9766
FIFA 06
  • WartHogSon
    Hello!

Akinek van kedve interneten FIFA 06-ozni, az jelentkezhet az oldalamon:
    http://www.fifa06bajnoksag.fw.hu/

Max. 20 fő jelentkezhet!
  • Bankrupt #9484
    Én csak ezt találtam FIFA 2004 Customizer

De azért járj utána, hátha Te találsz a 06-hoz is ilyet.
  • Balli
    Létezik olyan, hogy a játék felbontását megváltoztassuk 1366 x 768-ra /lcd tv miatt/?
    Ugy tűnik nyilvánvalónak, hogy nem de mintha egy játéknál már olvastam volna, hogy valahogy meglehet oldani, hogy más felbontást használjunk mint a game-ben megvan adva /lehet patchel?/
  • wizso
    router mögül hogy lehet direct ipvel játszani? vagy lehet egyeltalán? help pls! sehol se találom.
  • hunbasser
    nem vagyok vmi nagy fifás én sem,csak félprofiban nyomom,de átkéne már váltanom profiba,mert unalmas,h minden meccset 5 góllal nyerek,és csak 3 helyzetet úgy hagyok ki,h látványos gólt akarok lőni(monjduk kicselezem a kapust)ez az 5. évem,real madriddal vagyok,real madrid b-vel kezdtem,,aztán asszem villarealtól kibasztak(sok volt a játékosok fizetése),chievoval feljutotam aztán a serie a-ba,majd aztán meg is nyertem azt(vagy 2. lettem?).a real madrid b-vel 3. lettem,de most a nagy reallal megnyerem a bajnokságot,meg a bl-t is;)(kupából sajnos kiestem,és pont a real madrid b ellen:))
  • hunbasser
    szószerint szaggat sajnos
  • bigapó
    én tegnap megnyertem az UEFA-kupát. Bayern München ellen 3-0-ra nyertem, félprofi, menedzser 6-os szinten van, ja és a Malaga B-vel:) bár most úgy néz ki megnyerem a bajnokit is (azaz mehetnék BL-be is), valszeg már nem ezzel megyek tovább, keresek valami új kihívást.
  • Bankrupt #9478
    Kipróbáltam profin egy meccset, ajax-szal, roma ellen, 4-es menedzser szinten, nagyon durva volt. 3:2-re kikaptam, óriási meccs volt. Még ha félprofin is játszotok, egy meccset próbáljatok ki profiba.
  • Bankrupt #9477
    Nem a sebesség van lassúra állítva? Fraps-ba ott van hogy milyen sebességgel vegye fel. Vagy szószerint szaggat?
  • bigapó
    ha a segítség topikba beírod, akkor valaki biztos tudja a választ. szerintem egyébként a géped lesz a ludas, bár ez csak tipp mivel nemtom, hogy mid van és azt sem tudom, hogy miből kell több a fraps-hez, memó, proci vagy egyébb.
  • Bankrupt #9475
    1. Van topikja. Mégpedig ez.
    2. Ráadásul van FAQ-ja is.
    3. És micsoda szerencse: benne van a faq-ba amit kerestél!
  • kopaszka
    megint én vagyok a fifa world cup 2006 kodja kellene nagyon fontos lenne és sürgős elöre is köszönöm kopaszka
  • kopaszka
    volna egy problémám nem tudja valaki a fifa world cup 2006 kódját köszi
  • The FlashBack
    faq
  • wizso
    hi! nem tudjátok miért lehet az, hogy nálam sokszor 'megbolondul' a billentyűzet játék közben? (úgy vettem észre főleg az EA játékoknál szokott így lenni, NFSbe is ez volt a baj.) szóval olyan mintha nyomvatartanám az egyik billentyűt és a menübe ugrál föl-le stb. de játék kezdésekor nincs ilyen baj, csak néha elkezdi csinálni akkor meg nem tudok játszani. mi lehet ez?
  • KeLa
    Gyertek erre az oldalra: www.fifaonline.hu
    Van itt: Bajnokság, BL, UEFA kupa, EB, VB (Az utolsó kettő World Cup 06-tal megy!)

