FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal
Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal
Hajrá Magyarország!
egyszerû. állítsd meg a játékot és rögtön a legfelsõ (csapat kezelés) menüben megtalálod. csak ki kell jelölni Enter-rel, hogy kit akarsz lehozni és aztán jobb nyíl-lal átlépsz a cserékhez, ott meg kiválasztod, hogy ki menjen be. kész😊
ui: a BL döntõvel viszont bajba leszek, mert azért a Barca-t is csípem (fõleg mióta Ronaldinho ott van). de azért a sálam Arsenal-os😊)
The Matrix has you...
The Matrix has you...

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Azt szeretném kérdezni, hogy a fifába melyik program segítségével lehet rostert csinálni, szeretném ha online-on is müködnének az igazolások! <<< PLZ valaki segítsen!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Valaki segítsen, mert játszanék a fifa-val, de roppant idegesítõ!
2005-ben megszoktam, hogy a space a sprintelõ billentyûm, de ebben a szar 06-ban minden újabb játékindításkor újra kell konfigurálni a billentyûket. Mér van ez? Vmi megoldás?
Gamepaddal normálisan lehet irányítani? Mert klaviaturáról elég nehézkes...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Azt szeretném kérdezni, hogy a fifába melyik program segítségével lehet rostert csinálni, szeretném ha online-on is müködnének az igazolások!
klikk ide
Vagy csak nem látható ott semmi, viszont aktiválódik?
Hat sooookkal jobb mind a rendes fifa, hat a fejeleseken valami oriasit javitottak, nagyon birom.
Nektek mi a velemenyetek?
Nem tudjatok honnan lehet mukodo mini-imageot letolteni? Vagy cracket ?
The Matrix has you...
Hajrá Magyarország!
Azt hogy a jobb csapatokkal is tudjál játszani, 5000 ponttal a rajongói boltba tudod "aktiválni".
The Matrix has you...
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
The Matrix has you...
Szerintem baromi jó szponzort választottam, ha jól emlékszem 4.900 Kr-et ad meccsenként, a hûség bónusz pedig több mint 40.000.
Volt idén egy olyan kupameccsem, hogy 27. percben lõttem egy gólt, aztán 34.-be kaptam egyet, de még a 44.-be ismét vezetést szereztem. Aztán 78.-ba (jellemzõ) gólt kaptam, és valamikor a 88. perc körül megszereztem a vezetést, aztán középkezdés után az elsõ labdaszerzésemtõl nem telt el 20 másodperc, és megadtam a kegyelemdöfést. Tehát 4:2-re nyertem.
elõször annyi, hogy elsõ évem a spanyol 1. osztályban egy 5. hellyel zárult (újoncként nem rossz, nem?). ez UEFA-kupa indulási jogot jelent.
másodszor, az új évadot úgy kezdtem, hogy a Real Madrid-ot 2-1-re vertem, a Villa Real-t pedig hatalmas csatában 5-4-re, úgy, hogy a 90.percben lõttem a gyõztes gólt😊) utóbbi asszem az egyik nagy riválisom lesz, mert mindig szoros meccseket nyomok velük (meg a Barca-val, az RM-el, meg a Valencia-val...) 😊)
szóval tegnap jó napom volt😊
ja és rájöttem több dologra is: az egyik, hogy lehet kevesebb pénzt adni a játékosoknak. nekem legalábbis sikerült eddig. a legjobb játékosommal meghosszabítottam a szerzõdést és jóval kevesebb meccsenkénti pénzt állítottam be és Õ szó nélkül elfogadta. furcsa, de nekünk jó.
a másik, hogy a hûség-bónusz a szponzornál le van írva, hogy mit takar (nekem most a spanyol kupagyõzelem), tehát nem az, hogy velük kösd meg jövõre is a szerzõdést😊 én ezt tettem és nem kaptam meg a lóvét. lehet, hogy ezt más is tudta, mindenesetre ide nem volt még beírva.
The Matrix has you...
msn.en megbeszéljük hogy!
lenne még1 problémám..
mindig újrakell indítanom a gépet, amikor kilépek a játékból és újra jáccani akarok vele, mer másoccorra mindig kiírja, hogy hibát észlelt, ezért leállt, hibajelentés küldése stb.. namoss ezt meglehet vajon oldani vhogyan?
The Matrix has you...
gondolom profin még rosszabb a helyzet (cseppet sem valósághû emiatt). korábban nekem is voltak problémáim ezzel, aztán a sok gyakorlás megtette a hatását, de mióta felkerült a csapat az elsõ osztályba, megint csak vergõdök (bár ez inkább csak az erõsebb csapatoknál fordul elõ, a gyengéket lenyomom 2-3 góllal). speciel tegnap a Real Madrid-ot 2-1-re legyõztük, de ez most mellékes😊)
egyébként azt vettem észre, hogy ha nem nyomom sokáig a lövés gombját (hogy kb beérjen a kékbe a lövéserõ), hanem csak "rápöttyintek", akkor jobb lesz a lövés, valahogy jobban eltalálja vagy nemtom. de ez sem mindig jön össze, szóval nagyon rapszodikus, legjobb, ha sokat lõsz kapura és az egyik majdcsak bemegy😊) sok sikert mindenesetre.
The Matrix has you...
Fifa World Cup 2006<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
hy minden foci drukkernek!:D
[email protected]
valaki Direk IP?<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
vki tud adni tanácsot, h prof ellenfélnél kb. az ziccereket hogyan kell kihasználni?
már kb. mindent próbáltam, de mindig kifogja a szemét kapus.. :/
így meg eléggé nem élethû kipattanókra jáccani..
plz help