1974
  • Gyocsika
    Köszi!
    télleg inkább hagyom!
  • Attila889
    ha 10 tokken megvan 50%-al nő az életed kapacitása!!!!
  • Attila889
    bementem a garázsba...és nem kaptam meg a 10 000-et....hogy kell azt a szutykot megcsinálni?(fánkosat)leráztam,de a csávón van még körözsé...nem értem....és miután leráztam sem kaptam meg a pénzt...az autót lecseréltem...
  • Attila889
    de amúgy úgy meg szétlesz nyújtva.... :D :D :D
    És elsőre furi lesz de nagyon.
  • Attila889
    opció...és ott vieo/aspect ratio-t állitsd át widescreen-re
  • Attila889
    leráztam a fánkosnál a rendőröket de a csávó max körözésen van...bemenjek a garázsba és úy kapom meg a 10 000-et?
  • Gyocsika
    Helo!!
    Nagy kérdésem lenne hogy tudom kirakni a játékot teljes képernyő ??
    Össze van a kép nyomva
  • mo rémálma
    A Drivert sztem sem kell a gta-hoz hasonlítani mert ez alapvetően inkább autós játékra hajaz amelyben ad egykis szabadságérzetet az h kiszálhatunk a kocsiból és lövöldözhetünk, és ebben a game-ban is sok minden van amiből tanulhatna a rockstar games(autók törésmodelje, kiszálsz a kocsiból nem körőznek stb...) és persze a a gtak-nak is megvannak a sajátosságai, de nincs szükség összevetésre, sztem ez ez naggyon jó hangulatú játék bár picit rövid de tényleg jó! Sokat fejlődtek írányítás terén is az előzőekhez képest!Sőt az autót is nagyon faszán meg lehet benne csinálni és kicsit speckóvá tenni ami szintén pozitív! szóval jó kis game....
  • Attila889
    húú gyerekek sztem haggyuk abba.Mert a végén még én leszek egy hülye f*sz láma hogy én hoztam fel,meg ez miatt lesz veszekedés.Szal haggyuk.Témát zárjuk le!
  • moralosan
    A GTA összehasonlítgatáshoz hozzászólva:
    Minek kell egyáltalán összehasonlítani? Nekem valahogy eszembe sem jutott, egyszerűen beleéltem magam a "filmbe", ahol a senki-sofőrből bosszúállóvá nőjük ki magunkat, és szinte csak a szükség hozza a fegyverharcokat.
    Minek azt lesni, hogy "áh ez sincs itt, pedig ott megvan"? :P
  • moralosan
    Az indigószínben [lilához hasonlító] villogó mellékküldetésekből is válogathatsz, ezeket nem jelöli a térkép, de könnyű rájuk találni, elég jól fizetnek és nem olyan uncsi, mint a verseny :).
  • Attila889
    az is igaz.Mindenkinek megvan a kellő véleménye egy game-ről :)
    Nah zárjuk le...... :)
    És folytassuk a játékról a beszégletést!
  • Gerbill
    Jó, de ez nem fansite, hogy ide csak jót lehet írni, ez egy fórum, ahol elmondom a véleményemet. Magára vessen aki egy vélemény alapján azt mondja nekem nem kell ez a játék.
  • Attila889
    jó de ha mégis belegondolsz akkor kicsit elveszed az olvasótól az esélyt h játszon vele mert itt mondjátok h a GTA jobb.Sztem lassan utoléri.Most egy kicsit OFFOlok de most hasonlitsuk össze a PEST meg a Fifát..a Fifa levan maradva a PES-től de lassan beéri.Ez lesz a Driver-el is hidd el :)
    Csak még nincs nagyon felkészülve rá,de nagyon közelit felé.
  • Gerbill
    Még annyit hozzáfűznék, hogy én csak elmondtam a véleményemet a játékról és egy másik játékkal összehasonlítottam. Szerintem ez nem OFF.
  • Attila889
    jó,jó én ezt megértem.De azért valamelyest igazam van.Mert egy másik topicban nem igazán jó ha GTA-ról beszélgetünk.Az valójában már OFF-olásnak számit,szerintem,mármint az elmúlt 1 és fél éves fórumozásom óta tanultam...Nah mind1.Haggyuk.Ha most itt GTA-ztok akkor azt mondjátok ezzel hogy kicsit tré a játék,vagyis az olvasóktól elveszitek a kedvüket a játéktól egy kicsit.De ti tudjátok.Nah bezárom az OFFOLÁST legyen ON
  • Gerbill
    Csak azzal játszhatok ami a legjobban tetszik? Leírtam, hogy ez is egy jó játék, de szerintem a gtahoz nem mérhető. Attól még ez is tetszik és jó vele játszani.
  • Attila889
    kül.sztem haggyátok már a GTA-t mret ez egy Driver topik.Nehéz megérteni,de ha GTA fóbiátok van akkor azt a GTA topicban beszéljétek meg és nem a Driver topicba!Már bocs :D
  • Attila889
    lödd mint az állat...shotgunnal és gépfegyverrel...az életetét is figyeld...kb.a negyedénél fog megálni...utána a kiszáló embereket lödd le,utána beszálsz a kocsiba és kész a küldi.
