1974
  • Gerbill
    Nekem az első motorversenynél voltak gondjaim, amikor a mexikóinak kellett versenyezni. Egyszerűen nem értettem, hogy néha miért pördül ki teljesen a motor, máskor meg alig kanyarodik. Aztán rájöttem, hogyha ráhajtok a járdaszegélyre kanyarodás közben, akkor könnyen elszáll a motor. Utána meg olyan kanyarokat le lehet vágni, hogy utcahosszal meglehet nyerni a versenyt. Nekem az nem tetszik, hogy most olyan küldetés van, ahol mindenképp kapok üldözési szintet a fickóra, mert motorral kell menni zsernyákokkal tűzdelt környéken.
  • Gyadi
    Slow-motion vagy Slo-mo, asszem
  • Attila8805
    Nekem az a rádiót állítja:D
    hogy keressem a beállításoknál?
  • theodor
    Hogy lehet egy ilyen jó játéko egy ilyen ki semmiséggel így elrontani.
  • theodor
    Remélem lesz valami javítás a motor irányítására mert az MONSTER LOL.
  • theodor
    Lol!!! Ez a gamma a motoros része miatt írta le előttem magát: Nagyban zsír meg mnden és jött egy motoros misszió ahol a motort egyszerűen NEM LEHET IRÁNYÍTANI. És sajnos ez a játék azok közé tartozik ami fetudja húzni az ember agyát de nagyom. Ezt nem vártam.
  • BIZ0906
    Remélem azért menni fog.
  • Szabi1991
    nincs (még) + a játék :)
  • BIZ0906
    És neked megy?
  • Szabi1991
    9600 osom van nekem is , de a ram is számit :)
  • AntiHero
    talált süllyedt
  • theodor
    Hi! Miért van az, hogy ha átállíom a Shadert 2.0-ra akkor szggat. Gondolom,hogy a 9600 asom miatt van.
  • meril
    Hello! Feltudná nekem valaki sorolni a szereplők nevét? Nagyon megköszönném...
  • Attila8805
    Thx
  • kroky3
    A Win/system32-ben is kell legyen egy ilyen fyle.
  • bertino
    simán y
  • Attila8805
    Azt szeretném megkérdezni hogy ennél a résznél is van olyan belassító funkció mint a 3-ban?
  • moznerb
    Már próbáltam azt is, de nem jó még mindig.
  • kroky3
    Nekem annó a flatout 2 akadékoskodott egy ilyennel.Fogtam egy d3dx9_30dll file-t beraktam a játék főkönyvtárába és elindult. próbáld ki hátha segít.
  • SAX
    easyn a versenyt motorral is megcsináltam :)
    utcahosszal nyertem a 3 kört ;)
    igaz, elsőre hárdon próbáltam, na úgy esélyem se volt :)
  • bertino
    ezt nem tudtam, kösz :D
  • bulba
    Nyomsz egy TAB-ot akkor bejön a nagy térkép, ahol a pirossal jelölt pontokon vannak kisebb akárhányszor elvégezhető feladatok.
    De ha szerzel egy jó autót szerintem a versenyt is meg lehet csinálni easy fokozaton
  • bulba
    Ha a nagytérképen rámész az adott helyre és nyomsz egy T-t akkor odarak.
    Sajnos szerintem is túl szigorúak a zsaruk egy ilyen játékhoz.
  • bulba
    Esetleg próbáld meg a VGA drivert frissíteni
  • rekettyes
    Magyaritás pedig jó volna, az a helyzet én valamennyire beszélek angolul de ezt az alvilági szlenget alig értem.
  • Gyadi
    Nekem is x64-es xp van telepítve, de minden további nélkül elindult.
    Bocs, hogy nem tudtam ezzel sokat segíteni...
  • SAX
    Hali
    végigolvasgattam nagyjából a hsz.-eket, ezekre nem nagyon reagálnék :)
    egy ilyen játéjkhoz pl. minek magyarosítás? :) nem értem... nem egy szerepjáték, ahol a játék vezérfonala 99%ban a párbeszédeken múlik :)
    a játékról... nekem nagyon bejött.... tegnap este 11 után raktam fel, éjjel 2ig nyomtam... :) nehéz volt abbahagyni. azthiszem most végre az van meg ebben a játékban, amit már nagyon rég nem éreztem sehol... van történet :) hangulatos videók, remek zenék, amik teljesen illenek a játékhoz. az irányítást én leginkább a driver 1hez tudnám hasonlítani, ami viszont biztos, a driv3r-el összehasonlítani teljesen értelmetlen és felesleges, ég és föld a kettő. tény hogy az irányítás nem egy gtr2 vagy egy wtcc... és kormánnyal se lehet játszani (bár igazság szerint nem is néztem... mert szerintem értelmetlen :) gta-t se hiszem hogy játszotta volna bárki is kormánnyal... kiszállsz, stb, nem ehhez van..), de szerintem a rengeteg pozitív ötlet és a hangulat bőven kárpótol ezért... és egyébként is csak megszokás kérdése :)
    rengeteg remek apró újítást, ötletet fedeztem fel, ezekre részletesen nem térek ki... szerintem mindenképpen érdemes kipróbálnia annak, akinek valamelyik driver is tetszett :)
    a grafika is jó, igaz hogy egy kicsit többet vártam a max grafikától, de azért panaszkodni így se lehet... és persze az se utolsó, hogy még így is tökéletesen akadozásmentesen fut :)
    egyszóval: királyság ;)
  • moznerb
    Azt már próbáltam, de semmi. Nem értem mi lehet... :S
  • AntiHero
    Rakd fel a játék dvdjéről a DX-et.
  • moznerb
    szevasztok. Az lenne a problémám, hogy amikor el akarom indítani a játékot, hiányolja ezt a fájlt: d3dx9_30.dll Pedig fennt van 4 helyen is a gépen, nem értem mi lehet a gond. A legfrissebb DirectX van fennt, x64-es XP-m van. Ha vki tudna segíteni azt megköszönném. :)
  • rekettyes
    Bizony milyen szép is volt annak idején amíg oda jártunk seftelni.
  • meril
    Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan ember, aki a játékot németül telepítette fel? Vagy hogy egyáltalán lehet német nyelvel is felrakni?
  • Adam II
    Hé ott a WTC! Régi szép idők.
  • bertino
    bazz az a röhelyes, hogy a melohelyig alig birok ugy elmenni, hogy ne üldözzenek a zsaruk :DDDD
  • GoKu x
    rendben köszi! most kipróbáltam a 94.24! a helyzet jobb, viszont kocsival megyek akkor rendesen beszaggat.
  • zritya
    Hali tudnátok mondani más munkákat. Mert csak a verseny van?
  • AntiHero
    Asszem 93.72-es:) MAjd délután megnézem...
  • streetracer
    hogy ne kapcsoljon ki a kurva monitor
  • rekettyes
    A visszapillantó is a köcsög középső egérgombra van téve és megint nem találom hol lehet átállítani.
  • hykao
    Minek akarnád 16 bitre állítani? :O