DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De mi ez az érdektelenség? a 3-ra anno mindenki ugrott 😞
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
meg istambulban a teherauto hátuljában szintén... én meg csak hajigáltam a gránátokat... az autok meg repkedtek
mikor játszol egyáltalán nem ilyen lesz...
és ugy lövünk ki, mert a videokon ilyen "automata" célkereszt van, ami rááll a célpontra (mint ahogy a 3ban állt rá a piros fickokra a kocsikban) és attol félek, hogy mi is ilyet kapunk
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
hát remélem megrugdosták kicsit Reflections-t, hogy ne olyan szétesett gamet adjanak ki, mint amilyen a Driv3r volt kezdetben
mellesleg amig nem jött ki, nem is nagyon tudhatjuk van-e különbség
király, ha igaz 😄
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
driver 5 2008-ban
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
www.youtube.com-----Rákresel hogy Driver Parallel Lines (Pc)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
És itt egy érdekes cikk, ha már témánál vagyunk Driver vs. Gta, szintén ugyanarról az oldalról. Egyébként most nézegetem, hogy készül egy Driver rész PSP-re is, Driver 76 néven. Csak egy a bökkenõ hogy nem a Reflections stúdió fogja készíteni hanem SUMO Digital (ha jól tudom õk dolgoztak anno SEGA cégnek is valamit). Már eleve taszított az hogy PSP-re jön a cucc, de hogy nem az eredeti gárda készíti, így már egyáltalán nem érdekel. Amúgy ha jól olvastam, azért nem vállalták el a PSP rész készítését, mert a PC/Wii-s portokkal vannak elfoglalva. Nem is baj, jó munkához idõ kell.
Egyébként Driver PL jó gém, mindegy ki mit mond, de ez a rész hasonlít leginkább a legelsõ Driverre. Nekem mindegyik rész megvan és annyit leszûrtem hogy Driver 2 dízánjából alakult ki a Driv3r. Driver1 stílusából merített a Driver PL. Remélem meghoztam a játékhoz a kedvedet. Egyébként érdemes figyelni ezt a francia oldalt állandóan frissítik, és elsõként juthat hozzá az ember Driveres hírekhez.