1974
  • ffxi
    HELP!!
    Ott tartok, hogy össze kell gyűjteni 1500 cash-t. Piros pöty a térképen levő race-t +csináltam 1x. És nincs több piros pöty.
  • bulba
    A járműjavítóban (zöld casvarkulcs) tudsz fegyvert venni
  • totyak
    Hátnemtom,de nekem térkép csak mentési házat, javítóműhelyt, meg piros és sárga küldiket jelez. Sehol egy fegyverbolt, vagy bármi ahol ilyen kaliberű fegyót adnának. Valaki megoldotta aknavető nélkül is, mert akkor mondja el hogyan.
  • mo rémálma
    nem tom valahol kapsz
  • totyak
    És honnan szedjek rakétavetőt? Van fegyverbolt valahol? Az autótuningnál lehet stukkert venni, de ilyen nehezebb fegyvereket már nem.
  • TottiZsolt
    Amikor a rabszállítót kell követni és megállítani úgy, hogy ne menjen tönkre, azt hogy kell megoldani? a rendőröket kiiktatom akik autóval követik de akik a rabszállítón vannak azokat nem tudom, és megállítani se a kocsit, mert mindenen átmegy :( Köszi előre is a segítséget!
  • heliosz007
    100 % !!!:D jó kis game volt. habár a vége szerintem 1 kicsit könnyű volt... én a legtöbbet az 1. motoros küldetésen időztem, az nagyon felhúzott.
  • mo rémálma
    rakétavetővel v mi a rákkal:)
  • totyak
    Ja, azaz. Hogy tudom a limót elkapni. Engem kb. fél perc alatt szitává lőnek.
  • Kit--Kat
    Ez nagyon el GTA-sodott rész, és ezt nem negatív értelemben írom.
  • hiba
    Nekem jobban bejon, ott valahogy ez az allando idoremenos szagudozas es emiatt 100x ujrajatszott kuldetesek miatt a hajam kihullott.

Ez kisse mas jellegu, szerintem jobb, valahogy porgosebb es viccesebb.
  • littleNorbi
    Jobb lett ez, mint a 3. Driver ?
  • AntiHero
    ja olyan nekem is volt:)
    Üldöztök a fakabátok én meg "E" és kiugrottam egy kanyarba. Aztán szépen tovább gyalogoltam. A kocsi meg a parkba landolt valahol)Mikor elmentek mellettem a zsaruk már nem is vettem észre:)
  • hiba
    ezt csak cheat-el lehet elerni vagy normalisan is van mod erre a jatekban?
  • hiba
    Nem tudom volt e mar mas jatekban is, talan a mafiaban de lehet rosszul emlekszem, ha viszonylag nagyobb sebesseggel karambolozunk az utkozestol kifingnak az autoban ulok, es ugymaradnak raborulva a kormanyra.

Meg ez is tok jo ahogy a karakter a volan mogott ide oda himbalozik, neha szinte majdnem kifejeli a szelvedot :)

Kar hogy nincs replay.

Meg ez talan mar a korabbi driverekben is volt de marha jo hogy koroznek a zsaruk egyket auto valtassal ha nem veszik eszre le lehet razni oket legfejjebb gyanusak leszunk, de gyorsan el lehet akkor szelelni. Meg neha egyket esemenynel nem is ismernek minekt csak az autot, igy ka kisszallunk neha egykis seta, es elszelel mellettunk a rendorauto :)

Regen csainaltak mar ennyire egyszeru es megis valtozatos, elvezetes jatekot. Meg egy csomot lehet rohogni az esemenyeken :)
    Eleve hogy nez mar ki a foszer, meg az a mozgas :) Nameg az utca emberei...hehe- szuper az egesz.
  • moralosan
    Lehet váltani a két korszak között, miután végigviszed a fősztorit megjelenik az Extra menü, azon belül pedig az Era Change.

