1974
  • GoKu x
    aki geforce karival tolja az milyen driver-t használ hozzá?? nekem 7600gt, 3Ghz, 2x512kingston és még addig se jutottam el h játszak vele mert a videónál meg vagy 1-2 frammel gondolom driver hiba lehet.
  • streetracer
    A videó menüben nem tudom a felbontást 32 bitről 16 bitre állítani, mert nem engedi. 1024x768-ba tolom, próbáltam már 60 Hz-en, 70Hz-en, de állandóan elsötétül,kikapcsol a képernyő, amint betölt egy pályát. Ötlet?
  • Gerbill
    Kösz. Majd megpróbálom.
  • arty
    tzsoltika: nappal vannak árnyékok ... nem lehet h azt nem birja a géped?

gerbill: gyüjtögetni lehet őket... ugratva lehet összeszedni őket általában, nekem 1-2 már megvan :)
  • Gerbill
    A sárga csillagok a városban mire valók? Először azt hittem, hogy a gtaból nyúlt rendőrlerázó, de sehogysem tudtamfelvenni.
  • kicsirobi
    méé kezdenéd előlről.Betöltöd a profilt,és kész
  • tzsoltika
    Egész éjjel mentem, csináltam a küldetéseket, és most kiléptem és nem mentettem el semmit :( Kezdhetem előlről. Nekem elég könnyüek a küldetések. Az tetszett a legjobban amikor 1500 follárt kellett keressek és vannak azok a fánkárusok az utcán, elütöttem egyet, követtek a zsaruk de leráztam és kaptam 1000 dollárt :) Most megyek alunni, majd holnap előlről kezdem. Amugy az miért van hogy nappal szaggat a játék és ha éjjel van akkor nem. Pedig fények meg minden... :S
  • Gerbill
    Kipróbáltam. A Driv3r-nél fényévekkel jobb lett. A hangulat nagyszerű(az elején az az autós üldözés arra a retro zenére nagyon tetszett:)) Nekem az irányítás is tetszik, sokkal jobb mint az előző részben, a graffal sincs semmi baj. Eddig még azt az egy versenyt is megtudtam nyerni amin mentem(igaz, hogy csak easy-n, és másodjára, de megvolt:P).
  • Gyadi
    A srácon végig ez a király sárga felső van?
    (Nem mintha számítana bármit, is csak kíváncsi vagyok, hogy van-e karakterfejlődés benne ilyen szinten) :)
  • AntiHero

• rekettyes
    nincs
  • rekettyes
    Nem hiszem, a Gta-k mindig jól optimalizáltak.
  • BIZ0906
    Itt van olyan hogy egy bizonyos küldi szám után mehetsz csak másik városba városrészre?
  • BIZ0906
    Majd meglátjuk
  • Hassan B
    OFF: Hát én örülnék, ha lenne.... (bár nem valószínű, ho sokat érnék vele, mert ahhoz már télleg atomerőmű kéne...)
    ON
  • bertino
    kár, hogy a burnout immáron egy a sima gázadással
    így néhány kilincset elég nehéz látványosan befejezni, mert nehéz megtalálni a középutat keresztbe az uton
    zavaro, hogy az átvezető felvételeket betömörítették vmi rusnya tömörítővel (tippem szerint wmv) a3ban azért elég eredeti minőségűek és messze szebbek voltak, mint ebben, bár lehet, hogy itt a városok mérete és a DVD max kapacitása miatt kellett ilyen megoldáshoz folyamodni

tetszik is, meg nem is, hogy az autok nem szállnak olyan szabadon, mint a 3ban (bár én hátrányát inkább látom ennek, mint előnyét)

ettől függetlenül tetszik, mert végre normálisan meg van írva... ubisoft vlszleg megfizette az elvárásait, gondolom nem akartak olyan trágyadombot kiadatni, mint a Driv3r volt :)
  • BIZ0906
    OFF: San Andreas lett PC-re? Úgy volt hogy nem és hopp
  • mucius
    nem minden kategóriából lehet egy db, hanem minden fajtából (modelből).
    kategórián belül vígan lehet váltogatni, csak pár mp mire meg is jelenik az autó.
  • Hassan B
    OFF: Az pc-re nem lesz, ugye?
  • BIZ0906
    Jovanna. Ezért érdemes kiprobálni míg nem jön a GTA 4
  • gabesz752
    Megvan a fél megoldás. Mindent felraktam fullra, és a vidkártyámat is max qualityre raktam az ati tray toolsal. Kikapcsoltam a hangot, és lám stabil 25fps-el megy 6xAA-val és 16xAF-el.
    Kérdés, hogy az alaplapi hangkártyám a szar-e, realtek ac97...
  • Hassan B
    2 nap alatt szted mod-ot csinálltak volna?
    Persze, hogy alap.
  • Hassan B
    Hát valószínüleg nem full-graf-on, de még talán élvezhetően.
  • BIZ0906
    EZ egy mod vagy alapbol benne van?
  • Firerock
    simán?
  • gabesz752
    már megvan de csak akkor áll át, ha kint a menüben állítom...
  • gabesz752
    Ha azon megy akkor az enyémen miért nem?
  • kroky3
    Az accapt után mikor átállítja még rákérdez?hogy biztos megtartod ezt a a beállítást? Ha néhány másodpercen belül nem kattintassz rá akkor szokta visszaállítani.
  • bertino
    mondjuk mert így van megírva...
  • báttyó02
    menne
  • Firerock
    császtok
    szerintetek a én gépemen leggyengébben menne??
  • báttyó02
    nemvolt az optimalizálatlan,csak ki kelett kapcsolni minden hangot,és akkor egy gyenge vassal is repült a gém :D
  • gabesz752
    "1024*768nál meg nem megy lejjebb a felbontás hiába állítom 800*600ra és accept akkor is visszaál 1024-re"
    :)
    A driver 3 60fps-el megy akadás nélkül, pedig az optimalizálatlan :S
  • Hassan B
    Kicsit elavult a vasad. Hogy miért nem lehet lejjebb venni, azt nem tudom.
    Rá szoktál menni az Accept-re? :)
  • Hassan B
    Ha még találsz, akkor PLS szólj! ;)
  • gabesz752
    Sziasztok. Lsz segítsetek. Nagyon akad a játék :( ha minden ki van kapcsolva akkor is. 1024*768nál meg nem megy lejjebb a felbontás hiába állítom 800*600ra és accept akkor is visszaál 1024-re. A garázs környékén még megy 30-40fps-el, de mikor kimegyek nagyobb terepre néha lemegy 4fps-re is. Városban játszhatatlan. A konfigom lent. Friss xp blacksheep van rajta. Legújabb driverek stb....
  • lacica
    Nem installálja végig sem,az a baj.
  • rekettyes
    Fontos kérdésre találtam meg a választ a magasvasútra nem lehet felszállni:( -1 pont
  • Szabi1991
    crack..
  • PLackó
    tényleg nagyon szépen meg van csinálva,kár hogy nem lehet bemenni :(