FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így is jó 😛
De mivan ezzel a képpel? Nekem tök mind1 h most magyar zászló van ott vagy nem..
De mivan ezzel a képpel? Nekem tök mind1 h most magyar zászló van ott vagy nem..
atw.hu - regisztrál, képet feltölt, linket bemásol.
Szöglet/szabadrúgást h végzitek el?
Szögletnél csak azt lehet megadni h merre adja be?
Szabadrúgásnál meg nincs nyíl?
Nektek melyik szponzor jött be?
Nálatok is gyengébben lõ mind a FIFA 2005-ben? hozzászoktam h max erõvel elég erõs a lövés, itt meg most meglövöm ahogy tudom alig megy el a kapuig..
Szögletnél csak azt lehet megadni h merre adja be?
Szabadrúgásnál meg nincs nyíl?
Nektek melyik szponzor jött be?
Nálatok is gyengébben lõ mind a FIFA 2005-ben? hozzászoktam h max erõvel elég erõs a lövés, itt meg most meglövöm ahogy tudom alig megy el a kapuig..
<#beka3>#beka3><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor4>#vigyor4><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#taps>#taps>
vagy ha összejön a 16 fö akkor már e hoban is mehet
vagy ha összejön a 16 fö akkor már e hoban is mehet
Jövõ hóban inditok bajnokságot a www.fifaonline2006.atw.hu -n
kihalt a fórum?
de z buziság h nem lehet jo csapatokkal kezdeni pl chelsea
sztem elbocsátás lehetséges h lesz😊
valszeg elbesztam az elsõ idényem de jó lenne ha segítenétek,ha lehet
kezdtem a lazioval és meghoszabbítottam pár ember szerzõdését,meg kicsit emeltem a fizu nehogy elmenjenek, de így viszont hiába nyerek minden meccset mindig minusz van, csak csökken csökken a pénzem(t-mobile a szponzorom)
csõdbe lehet vinni a csapatot?😄 kirugnak?
kezdtem a lazioval és meghoszabbítottam pár ember szerzõdését,meg kicsit emeltem a fizu nehogy elmenjenek, de így viszont hiába nyerek minden meccset mindig minusz van, csak csökken csökken a pénzem(t-mobile a szponzorom)
csõdbe lehet vinni a csapatot?😄 kirugnak?
Lehet jelentkezni a bajnokságomra az elobb emlitett honlapon, és ha megvan a 16 ember mehet is, ugyh hajrá!
http://fifaonline2006.atw.hu hamarosan kész lesz, csak azé irom h tudjatok lesz bajnokság nálam is!😊
Sajátgép-Jobb Klikk-Tulajdonságok-Eszközkezelõ-HID-és ott letiltod az elsõ 3-mat!
Nagy-nagy köszi, így megy nekem is!
leírná nekem vki hogy hogy kell a #5052-ben szereplõ mûveletet magyar winfossal megjátszani? elõre is kösz
Istenkirály megaszuper vagy! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Jó választás.
Erre én is kíváncsi lennék.
\"Hard to see, the dark side is.\"
<#eljen>#eljen>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Házigazda: The Hedgehog
Végre már valaki! <#worship>#worship>
Végre már valaki! <#worship>#worship>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Jah, ahol játszottam azok mind keresztcsíkosak.
Van amelyik keskenyebb, van amelyik szélesebb csíkozású. Meg világosabb valamelyik, a másik kicsit sötétebb.
Járszottam vagy 8-10 stadionban.
Van amelyik keskenyebb, van amelyik szélesebb csíkozású. Meg világosabb valamelyik, a másik kicsit sötétebb.
Járszottam vagy 8-10 stadionban.
Helló! Az lenne a problémám, hogy játék közben törik a grafika. Mit csináljak?
Aktiválni?? Sztem mindenki tudta, h van benn magyar szöveg, nem?
Magyarszöveg alapba benne van! Csak aktíválni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Figyu aki azt akarja hogy magyar legyen neki ezt csinálja meg! Ezzel nem történik semmi sem ha elcseszne valamit és csak átnevezni kell nem fájloktartalmában nyúkálni!
Innen-onnan idézetek:
"A data/ cmn/ fe könyvtárban lévõ eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."
"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."
"Végre sikerült... 1.9.5.3105-ös Alcohol, és onnan futtatom a képfájlt, ahonnan felinstaláltam."
Innen-onnan idézetek:
"A data/ cmn/ fe könyvtárban lévõ eng.db fájlt nevezétek át valamire és a hun.db fájl meg nevezétek eng.db re és magyar lesz a játék."