Amúgy nekem az a szám kéne aminek ez a refrénje kb.: "i'm addicted to speed" Egy faszi "énekli", nem tudja valaki a címét? :)
  • Attila889
    majd biztos lesz valami progi amivel ki lehet venni,vagy be lehet tenni zenéket!
  • Attila889
    nem az mikor elkell kapni egy csávót és három testőr van mögötte egy terepjáróban?
  • Attila889
    nem.Játszd végig.Szenvedj meg vele!
  • matti12
    pls
  • totyak
    üdv! 47%-nál tartok és egy olyan küldetés van, hogy kövessek valami limuzint és raboljak el valakit. Tegnap viszont ott hagytam abba, hogy a lakásomban ottvan egy csomó ember és ott tanácskoznak valamiről, de szerintem nem ez a misszió jött volna. Javítsatok ki ha tévedek, de lehet hogy átugrott egy küldetést.
  • matti12
    hi.vki tudna küldeni egy 100%-os mentést? elöre is thx
  • Attila889
    dokumentumok/mygames
  • zolo
    A játéknak hol van a mentése?MErt rendszerújratelepítés előtt állok, de kellene a mentés.Tudja valaki a választ?
  • Rodman6
    Hehh most néztem a World Trade Center helyén építkezés folyik :-D Az a két épület nagyon hiányzik nekem :(
  • Rodman6
    Kovu, biztosan a vitality-s verziót használod
  • Rodman6
    Hát basszus ez a játék nagyon tetszik! Főleg amikor 2006-ba kerülök :-) nagyon ott van :-D A rádió zenéje is átvált régi muzsikákról digitális modern zenékre, a kocsik is jók :-D Új hidak, stb... nagyon tetszik!
    gplay, azt a küldetést automata célzással kell megcsinálni, nyomvatartod a lövés gombot, és úgy kerülöd meg a kocsit. Az azután következő küldetésnél pedig a kerekeket kell szétlőnni de csak akkor lesz jó ha zoomolva lövöd szét. (nálam egér középső) nálad nemtom melyik van beállítva.
  • KOVU
    jaj bocsi látom F.A.Q
    akkor nem kell válasz thx ^^
  • KOVU
    hi
    az miért van hogy amikor elöveszem bármelyik fegyomat tudok löni meg célozni meg minden csak nincsen a kezében semmi ez van a rendöröknél is ha lönek rám.
    ez bug tudok valamit csinálni ellene?
    elöre is thx
  • Dtomka
    #916osra tud vki segíteni?
  • Ev1L
    Hát veheted bugnak, de úgy tűnik csak szimplán nem vették a fáradtságot, hogy az AI megkülönböztesse a falat a pusztától. Szóval akár a egy széfbe is lehetsz bezárva ott is észrevesznek!:)
  • AntiHero
    ne kiabálj! ty
  • theodor
    FEL TUDOD VENNI MÁSOK KINÉZETÉT HA MGÖLÖD VAGY LEÜTÖD ŐKET.
  • tzsoltika
    Mi az a bodysnatchers cheat?
  • tzsoltika
    valahogy csináld meg hogy mind a 2 versenyen ő nyerjen
  • Aranylo
    1978-ban a mit kell csinalni annal a kuldetesnel, amikor versenypalyan vagy es egy auto meg van jelolve? :S
    Gondolom, hogy azzal kell vmit, de mit?
    Elore is koszy!
  • theodor
    Én 2006ban vagyok de mind1.
  • Djemba
    elvileg 1978 a börtönből szabadulunk vagy mi
  • theodor
    Arra a BUG-ra nincs esetleg vmi fixed exe hogy, amikor előveszem a garázsomban ( ami 1 m vastagságú téglafallal zár el a külvilágtól) a minigunomat a járokelők pedig ezt ismételgetik: "run for your life"( fuss az életedért) "call the police". Magyarul átlátnak a falon. LOL. XdXdXD.
  • Djemba
    történet kicsit zavaros