DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
LOL elakadtam már a legelején kb 1 órája csinálom azt a lödözös rész ahol elõbb hordokat majd autó utánna szintén autót kell löni.
A 2. autónál mit kell löni mert már én löttem mindent de nem jó ? 😞

Next PC upgrade: 2022

N3v3rland
Azt valaki leírná, hogy mikor kezdenek üldözni a zsaruk?
Ugye egy autónak lehet valamilyen körözési szintje, akkor üldöznek; átmegyek a piroson, neki megyek valaminek/valakinek, lövöldözök... 😄 _viszont sebességlimit van-e? D3-ra nem emléxem, de az 1-ben ezt szerettem, hogy mindig lassítani kellett ha rendõr jött. <#vigyor3>

Unleash Your Inner Monkey

Köszi szépen a segítséget!kár érte
Blinkye
én azt olvastam,h vannak versenypályák is amiket lehet használni és pénzt keresni soron kivül.

3Ds MAX :)

ProGabe
jó oké,ha VAN rar,akkor az is fontos,aminél nincs csak annyi a különbség hogy úgy állították be hogy ne legyen,ez olyan mint a régi számozás meg az új(r01 vagy 001)na mind1 ez most OFF

kérdés:lehet ebben olyan dolgokat csinálni mint a GTA-ban,tehát olyanokra gondolok,mint a stadionokban a versenyzés,vagy hogy elmegy az ember repülni egyet,szóval ezeket a küldetések közötti kis "állatságokat" mennyire találom majd meg ebben a játékban?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blinkye
az fasza 😊 mi lehet a gáz? nálam sem akad,csak késõn reagál a gombokra..

Mészy
én egy Athlon XP 1600+, G FX 5200, 1GB RAM géppel játszom, 1024*768@85Hz felbontásban medium beállításokkal és élvezhetõ a játék, nem szaggat.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Blinkye
Valaki játszik 3.2+ os AMD vel?

MaverickSXT
vegul is lehet benne vmi

rekettyes
Én úgy vettem észre az csak jelzi ha új küldetések jelentek meg a térképen.De lehet , hogy faszság.

MaverickSXT
vki esetleg erre #487?

Blinkye
😊 próbáltam.. 640x480 vagy nem is tudom már min van éás minden a minimumon,de semmi.. picivel jobbnak tûnik,de néha csontra olyan szar.. grafika nem akad,viszont mintha beragadna gomb..

Hassan B
Hát ez érddekes. Vegyél vissza grafikából és úgy próbáld meg, ho jó-e.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Blinkye
Jaja. Ez a problem egyedül a Rainbow six vegasnál violt még.. ott pl az volt,h nyomtam az elõrét egyáltalán nem akadt a játék,mikor elengedtem a gombot sétált még elõre.. Logitech G15 ös billem van

Hassan B
Ott nem a konfiggal lesz baj, az jó hozzá... (szerk.:habár a proci az nem tom, de elvileg az is jó hozzá)
Simán billentyúzettel játszol?

Blinkye
a 486 os kérdésemre senki? Játszik ennél szarabb géppel valaki?

hykao
Itt a lista: KATT, de szomorúan látom, hogy még a Driver 3-hoz sincs megoldás... 😞
hykao
Sajnos ez egy olyan probléma, amit úgy tûnik még mindig nem képesek megoldani egyes játékokban. Kár, mert szerintem ma már az emberek nagy részének nem 4:3-os monitora van, hanem vagy 5:4-es vagy pedig 16:10-es (17"-es 19"-es LCD-k)... Ehhez képest a "szélesvásznú" és "normál" arányokat még mindig sok játékban csak a 4:3-hoz és a 16:9-hez igazítják. Fõleg a konzol átiratok és multiplatform fejlesztések esetén jelentkezik ez a probléma...

Szerintem egyelõre, amíg nincs rá peccs vagy egyéb megoldás, a kisebbik rosszat kell választani az 5:4-es vagy 16:10-es monitor tulajoknak, a kicsit nyújtott képet. Ez is elég idegesítõ, de még mindig jobb, mint a nagyon lapított kép.

Van egy fórum, ahol kifejezetten PC-s játékok "szélesvásznú" beállítás lehetõségekkel foglalkoznak. Mindjárt elõkotrom a linkjét, hátha elõbb-utóbb lesz megoldás a Driver 4-hez is ott.
totyak
Köszi, rápróbálkozom.

w77d
sziasztok! lehet végre kormánnyal is irányítani normálisan a kocsit, vagy ez megmaradt a driver3 szinten?

