9766
FIFA 06
-
#6083 nincs kevesebb, sőt egyel több van (lengyel) -
#6082 http://footballcommunity.ea.com/forum/viewtopic.php?t=11867 -
#6081 Ez is érdekse! Szépen megfogalmazott mindent! Tlán semmit enm hagyott ki:-> Wishesforpach -
#6080 "There is a patch in development for the PC version of FIFA 06 that will address the following issues :
1 - USB Keyboard Incompatibility fix - FIFA 06 is currently not compatible with some commonly used USB keyboards. The patch will fix this issue so that they can function in FIFA 06. The fix will cover the majority of these keyboards, with special focus given to those keyboards being reported to the forums and tech support departments.
2 - By fixing the input peripheral recognition system, the Saitek P2500 controller will also be properly detected and function as intended (USB supported game pad).
3 - PC Controller Save Configuration fix – the User is currently not able to save their modified controller configurations. The patch will fix this and allow the User to save any changes they have made to the configuration of their supported keyboard or game pad controls.
While we do not have a fixed timeframe for the release of this patch currently, we do not believe the wait will be a lengthy one.
We'll update you further as we have more information." -
#6079 YESSSSSSSSSSS!!! Köccce Breki!! Asszem most sokaknak örömet szereztél ezzel:D -
#6078 ja és reklámtáblát.:) -
#6077 labdát és cipőket hova kell importálni pontosan? -
#6076 Jól látom, hogy jóval kevesebb liga van a játékban, mint az előző részekben? Manager módban nem találtam keleti ligákat egyáltalán, csak az unalomig lerágott angol, francia, német, spanyol, olasz... -
#6075 Asszem megoldottam a gondodat
"No it didn't work by default. The gamepad I have is a Logitech Wingman Cordless Gamepad USB and the C or "3" button simply wouldnt work. The game wouldnt even acknowledge its existence!
After following the guide stickied above I got the pad working just fine. So for any one else that has a problem, I have attached my new devdata.dat.
a=cross
b=pass
c=shoot
x=unmapped
y=throughball
z=Tactic
I havent altered the L1 (Trigger Run) and 2 or R1 (Sprint) and 2
Both analogue sticks work fine.
Cheers"
klikk -
#6074 Áh köszi sikerült!
Disable-re kell rakni a HID-compilant consumer control device-t a device managerben. -
#6073 #5414 -
#6072 Itt találtam egy GAMEPAD CONFIG TUTORIAL-t:
Sweetpatch -
#6071 köszi
ha megtaláljátok melyiket hagytam ki azis érdekes
FSHeditorral meg lehet nézni őket -
#6070 Gyepek: zdata 26 -
#6069 tegnap egyébként elkezdtem berakni mezeket a játékba és nagyon jól mutatnak, főleg a 2GK mezek... már csak az updatetelt arcokra várok, hogy kezdjék el gyártani őket a srácok, mert azokkal is nagyon sokat lehet a grafikán javítani! -
#6068 jaja ez az -
#6067 Ez a MonkeyDragon-os amit használunk nem? -
#6066 06 Kit Working Deluxe 1.0 - 2GK MEZ IMPORTÁLÓ
klikk -
#6065 keress vissza az "ugrál" szóra alul a keresővel... -
#6064 usb gond? -
#6063 de ha nem hsználja ki akkor tán sb gond? vagy program? -
#6062 tud vki segíteni??please help :(:(
-
#6061 azért nem használja ki, mert ez nem egy DOOM3 :) Majd ha annyi poligon futkos a FIFA-ban, mint az említett FPS-ben is akkor izzadni fog a procid ne aggódj. Vagy próbáld ki egy 1.4-es procóval és ott biztos nagyobb lesz a kihasználtság :D -
#6060 van 1 usb-s egér...1 usb billentyűzet+ 1db usb szkenner...ez lehet a baj?? -
#6059 oks, attól függ mennyi időm lesz vele foglalkozni :\ -
#6058 hali..nekem is a menü az elején balra húz mindent(váltogat) de nekem nagyon be is szaggat..már a menü is...de nem tóm miért..gépigény ,és driver kilőve...szintúgy a a ctrl+alt+del programbezárások is mer alapon 3%os kihasználtságon van a proci...ami a legdurvább h játék közbe a proci kihasználtsága CSAK 30%..ez miért van..miért nem használja ki az egészet? lécci vki segítsen..pls..
előre is köszi -
#6057 oks amihez nem írtam hányas zdata ha megtalálid leírhatnád, nincs erőm újra végignézni, igazából a gyepet kerestem de mig mergtaláltam pakoltam P -
#6056 pedig az zavar be sajnos, nekem is az zavar be:( korábban volt egy kép hogy eszközkezelőben miket kell tiltani hogy menjen (egered attól még lesz) -
#6055 Köszönöm!
