FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisfigi1993
amúgy én csak bajnokságozni szoktam mindig! Meg néha gyakorolni.

Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal

kisfigi1993
kössz le tudtam cserélni a játékost kössz hogy segítettél!

Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal

Gyakorlásba én is szórakoztam vele, hogy A-val kapura lõttem kezdõrugás után, és kétszer sikerült is. Gyakorlásba ha beállítod hogy csak a kapus legyen bent az ellenfél csapatából, akkor jól el lehet vele szórakozni, kijátszani.

Zsolti9014
Én Juvés vagyok, de azért el kell ismernem hogy az Arsenal meg a Barca nem véletlen jutott el a döntõig. Azt meg sajnálom, hogy sok olyan idióta van, aki a másik csapatát pocskondiázza.<#nevetes1>

Hajrá Magyarország!

bigapó
Nekem is az Arsenal!! 😊))

egyszerû. állítsd meg a játékot és rögtön a legfelsõ (csapat kezelés) menüben megtalálod. csak ki kell jelölni Enter-rel, hogy kit akarsz lehozni és aztán jobb nyíl-lal átlépsz a cserékhez, ott meg kiválasztod, hogy ki menjen be. kész😊

ui: a BL döntõvel viszont bajba leszek, mert azért a Barca-t is csípem (fõleg mióta Ronaldinho ott van). de azért a sálam Arsenal-os😊)

The Matrix has you...

kisfigi1993
Nektek ki a kedvenc csapatotok? Mert nekem az arsenal! Azt véletlenül nem tudjátok hogy hogy kell játék közben lecserélni a játékost? Ha valaki tudja irja már vissza! Elõre is kössz! sziasztok!

kisfigi1993
😄

kisfigi1993
én meg félpája környékérõl lõttem szabadrugásból egy rohadt szép gólt! Persze az arsenalal!

bigapó
holnap vagy azután összeállítok én is néhány animot a góljaimról. van már egy-pár😊) tennap például hasonló helyzetbõl, csak kicsit messzebb a kaputól, két pattanás után bevarrtam a léc alá😊)) én is nagyot néztem ám😊

The Matrix has you...

Ajax-szal egyik legszebb gólom:

EmIn3m02
ez engem is érdekelne

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a fifába melyik program segítségével lehet rostert csinálni, szeretném ha online-on is müködnének az igazolások! <<< PLZ valaki segítsen!
EmIn3m02
van hozzá egy patch amiben megoldódik a probléma(elmenti a bellitásokat)

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Cairass
Helló!

Valaki segítsen, mert játszanék a fifa-val, de roppant idegesítõ!
2005-ben megszoktam, hogy a space a sprintelõ billentyûm, de ebben a szar 06-ban minden újabb játékindításkor újra kell konfigurálni a billentyûket. Mér van ez? Vmi megoldás?
Gamepaddal normálisan lehet irányítani? Mert klaviaturáról elég nehézkes...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Zsolti9014
59%-41% ide.

Hajrá Magyarország!

Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a fifába melyik program segítségével lehet rostert csinálni, szeretném ha online-on is müködnének az igazolások!
Hányszor lehet szavazni egy géprõl?
Breki33
Szavazzon, mindenki az évszázad legjobb csapatára. Magyarország 1954 ellenfele most a horvát válogatott 98

klikk ide
Játékos... bocs :-)
Ez játékos arc.

Eltûnik a lakat...

Én ha ott rákattintok, semmi nem történik, pedig 7000 pontom van...
Vagy csak nem látható ott semmi, viszont aktiválódik?
Lehet betenni saját képet manager arcnak?!
The FlashBack
van fifawc06 topik, ez meg fifa06 topik

megszereztem kb 4 napja a Fifa 2006 World Cup-ot!
Hat sooookkal jobb mind a rendes fifa, hat a fejeleseken valami oriasit javitottak, nagyon birom.
Nektek mi a velemenyetek?
Nem tudjatok honnan lehet mukodo mini-imageot letolteni? Vagy cracket ?

Én eddig mindig elszórtam a pontjaimat, pedig mikor a profilom neve még "Amatõr focista" volt, már megvehettem volna.

bigapó
ja, tényleg. de mintha olvastam volna, hogy a menedzseri szint is kell hozzá. egy kezdõ nehogymá leüljön a Barca kispadjára😊)

The Matrix has you...

Zsolti9014
kicsirobi! Fifa Hungary-n van erre hivatalos patch. Ez volt talán az elsõ letöltés hozzá.

Hajrá Magyarország!

3-as szinten, ezév vége fele fog váltani szerintem 4-esre.

Azt hogy a jobb csapatokkal is tudjál játszani, 5000 ponttal a rajongói boltba tudod "aktiválni".

Saját FIFA 06/ Rajongói bolt/ Extrák/ Karrier csapatok

bigapó
én nemtom, nem gamepad-dal nyomom. nézd meg a hivatalos oldalt, lehet, hogy van patch erre is.

The Matrix has you...

HI.Az lenne a problémám,hogy gamepaddal szeretnék játszani(Logitech),és amikor indítanám el vele a játékot.kilép az asztalra.Mi lehet a gond???

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

bigapó
milyen szinten állsz? én most léptem az 5. szintre. ez egyébként jelent valamit? például, hogy jobb csapatokat (pölö Arsenal😊) is lehet majd menedzselni?

