DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
húú gerekek mikro átmentem 2006-ba már nem is a Driverben éreztem magam hanem inkább GTA-ban 😄 😄

MaverickSXT
hat igen az egy eleg nehez resz,de ott vanak a kocsi cheatek akkor neked is lesz tankod,ucso kuldinel elnezheto a cheat szvsz,de ki hogy erzi

MaverickSXT
a valasz egyszeru ,fogalmam sincs,az egyik kicsereli a fohos kulsejet,a masik olyan mintha be lennel rugva a tobbi ketto nem tom mi

heliosz007
pffffff... KÖVESD A SÁRGA PONTOT! mi ebben a nehéz?:s amikor meg kiírja h nyomd meg a "q"-t akkor nyomd meg! ennyi !

Hogy kell kinyírni Bishopot mikor tankkal jön ellenem? Ha felrobbantom a kocsim mikor odaér a tank akkor is még a felét se veszi le az életenergiájána,k utána meg gyalog tank ellen elég esélytelen😊
Attila889
meeegvaaaan 😄
Bejutottam a reptérre is...csak utána megöltek :S :S

1. táblát lerobbantod
2. mész utánuk felrobbantod az utolsó dzsipet
3. mész és a hídat felrobbantod
4. bezinkút
5. halálzóna mindenkit leõlsz kivéve muksót
6. beszálsz majd elviszed a megadott helyre

zolo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször lerobabntod a táblát.
Utána követni kell õket , utolsó dzsippet szintén felrobbantod.
Ezután megpróbálsz eléjük kerülni, a vasúti hídhoz elmész, felteszed a bombát, beállsz a kijelölésbe.Várod az üzenetet, amikor kell robbantasz.
Ugyanez a benzinkútnál.
Utána már világos lesz a többi teendõ.

(Mondjuk nem értem mi a bonyolult ebben, én meg tudom csinálni nagyon alap angol tudással, soha nem tanultam angolt.....Deutsch rlz 😛)

http://flickr.com/photos/zolika90/

mert mi kis jelentéktelenek vagyunk és ott volt a bajszos egy nagy rendõr

zolo
Nos hát angolul sajnos nem tudok , majd 1-2 év múlva kezdem tanulni, és nem viláos, hogy miért csak minket csuktak le a Kubai akció után.Ezt valaki le tudná írni , aki megértette a játék történetét, hogy miért alakult így?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Attila889
híí nem értem.Van egy híd amit lekell robbantani utána....az nem sikerült...miért nem?Mondjuk szétlöttem a hídon az egyik fekete dzsippet 😄
Aztán a másik a benzinkut...nem vágom.HELP!

Attila889
az elsõ után kiírja hogy a hídon kapok kövi bombát hogy ott robantsam fel azt?Vagy mi? 😄
Mindenesetre próbálkozom(mert közben megy a gamma)

elindulsz utánuk majd robbantod az utolsó kocsit, aztán megint tovább és addig amíg nem végzel

nem nehéz már mondtam vkinek

megsúgom hogy mûködik, de nem susugom el hogy

Attila889
játék közben..d.e am.hiába próbálkozol vele nem müködik.Én csak a rendõröset akartam beírni és azt mondta hogy failed.......pedig jól írtam be.Szal hangosan mondom: CHEAT NEM MÜKSZIK A JÁTÉKBAN!!!!!!!!!!HÁLA!!

Attila889
mit kell csinálni annál a küldinél ahol azt a csávót kell megölni és van 3 testõre aki megy utána.Azt a táblát lerobbantottam...de aztán elindultak a másik irányba...tovább?HELP!

Üdv!

a cheateket hol lehet beírni? nekem nincs az options-be cheats- menüpont?!
köszi

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

heliosz007
király ! ez a Driver rész egyre jobban teccik 😄 44%-nál vok szóval lassan jöhet 2006. a küldetések is aránylag változatosak eddig. csak az a 2 motoros rész ne lett volna... remélem nem lesz több !

bertino
a Driver történelme, hát igen 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gerbill
I love Tanner😄

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Kb 50% után jön 2006. A százalékot a profil betöltésénél tudod megnézni, amikor ráviszed az egeret, kiírja alul, hogy mennyinél jársz.

