritkán jön be XD) ahány kari és ahány helyzet annyi lehetség...stb.
A fury pvp szerveren nincs olyan magyar klán akiben lehetne bármi féle siege lehetöség mivel hiába van sok magyar mindenki mindenfele van kb, a joféle magyar mentalitás miatt. Mi is nemzetközi klánt csinálunk (mégha sok ember magyar is belöle) és meg kell mondjam eddig kellemesen csalodtam a srácokban :)
pvp zni csapatban szoktunk, nekem pl megvan a fix 4-5 fős teamem akivel játszom ebböl 1 külföldi van. a Minigame lvl 20 alatt is pörgös, peches vagy, nagyon sokan beállitják h a leghamarabira dobjon be. azt nem adja hozzá. Amugy nagyon élvezetes de csak premadeval mert a pug lekakilja hogy mit kéne csinálni v kit kéne védeni..stb a körbe futkosáshoz szokj hozzá, a duel ált ennyi, minél kevesebb kombo megy be rád annál nagyobb az esélyed a tulélésre, tegnap 1 haverom tanitgatott pvp zni, assájához hozzáérni sem tudtam... de nem csak én, senki... mit tesz egy már pvp 10 es barbár? XD
a skillre kattingatásrol szokj le, lassit, inkább állitsd be a controllst egérrel irányitsd a karaktered, ill max a d vel oldalfutással segits be, hidd el ha ráérzel menni fog az, ha bármi kérdésed van még szolj (Conan pvp nem egyszerü kell idö mig az ember hozzá szokik az átlag mmok után :P) <-------------------támogatom -
#8187 a pvp open world pvp, mondanám azt is hogy az Aion PvPvE rendszer lofasz ehhez képest :), értsd városon kivül tehát bárhol ahol fejlödsz, bármikor meglephetnek hátbatámadhatnak szoval sosem vagy biztonságban. Ez ugy müködik, ha éppen csinálod a ölj le 10 pictet mert sanyit megeröszakolták, ölöd a picteket, már 6/10 és józska meglát stealthben (tegyük fel assa) betámad stealth attackbol bekapod a grim corruptiont és meghaltál XD (hála a sin op ságának), ha mákod van és nem kapsz hinder movementet a stealth attacktol (lassitást) akkor simán elörébb sprintelsz, elcseszte a grim corruptionját és tegyük fel barbár vagy, melkasba taposod (rootot bekapja) mig a háta mögé futsz már elkezdted a Cunning Strike 6. skillt (2 lépcsös combo) és mire a hátába érsz már el is ment a combo és pamm az assa vagy fut v hülye és probál még a levegöben kalimpázni te meg leversz neki egy butchert és pás. (persze mig nincs neki rootbol kijövése, vagy egyátalán ha bekapja azt a rootot ami 100% h bejön ellenben nagyon ritkán jön be XD) ahány kari és ahány helyzet annyi lehetség...stb.
A fury pvp szerveren nincs olyan magyar klán akiben lehetne bármi féle siege lehetöség mivel hiába van sok magyar mindenki mindenfele van kb, a joféle magyar mentalitás miatt. Mi is nemzetközi klánt csinálunk (mégha sok ember magyar is belöle) és meg kell mondjam eddig kellemesen csalodtam a srácokban :)
pvp zni csapatban szoktunk, nekem pl megvan a fix 4-5 fős teamem akivel játszom ebböl 1 külföldi van. a Minigame lvl 20 alatt is pörgös, peches vagy, nagyon sokan beállitják h a leghamarabira dobjon be. azt nem adja hozzá. Amugy nagyon élvezetes de csak premadeval mert a pug lekakilja hogy mit kéne csinálni v kit kéne védeni..stb a körbe futkosáshoz szokj hozzá, a duel ált ennyi, minél kevesebb kombo megy be rád annál nagyobb az esélyed a tulélésre, tegnap 1 haverom tanitgatott pvp zni, assájához hozzáérni sem tudtam... de nem csak én, senki... mit tesz egy már pvp 10 es barbár? XD
a skillre kattingatásrol szokj le, lassit, inkább állitsd be a controllst egérrel irányitsd a karaktered, ill max a d vel oldalfutással segits be, hidd el ha ráérzel menni fog az, ha bármi kérdésed van még szolj (Conan pvp nem egyszerü kell idö mig az ember hozzá szokik az átlag mmok után :P) -
e57 #8186 Még egy kérdés....
