1974
  • mo rémálma
    nagyon rövid.....
  • mo rémálma
    én 80%on vagyok
  • leipsig
    valaki feldobhatna valahová egy 100%save game-t
    thx
  • Gerbill
    Szerintem semmi gond nincs az irányítással, sőt.
  • Szabi1991
    ugyanez a helyzet nállam is..
  • maffioso
    seth neked meg köszi
  • maffioso
    te én két nappal seth válasza után basztam volna lemagam hogy nem faqqoltam
  • anddroid82
    Sziasztok!
    Meg tudnátok mondani, hogy az autó irányításával lehet valamit kezdeni? Mert elég tré billentyűzettel, a kormányt meg nem lehet kalibrálni, olyan nagy a holtjáték, hogy irányíthatatlan. Nektek nem rossz az irányítás?
  • Hassan B
    Esetleg FAQ!!!!!!!!!
  • zolo
    1. Lerázod a zsarukat, és átpattansz másik verdába. Ne motorba, mert azon nagyon könyen kiszúrnak...VAgy bemész a Safe House-ba, és ott rögtön leveszi hősünkről a pontokat :))
  • Seth
    rossz a crack, Fairlight-ost használd
  • maffioso
    tuti h már volt de nem jo a kereső vagy nemtom
    fegyver nem látszik, lehet vmit tenni ellene?
  • Szabi1991
    1. csilagokkal
    2. ugratóval :)
  • trackmaniac
    Bocsi, de nem az OPTIONS-ben van, hanem a sima "pause-os" menüben.

Két kérdés:

1. Hogy lehet gyorsan csökkenteni a körözési szintet?
    2. Hogy lehet begyűjteni a csillagokat, melyek egy kicsit magasabban vannak?

Köszi előre is!
  • Szabi1991
    pff megnéztem vagy 20x de mindig kifagy ha rácélzok a kocsira :SS (#757)

• trackmaniac
    Ha végigviszed, kapsz egy EXTRA-t, amit azt hiszem az OPTIONS-ben lehet elérni, és itt van egy olyan, hogy CHANGE ERA - azaz korszak váltás!
  • Prézli
    50%-nál az egyik missziónál jön az intro és 2006-ban jössz ki.
  • Gerbill
    50°% környékén vált 2006-ra
  • totyak
    Üdv! Erre a %-os dologra lennék kíváncsi. Én 44%-nál vagyok és ez azt jelenti, hogy ha elérem az 50%-ot, akkor megyek 2006-ba, vagy kipengetem 100%-ra és utána 2006-ban is 100%-ra, mert azért a játék hosszának szempontjából nagyon nem mindegy. (Ha lehet ne hülyézzetek le a kérdés miatt, de nekem nem egyértelmű.)
  • kelemenlajos
    Tsá!

Van ennek valahol kiadott soundtrackje?
    Eddig csak az itunes-t hallottam, de ott sem találom a weboldalas keresővel...

előre is köszi a helpet...
  • Prézli
    Más:

Volt akinek nem tetszett hogy sok a motion-blur (nekem se) őnekik jóhírem, hogy az Options-Game -ben ki lehet eme élvezetromboló eszközöket kapcsolni.

Hassanb: de vannak lámák akik szétküldik a verdát és csodálkoznak
    amúgy a faszi is azt mondja, hogy lyukakat akar látni az orrán, oldalain és a farán (mármint a kocsién )
  • Hassan B
    Lehet, hogy az a helyzet, hogy minden oldalába kell, na de, ha körbe futsz és lősz rá, akkor minden oldalába kap, nem? És már meg is van oldava a dolog.
  • BIZ0906
    Hát sok a zsaru de csak a WTC-t akartam megnézni és már szét is akartak lőni hát ezt meguntam :)
  • Hassan B
    Csííít?
  • BIZ0906
    szerinted?
  • Prézli
    De nem futkosni kell és lődözni, hanem oldalanként pumpálni!
    (most elbizonytalanítottál, úgyhogy kipróbálom mégegyszer)
  • Hassan B
    200 HP? Hogyan?
  • BIZ0906
    max ha elmented a 2006-os év elött
  • bertino
    gondolom nem lehet váltani a 7Oes és '06-os év közt, hogy épp melyikben akarunk játszani, ugye ? :\
  • BIZ0906

Annyira jó!
  • Attila889
    húú gerekek mikro átmentem 2006-ba már nem is a Driverben éreztem magam hanem inkább GTA-ban :D :D
  • MaverickSXT
    hat igen az egy eleg nehez resz,de ott vanak a kocsi cheatek akkor neked is lesz tankod,ucso kuldinel elnezheto a cheat szvsz,de ki hogy erzi
  • MaverickSXT
    a valasz egyszeru ,fogalmam sincs,az egyik kicsereli a fohos kulsejet,a masik olyan mintha be lennel rugva a tobbi ketto nem tom mi
  • heliosz007
    pffffff... KÖVESD A SÁRGA PONTOT! mi ebben a nehéz?:s amikor meg kiírja h nyomd meg a "q"-t akkor nyomd meg! ennyi !
  • yozsee
    Hogy kell kinyírni Bishopot mikor tankkal jön ellenem? Ha felrobbantom a kocsim mikor odaér a tank akkor is még a felét se veszi le az életenergiájána,k utána meg gyalog tank ellen elég esélytelen:)
  • Attila889
    meeegvaaaan :D
    Bejutottam a reptérre is...csak utána megöltek :S :S
  • Dénes é
    1. táblát lerobbantod
    2. mész utánuk felrobbantod az utolsó dzsipet
    3. mész és a hídat felrobbantod
    4. bezinkút
    5. halálzóna mindenkit leőlsz kivéve muksót
    6. beszálsz majd elviszed a megadott helyre
  • zolo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Először lerobabntod a táblát.
    Utána követni kell őket , utolsó dzsippet szintén felrobbantod.
    Ezután megpróbálsz eléjük kerülni, a vasúti hídhoz elmész, felteszed a bombát, beállsz a kijelölésbe.Várod az üzenetet, amikor kell robbantasz.
    Ugyanez a benzinkútnál.
    Utána már világos lesz a többi teendő.

(Mondjuk nem értem mi a bonyolult ebben, én meg tudom csinálni nagyon alap angol tudással, soha nem tanultam angolt.....Deutsch rlz :P)
  • Dénes é
    mert mi kis jelentéktelenek vagyunk és ott volt a bajszos egy nagy rendőr
  • zolo
    Nos hát angolul sajnos nem tudok , majd 1-2 év múlva kezdem tanulni, és nem viláos, hogy miért csak minket csuktak le a Kubai akció után.Ezt valaki le tudná írni , aki megértette a játék történetét, hogy miért alakult így?