DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Missziós térkép
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
egy napon se lehet említeni a 3at ehhez képest
eltekintve attol, hogy a jármûvek alapvetõen nem repülnek akkorát, mint a 3ban és nem látni, hogyha fegyo van a zsernyák vagy T.K. kezében, ez a legkevesebb
a város meg baszottnagy...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Driver3-ban egy rakás szerencsétlenség volt, mikor motorról kellett autóra váltani, valami katasztrófa volt úgy bekalibrálni, hogy a kormánnyal tudj autót vezetni, billentyûzettel meg a motort.
Ha valakinek van már tapasztalata az irányítással kapcsolatban, akkor
írja be l.szives !
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
vagy két idöben játszodik asszem vagy valami ijesmi 😄
Igen a törés kb olyan.
Na még kép.. 😊

Bár a motoron elég viccesen ûll a csávó😄
Amúgy nem optimalizálatlan? Nem szaggat?
A törés ugyan olyan faintos mint a 3ba volt?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nos azt kell mondjam, ez a játék minden várakozásaim felülmúlta. A 3-dik rész után erõs fentartásokkal álltam neki, de nagyon pozitívan csalódtam bent (eddig)
Szép grafika (stílusában az egyik legszebb) kis gépigény, és az irányíthatóságot is eltalálták. .Ja és kaptunk 1 nagyon jól átgondolt, átlátható, és könnyen kezelehetõ letisztult menürendszert 😊
Csináltam pár képet:

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
][ ВАЗ ][
jo töltögetést én mentem játszani 😄
megsugom: ez a game rendesen meg van írva, nem ugy, mint a 3, abszolut full grafon tolom
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
egyébként ps2-n próbáltam,és sokkal jobb mint a 3
PSN ID.: Beegabor
Configuration Requise
• OPERATING SYSTEM: Windows® XP (Service Pack 1), Windows® Vista• • PROCESSOR: Pentium® 4 or Athlon™ 2.0 GHz with SSE instructions (recommended : 3.4 GHz with SSE instructions)
• RAM: 256 MB (recommended : 512 MB
• VIDEO CARD: 64 MB DirectX® 9.0c compatible supporting Shader Model 1.1 (recommended : 256 MB DirectX® 9.0c compatible supporting Shader Model 2.0)
• DIRECT X®: DirectX® 9.0c or later supporting XInput controllers
• DVD Rom: 2X SOUND CARD: DirectX® 9.0c compatible
HARD DISK: 4,8 GB free
*SUPPORTED VIDEO CARDS AT TIME OF RELEASE: ATI® Radeon 9500/9600/9700/9800 and X series (from X300SE to X1900XT) NVIDIA® GeForce 3/4*/FX/6000, 7000 and 8800 series (*NVIDIA GeForce 4 MX not supported). Laptop models of these cards may work but are not supported. These chipsets are the only ones that will run this game. Additional chipsets may be supported after release. For an uptodate list of supported chipsets, please visit the FAQ for this game on our website: http://support.ubi.com NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some DVD-RW and virtual drives.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"