The Matrix has you...

Én Ajax-szal a második évemet nyomom, elõzõ évbe (azt még kezdõbe játszottam) a Holland 1. osztályt és a Holland Kupát is megnyertem, most pedig BL-be harmadik vagyok, bajnokságba pedig elsõ, de néha le-lecsúszok második-harmadik helyre.
Szerintem baromi jó szponzort választottam, ha jól emlékszem 4.900 Kr-et ad meccsenként, a hûség bónusz pedig több mint 40.000.
Volt idén egy olyan kupameccsem, hogy 27. percben lõttem egy gólt, aztán 34.-be kaptam egyet, de még a 44.-be ismét vezetést szereztem. Aztán 78.-ba (jellemzõ) gólt kaptam, és valamikor a 88. perc körül megszereztem a vezetést, aztán középkezdés után az elsõ labdaszerzésemtõl nem telt el 20 másodperc, és megadtam a kegyelemdöfést. Tehát 4:2-re nyertem.

bigapó
hát gyárekek, tegnap olyat játszottam, hogy nocsak😊)

elõször annyi, hogy elsõ évem a spanyol 1. osztályban egy 5. hellyel zárult (újoncként nem rossz, nem?). ez UEFA-kupa indulási jogot jelent.
másodszor, az új évadot úgy kezdtem, hogy a Real Madrid-ot 2-1-re vertem, a Villa Real-t pedig hatalmas csatában 5-4-re, úgy, hogy a 90.percben lõttem a gyõztes gólt😊) utóbbi asszem az egyik nagy riválisom lesz, mert mindig szoros meccseket nyomok velük (meg a Barca-val, az RM-el, meg a Valencia-val...) 😊)

szóval tegnap jó napom volt😊

ja és rájöttem több dologra is: az egyik, hogy lehet kevesebb pénzt adni a játékosoknak. nekem legalábbis sikerült eddig. a legjobb játékosommal meghosszabítottam a szerzõdést és jóval kevesebb meccsenkénti pénzt állítottam be és Õ szó nélkül elfogadta. furcsa, de nekünk jó.
a másik, hogy a hûség-bónusz a szponzornál le van írva, hogy mit takar (nekem most a spanyol kupagyõzelem), tehát nem az, hogy velük kösd meg jövõre is a szerzõdést😊 én ezt tettem és nem kaptam meg a lóvét. lehet, hogy ezt más is tudta, mindenesetre ide nem volt még beírva.

The Matrix has you...

The FlashBack
hát igen...

Hááát, a magyar szurkolóhangok nem az igaziak, de a többi része a HSP-nek tényleg tök yó.
vki nem jön fifázni?
msn.en megbeszéljük hogy!
The FlashBack
Én most hármas vagyok az Ajax-szal, félprofiba.

sziasztok!valaki legyen szíves elmagyarázni hogyan lehet neten játszani a fifa2006-tal.köszönöm.<#rinya>
köcce a segítséget
lenne még1 problémám..
mindig újrakell indítanom a gépet, amikor kilépek a játékból és újra jáccani akarok vele, mer másoccorra mindig kiírja, hogy hibát észlelt, ezért leállt, hibajelentés küldése stb.. namoss ezt meglehet vajon oldani vhogyan?

bigapó
a world cup topikban volt már róla szó. legalábbis én úgy emlékszem. asszem patch van hozzá. nézz át oda (elõször a FAQ-t nézd meg) és kérdezd meg, hamarabb kapsz választ, mint itt szerintem.

The Matrix has you...

hali.nem tudja valaki hogy a fifa world cupba hogy lehet a füvet megcsinálni normális szinûre?elõre is kössz a segítséget.
bigapó
ügyesen😊) bár én még csak fél-profin nyomom, de a szemem kivédi a mocsok😊)
gondolom profin még rosszabb a helyzet (cseppet sem valósághû emiatt). korábban nekem is voltak problémáim ezzel, aztán a sok gyakorlás megtette a hatását, de mióta felkerült a csapat az elsõ osztályba, megint csak vergõdök (bár ez inkább csak az erõsebb csapatoknál fordul elõ, a gyengéket lenyomom 2-3 góllal). speciel tegnap a Real Madrid-ot 2-1-re legyõztük, de ez most mellékes😊)
egyébként azt vettem észre, hogy ha nem nyomom sokáig a lövés gombját (hogy kb beérjen a kékbe a lövéserõ), hanem csak "rápöttyintek", akkor jobb lesz a lövés, valahogy jobban eltalálja vagy nemtom. de ez sem mindig jön össze, szóval nagyon rapszodikus, legjobb, ha sokat lõsz kapura és az egyik majdcsak bemegy😊) sok sikert mindenesetre.

The Matrix has you...

bocs
Fifa World Cup 2006<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

hy minden foci drukkernek!:D

csá all
valaki Direk IP?<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

cs alll!
vki tud adni tanácsot, h prof ellenfélnél kb. az ziccereket hogyan kell kihasználni?
már kb. mindent próbáltam, de mindig kifogja a szemét kapus.. :/
így meg eléggé nem élethû kipattanókra jáccani..
plz help
Falconer
Boltbol.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)