1974
  • jimbo5
    Mi a konfigod? A szakértő kollégák is ezt kérdeznék először.
  • FlyHigh
    Szerintem jó a játék, az mondjuk nagy kár hogy kivették belőle a burnout-ot, vagyis hogy nem vették ki mert alapbol az van csak kicsit gagyibb verzióban. nagyon jók a zenék benne, bár az autó hangjait valamiért nem akarja kezelni az SB Live!-om. Egy idő után ugy is unalmas a V8:D:D
  • soma22
    sziasztok!

egy kis segítséget szeretnék kérni, faq-ban nem kaptam erre választ:
    leszedtem a vitality-t, feltettem, detection a vga-t gyengébbnek irja mint a min, de azt is hozzáteszi hogy mennie kell.
    erreföl mikor el akarom idnitani a gammát szokásos win hibaüzi, hogy a *.exe hibát észlelt ezért leáll.
    erre van gyógymód, vagy a gép gyengesége miatt lehet(a minimumnak mindenképpen megfelelne)
    előre is köszönöm
  • jimbo5

• moralosan
    Talán valóban #1040 -.-
  • Attila889
    jólvan...ti is szoktatok köcsögök lenni...akkor én miért nem lehetnék az?
  • Attila889
    nincs rendőrség,tűzoltó,és mentő állomás...csak kocsijuk van
  • BIZ0906
    Nem
  • tzsoltika
    fogd vissza magad egy picit jó?!
  • Gyocsika
    Hali! Lenne egy két kérdésem!
    Rendőrséget , tűzoltóságot , mentőállomást vagy korházat talált e már valaki? Ha igen mondjátok meg légyszi h hol.
    És a motorral való egykerekezést hogy tudom az egérről átállítani valami más gombra? Ez fontos lennne ! előre is köszönöm!!!
  • Attila889
    tudod körbe kell futni....és lövöldözni...nem egy helyben álni és löni mint egy hülye.
  • Attila889
    mert béna vagy és valamit rosszul csinálsz.....gondolkozz!
  • gplay
    Talán olvasd el a hsz-t. Minden modon amit olvastam szétlőttem a kocsit. De akármit csinálok végtelenségig rohangálhatok lőhetek akkor sem történik semmi.
  • PLackó
    ez a kidnap nem egy könnyű küldi....
  • Hassan B
    Talán olvasd el a FAQ-t, vagy olvass vissza...
  • stingray
    Gengszterek sofőrje
    http://www.youtube.com/watch?v=AuIFz8oNE0A
  • Attila889
    ha már így itt a csillag szerzésnél vagyunk,akor hogy kell azokat megszerezni amik a magasvasútaknál van?Met a lépcsőn teljes gáz és h átugrassam az nem ment.Meg a magasvasútról a leugratás sem...mert nem kaptam el :(
  • PLackó
    Gerbill, Zolo köszi,úgy próbálom,mert csak nem sikerült beérnem őket :P

• exodu020
    menj el jobb oldalra és onnan lőd ki a kerekeit, én is szarakodtam vele...:S
  • gplay
    Hát b@szátok meg az első lövöldözésnél ott a néger csókával mikor szét lövöm a hordókat és jön a kocsi. Hiába csinálok akár mit, lövöm szarrá kocsit minden féleképpen akkor sem csinál semmit a játék. Nem tudok tovább menni.
  • zolo
    Előveszed a páncélozott rabszállítót, ami már korábban megszereztél, és elindulsz visszafele.Tuti recept :DDD

El tudná nekem valaki küldeni a játék ikonját, mert a Vistán valamiért nem látszik?
  • Gerbill
    A legegyszerűbb, hogyha a rajtnál egyből hátraarc és mindegyiket roncsá zúzod.
  • PLackó
    köszi;)
    akkor már csak valami gyors járgányt kell szerezni.
  • erx13
    belehajtasz a többiekbe és széttöröd az autojukat :) nem nehéz küldetés mert könnyen törnek, de először én se értettem :)
  • PLackó
    Üdv!
    van egy küldi,amikor egy versenyen el kell érni hogy egy adott versenyző győzzön, de nem lehet használni fegyvert. Akkor mégis hogyan lehetne a többieket kiiktatni?
  • jimbo5
    Én azt mondom, hogy ha kiszálsz a kocsiból, mire fel szűnik meg a körözés.. Nem csak az autót körözik, a söfőrt is.. De szerintem sem kéne hasonlítgatni.
  • ATi0021
    Nekem eddig 28 darab van meg.
    10 csillag: +50 élet
    20 csillag: Dupla nitró
    30 csillag: Dupla lőszer kapacitás
    40 csillag: A kocsik fele annyira sérülnek
    50 csillag: Ingyen autó alkatrészek
    (Az 40 és 50 csillagos jutalomban nem vagyok teljesen biztos.)
  • Attila889
    különböző extrákat...élet növelés,stb........de nemtom,én odáig jutottam el h 150 lett az életem...amúgy meg jó párat nemtudsz összeszedni majd :D
    A magasvasútról nemtudtam leugratni h elkapjam :(
  • grebber
    Mit kapok ha összegyüjtöm az összes csillagot?
  • Attila889
    világitós bill.-em van :D
  • Attila889
    amúgy bocs a #1019 hsz-rét csak kiidegelem magam a játék miatt :D :D
  • BiG G
    shader, csak este sötétben nem látja a billentyűzetét
  • 12346
    és mi a répa az a shwader *_*
  • Attila889
    nem-nem az a próbléma.Nálam is ez volt.A shwadert senki se veszi le.Mert az alapból 2x-sre van állitva.Ha 1x-sre teszed akkor jobban fut :D
  • vodMarci
    Na kivittem.Egyszer nekem elég volt belole.Jobban tetszik,mint a 3.része,kicsit GTA-sab.A törés jó,New York is jó,tetszik a két idoszak stb.De ezt csak egyszer jó,többször nem hiszem,hogy eloveszem.
  • Attila889
    jólvan bazze...ha így beszélsz húzzá innen.Itt tárjánbá háráp á kácsá.Egyébként erre azt szokták mondani hogy SZAR A GÉPED!!kül.meg lekell venni a shawder-t te észlény...1x-sre és akkor jól fog menni.Gondolkozz!!!!
  • Dénes é
    kéne frissíteni vid kártyát tölts le egy catalizátort
  • crazyclone
    nekem mivan vele bazze legnagyobb beallitasokon is ugyakad minta legkisebbeken (néha beszaggat) és nem ezzel a játékkal fordul elő előszor mivan a gépemmel bazzze??.......
  • erx13
    én simán megszoktam kapni a pénzt... ahogy villan egyet a kistérkép, hogy elvesztettek a zsaruk szem elől, megkapom a 10k-t
  • razz
    valaki lenkelni pár képet a kocsi törésröl?ty