Másik játékos ellen ti milyen... "módszerrel" küzdötök? A módszert úgy értem, hogy milyen módon kezelitek a billentyűt, egeret?
Összefutottam egy tipikus körbeszaladgálós játékossal, és kellett volna még egy kéz, hogy tisztességesen irányítsam a karakterem.
Ez PvE küzdelemben nem gond, mert a mobok nem szoktak körbeszaladni körülöttem.
Eddig úgy játszottam, hogy a bal kezemmel kezeltem a kombókhoz tartozó nyilakat az 1,2,3 gombon, a jobb kezemmel az egérrel nyomogattam a skilleket. Ha kellett, akkor valamennyire mozogni is tudtam a karakterrel, az egér segítségével (jobb+bal egérgomb egyszerre).
PvP-ben ez így kevés az eddigi tapasztalatom alapján. -
e57 #8185 Tehát a válasz..... ?
Ha jól értem akkor abba a csatába nem léphetek be.
Akkor ha rá tudtok szánni pár sort, magyarázzátok el, hogy hogyan megy ez a conanos pvp.
Nem csak az elmélet érdekel, hanem a gyakorlat is.
Pl. Van e akkora magyar közösség, hogy ez a fajta pvp élvezhető legyen?
Ha nincs, akkor ti magyar játékosok hogyan pvp-ztek?
Nemzetközi guildekben?
Próbálkoztam a mini gammel... kb 1 órai várakozás után sem jött össze 12 fő, hogy elinduljon egy mini. 4 főnn állt a számláló. Ez nem valami bíztató. Értem én hogy 20 szint alatt nincs akkora élet, de hát 4 fő... -
#8184 ha megfigyeled, felvan tüntetve a támadó és a védő klán is, ha jol tudom, nem zerg vs guild a siege itt, hanem klán vs klán -
e57 #8183 Sziasztok!
Most próbálgatom a trial változatot.
A Massive PvP ablakot nézem, ahol naptárban jelölve vannak, hogy mikor lesz erőd támadás/védés. Mindegyikhez oda van írva, hogy melyik guild a védő.
Ezekben a csatákban én részt vehetek függetlenül attól, hogy vagyok e guildbe, vagy hogy melyikben vagyok?
Ha igen, akkor hogyan? Jelentkezni, vagy regisztrálni kell, mint a mini gameben? -
#8182 abe most akkor mi van a klánnal? senki se keres, senki se küld invitet vagy valami, fent sincs senki...
-
#8181 mivel egyetlen játék kiegje sem ad ingyen honapot, miért pont ez adna? a kiegészitöt veszed meg, az uj dolgokat, nem + játék idöt, ezért. -
TOKKEN #8180 sziasztok
tud vki 60 napos feltöltő kártyát 3000 Ft körül??
az edigital-ba még januárban volt 3200 ért de már kifogytam
előre is kösz a választ
üdv
Tokken -
Tomy Lee #8179 4.-ik indok lol:D -
Tomy Lee #8178 Miért nem lehetett megcsinálni úgy,hogy folytatni lehessen meglévő acc-ot újonnan vett rotg-el?!pfff -
Tomy Lee #8177 Hát én most biztos nem legalábbis nyáron nem mivel tuti keveset lennék:)
Meg nem is olcsó harmadik pedig,hogy jönnek az új mmo-k hamarosan
-
#8176 igen van, talán a 2. karakteről, és lvl 16 tól a smuggler már elvisz ha megcsinálod a questet neki.