Délután nekiugrok. -
#6054 otthon nem jutok nethez így csak ma tudom hazavinni a cuccot, majd holnap elmondom :) -
#6053 Hello
HOgy tetszenek a füveim? P
GOndolom be tudtad rakni -
#6052 keress itt rá az "ugrál" szóra... alul a keresővel. Volt már rá megoldás írva.
Jó reggelt mindenkinek! -
#6051 Tehát röviden
Biggui megnyit
fsh beimportál (Persze kiis lehet szedni ha valaki módosítani akar)
packed (szerintem ezt is lehet több file-ra egyszerre)
kilép
Fatgui
GenBH -
#6050 Najó leírom röviden, de nem szivesen foglalkoznék majd olyan kérdésekkel, hogy mi az fsh elszúrtam a zdata02-est mit tegyek, lila szinű lett a kiskörmöm meg hasonló
EZ nem neked szól hanem általánosságban
1. Készíts mentést !!! (kezdők egész data könyvtár profik zdata file-k: mind nemcsak a nagyméretűek)
2. Bigguival megnyit az aktuális zdata (open ugye)
3. Megkeresed azt a file amit be akarsz rakni (lehet egyszerre több is ha már profin csinálod és tudod, hogy mind ugyanabban a zdata-ban van).
pl xy.fsh megvan a zdata 22-ik sorában (tökmindegy hányadik sor csak ugyanaz legyen). Fontos megnézni, hogy a sor végén yes vagy no van a packednél (általában yes ez azt jelenti be van csomagolva), mert berakás után no lesz és általában be kell csomagolni.
4. tehát megvan a file ráállsz jobb egérgomb vagy felül import (fejből irom)
ha jó alul kiirja hogy felülirja-e és leokézva látszik, hogy megteszi.
utánna sajnos elugrik, de könnyű megtalálni, mert kijelölve marad, ilyenkor jön az hogy packed tehát becsomagolás és a sor végén no yes-re változik. BIztos van kivétel de 99% hogy be kell csomagolni.
5. Ha ez megvan jön a következő fsh-ha nincs több simán kilépsz, esetleg leher rebuild de én nem alkalmazom mostanában.
6. Ezis nagyon fontos: Fatgui-t és genbh-t másold a fifa data könyvtárába a zdata-k mellé. ÉS bármit raksz is be utánna futtatnod kell előbb a fatgui-t másik a GEnBH-t. Előbbi ugye a fat miatt, ez működés közben kiir azt hiszem két hibaüzenetet ezt simán le kell okézni. Aztán a bh filekat kell létrehozni a GanBH-val simán futtatva parancssorosan megjelenik.
7. És ennyi. NEm bonyolult, de el lehet vele szúrni a Fifa-t főleg kezdőknek.
HA valaki egy zdata-t elrontott és tudja melyiket mentésből visszamásol de akkoris kell fatgh és GEnBH !!! -
#6049 És mi?
HAd mondjam másoknak ha kérdik
Javítás még nincs az akadást én szerencsére nem tapasztsltam.
A másikra még nem volt igényem de sztem biztos állítható menüben ésszerű határok között.
Vagy multiban? -
Matte #6048 Sziasztok!
Breki! Rájöttem, hogy mi okozza a játék lassulását, mostmár király a gamma.
Lenne 1-2 kérdésem:
1. Van valami javítás a multihoz hogy ne legyen ilyen tetű szar, mert még helyi hálón is akad a csatlakozó gépen a játék.
2. Meg laehet azt oldanivalahogy, hogy a félidő hossza ne csak 10 perc legyen, hanem akár 20, 30, vagy 45?
Előre is kösz ha valaki tud segíteni valamelyikben. -
#6047 Senki nem tud segíteni? :( Egy darab USB-s cucc van bedugva csak, az pedig az egerem, ami elég fura lenne, ha bezavarna. -
#6046 köszi! :) -
#6045 de mi?? Nincs rádugva semmilyen kontroller, csak a bill., egér. Joy ki van húzva. -
#6044 Valamilyen usb-s cuccod bezavarja.