DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
az a mentõ benne nem? 😄
Vagy pontosan mi benne az? 😄
LOL hülye kérdés,de alapokkal nem vok tisztában a játékban.De azért már lassan eljutok a feléig 😄

hiba
hát löni, meg az egyiknel korbe kell tancolni a kocsi korul akkor is loni, nekem se ment elsore de addig tancoltam mig osszejott

Attila889
MIELÕTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!!

hiba
Replay funkcio nincs?

FLeT
csá nép!
Amikor az a "lõgyakorlat" szerü vmi van akkor az autókkal mit kell csinálni?(csak a hordókat tudtam lelõni😛)

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

hiba
911

Attila889
mi az a WTC? 😄
Ez mindig is érdekelt. 😊
Lepukkant terület a WTC vagy mi?
Amúgy a város nem bõvül ki valami újj pályarésszel? 😄

Gerbill
Nem. A város is máshogy néz ki. Teljesen más emberek járkálnak az utcán olyan épületek is vannak amik elõtte nem, nincs WTC.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

dudusrac
nem tudjátok, hogy a játék soundtrack-jét honnan lehet megszerezni?

Attila889
és hogy pontosabb legyek azok mik?
Mármint ezek:
"shortestday"
"nightnight"
"gangwayfare"
"bodysnatchers"

Attila889
egér görgõvel

Attila889
de miután átváltott a játék 2006-ra...akkor csak kocsik lesznek mások és a város marad ugyanaz nem?

nem, proper
hogy változtatom a fegyvert?
FlyHigh
vitality crack?

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Este meglesem a játékot, remélem tényleg jó lett. 2-nél ps-en törtem egy joy-t mire végignyomtam anno, ennél max egy billentyûzet rotyog.<#nevetes1><#nevetes1>

Thrash \'Till Death

vagy mi ez
itt az elején nekem nincs nagy puska!
áááááá

körbefutottam
kerekek kilöve
kocsi felrobbantva és semmi..

rálöttem még 1et és kifagyot a játék..

köszi , de nemtudom +csinálni :'(

lehetetlen kilöni mind a 4 kereket :SS

írják mit kell csinálni elöször oda mész helyre ahova kell
vársz
majd Q
aztán utánuk kell menni majd megint Q amikor mondja és felrobban a hátsó aztán így tovább nem nehéz az

van rá mód hogy zenéket tudjunk berakni a játékba mert mégegyszer meghallom a lowridert kitémet az összes hajam 😊! azt a részt hogy kell megcsinálni amikor a konvojból kell kilõni az elsõ autót?!

1. KÖRBE FUTÁS (közbe értelem szerüen lõni kell)
2. GUMI KILÖVÉS
3. FELROBBANTÁS

CARSHOW 😄

amúgy mit kell csinálni , amikor azt a kis sz*r kocsit kell löni , még a legelején ?

ahhhh

honnan van?😊

<#gonosz1>

Synit HUN
Jah! Flémelek itt össze-vissza bocsi. Elfelejtettem írni: ez a az elsõ óta a legszórakoztatóbb Driver. Az intonál kirázott a hideg. 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Fókameister
lock on a kocsira járd körbe és közbe lõdd minden oldalát a csávóka majd be is szól ha 1 oldalra már eleget lõttél a darazsakat pedig a golyókra érti

Synit HUN
Ez igaz! De mégis a GTA sorozat a korszakalkotó.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
Érdekes. Amikor beléptem ebbe a topikba azonnal elolvastam a f.a.q.-t és nem kellett feltennem ezt a kérdést. Még csodálkoztam is hogy miért van ott pont erre a válasz. Már értem.

streetracer
Amikor a néger csávó elvisz lõni, akkkor a második sorozatnál mit kell csinálni? Ott egy autó? Valami darazsakról hadovál a fickó, gondolom ki kell lõni az összes ablakot, de hiába lövöm ki nem történik semmi.

Atika :o)
Sziasztok az mitol van hogy a jatekban van amikor nagy pixeleket latok a kocsin meg az embereken? Ati radeon 9800 Pro-m van kicsereltem a legujjabb drivert es akkor is ezt csinalja. Valakinek nem volt hasonlo problemaja? Elore is koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

MaverickSXT
<#eljen>
de nekem mindegyik tetszik es nem nezem melyik klon es melyik nem
a game a fontos

arty
jah, ez az elõbb kimaradt:
Game: Driver (PS) - Release Date: Jun 30, 1999 (ez is psx-re jött ki elsõnek)

Forza.

arty
tudatlanságod határtalan:
-------------------------
Game: Driver (PC) - Release Date: Sep 10, 2000
Game: Driver 2 (PS) - Release Date: Nov 13, 2000 (ez csak PSX-re jött ki)
Game: Grand Theft Auto III (PS2) - Release Date: Oct 22, 2001 (ez ugye ps2-re jött ki elõször)

ha beleveszed a buliba a 2D gta1/2-t, akkor én meg azt mondom miami vice c64-re, '87-bõl és mindegyik annak a klónja 😉

szal, kedves GTA fanok, lehet lecsillapodni a klónotokkal 😄

Forza.

amúgy ati 9600 on , 1 giga rammal , 3,1 es procival szépen fut a játék 8)

kár hogy visszajátszásnál ekkora elmosodás van :S

igen követni kell utána meg megölni a csókát

mit kell csinálni amikor kijövök a sitrõl a vonattal? csak üldözni kell két percig vagy mi?
index van ?😊

mostmár tudom, olvastam beszámolókat a játékról, én azt hittem hogy évenként haladunk elõre, és éppen 5 percel ezelõtt olvastam hogy börtönbe kerül a fõhõs 28 évre. Nem tudtam, sry

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Hassan B
Végülis...
Jó lett volna, ha van 1 olyan bejátszás, ho a csávó ül a sitten, kinéz az ablakon, és pont akkor szálnak bele a gépek a WTC-be...
Csak gondolom azért nincs benne, mert az amcsik nem szívessen emlékeznek rá...<#ravasz1> (meg lusták voltak megcsinállni)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

valaki aki eljutott 2002-ig az látott-e valami változást a WTC-nél? Vagy 2001-ben volt-e nagy porfelhõ? 😊

<#worship>

bulba
2006-os évbõl képek:
Inkább csak linket rakok be hogy akinek nincs olyan jó nete az se szenvedjen:
pic1
pic2
pic3
pic4
pic5
pic6
pic7
pic8
pic9
pic10
pic11
pic12
pic13
pic14
pic15
pic16
pic17
pic18
pic19
pic20
21
22
23
24
26
25
27
28
29
30
31
32
33
34

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

AntiHero
Uhh faszaa<#eljen>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Egyenlõre ennyi! Majd rakok fel,ha még kell!😊

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Hassan B
1. KÖRBE FUTÁS
2. GUMI KILÖVÉS
3. FELROBBANTÁS

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Még is csak fennáll a kérdésem átváltok free aim modra kilövöm a 2 kerekét a kocsinak aztan aszongya a feka hogy nem jó :S
Jah bocsi nem kérdeztem semmit 😄