Attila889
most ott tartok h csomagokat kellett felvenni.Messze vagyok még a 2006-tól? 😄

segítsetek plz<#idiota><#help>
ffxi
igazad van!

Fákjúal!

bertino
ték

bertino
ennyi lámát...

Vinsanity15
Vagy ez vmi mod

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
GYerekek a game elvisz gészen 2006 ig ?ez most komoly?

Vinsanity is back!!

Nah nálam még mindig fent áll a lövés gyakorlatos kocsi 2 <#idiota>.Tudom hogy a kerekeit kell kilõne de azt írja hogy jobb gombal vegyem elõ a stukkert mjad nyomjam meg a középsõ egér gombot. Na már most nekem az kidob a winbe ezért átállítottam mouse4-re. Elõveszem a fegyót megnyomom a gombot és semmi ha meg simén free aimban kilövöm a kerekeket akkor meg kezdhetem elõröl. plz help
Kit--Kat
Nem-nem, az igazi rendes élõ város 3D-ben PCre 1. a Midtown Madness volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sylvester
Megvan csak nyerni kell ami nehéz..de megcsináltam 😊

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

joeperry
Nálam elég feltûnõen villognak az autókon a textúrák (nem az egész, hanem ilyen érdekes foltokban). Más nem tapasztalt ilyet?

http://joeperry.blog.hu/

Gerbill
Igen, nyerni kell.

Sylvester
Mikor motorozni kell valaki ellen és nem lehet fegyvert használni, ott mia cél ?? :S nem vágom , nyerni kell ? vagy mit? még az elején thx.

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Hassan B
FAQ-ba is benn van...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Gerbill
World Trade Center. Az az ikertorony, amibe 2001 szept 11-én két gép becsapódott, majd összeomlott mind a kettõ.

Attila889
gyerekek erz a bankszállitós volt a legegyszerübb 😄 😄 😄
Nekem nagyon könnyen ment 😊

Gyocsika
728#
730#
KÖSZI <#worship>

Gyocsika
Hali és azt akarom kérdezni , hogy free ride ba ha van ilyen akkor ott majd lehet a 70' és a 2006'-os években is menni?

Prézli
Sokan elakadnak az auólövõs lõgyakorlaton ahogy látom úgyhogy leírom:

Aki ért angolul tudhatná, hogy a kocsi minden oldalába kell egy golyó.
Engem se engedett tovább míg nem küldtem meg a csomagtartót golyóval.

bertino
igaz, megeshet

ffxi
Elõtte asszem a carmageddon volt.

Fákjúal!

báttyó02
talán a motion blur-t vedd lejebb az opciokba

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Attila889
hmm értem,azért köcce 😄

Attila889
Amúgy reggel 7 óra óta játszok vele és most ott tartok hogy segítenem kell a versenyzõmnek hogy a gyári szponzoros verdával nyerjünk.Azt már megcsináltam.Messze vagyok a bankos külditõl meg amikor lecsuknak és 2006-ba jövök ki?<#hehe>

Én csak tegnap kezdtem a gamét szóval egyenõre passz...

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Attila889
jah értem.És ezt megtudod mondani hogy ezek mik?:
"shortestday"
"nightnight"
"gangwayfare"
"bodysnatchers"
Mert ezt elméletileg a sok kiloéterért kapod!Én még csak 4000-ret mentem és nemkaptam semmit..vagy nemtom.Azt ksizokta írni vagy valami?Mert a versenyekért autókat kaptam a medium fokozatban,a HARD már nehéz még nitróval is 😄

2001.09.11 innen beugrik annyit még segítek hogy baromi magas volt sajnos hála a ci raboknak

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Attila889
haggyad,majd veszi a fáradságát és elolvassa a FAQ-t!

FLeT
kk. THX!

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;