• hunbasser
    na szóval.elindítom 06ban a visszajátszást,w-t kzben nyomom h menjen,ekkor megnyomom az F9-et,és ilyenkor beszaggat a visszajátszás,csomó framet kihagy,és mikor visszanézem az avit,akkor is ugyanolyan szar.amikor meg mpgből akarok felvenni vmit,akkor ott csak rosszabb minőségű,nagy tömörítettségű videókból(max 500 kb/sec-ig) tudok rendesen felvenni frapsel,egy 1000 kb/sec-esnél már ott is beszaggat a videó felvétel közben.most a gépem szar,vagy van erre gyógyír?
  • Bankrupt #9468
    Gondolom azért van, mert ha megfogja a kapus, akkor a program szerint nem gól, de beesik vele a kapuba, és ígyse. Ciki bug
  • bigapó
    ez szabadrúgás volt? mert nekem abból nem adta meg. ez már mással is előfordult, sokakkal. bug. az érdekes viszont, hogy mikor 16-os vonalánál megfogja a kapus és feláll, akkor meg gyorsan elejti, nehogy kéz legyen... szóval ott érvényes a vonal, itt meg nem...
  • gumikacsa
    Szal ez nem lett gól...:
  • kisfigi1993
    sziasztok!
  • Zsolti9014
    Jó! Csak vicc volt a kérdés.
  • The FlashBack
    nem lehet neten jáccani, csak ip-alapján
  • Zsolti9014
    Flash, neked mennyi pénzed van játékokra???
  • Bankrupt #9461
    Mi nem jó a kereten? Direkt ilyen a széle, azért lett körülötte 10 px meghagyva, hogy az átmenet is beleférjen.
    Azaz így nézne ki nagyobb kék háttérrel:
  • bigapó
    már korábban kérdeztem, hogy arra van-e megoldás, hogy mikor gólöröm vagy egyébb dolog miatt mutatják a játékosokat, akkor ne legyen olyan csúnya a háttér?
  • The FlashBack
    szvsz nem jó a keret, meg nem véletlenül lett levéve:-)
    Ha Hedge akarna, olyat csinálna:-)
    de egyébként
  • bigapó
    tőlem mehet:))
  • Bankrupt #9457
    Bannernak?

• The FlashBack
    Én tudom a megoldást!
    Elmész a boltba, leveszed a polcról, elmmész a pénztárhoz, kifizeted, hazamész, kibontod, és elfogadja a kódot...
  • Sz Matyi021
    Szevasztok ! figyeljetek már segítséget szeretnék kérni, elég sürgős és fontos lenne ! Nem tom hogy hogy lehet a Fifa06-al neten játszani mert amikor próbálom a regisztrációt akkor a végén kér vmi kódot. Próbáltam a telepítő kódot de az nem jó ! Segítsetek már ! Kössz
  • bigapó
    uh, az elejét értem, de utánna már nem:))

tehát az a fő problem, hogy mikor felveszel valamit fraps-szel és utánna le akarod játszani, akkor beszaggat a "film"?

vagy amikor Gif-et készítel, akkor van problem?
  • hunbasser
    figyelj már,lehet h te tudsz segíteni.frapsel veszem fel én is aviba a gólokat,de pl nálam úgy van,hha mondjuk videóból veszek fel vmit,azt csak rosszabb minőségű videókból tudom felvenni rendesen(tömörítésre gondolok,pl 1000b/sec-es videóból ha veszek fel,akkor beszaggat a videó,és átlép egy csomó framet.nos ugyanez van a fifával is.mit állítsak be?mert a frapsel már próbáltam,h 60 fps-t vegyen fel,meg h 25öt,de mindkettővel szaggatott,és 800x600ban játszok.
    tipp esetleg? remélem érthető voltam:)
  • bigapó
    Hi!

Jelentem, a góljaimat megnézhetitek a galériámban:)) az hogy kinek milyen sebességgel játsza le, azt nemtom, mert nekem most megy egy letöltés és lehet, hogy amiatt "dadog". remélem azért látszik valamennyire.
  • Thomaster
    Cd-n?
  • Thomaster
    és nincs mwg valakinek véletlen:D
  • Bankrupt #9449
    1.07 GB (1 154 289 664 bájt) HSP-vel
  • Thomaster
    csá!
    Nem tudjátok mennyi helyet foglal a fifa 06?
  • mikiking
    kössz tesó
  • The FlashBack
    van aki szerint kifog, van aki szerint nem, van aki bizonyítékkal is rendelkezik van aki nem...
    Kijön vagy nem?! Egyenlőre nem jött ki