"Ha azt akarjátok,hogy a mentés szövege is magyar legyen:
data/memcard könyvtárban az eng_memc.loc fájlt nevezzétek át valamire és a hun_memc.loc fájl nevezzétek át eng_memc.loc ra."
"Végre sikerült... 1.9.5.3105-ös Alcohol, és onnan futtatom a képfájlt, ahonnan felinstaláltam."
Hali. Bajnokság van már valamerre?
Üdv emberek csak annyit szeretnék hozzászólni a dolgokhoz hogyha átírod a fájlokat hogy magyar legyen a játék akkor nálam a nyelvválasztásnál az angol nyelvet választtottam ki és magyar lett a játék semmilyen image fájl nem kellet hozzá.
😊
Akkor örülünk Vincent...
Akkor örülünk Vincent...
Ez még nem volt, de így mûködik! Very THX!<#worship>#worship>
(nálam is az elsõ hármat kellett kikapcsolni)
(nálam is az elsõ hármat kellett kikapcsolni)
Mindjárt ki is próbálom, remélem sikerül mert akkor örök hála 😊
Ez a link rossz! Pls, egy mûködõt😊
Nincs ps2-m 😞
USB-s para. Nem az egérrel van a gond, hanem minden mással, ami USB-s.
A megoldás, amit olvastam valahol, és nálam is bevált (bocs, ha volt).
Játékot elindít, Alt-Tabbal vissza a Desktopra.
Vezérlõpult -> System Properties -> Hardware -> Device Manager (ez magyarul talán Eszközkezelõ)
És itt a Human Interface Devices (ezt viszont nem vágom magyarul) csoport alatt található dolgokat (egeret, billentyûzetet értelemszerûen nem) Disable-re teszed.
Egyet megcsinálsz, visszalépsz a játékba, ha még mindig csinálja, kimész és letiltasz még egyet.
Azóta USB-s rádiós egér + bill + Logi Cordless Rumblepad 2 hibátlanul szuperál FIFA 06-tal.
Próbáltam csatolni egy képet is...

A megoldás, amit olvastam valahol, és nálam is bevált (bocs, ha volt).
Játékot elindít, Alt-Tabbal vissza a Desktopra.
Vezérlõpult -> System Properties -> Hardware -> Device Manager (ez magyarul talán Eszközkezelõ)
És itt a Human Interface Devices (ezt viszont nem vágom magyarul) csoport alatt található dolgokat (egeret, billentyûzetet értelemszerûen nem) Disable-re teszed.
Egyet megcsinálsz, visszalépsz a játékba, ha még mindig csinálja, kimész és letiltasz még egyet.
Azóta USB-s rádiós egér + bill + Logi Cordless Rumblepad 2 hibátlanul szuperál FIFA 06-tal.
Próbáltam csatolni egy képet is...

Hm, tudja vki h kell kiírni a FIFA 06-ot DVD-re, úgy h ne kérje a crack-et?
Képfájl, adat?
Képfájl, adat?
nem ezt kérdem
azt kérdem, hogy a teljesben minden satdionban egyfajta mintájó keresztcsikos gyepet láttál-e
azt kérdem, hogy a teljesben minden satdionban egyfajta mintájó keresztcsikos gyepet láttál-e
Hát igen... Egyéb iránt mûködik a játék, és nekem tökre tetszik. Egy dolog megint nem változott, amit mér a 2005-ben is vártam volna. A GRAFIKA!. Mindegy nemakarom leugatni ezt a fifát sem, de ha egy kicsit odébb néznének a készítõk, fejlesztõk például a Pro Evolution Soccer-re akkor megakad a grafikában a szemük. Mert jobb, sokkal jobb annak a grafikája. Hagyjuk. Egyre nemjöttem rá még, hogyan kell cserélni. (EZT NEM KÉRDEZTEM!!) Dadek meg egy kissé, hát... Ezt is hagyjuk.
Egyet viszont kérdezek: Mit kell csinálni, hogy magyar legyen? Valami 2 fájlt kell átnevezni, de igazán megköszönném, ha valaki megírná PRIVIBEN (hogy ne itt koszoljuk vele a már igazán koszos palettát (ld: dadek<#ejnye1>#ejnye1>). Köszönöm.
Egyet viszont kérdezek: Mit kell csinálni, hogy magyar legyen? Valami 2 fájlt kell átnevezni, de igazán megköszönném, ha valaki megírná PRIVIBEN (hogy ne itt koszoljuk vele a már igazán koszos palettát (ld: dadek<#ejnye1>#ejnye1>). Köszönöm.
nem tudom, hogy kell képet beszúrni valaki írja meg priviben légyszi
[/img]