DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rekettyes
Na megvan átállítottam, azt a fehér nyilat nem vettem észre, így elsõre sikerült.A Yard miért ered folyton a nyomomba mikor nem is csinálok semmit? Na jó egykét cserbenhagyásos gázolást leszámítva.Király,hogy
nem robban fel olyan könnyen a kocsi mint a San andreas -ba. Ez a hetvenes évek hangulata marha jó, tisztára mint a San Fransico utcáin sorozat.Meg a Starsky és Hatch. A magasvasutat lehet használni?

PLackó
köszi

Hassan B
Gyerünk! Gyerünk! Hykao, vagy valaki, PLS! 😊

][ ВАЗ ][

Videe
néztem de semmi!

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Seth
gépigény sem volt gyanús a FAQ-ban? 😄

PSN ID.: Beegabor

rekettyes
azzal játszunk!

Hassan B
Nem, sajnos nem.
Már megjelent!

][ ВАЗ ][

malter
a versenyzésböl szedd össze az 1500at hardon 2000et ad utánna már jövöget a lé(de vannak kis kuldik is ha más kell térképen nézd)
Taranov
PC-re megjelenik a DrIVer? A FAQ-ban még erre nem tértetek ki, úgy látom. Köszi.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hassan B
Még 1 valamit tudok mondani. Ha letöltésvezérlõvel töltesz, nézd meg még1x az oldalt, hátha fennvannak a hiányzó fájlok is, csak a program hagyta ki õket.

][ ВАЗ ][

Videe
hát lehet... na mindegy azért kösz!

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Hassan B
Én sem akarok vitatkozni, de a rar télleg nem fontos...
Abban viszont igazad van, hogy 93, mert van 0 is.

][ ВАЗ ][

PLackó
Üdv! a versenyzésen kívül lehet valahogy pénzt keresni?
(még az elsõ küldik között van,hogy 1500 Dolcsit kell szerezni)

Hassan B
82-tõl végülis már csak fél giga... mire azt valaki feltölti te meg le, addig lejön torrenten.

][ ВАЗ ][

lalakov
Nem tudom, én simán átállítotam.
Videe
Nem küldi el nekik az emailt, a torrent kur.a lassú kb 7k és én meg lassan agyvérzést kapok... Valaki nem lenne olyan kedves hogy feltölti 82-tõl+a rar-t? Nagyon megköszönném!

Gerbill
Miért csak az volna a lényeg? A rar a legfontosabb, ha az nincs el sem tudja kezdeni a kicsomagolást. (Amúgy 93 part van, mert nullától kezdõdik) De mindegy, felesleges ezen vitatkozni, a lényeg, hogy hiányosan szedte le Videe.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

torrentrõl tudod folytatni és csak azt töltöd le ami kell

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Hassan B
Hát.. sok választás nincs...
Vagy vársz, hogy feltegyék, vagy küldesz 1 másik oldalra sms-t, vagy torrent...

][ ВАЗ ][

Hassan B
Igen,de part csak 92, és az a lényeg...

][ ВАЗ ][

Gerbill
94 darab file van. 0-92+rar.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mucius
widescreen monitorral játszik valaki?
ha az aspect ratiot widescreenre rakom, akkor a játék 16:9-es képét rányújtja a 16:10-es monitorra (autók is szarul néznek ki, meg az emberek is férgesnek tûnnek), normálon viszont túl nagy az alulfelül feketecsík, plusz az egész lapítva van.<#fejvakaras>
nem lehet ezzel valamit csinálni, hogy felülalul kb 1-1cmes legyen a feketesáv (hamár mindenféleképpen csak 16:9-et támogat), mint pl resi4-nél?

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Videe
nincs feltöltve és rar is van! A ku..a anyjukat! most mit csináljak?
<#confused>

Hassan B
Az nem baj, hogy nincs rar, de a cuccos 92 fájlbol áll, az biztos.
Vagy nincs feltöltve a többi oda ahonnan szedted, vagy csak nem fejezted be a letöltést.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Videe
Sziasztok! Az a problémám hogy letöltöttem a vitality féle verziót és a fájlok vty-dprl.r00tól vty-dprl.r82ig vannak de a winrar valami hibaüzenetet ír ki. Az sfv-ben pedig 92-ig írja a fájlokat és a total commanderben lefuttatom akko az is hibát ír. Akinek vitality-is verziója van az megnézné hogy hány fájlja van? Ja és nincs rar. Ez baj lehet? Segítségeteket elõre is köszi!

Hassan B
Be lehetne linkelni a fejlécbe a FAQ-t!

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

malter
easyn még a gyengébb gépek is remekelnek versenyen😊

rekettyes
Állította a fene! Megnéztem nem is lehet átállítani.
A gumikat kéne szétlõni de a néger csak sipítozik, hogy nem jó.

lalakov
Te állítottad be, nem? Ha meg még nem nyúltál hozzá, akkor tedd.
eszt miért írja ki???
eszt miért írja ki???
http://kepfeltoltes .hu/view/070624/n_vtelen0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
rotator
Igazából a környezet (fõleg a házak, de némiképp a vegetáció is) az, ami pöttyet gázul néz ki. A jármûvekkel nincs gond, fõként figyelembe véve a frankó törésmodellt. 😊 A rendõrök nagyon jól nyomják, jó lett az AI! Egyébként még ami érdekes, az néhány a GTA-ból (tán Vice City) keresztbelicenszelt zene, hirtelen nem is tudtam, melyik játékkal játszom, mikor felcsendült az egyik ismerõs dallam. Ja és a motorok irányítása is korrekt (TDU-ban azokat utáltam).

rekettyes
Kitûnõ a játék,nagyon szép meg minden. A lövöldözés tréningnél hogy kell a kereket szétlõni? Azt mondja a középsõ egérgombbal free aim de nekem olyan gomb nincs.

dante3
Nm.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

báttyó02
lényegesen jobb ja :d

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Köszi szépen.
jobb az irányítása mint a 3 nak??
Attila8805
Skacok mi a gáz akkor ha szaggat a hang?
Alaplapi nforce 2 -es hangkártya.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Maxtreme
lol😊

Jó a géped adatai <#worship><#worship><#worship><#worship>

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Lelehet cserélni?
Attila8805
Vitality crack miatt van.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

báttyó02
jól

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hali feltettem a játékot és faxa is meg minden csak épp nincs a tagnak a kezében semmi amkor lõ.
A semmivel lövöldöz. pls help
Hali szerintetek a játék nálam hogy fut majd gép adat : nvidia 7200 , 1024md memoria, 2900+proci Amd ?

arty
fog menni, mivel az összes ATI 9XXX kártyán megy, pixel shader 1.1 kell neki, ami már a geforce3-ban is ottvan 😊

és egy normalisabb proceszorral sztem még csunya sem lesz! a cucc jol optimalizált!

Forza.

bertino
sztem nem ezt kérdezte
az világos melyik gombbal lehet kamerát változtatni
de 2 nézet van: lökhárító és külsõ nézet, az autóknál mármint

te pedig motorháztetõt mondtál oO

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mucius
thx!

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy