12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#8135 igen mi is ott vagyunk, mármint sokan innen, :) -
Tomy Lee #8134 Ott majd csak akkor lesz esetleg mikor ingyenessé teszik AoC-t:DD
-
#8133 igenbiza:) -
Gyogyito #8132 Köszönöm a válaszokat. PvP szerverek közül a Furyra érdemes menni? -
#8131 instance váltás:
a mini map mellett van egy forditott sárga háromszög, katt rá és Select Instancera katt ott pedig választhatsz, ha kevés player van az adott mapon akkor nincs csak 1 instance!
minigame, bal felső sarok 3 emberes ikon, legelsőre katt és a PvP fülecskénél lehet (ez pve szerveren is van) ott a 3 játékmod közül választhatsz, amint megvan a 12 ember rá kapsz egy kérdést h menni akarsz-e ezt 30 secen belül fogadnod kell különben nem dob be. -
#8130 Dragonknight akkor holnap utalhatom a pénzt? -
Gyogyito #8129 Köszönöm a részletes választ!
Még két kérdés:
Minigamre hogyan tudok jelentkezni?
Hogyan tudok instancet váltani?
Köszönöm
-
#8128 a nagyobb városok pve területek, pl Old Tarantia, Tortage és így tovább, minden más pvp zona, tehát betámadhatnak,
területfoglalás nem hiszem, hogy lenne a játékban siege system van, ami klánok közt zajlik le.
Minigamera lvl 5 től (lehet hamarabb is lehet nem tudom 5 tuti mert kaptam már lvl 5 ös embert magam mellé -.-) lehet menni szint korlátok vannak, az első lvl 5-19 ig majd 20-39 - 40 - 59 - 60 -79 és 80.
és 6 vs 6 (különbözö játék modok vannak mint pl a Capture the flag, vagy az ellenség totemjét (ami resseli öket) kell leütni..stb)
Hát biztos lehet tauntolni de hogy hatása is lenne a playerre nem tudom, igazából a guardian tesznye kaszt. a polearmjával iszonyat idegesítő h km erekről csapkod... :)
PvP reward a pvp xp amiből armort ill ékszerszettet vehetsz, mindennek van x lvl je h mikortol használhatod, illetve hogy mekkora pvp lvl szükségeltetik hozzá.
Raklap barátom mondta, hogy volt ember aki 2 nap alatt 80 volt :DD
amugy szerintem semmivel sem lassabb mint nem pvp szerveren, annyi, hogy kicsit izgalmasabb, ha meg zavar a sok láma váltasz instancet (ugyanaz a map csak másik instance általában az elsön mennek a fightok a 2. on meg a questezük simábban haladhatnak)
pvp ért kapsz sima xp-t is de elég keveset szoval nem nagyon fejlödsz vele (22k xp alatt kb pvp lvl 3 at össze lehet szedni ami nem kis pvp xp)
ha bármi kérdésed van és tudok segítek, ha valamit rosszul írtak, a tapasztaltabbak majd kivajitják :)
Remélem segített.
Nuclearity -
Gyogyito #8127 Sziasztok!
Fontolgatom a PvP szerveren való karakter kezdést, ezért pár dolgot kérdeznék a PvP rendszerről:
A bárki bárkit megtámadhat dolog minden területre érvényes? Vagy vannak zónák, városok, ami PvE only?
Vannak szabad terület foglalások, amelyekhez bárki csatlakozhat? Pl egy vár, vagy terület. Soloban is lehet csatlakozni egy ilyen pvp eseményhez, vagy csak partyval?
Említettétek a minigamet. Ez olyan scenario szerűség? pl 10 vs 10 fő? Mikortól tudok résztvenni a minigameben?
A lore mennyire érvényesül PvP-ben? Pl egy tank tanként viselkedik pvp-ben, van lehetősége pl tauntolni stb?
Vannak pvp rewardok stb?
PvP szerveren mennyire lehet gyorsan fejlődni? Pl a PvP-ért kapok XP-t? Vannak PvP küldetések? Ha egy területen gyakran leölnek, van lehetőségem más területre menni ( tehát van több azonos szintű szintező zóna? )
Bocsássatok meg, ha sokat kérdezek...
A válaszokat előre is köszönöm.
-
#8126 Aki a FURY szerveren szeretne magyarokkal játszani az keresen meg. Flames of the North. Darions néven vagyok ott közismert. Ha szereted a kihívást válaszd a FURY-t mert mire jó a pvp ha nem élvezheted ki? :D -
Ákos90 #8125 aquolonia-ra is jól jönne egy full magyar guild. :D vagy legalább egy kis magyar társaság. :) -
#8124 megint kihalóban vagyunk...
ha valakit érdekel esetleg egy kis baráti klán (célunk a pvp de nem 2 ezer taggal mint egyes klánok a szerveren) és ha nem zavar, hogy nem csak magyarok vannak bent írjatok. Amit garantálni tudok, hogy a klánon belül több közös program is lesz ami szerintem más klánokban nincsen és nem is nagyon lesz :) -
Tylerhun #8123 Sziasztok, ha esetleg van rá érdeklőd van egy eladó AoC CE-m, 2x2 hónap használatlan kóddal, accal (egy 80-an, egy 50 akárhanyas karakter, plusz a lehetőség egy 50-es karakter indítására, ha él még ez az opció a funcomnál). Erről van szó:
http://www.keenandgraev.com/wp-content/uploads/2008/04/aocce.jpg
Az itemek: killer rhino, drinking cape, ring of acheron, prismatic starfall, copper ring of hastening wings
Nem akarom mindenáron eladni, ha valakinek van reális ajánlata ide várnám: [email protected] -
#8122 nincs, nem nem a régi accom töltöttem fel, mivel most nem volt pénzem gc re, igy csináltam uj accot (kieg gold verzsönt vettem ami tartalmazza a sima gamet is) :) -
#8121 Kieg megvetelet kovetoen es kithan karaktert inditva is vegig kell szenvedni Tortage szigetet? Kithannak nincs vmi masik kezdo helye? -
#8120 Nem ertelek. Most jott meg a jatek, de lathatoan a tema nagy szakertoje vagy. Eladtad az elozo peldanyt, es most megint megvetted? o_O -
#8119 Manifestation nem ér semmit és kis CC? :)
Ne haragudj, de ez baromira nem így van ^^
BS revamp óta a manikra épít, nem véletlenül mani-buff az AA feat-ek nagyrésze.
