DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Engem érdekel csak kedden még van 1 matek vizsgám, okosan most inkább arra koncentrálok😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PLackó
WÁÁÁÁÁÁ Micsoda megeleptés!Nagyon kíváncsi vagyok!

De mi ez az érdektelenség? a 3-ra anno mindenki ugrott 😞

jakewyler
Driver.Parallel.Lines-ViTALiTY
KIJÖTT

amikor kijön a csávó a sittrõl akkor indul bew igazán a game, addig kicsit uncsi, de azután nagyonn feelinges, lehet leszedem pc-re mert a ps2-es lemezt már nem találom.......😞

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

http://coke.dreamsms.hu/detail/pc/Driver.Parallel.Lines-ViTALiTY/

azta és hol találom meg?
😊
Most jött ki PC-re!

hali!mire várható a game?

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Adam II
Egyik képen az AK eléggé le van butítva grafikailag.

bulba
A youtube-on a többi driveres videón azért viszonylag jobb a grafika, a távoli tárgyak (és fõleg a házak) eléggé mosottasak. Azért az ciki lenne a PC-s verzióban sem lenne anizotrópikus szûrés (a 3-ban nem volt)

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bertino
az poén küldetés 😄DD
meg istambulban a teherauto hátuljában szintén... én meg csak hajigáltam a gránátokat... az autok meg repkedtek

bulba
Hát igen, az elég gynege volt a kivitelezés, bár a 3-ban volt egy küldetés amikor egy Vannak a végébõl kellett lõdözni az üldözõket, ott lehetett mozgatni a célketresztet. Reméljük a legjobbakat

bertino
mondjuk ezektõl a képektõl nemtom mit vársz
mikor játszol egyáltalán nem ilyen lesz...

grebber
Azt hittem szebb lesz de ezek a képek lelomboztak 😞

Next PC upgrade: 2022

bulba
A PC-s verziót (tudtommal) az UBi fogja kiadni tehát lehet hogy lesznek különbségek, mindenesetre remélem csinszolnak rajta

bertino
azt elfelejtettem odaírni, hogy amikor a kocsiban ülünk
és ugy lövünk ki, mert a videokon ilyen "automata" célkereszt van, ami rááll a célpontra (mint ahogy a 3ban állt rá a piros fickokra a kocsikban) és attol félek, hogy mi is ilyet kapunk

bulba
Elvileg kb 10-15% lesz a TPS rész, nem kell izgulni 😊

bertino

báttyó02
fasza lesz (Y)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bertino
ha megint olyan lesz, hogy egérrel nem lehet mozgatni a célkeresztet, csak a kocsi mozgásával, én megõrülök 😞

M@TriX
hmm, új PC -s képek...

meg ha jól látom Wii verziós is van, mintha azok szebbek lennének vazz 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

juni 28-án jön a game?

hát sajna a reflections télleg nem tudott nagyot alkotni mint az 1. és 2. résszel...

ok értem, aszittem h. volt már errõl v.mi hír h. lesz e kül.

bertino
jah, nem tudtam, hogy még az atari adta ki azt
hát remélem megrugdosták kicsit Reflections-t, hogy ne olyan szétesett gamet adjanak ki, mint amilyen a Driv3r volt kezdetben
mellesleg amig nem jött ki, nem is nagyon tudhatjuk van-e különbség

jah meg kezdetben mikor felröppentek a hírek h. az ubi veszi kezébe a pc-s verziót akkor voltak olyan hírek h. átalakítják egy kicsit a játékot, mert a konzolos verzió nem ütött olyan nagyot.

alapjáraton nem, de itt van annyi kül. h. átesett egy kiadó cserén kicsit elvileg módosul a grafika gondoltam lett még v.mi extrás benne.

Nem neked szólt, csak a dátumot nyomtam be. Amúgy sztem is ua lesz.
bertino
miért, más szokott lenni a konzolos és PCre kiadott game ? 😄

ha ez nekem szólt, akkor csak annyit h. így 10:42 kor eléggé fárasztó kibogarászni ebbõl, szal egy igen v egy nem elég lett volna.

a gamma ugyanaz lesz mint a ps2-es változat? mert akkor nem sok értelme lesz beszereznem, ps2-n már kitoltam

Desiderata
innen, szal nem hivatalos de valahonnan csak szedték az infót
bertino
honnan az info ?
király, ha igaz 😄

Desiderata
RELEASE: 26-Jun-2007
bertino
gabesz752
elfelejtettem smájlit rakni<#awink>

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

LOL ez fake videó nehogy elhidd!
gabesz752
http://www.youtube.com/watch?v=aeGwAdvnBaU&mode=related&search=
driver 5 2008-ban

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Driver😛arallel Lines 2007.június(Pc)
www.youtube.com-----Rákresel hogy Driver Parallel Lines (Pc)
bertino
amikor megtanulsz visszaolvasni

mikor jön ki a game?

Kit--Kat
Azért jobb lett volna, ha csak a 70es évekre koncentrálnak, több verda stb...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ha lehet kormánnyal(+persze gáz/fék pedálal)játszani , akkor érdekelni fogg , de ha nem...

Na itt a nagy böngészésben találtam még egy oldat, ez is Driveres csak annyi a bökkenõ, hogy német.
És itt egy érdekes cikk, ha már témánál vagyunk Driver vs. Gta, szintén ugyanarról az oldalról. Egyébként most nézegetem, hogy készül egy Driver rész PSP-re is, Driver 76 néven. Csak egy a bökkenõ hogy nem a Reflections stúdió fogja készíteni hanem SUMO Digital (ha jól tudom õk dolgoztak anno SEGA cégnek is valamit). Már eleve taszított az hogy PSP-re jön a cucc, de hogy nem az eredeti gárda készíti, így már egyáltalán nem érdekel. Amúgy ha jól olvastam, azért nem vállalták el a PSP rész készítését, mert a PC/Wii-s portokkal vannak elfoglalva. Nem is baj, jó munkához idõ kell.

bertino
a kedvem már rég megvan, te csak rátettél, nekem is tetszett a 3 mindenféle hibájával együtt(19-26FPSel játszottam végig legelõször) mégse tántorítottam el mellõle, mert tetszett, nem GTA volt, így ahogy mondod <#eljen>

Mondjuk a Driv3r-at is sárba taposta a kritika, leszarozták nekem még is tetszett. Mert más volt, mint a többi chili-vili TPS/bár voltak benne GTA-s elemek, de nem azt majmolta a játék/. Talán a Driver széria az, ami más tud nyújtani mint a legtöbb Gta vagy Gta klón. Realisztika, filmszerû történet profi munka egy profi csapattól.<#eljen>
Egyébként Driver PL jó gém, mindegy ki mit mond, de ez a rész hasonlít leginkább a legelsõ Driverre. Nekem mindegyik rész megvan és annyit leszûrtem hogy Driver 2 dízánjából alakult ki a Driv3r. Driver1 stílusából merített a Driver PL. Remélem meghoztam a játékhoz a kedvedet. Egyébként érdemes figyelni ezt a francia oldalt állandóan frissítik, és elsõként juthat hozzá az ember Driveres hírekhez.

bertino
szarok rá: akárki akármit mond nekem igenis teccik és várom (Y)