Nekem 5:4!
rekettyes
Jobb klikk - befogod a kocsit pirossal, utána meg körbe kell rohanni a és folyamatosan tüzelni a karosszériára. Aztán meg a gumikat kell szétlõni de ott már szabad célzással.

hykao
Milyen monitorod van? 19"-es 5:4-es vagy 16:10-es?
totyak
Mikó lõni tanulok és az autónál kéne csinálni valamit, de mit? Akárhogy lövöm, a niga mindíg beszól valamit, aztán kezdhetem elölrõl. Mit kell csinálni ott?

rekettyes
Úgy vettem észre nem számít ha összetöröd az autódat utána is ott van a garázsban.

Hello mindenkinek! A játék simán forðítható... és ezért mi neki is estünk! Hogy mikor lesz kész a fordítás, azt még nem tudjuk.

lalakov
Több piros pont is van a térképeden;-), az mind más feladat(eddig a versenyt és a pénzbehajtást próbáltam).

Úgy tûnik, itt a rendõrök nem akarnak elfogni, rögtön szitává lõnének a mocskok. Ha meghalok betölti az utolsó mentést?
Érdemes költeni az autómra? Eddig hagytam õket a garázsban és lopott kocsival csináltam a küldiket, mert a végén általában rommá töröm õket😊.
Nekem ism ugyanez a problémám és én nem szeretnék minden játékot így játszani szal esetleg valaki nem tudna segíteni hogy hogy lehet rendesen beállítani,vagy mindenki így játszik vele????
Seth
Még jó hogy azon a gépen elfut O_o

PSN ID.: Beegabor

FLeT
OK. thanx

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Katun
Nagyon jó a játék, nem kell neki nagy gép. Azo a konfigon simán elfut minden reccenés nélkül.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

FLeT
Igen????
Mér???

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

ChevyG work
nem hivatalos auto lista van?

(gondoom a gyártók nem adták a nevüket hozzá, de felismerhetõek? esetleg teljsesen fiktív autók?)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

rekettyes
szar

FLeT
csá nép!!!
Mien a gém???
Megéri letölteni?
Maxon Mien vas kell neki?

bertino
én meg legszívesebben így játszanék minden játékot

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dave000
Sziasztok, nálatok is szélesvásznú alapból a játék? normal ratio mellett (van két fekete csík alul meg felül), ha átállítóm a ratio-t widescreenre, teljesen kitölti a monitort, de akkor nagyon tojás minden, nagyon idegesítõ, hogy a 19-es monitor egy kb. 17-es szélesvásznúként mûködik... amúgy jó gém, tetszik.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

MaverickSXT
valaki esetleg nem tudja hogy a neha jobb oldalon megjeleno radiot melyik gombal kell hasznalni?mert en neztem a bill kiosztast ,de nem jottem ra

Blinkye
Szasztok. Felraktam a gémet és valamiért az irányitás nem megy normálisan. mintha késõn reagálna a gombokra irányithatatlan. Gépem: ASUS A8N SLI,AMD 3200+, 4X512 ram,2x200 SATA,Geforce 7900GT 256MB,

MaverickSXT
nalam a rarok is szamozva vannak es azokkal egyutt 93 file

Hassan B
Szerintem? Nem...
Ugyanis már sok olyan darabolt cuccom volt, amihez nem volt *.rar és mégis teljessen jól mûködött.

Hassan B
Ok, javítom és köszönöm. 😊

Supersix
Nah hát szóval sokkal jobb lett mint a 3 véleményem szerint kellemeset csalódtam benne az elõdhöz képest!Viszont 2 óra játék után van egy pont ahol mindig kiakad és fagyás van...volt valakinál hasonló vagy vm ötlet?!

nekem már telewpítésnél hibát ír ki másnál nem fordult elõ ilyen????:S
bertino
de bizony, készülj csak fel nyugodtan a visszaszámlálós küldetésekre xDD

ProGabe
most próbáltam ki,hát ez jó lett,így röviden 😊

najó:az autók fizikája érdekes,úgy rugaszkodik el a taljatól ahogy kell,de ahogy fordul az már kicsit természetellenes
gépigény igen jó,az én 5-6 éves vasamon is fut egészen jól,hangulat megvan,remélem nem valami idegesítõ,hajtépõ "verseny a másodpercekkel" játék lesz ez is...

#463:mindegyik fájl fontos,lévén mindegyikben van "anyag" 😄 rarral kezdi a tömést,tehát abban van a fájl eleje,és szerinted az nem fontos? 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
nem vmi szembetûnõ :\

hykao
FAQ benn, javítsa az illetékes a "Driver: Parallel Lines-al"-t "Driver: Parallel Lines-szal"-ra. 😊
Hassan B
Már megvolt...

Alwares
Hehe azokat a sorozatokat én is szerettem<#vigyor3> No ha felteszik valami rendes warezre meg is nézem mien játék ez, remélem tényleg jó 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400