  • Attila889
    jólvan,jólvan...már bocs..de ha jobb a GTA akkor miért játszol a Driverrel???Már bocs hogy közbe vágok,de ez így van ahogy mondom.
  • Attila889
    elsőnek mondja hogy nyomd meg a Q-t...utána felrobantja az utolsó testőr autót.Aztán jussál előre a hídhoz.Szálál ki menj a srága körbe és aktiváld a bombát a Q-val.Aztán szálj vissza a kocsiba megint menjél a sárga körbe..és amikor szólnak robbants fel(Q)..utána az összes testőr autó elakad.Siess a benzinkúthoz..azt is ugyanúgy mint a hídat.De mondjuk nekem nem robbantotta fel mert nem volt tesőr autó.Szal utána siess a reptérre és ott lövöldözz...de időbe érj be mert kül.becsukodik a kapu....vele eggyidőbe érj be..de figyelj magadra,és az életedre(elég nehéz küldi,sok sikert hozzá)
  • Lacelow
    hellosztok!!pls segitsetek!! olyan bajom van hogy amikor az elején elkezdem a játékot akor 1 küldetés le kell rázni a zsarukat és amikor elöjön közben egy kis tájékoztató, és irja hogy nyomjam meg a szóközt akor az egész gépem ujraindul.ez miért lehet??pls irjátok meg nagyon megköszönném!!!Configom: CPU:AMD athlon 2500+ VGA:ati Radeon 9600 PRO 256mb RAM:768 mb Alaplap:matsonic XDXD Jah és 2 crack el is kiprobáltam.egyikel sem jo.CD biztos ne mhibás mert havernak jo. PLS HEEELP MEEEEE!!!
  • totyak
    Hú, köszi a segítséget, végre sikerült. Én frankón nem gondoltam, hogy ezt kell ott csinálni. Egy hét alatt sem jöttem volna rá, mert sosem álltam meg a hídnál a sárga körben, hanem mindíg elé hajtottam a limónak. Most 2006-banvagyok, de már az első küldetés is elég ütős.
  • Rodman6
    Ha már töltitek legelé akkor ne a Vitality féle cracket használjátok hanem a Proper-t mivel a Vitality-s verzióval nem látni a fegyvert a krapek kezépen, és a semmivel lövöldöz...
  • ffxi
    Köszi!
  • Rodman6
    Nekem a HArmadik rész is tetszett, szerintem nagyon jól ki volt dolgozva a 3 nagyváros benne. Csak az opciókban kellett egy órát szórakoznom a billentyűbeállítással
  • Gerbill
    Nekem megérte:) Sokkal jobb mint a 3
  • Pepsi Twist
    Hi most töltöm le.... jó gáma érdemes leszedni?
  • Rodman6
    A rendőrök ki fognak szállni a rabszállítóból még azelőtt mielőtt teljesen szétlövöd
  • Rodman6
    Különben 2006-ból hova tűnt a vonat a sínekről, mert végigmentem rajta elölről hátra, majd hátulról előre de nem találkoztam vele. Ez most egy bazi nagy BUG, vagy pont akkot sztárjkoltak a vasutasok NY-ban? :D Esetleg nem végleges verzió...
  • Gerbill
    TAbot kell nyomni, hogy előjöjjön a térkép, és ott látnifogod a többi piros pontot.
  • Gerbill
    Hát szerintem a gta fényévekkel jobb volt mint ez a játék. Persze itt is van hanguat ezerrel, a grafika valamivel szebb, de a történet eléggé gyenge, 2006-ban már a küldetések is kezdenek laposodni.Ráadásul küldetések között sem tudunk szinte semmit csinálni, vagy autózunk, vagy a főküldetésekre megtévesztően hajazó mellékküldetéseket csinálunk. A néha megjelenő renderelt videók meg méginkább széttagolják az amúgysem összefüggő sztorit. Drivernek nagyon jó, gta klónok között is viszonylag jó, de azért gta-hoz szerintem nem is mérhető.
  • ffxi
    Dehogy, mondom cask 1 versenyt csináltam és nem volt több. Szal TAB-ot kell nyomni, hogy előjöjjön a többi verseny?
  • matti12
    sikerült???
  • ffxi
    Köszi!
  • theodor
    Sztem meg apszolút semmi köze a gta hoz. A GTA soha sem volt ilyen szintű a DrIVer. Talán a IV majd jobb lesz de az SÁ a DrIVer mellet LOL.
  • matti12
    nyomd meg a TAB-ot és ott láthato piros pöttyök a munkák amiért pénzt kapsz. ha végeztél akk mégeccer TAB és a következö-t. nem muszály mindegyiket. elég ha annyit elvégzel hogy 1500 cash legyen
  • Hassan B
    Egyébként van benne rakéta vető, de asszem pont ez a küldi után kapod meg... :P
    Addig nem lehet venni.
  • Hassan B
    nem kell szétlőni, kövesd az utasításokat, a limo-val ne is foglalkozz
    Először a hidat majd a benzinkutat robbantsd fel
    utána menj a "kill zone"-ba ott lelövöd a csávókat, a limót pedig visszaviszed a garázsba
  • totyak
    Tudom, de nem lehet aknavetőt venni, csak szaros géppityukat, azokkal meg hiába lövöm a limót, mert nem ér neki semmit. Vagy lehet hogy nincs is aknavető, mo rémálma csak szivatott.