FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/img]
[/img]
A fixed image fájlt leszedted a gamecopy worldrõl és bemountoltad az mds fájl mellé?
Ez mûködött valakinek?
"Magyar nyelvû FIFA!
Az Alcholba vagy Daemon Tools-ba bemountolt FIFA "tartalmát" másoljátok a vinyora egy mappába. Ezután az autorun mappában az autorun.cfg-t nyissátok meg worldpaddal és ott a nyelveknél a hungariannál a 0-át nevezzétek át 1-re és mentsétek el. Ezután az Alcholban csináljátok ebbõl egy mds nevû képfájlt. Ha ez megvan mountoljátok be és már magyar nyelven lehet feltelepíteni a játékot. Ha ez kész a gamecopyworld-rõl szedjétek le fixed mini image mds fájlt és azt is csatlakoztassátok az Alcholhoz vagy a Daemon Tools-hoz. Ezután indítsátok el a játékot és a nyelvválasztásnál már ott lesz a magyar is."
Mert nekem a telepítés valóban magyarul ment, de a fifa06 indítása után továbbbra sem lehet kiválasztani a magyar nyelvet.
"Magyar nyelvû FIFA!
Az Alcholba vagy Daemon Tools-ba bemountolt FIFA "tartalmát" másoljátok a vinyora egy mappába. Ezután az autorun mappában az autorun.cfg-t nyissátok meg worldpaddal és ott a nyelveknél a hungariannál a 0-át nevezzétek át 1-re és mentsétek el. Ezután az Alcholban csináljátok ebbõl egy mds nevû képfájlt. Ha ez megvan mountoljátok be és már magyar nyelven lehet feltelepíteni a játékot. Ha ez kész a gamecopyworld-rõl szedjétek le fixed mini image mds fájlt és azt is csatlakoztassátok az Alcholhoz vagy a Daemon Tools-hoz. Ezután indítsátok el a játékot és a nyelvválasztásnál már ott lesz a magyar is."
Mert nekem a telepítés valóban magyarul ment, de a fifa06 indítása után továbbbra sem lehet kiválasztani a magyar nyelvet.
Na végre sikerült megbuherálnom a fifát. <#taps>#taps> Pontosabban a devdata.dat fájlt írtam át úgy, hogy menjen az általam korábban már említett mentalitás állítás.
Úgyhogy ha valakinek gondja van a gombokkal vagy a tengelyekkel a gamepadján, az kezdje el buherálni a devdata.dat fájlt jóól.
Úgyhogy ha valakinek gondja van a gombokkal vagy a tengelyekkel a gamepadján, az kezdje el buherálni a devdata.dat fájlt jóól.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Van vagy 30 big<#falbav>#falbav>
Én a te zdatáidat raktam be a demóba. Nem próbáltam még gyepet betenni.
Én a te zdatáidat raktam be a demóba. Nem próbáltam még gyepet betenni.
Ami még fontosabb lenne: valaki leírta ide, h 90%-nak ugrálás nélkül megy a menü. Elmondanátok hogy csináltátok? (se alcohollal se daemonnal nem jó; az usb-t is áddugtam másikba de az se segít)
\"Hard to see, the dark side is.\"
Nagyon szépen megkérném azt aki tud, h küldjön nekem egy mûködõ serialt vagy cracket az alcohol 1.9.5.3105-hez (amit lehetõleg ki is próbált és megy).
Oh, bocs...
Installation
-----------------------------
1.Rename fieldcam.dat to camera.dat
2.Open data/zdata_02.big using bigGUI
3.Import camera.dat
4.Compress camera.dat
5.GenBH.exe, fatGUI.exe copy to Fifa 06 Demo/data folder
6.Run GenBH in data folder
7.Run fatGUI in data folder and click "Process" button
8.Play
Enjoy.
1.Rename fieldcam.dat to camera.dat
2.Open data/zdata_02.big using bigGUI
3.Import camera.dat
4.Compress camera.dat
5.GenBH.exe, fatGUI.exe copy to Fifa 06 Demo/data folder
6.Run GenBH in data folder
7.Run fatGUI in data folder and click "Process" button
8.Play
Enjoy.
De most akkor ez nem ugyanakkora szöszmötölés? Akkor már kiírom az image fájlt meg mellé a cuccokat, meg leírást.
Köszi még próbálkozok😊
Breki, szerinted az a kamerabuheráló akármi, ami a demohoz kijött, jó lehet a fullhoz is?
Kezd a tököm tele lenni, hogy nem látom át rendesen a pályát.<#falbav>#falbav>
Kezd a tököm tele lenni, hogy nem látom át rendesen a pályát.<#falbav>#falbav>
Kis logika kéne,ha alattam kettõ üzenettel az van hogy "be kéne fejezni a warezos kérdéseket",akkor ki lehetne következtetni hogy ha kicsit visszaolvasok akkor lesz valami infó.De még ez se megy...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
SZiasztok mindenki!
Nekem olyan bajom lenne hogyha manager módba jáccom akkor miért veszi le mindig a bugettemet?
Mindíd ilyen 1-2ezret vesz le!
Ez mitöl lehet?
Köszönöm válaszaitokat!
Nekem olyan bajom lenne hogyha manager módba jáccom akkor miért veszi le mindig a bugettemet?
Mindíd ilyen 1-2ezret vesz le!
Ez mitöl lehet?
Köszönöm válaszaitokat!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Tényleg hihetetlen ami itt megy.
Ezerszer leírták már hogy be lehet fejezni a warezzal kapcsolatos hozzászólásokat. Legutóbb a #5004-ben.
Erre #5006 és #5009.Tudtok egyáltalán olvasni?
Ezerszer leírták már hogy be lehet fejezni a warezzal kapcsolatos hozzászólásokat. Legutóbb a #5004-ben.
Erre #5006 és #5009.Tudtok egyáltalán olvasni?
NINCS!!!!
BUDA > miskolc.
hihetetlen :||||||||
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Honnan lehet letölteni aFifa 2006-ot?
Csak dc-n láttam, de az kicsit lassú, valamelyik warezon nincs fennt?
Csak dc-n láttam, de az kicsit lassú, valamelyik warezon nincs fennt?
Valaki tud a wanadoon mellett egy másik oldalt is ahonnan lelehet tölteni?
ok
Nincsmit!
thx!!
wanadoon a 4 szekcióba van😊
hy all!
pls, honnan tudom leszedni a 2006-ot, me wanadoon nem találtam?
pls, honnan tudom leszedni a 2006-ot, me wanadoon nem találtam?
ha nem tudsz válaszolni normálisan akkor ne is válaszoljál
uninstall minimum
BUDA > miskolc.