DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lacica
sziasztok!Már egész du.szivok vele,nem bírom felrakni!!! Mindig kiirja,hogy tegyem be újra a dvd-t!!!!Mi a tosz lehet????Sen valaki légyszi.

sziasztok...
Egy gyors kérdés: miért "szélesvásznú" a játék? Akárhogyan variálok a felbontással illetve az aspect ratio-val, vagy szétnyújtott lesz a kép, vagy két istenes fekete csík helyezkedik el alul-felül. Teljesen normális képarányú monitorom van...

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

heliosz007
na...kipróbáltam a játékot! hááát... nem mondom h csalódtam hiszen nem voltak túl nagy elvárásaim. sosem szerettem igazán a drivereket. nálam a GTA volt mindig is az 1.! most kaptam meg a safe house-t, szóval még nem játszottam túl sokat de már most kezdem egy kicsit unni.az autók irányítása nagyon nem teccik, a grafika sem 1 nagy szám (habár az átvezetõ videók elég szépek)az a motoros küldetés viszont eléggé felb*szta az agyam. röviden ennyi. nem 1 nagy szám de addig elleszek vele amíg kijön vmi normális game!

cs, ott rontani-bontani kell vele, hogy üldözzenek a zsaruk és ha leráztad a zsarukat, vissza kell vinni ahonnan elhoztad. Oszt jól elkapják az ombrét, akié a kocsi 😊 Ugyanis ha nem látnak meg a zsaruk face-to-face, akkor csak a kocsit üldözik :punk:

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

grebber
Megvárom magyarítást mert magas nekem egy küldetés és gondolom a többi is ilyen lesz!

Pl Egy csávó leparkolja a kocsit el kell lopnom de utánna fingom nincs mit kell vele mert semmit nem jelez a térkép!

Next PC upgrade: 2022

minimize
valaki javítsa az amúgy dícsérendõ FAQ-ban a helyesírási hibákat!
köszönöm.<#eljen>

No one can stop Death!

bertino
2-3 oldallal visszább vannak

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

saxicola
Valaki rakjon fel pár ingame képet a játékból, please!

www.gportal.hu/bioshock

Met
A FAQ-ban a betü színt állítsátok világosabbra vagy sötétebbre mert így nehezen olvasható

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ffxi
Semmi baj.

Fákjúal!

bertino
akkor elnézést

nem versenyeztem keerestem mást
már megvan😊
ffxi
Hát a 2-ben pedig volt.

Fákjúal!

rekettyes
tényleg nehéz a verseny de egy jó gyors verdát szerezzél azzal meg lehet nyerni.

Attila8805
Ott a pont!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Hassan B, ha jó vagy angolból, akkor téged is várunk a fordítók közé szívesen... Ha meg nem, akkor légyszives fogd be! Amúgy is mi az, hogy ha õk csinálják?:S Pl a STALKER fordítása elég hamar kész lett.

arty
nem csak versenyen tudsz pénzt keresni, ráadásul easyn csak meg tudod már nyerni ... és az 500 ... + máshol is lehet versenyt menni ... 😉

Forza.

gyerekek én nem tom hh ogy kell 1500at szerezni az elején az eggyik missióhoz mert a veresenyt nem tom mivel megnyerni!
bertino
ték

Hassan B
Nálam nem törli...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
Hogy mennyi, azt nem tudom, de én már kb 10-et bevittem és még engedi tovább is... 😉

bulba
Az autók kategóriákra vannak felosztva, minden kategóriából csak 1 lehet, ha többet akarsz bevinni akkor a másikat törli, ez a helyzet nálad is

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Dante73
Hali!
Bevittem az 1ik üres garázsba 1 kocsit, valami overwrite-ot írt ki, úgyhogy ki is jöttem. Kérdés; hány autónk lehet? ha több, akkor 1 garázsban mennyi?
Mert jó volna valami erõsebb versenyre tuningolni...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Hassan B
Úgy szolj be, hogy tudod mirõl beszélsz. Egyébként meg mind1... vedd úgy hogy nem szóltam.

arty
ha szted könnyû jó magyaritást csinálni seperc alatt, akkor csináldd Te ... vagy kussolj és várj a driver5-ig ...

Forza.

F.A.Q!!!<#boxer>
bertino
biztos nehéz észrevenni a FAQot

Attila889
jah bocs az elözért 😄 😄

Attila889
Milyen gépigény kell neki?

Hassan B
Ha õk csinállják a magyarítást, akkor az ötödik driver is kijön mire készlesz... <#buck>

Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasnod! Am infó a magyarításról: www.pcgameshuns.hu

tök nagy poén, hogyha gumit égetsz egy rendõr közelébe, elkezd üldözni<#buck><#taps>
Hassan B
Van... de repülni nem lehet vele.

bertino
persze, hogy lehet

amint csináltak hozzá magyarosítást...

kill3r21
hát manhattanben...ahol az életben is volt,hamar meglehet találni...😄😄😄
bertino
egyetlen driverben se volt sose multi 😊

lehet magyarositani ? 😊

Nekem ha az árnyék rajta van akkor úgy szaggat mint a szar.
repülõ van benne?

Hassan B
Ez hol van? 😊

kill3r21
WTC Powwa, jól megvagy kreálva 😄

ffxi
Köszönet.

Fákjúal!

lalakov
C:\Documents and Settings\xxx\Dokumentumok\My Games\Driver Parallel Lines
ffxi
Hali! Mentés hova rakja? És mért nincs multi? 😞

Fákjúal!

totyak
Bakker az ideg szétvet. Annál a küldinél vagyok amikor 3 kocsit kell elcsórni trélerrel, és közben valami köcsögök lõnek rám ezerrel. Már a 3. kocsit vittem a megfelelõ helyre, erre nem felborultam. Egyszerûen hihetetlenül idegesítõ. Nembaj, ha Driver 3 ment, ez is menni fog.

grebber
Elsõ kocsi megvolt de a másodiknál én löttem a kereket meg fel is robbant de nem fogadta el! Mindegy probálkozok!Kösz!

Next PC upgrade: 2022

Sylvester
thx 😊 azt hittem vezetni kell a roncsot:d

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

A középsõ egérgombot meg kell nyomni és akkor Free módba vált át, tehát nem auto aim-os. Ki kell lõnöd a két kereket, ennyi, utána meg csak lõni kell a kocsit és felrobban. Ennyi.

Az elsõ kocsinál meg van olyan rész, hogy úgy kell lõnöd a kocsit, hogy közben körbe futod, és kész.
Sylvester
Mivel lehet ugrani ?:S nem tudok átugrani egy kis betontömböt HELp4!

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard: