DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2. autónál mit kell löni mert már én löttem mindent de nem jó ? 😞
Next PC upgrade: 2022
Ugye egy autónak lehet valamilyen körözési szintje, akkor üldöznek; átmegyek a piroson, neki megyek valaminek/valakinek, lövöldözök... 😄 _viszont sebességlimit van-e? D3-ra nem emléxem, de az 1-ben ezt szerettem, hogy mindig lassítani kellett ha rendõr jött. <#vigyor3>#vigyor3>
Unleash Your Inner Monkey
3Ds MAX :)
kérdés:lehet ebben olyan dolgokat csinálni mint a GTA-ban,tehát olyanokra gondolok,mint a stadionokban a versenyzés,vagy hogy elmegy az ember repülni egyet,szóval ezeket a küldetések közötti kis "állatságokat" mennyire találom majd meg ebben a játékban?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
][ ВАЗ ][
Simán billentyúzettel játszol?
][ ВАЗ ][
Szerintem egyelõre, amíg nincs rá peccs vagy egyéb megoldás, a kisebbik rosszat kell választani az 5:4-es vagy 16:10-es monitor tulajoknak, a kicsit nyújtott képet. Ez is elég idegesítõ, de még mindig jobb, mint a nagyon lapított kép.
Van egy fórum, ahol kifejezetten PC-s játékok "szélesvásznú" beállítás lehetõségekkel foglalkoznak. Mindjárt elõkotrom a linkjét, hátha elõbb-utóbb lesz megoldás a Driver 4-hez is ott.
Úgy tûnik, itt a rendõrök nem akarnak elfogni, rögtön szitává lõnének a mocskok. Ha meghalok betölti az utolsó mentést?
Érdemes költeni az autómra? Eddig hagytam õket a garázsban és lopott kocsival csináltam a küldiket, mert a végén általában rommá töröm õket😊.
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Mér???
(gondoom a gyártók nem adták a nevüket hozzá, de felismerhetõek? esetleg teljsesen fiktív autók?)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Mien a gém???
Megéri letölteni?
Maxon Mien vas kell neki?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Ugyanis már sok olyan darabolt cuccom volt, amihez nem volt *.rar és mégis teljessen jól mûködött.
][ ВАЗ ][
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
najó:az autók fizikája érdekes,úgy rugaszkodik el a taljatól ahogy kell,de ahogy fordul az már kicsit természetellenes
gépigény igen jó,az én 5-6 éves vasamon is fut egészen jól,hangulat megvan,remélem nem valami idegesítõ,hajtépõ "verseny a másodpercekkel" játék lesz ez is...
#463:mindegyik fájl fontos,lévén mindegyikben van "anyag" 😄 rarral kezdi a tömést,tehát abban van a fájl eleje,és szerinted az nem fontos? 😛
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.