Az egyetlen mani ami CC-t ad bleed-re, az a winter, és annak is inkább a mana/stamina drain a lényege.
Nem egyszer vertem meg úgy pvp-ben embereket hogy winterrel elszívtam a staminát, vagy forest manival plusz armort/ protection kaptam, stb ^^
Bleed nélkül az alap manik is nagyon is hasznosak, csak tudni kell melyiket használd. -
Gyogyito #8118 Én is ma kezdem a kalandozásaimat, de még nem tudom, healer vagy tank legyek. Eddig mindenhol healer voltam, de a tankolás is érdekel :) -
#8117 :) kb félórája jött meg a game :))
de még mindig nem tudom h Barbár avagy Assassin :D -
#8116 Sehogy... dolgozom >_< -
#8115 na hogy megy a gamma srácok? :) -
#8114 :)) -
Tomy Lee #8113 Hagyd a Manifestation-t,valamelyik legyen rajtad mindig azt annyi,nem érnek semmit kis CC-k és annyi.
Minél többet üss ez a lényeg,self heal-t stack-olni,közelharcosokat gyógyítani ennyi.
Shaman-al nagyon tudni kell játszani,hogy jó is legyen.
Mi is ütöttünk 2-en bs-t aki csak nevetett közben viszont ha kiismeri az adott player akkor lazán verhető.. -
#8112 OFF:
Bohemian Rhapsody rulez! :) -
#8111 az egy pvp hely de h nyitott e még nem tudom, majd ha ott leszek :) -
#8110 Koszi, akkor nem aggodom ilyenek miatt tulsagosan.
Tegnap mar majdnem osszejott egy BC run... Talan majd ma. :)
Ezt a manifestation-os mana regent nem ertem. Igaz most kaptam meg a Manifestation of winter-t es az mintha adna vissza manat, de sztem a masik meglevo mani (Manifestation of Spirit) nem regeneral manat. -
#8109 Shrine of Bori az nem vmi nyitott pvp zona? Ha jol tudom az van pve szeron is. -
#8108 smap heallel majdnem 2x akkorát lehet healelni de csak akkor ha kb 2-3mp-enként ledobálja magáról a healt az akit healesz, de valóban kevés helyen van rá szükség és a healereken kívül keven ismerik igy azoknál nem is müködik. -
#8107 akarom mondani pve szerveren :) -
#8106 pvp szerveren csak minigame és siege a pvp, ott nem lehet nyitott zonákon megtámadni a másikat (mintha nem lenne PK L2 be) ha jol tudom -
Gyogyito #8105 Kösznöm a választ.
Tomy Lee PVE szerveren csak a PvP zónákban tudok pvp-zni? -
Tomy Lee #8104 ..PvP szerveren -
#8103 nekem 24,5 giga a játék, és igen bármilyen playert megtámadhatsz, az adott mapokon (tortage után a nagyobb városokat kivéve mindenhol ^^ ) -
Gyogyito #8102 Sziasztok!
Elkezdtem letölteni a játékot, eddig két részletet szedett le, kb 10 giga. Már enged játszani, de az beállításoknál látom, hogy a lvl szerint van szét darabolva a letöltés. Csak addig a szintig játszhatok, ameddig letöltöttem? A teljes játék ( kiegészítővel együtt ) hány giga összesen ( mennyit kell még töltenem )?
PvP: ha jól értelmeztem, itt nincsenek konkrét frakciók. A PvP olyan mind L2-ben? Bárkit megtámadhatok?
A válaszokat előre is köszönve:
Gyogyito
-
#8101 Simán lehet alacsony szintű instákat healelni azokkal a statokkal :)
A lényeg hogy ne spammold a heal-t, csak akkor told mikor éppen járna le, valamint mindig legyen aktív valamelyik mani, a mana-regen miatt amit ad. -
#8100 Örömmel közlöm, hogy mi is megkezdtük a tevékenységünket a Fury-n :) -
#8099 nah hogyha dragonnak még áll az ajánlata akkor jövök rögvest mihelyt kijózanodtam a péntektől kezdett 3napos osztálykirándulásból és a velejárókból :) -
#8098 Ha valaki a FURY-n játszik szeretettel várjuk a guildbe! Kerese Darions -t. Azaz engem :) -
#8097 Jelelnleg 33-as a BS karakterem, es lassan el szeretnek kezdeni instakba jarni (jelenleg terv Black Castle vagy majd lvl 40-en Sanctum).
Eddig Constitution-Strength-Combat rating harmasra gyurtam inkabb.
Nem lesz vajon gond, ha ilyen statokkal rendelkezo cuccokban megyek le healerkent? Kezdjek el esetleg gyujteni manat es manaregent ado cumokat? -
#8096 Koszi az oldalt. Megneztem egy-ket spell reszletes leirasat, vannak eleg hasznos kommentek!