1974
  • Attila889
    híí nem értem.Van egy híd amit lekell robbantani utána....az nem sikerült...miért nem?Mondjuk szétlöttem a hídon az egyik fekete dzsippet :D
    Aztán a másik a benzinkut...nem vágom.HELP!
  • Attila889
    az első után kiírja hogy a hídon kapok kövi bombát hogy ott robantsam fel azt?Vagy mi? :D
    Mindenesetre próbálkozom(mert közben megy a gamma)
  • Dénes é
    elindulsz utánuk majd robbantod az utolsó kocsit, aztán megint tovább és addig amíg nem végzel

nem nehéz már mondtam vkinek
  • Dénes é
    megsúgom hogy működik, de nem susugom el hogy
  • Attila889
    játék közben..d.e am.hiába próbálkozol vele nem müködik.Én csak a rendőröset akartam beírni és azt mondta hogy failed.......pedig jól írtam be.Szal hangosan mondom: CHEAT NEM MÜKSZIK A JÁTÉKBAN!!!!!!!!!!HÁLA!!
  • Attila889
    mit kell csinálni annál a küldinél ahol azt a csávót kell megölni és van 3 testőre aki megy utána.Azt a táblát lerobbantottam...de aztán elindultak a másik irányba...tovább?HELP!
  • leipsig
    Üdv!

a cheateket hol lehet beírni? nekem nincs az options-be cheats- menüpont?!
    köszi
  • heliosz007
    király ! ez a Driver rész egyre jobban teccik :D 44%-nál vok szóval lassan jöhet 2006. a küldetések is aránylag változatosak eddig. csak az a 2 motoros rész ne lett volna... remélem nem lesz több !
  • bertino
    a Driver történelme, hát igen :)
  • Gerbill
    I love Tanner:D
  • Gerbill
    Kb 50% után jön 2006. A százalékot a profil betöltésénél tudod megnézni, amikor ráviszed az egeret, kiírja alul, hogy mennyinél jársz.
  • Attila889
    most ott tartok h csomagokat kellett felvenni.Messze vagyok még a 2006-tól? :D
  • csul1
    segítsetek plz
  • ffxi
    igazad van!
  • bertino
    ték
  • bertino
    ennyi lámát...
  • Vinsanity15
    Vagy ez vmi mod
  • Vinsanity15
    GYerekek a game elvisz gészen 2006 ig ?ez most komoly?
  • csul1
    Nah nálam még mindig fent áll a lövés gyakorlatos kocsi 2 .Tudom hogy a kerekeit kell kilőne de azt írja hogy jobb gombal vegyem elő a stukkert mjad nyomjam meg a középső egér gombot. Na már most nekem az kidob a winbe ezért átállítottam mouse4-re. Előveszem a fegyót megnyomom a gombot és semmi ha meg simén free aimban kilövöm a kerekeket akkor meg kezdhetem előröl. plz help
  • Kit--Kat
    Nem-nem, az igazi rendes élő város 3D-ben PCre 1. a Midtown Madness volt.
  • Sylvester
    Megvan csak nyerni kell ami nehéz..de megcsináltam :)
  • joeperry
    Nálam elég feltűnően villognak az autókon a textúrák (nem az egész, hanem ilyen érdekes foltokban). Más nem tapasztalt ilyet?
  • Gerbill
    Igen, nyerni kell.
  • Sylvester
    Mikor motorozni kell valaki ellen és nem lehet fegyvert használni, ott mia cél ?? :S nem vágom , nyerni kell ? vagy mit? még az elején thx.
  • Hassan B
    FAQ-ba is benn van...
  • Gerbill
    World Trade Center. Az az ikertorony, amibe 2001 szept 11-én két gép becsapódott, majd összeomlott mind a kettő.
  • Attila889
    gyerekek erz a bankszállitós volt a legegyszerübb :D :D :D
    Nekem nagyon könnyen ment :)
  • Gyocsika
    728#
    730#
    KÖSZI
  • Gyocsika
    Hali és azt akarom kérdezni , hogy free ride ba ha van ilyen akkor ott majd lehet a 70' és a 2006'-os években is menni?
  • Prézli
    Sokan elakadnak az auólövős lőgyakorlaton ahogy látom úgyhogy leírom:

Aki ért angolul tudhatná, hogy a kocsi minden oldalába kell egy golyó.
    Engem se engedett tovább míg nem küldtem meg a csomagtartót golyóval.
  • bertino
    igaz, megeshet
  • ffxi
    Előtte asszem a carmageddon volt.
  • báttyó02
    talán a motion blur-t vedd lejebb az opciokba
  • Attila889
    hmm értem,azért köcce :D
  • Attila889
    Amúgy reggel 7 óra óta játszok vele és most ott tartok hogy segítenem kell a versenyzőmnek hogy a gyári szponzoros verdával nyerjünk.Azt már megcsináltam.Messze vagyok a bankos külditől meg amikor lecsuknak és 2006-ba jövök ki?
  • BIZ0906
    Én csak tegnap kezdtem a gamét szóval egyenőre passz...
  • Attila889
    jah értem.És ezt megtudod mondani hogy ezek mik?:
    "shortestday"
    "nightnight"
    "gangwayfare"
    "bodysnatchers"
    Mert ezt elméletileg a sok kiloéterért kapod!Én még csak 4000-ret mentem és nemkaptam semmit..vagy nemtom.Azt ksizokta írni vagy valami?Mert a versenyekért autókat kaptam a medium fokozatban,a HARD már nehéz még nitróval is :D
  • BIZ0906
    2001.09.11 innen beugrik annyit még segítek hogy baromi magas volt sajnos hála a ci raboknak
  • Attila889
    haggyad,majd veszi a fáradságát és elolvassa a FAQ-t!
  • FLeT
    kk. THX!